Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
2k körül elhozzák a kártyát, mivel kb 10 perc alatt húzom újra ha összeesik ezért szerintem egy próbát megér. ha fél évet bír netezés, msn és ennyi felhasználással akkor számomra az már elég
kiderül. a logouton valaki simán húzta rá ssd-re semmi állítgatással, és 2 év alatt 1%-ot esett a kondíció, ha ennyit bír maxon nekem már az is sok
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kiderül. a logouton valaki simán húzta rá ssd-re semmi állítgatással, és 2 év alatt 1%-ot esett a kondíció, ha ennyit bír maxon nekem már az is sok