-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #181165 üzenetére
Én ezt értem, és mint Romát nem utáló személy meg is értem. De mi a fenéért kell folyamatosan más csapatokról beszélni? Miért merül fel a Lazio és a Juve egy sikeres EL-kör után? Miért kell előre magyarázkodni, hogy egyes csapatoknak már nem is kellene versenyben lenniük, és BL-kiesőként semmi keresnivalójuk az EL-ben? Ezt csak úgy tudom értékelni, hogy már előre betárazza és élesíti a magyarázkodást, ha esetleg kiesne a Roma. Ez nem méltó egy ilyen múltú, kaliberű edzőhöz, még ha nyilvánvalóan vanak keretbeli gyengeségek, amiken eldőlhet a kiesés. Halkan megjegyezném, a Juventusnál is alig bevethető Di María és Chiesa, mert folyamatosan sérülések merülnek fel, Pogba már vicc kategória, ahogy Bonuról sem nagyon lehet beszélni, szóval még egy jóval bővebb keret esetén is előfordulhat, hogy a szerencsétlen sérülések miatt a csapat nem bírja a 2-3 porondon való kb. párhuzamos megmérettetést.
EL-ben pedig szerintem te is aláírnád ha igaza lenne az öregnek és olasz döntő lenne.
Én késdöfésként élek meg lassan minden egyes edzői nyilatkozatot, szóval nem tudok erre egyértelmű igennel válaszolni, és gyanítom, hogy őszinte választ vársz.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #180839 üzenetére
a kézszabályon meg pontosítani kellene, mert egyszerűen nem tudja a bírói kar konzekvensen alkalmazni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
válasz BenHans #180549 üzenetére
Ha lett volna topikfoci, vittem volna pár db-ot.
Gyakorlaton addig kuncsorogtunk, hogy hagy csináljunk ezt-azt az esztergával...
Megkeresem majd otthon, valahol lehet még pár darab. Utólag visszagondolva életveszély...Aztán jöttek a műanyag talpas cipők, vékony hosszúkás kőkemény műanyag stoplikkal, na azok sem kellemesek...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180479 üzenetére
Amúgy így kell megnyerni egy Mou és Allegri fémjelezte csatát, dinoszauruszok harca egy egyre lassabb és nívótlanabb Serie A-ban. S nem rosszindulatból, rossz szájízből, vereség utáni csalódottságból minősítem így a bajnokságot (s korántsem gondolom egyedül így, lásd Ringman több megnyilvánulását), de vicc, ami folyik a Napoli mögött, nélkülöz mindenféle minőséget, kiegyensúlyozottságot, profizmust stb. S valószínűleg a helyzet csak rosszabb lesz, mivel nyáron további távozók lesznek, azt meg már télen is láthattuk, mennyire van tele a klubok kasszája, így érdekes lesz pótolni azt a pár minőségi távozót.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #180262 üzenetére
Szerintem se egyoldalú tévedések voltak, nyilván a hazai csapat volt fölényben így talán az ellenük hozott hibák voltak a látványosabbak, de a másik oldalon is voltak érdekes döntések.
Az a vicc hogy a skyban erről végig hallgatnak, mintha soha semmi rosszat nem mondhatnának a bírókról, és soha semmi következménye a hibáiknak, mintha csak valami parancsuralmi rendszer lenne... bezzeg a játékosokat.. azokat tudjak szapulni
A magyar közvetítésben szépen elmondta Baumstark a véleményét kommentátorként, az mondjuk üdítő volt, és másnap is ugyanúgy felkelt a nap.amúgy
Jose Mourinho has 𝙢𝙤𝙧𝙚 red cards than any other player in Serie A this season after picking up his third on Tuesday
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180232 üzenetére
"Fatti i caz*i tuoi. Ti prendono tutti per il c*lo, vai a casa, vai a casa"
Az olasz már csak ilyen szenvedélyes nép, tudod ezt jól. Ha belefér, hogy interista és napolis ügyészek/bírók/jogászok hoznak döntést a Juventus kapcsán, akkor talán ezen sem kellene meglepődni. Amúgy egy ideális világban ez természetesen teljesen vállalhatatlan, és igenis büntetést érdemel. Gondolom, ezért is idézték be úgy a játékvezetőt, mint Mourinhót. Remélhetőleg nem csak látszatintézkedés.
