Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Korábbi hsz-ban írtam, hogy magán a kártyán, tehát a nyákon van a hangkimenet (ugyanolyan, mint egy cd hátulján, vagy egy alaplapi cd in), és azt kell hozzákötnöm a hangkártya cd in bemenetére.
(megjegyzem hogy windóz alatt megy rendesen, csak linux alatt nincs hang, és erről olvastam, amit írtam, hogy ez vmilyen blackbird kártya, és kell hozzá alsa patch) de mindjárt keresek, és ha tudok linkelek vmit
(hátha jobban kihámozod belőle a lényeget mint én)
Ha lenne olyan kábel, aminek egyik vége ilyen cd-s bizb@sz lenne, a másik vége meg jack, akkor meg tudnám csinálni, amit mondtál, hogy a hangkártya aux-jába dugjam be, de én ilyet nem tudok csinálni, készen pedig még soha nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- UHD filmek lejátszása
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(hátha jobban kihámozod belőle a lényeget mint én)