Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Nem valósznű, hogy az indexeléstől lenne.
A SD kártya (nálam pendrive) nekem nem vált be olyan nagyon, a FF mindig akadt, ha cachelni kellett -> FF cache menjen memóriába. Ami nekem bejött, hogy a thumbnail cache-t tettem ki pendrive-ra, ettől fileböngészés közben (képekkel foglalkozok
) nem reszeli annyit a winyót. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem reszeli annyit a winyót.