Felőlem aztán legyél felháborodva, szíved joga. Akár jogos is lehet, nem néztem a meccset, csak azért egy Cremonese ellen mást vártam a Romától. Most meg jön ez a magyarázkodás. De természetesen jogod van hozzá. Én is nehezen viselek el bizonyos dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180229 üzenetére
Korainak érzem már a juventusozást, de persze megértem. Úgy tűnik, ez a juventusozás maximum akkor kerülhető el, ha a Juve a Serie B-ben tanyázik, egyébként nem.
Arról nem.beszélt a mester, miért nincs a Roma a dobogón, így a Juve lepontozásával? Én azért a legjobb négybe vártam a farkasokat, a Juve büntetésével ez ugye már dobogó, de nem úgy tűnik, hogy ez összejönne.
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #180214 üzenetére
Nyugi, mindjá' hozzák Mourinhot Mérgükben kivásárolják őt is végül.
Jó kérdés.
Lehet azt hitte a befektőti kör, hogy valami karóval/bottal/fadarabbal labdátütögető amcsisportbanjóvana, hogy sok játékos, meg valami báb fölé az jó lesz a nagy betűs sportnál is... de ez a nagy betűs LABDARÚGÁS, s nem valami jöttment amcsisport, itt még a labda is kerek, s nem ült rá senki!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #180077 üzenetére
a délolasz nápoly se egy álom hely, csak faszább helyek vannak náluk ott a csizmaszáron
(bár nekem róma is csalódás volt a romantikus hájpja után, majdnem akkora csalódás mint párizs)meg talán a nápoly is annyira tekinti magát olasznak kb mint a lpooliak angolnak. micsoda analógák vannak itt kérem
amúgy ebből a szempontból tényleg kíváncsi vagyok a newcastle hogy fog boldogulni, amikor majd ugyanazt a sztárocskát fogja csábítani madrid, barcelona, párizs, london is a világ pénzéért
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180032 üzenetére
Csak egy szermüveg van rajtam, a sajátom.
A hosszabbítása legalább két évig húzódott, nekem nyilvánvaló, hogy egyik fél sem akart mindenképpen megegyezni. Ő minél több pénzt akart, ha pl. de Ligt keres 10-12 milliót, már nem emlékszem pontosan, CR 30-at, akkor neki is jár x összeg (most ez mindegy, hogy 8-10-15 millió), viszont covid után emlékeim szerint nagyon sokat volt sérült, pedig előtte az egyik legjobb szezonját hozta CR mellett, de akkor meg úgy tűnt, ő akar minél magasabb bért kibulizni, azért nem hosszabbít. Eleve az ilyen 1,5-2 évig elhúzódó tárgyalásoknál számomra kérdéses, mennyire is akarják a felek azt a hosszabbítást, mindegy. A bére meg, hát, ne haragudj, de a Romától nem is lehet annyit kérni, mint a Juventustól, lásd a fenti összegeket, nyilván nem akart lemaradni a kereten belüli rangsorban. És igen, a Juventusnál a sérülékenység fokozottan előjön, például akiket mondtál, nyilván ezzel a vezetőség is tisztában volt, s ha hosszabbítanak, akkor nem 2-3 éves hosszabbítás lett volna, 4-5 év meg azért nagyon nagy lutri lett volna, ha figyelembe vesszük, milyen rengeteg sérülés van a Juventusnál, s milyen sérülékeny is volt Dybala az utolsó 2 évében (20/21-ben 21 meccset hagyott ki, míg 21/22-ben 18 meccset), és nyilván nem cserének szerződtették volna, hanem főszereplőnek.
-
venember83
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz BenHans #179710 üzenetére
Mou első turnusában ez működött, a másodiknál már kevésbé. Most meg nálunk a káoszban, azt is el tudom képzelni, hogy új vezetőséget is igazolunk.
Conte vs Mou versenyben utóbbira jobban ugrik mindenki.
Kepa "be lett törve", állítólag Mount a nagy lázítóember.
(#179712) forceberg:
Pont a napokban volt szó róla, hogy nyárra Bólé célpontja lesz. -
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #179693 üzenetére
pedig így volt, de mit is vársz egy gerinces mendes féle portugál ügynöktől? ez a dolga
mondjuk a cselziből még ki is néztem volna hogy képes harmadszorra is belevágni valakibe
a flop Lukakut is visszavették mégegyszer 120 millióért biztos ami biztos
mephi666 - na de kérem, Hákpó már beérte own goalt az idei házi gólkirályunkat előre megyünk nem hátra
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #179567 üzenetére
...az a legrosszabb, hogy nincs semmi következmény: 10éve pl-ben a retek atkinson művelt időnként cifrákat a 'pool ellen, most meg oda jutottunk hogy ott van a var segítségnek és a játékvezető+varszoba és kb minden meccsen hoznak néhány olyan döntést, ami miatt hónapokra el kellene őket tiltani csak az elmúlt 2 napból ott volt az Arsenal meccs, ahol illett volna a kapust kiállítani... tegnap Rashford tisztán ment a kapura, megcsinálta a cselt, buktatták úgy, hogy a labda közelben sem volt és semmi? (ez csak 1-1 kiemelt jelenet a sok közül mindkét meccsről) ...a Roma és Juve meccset meg akkor nem is láttam kellene egy teljesértékű játékvezető a varszobába, aki bármiért rászólhat a pályán levőre, hogy "menjen ki megnézni egy kétes szituációt, a plusz időt meg hozzátolják a hosszabbításhoz" ...mellékesen ott van legalább 3 segítő a szobában, aki figyeli a pályán az eseményeket és ők a velük egy légtérben levő főnöknek jelentenek... ha ezek után így belenyúlnak a meccsbe a hibáikkal, akkor félretenni az egész brigádot legalább fél évre ...csak valószínű soha nem lesz ilyen regula, mert a var bevezetésével csak annyit értek el, hogy "finomabban" nyúlnak bele a meccsbe... felelős meg annyi van, hogy nincs egy sem
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #179567 üzenetére
Legalább van mire fogni, ennyi a lényeg. Elmaradt büntetőre, kiállításra, Pogba sérülésére. Vesztesek mentalitása, ennyit tudok mondani. Ennél a francia csapatnál kb. csak erősebb létezik európai porondon, minden magyarázkodás teljesen felesleges, miután egygólos vezetés tudatában még a Nantes ellen is visszaállt a csapat a kapuja elé. Torinóban.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #179535 üzenetére
Ne vedd ennyire komolyan
btw, engem pont a sótlan Harasztik idegesítenek, a mindenkinek mindenáron való megfelelés, aztán ahogy néhány vérmes szurker jogtalanul úgy érzi elfogult a csapata ellen csinál egy magyarázkodós jutub videót
Akkor coming out én kedvelem Egrit, ahogy mérsékelten érzékelteti hogy mindenkit utál, aki nem brazil és fasza kommentátor is, pedig én aztán epét hányok mindentől ami megtestesít a joga bonito kultuszt, a szélsőséges egyénieskedést.
atee_13 - szerintem semmi gáz nincs velük. De lehet nem vagyok releváns, én a Juvet is bírom meg a Bayernt is. Tibi gyere rám
[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #179400 üzenetére
Kis adalék... Á nem fújt ellenünk.
Nem tudják hogy van kamera a kijáróban?
Orsato is ott üvöltötte Cristanténak a baromságot, kép és hanganyag készült arról hogy elmagyarázza mit miért fújt és konkrétan nem tudta a szabályt, de utólag csak a szokásos ejnyebejnye járt.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #179385 üzenetére
A Pariss most egy kisse meg van fogyatkozva valami virus altal, es tobben betegeskednek.
Igy ennek fenyeben nem varatlan a Monaco tobb golos vezetese. A Parissnak inkabb azon fohet a feje, hogy jovo heten a bajorok ellen ezek kozul ki tud palyara lepni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #179322 üzenetére
hátteréről ezt sajnos nem tudtam: ezeknek a fiataloknak már 10éves koruktól kellene egy jó agyturkász, aki irányba rakja őket, hogy ne legyenek ilyen könnyen befolyásolhatók... mert hát jönnek az irgalmatlanul nagy pénzek, haverok jönnek-mennek, viszik a hülyeségbe... kevés már az ilyen Carragher/Buffon/Totti/Gattuso típusú játékos, akinek 1 klub létezik a pénz a legerősebb motiváció, amivel 1 évtizedes hűséget is sokan a kukába dobnak (pedig a heti 100ezres fizetésekkel világi bolondnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne tudja megalapozni az egész rokonságnak a hátralevő életét... mert hát akár 22évesen is jöhet egy olyan brutál sérülés, hogy utána a profi focit abba kelljen hagyni)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #179322 üzenetére
Bizonyos szempontból jól mutatja a megtévelyedett fiatalságot, aki minden irányba akar menni egyszerre, annyi felől kapja az impulzusokat, aztán jól összezavarodik, s kisiklik. A Galata hátha jó lecke lesz neki, aztán mehet a Milanhoz vagy akár az Interhez, azt sem bánnám. Csak legyen belőle minőségi matéria az olasz válogatott számára, ne Balotelli vagy Cassano féle elpocsékolt tehetség. Náluk azért valamivel agyasabb, talán.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #179275 üzenetére
[link]
Roma’s Pinto on Zaniolo ”If i believe I’m so good & should make X as salary, but when I leave Roma the only clubs making a true offer for me are Bournemouth & Galatasaray, maybe I’d consider it’s not only Pinto who’s bad at his job, something isn’t right”Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #179272 üzenetére
Közben olyan CONI tagokról derül ki a cikkben lévőhöz hasonló pártatlanság, akiket megbíztak azzal, hogy döntsenek a Juventus 15 pontos büntetéséről (eltörlés vagy jóváhagyás).
Marcello Tamajo: Napoli szurkoló, és korábban a Napoli vezérigazgatója is volt.
Vincenzo Cesaro: A közösségi médiában Agnellit támadta a Szuperliga miatt. Sőt, később leírta, hogy ki kellene zárni a Juventust a bajnokságból.
Pier Giorgio Maffezzoli: Inter szurkoló, a közösségi médián "Juve merda" és "Rubentus" feliratos képeket osztott meg többször is.
Gondolom, hogy ez mind nem gond, mintha kb. hithű lazialék kellene döntést hozzanak a Roma kapcsán. Vagy a Roma saját stadionja kapcsán... Tévedés ne essék, nem azt várom, hogy juventinók ítélkezzenek a Juve ügyében, abszurd is lenne, de azért ez már borzasztóan a spektrum másik oldala.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #179278 üzenetére
pedig a német szép nyelv, volt is egy mondásunk: "az ígéret szép szó, de a Geflügelverarbeitungsbetrieb sokkal szebb"
-
-
Peterhappy
őstag
válasz BenHans #179253 üzenetére
A szerb módszer aka "balkáni stílus".
Pár hónapja volt Fradi - crvena zvezda meccs, amin a vendég "szurkolók" elégették az egyik Fradi szurkolói csoport zászlaját (nem a fő zászlót). Azt pár nappal korábban, a Fradi-Loki meccs után szerezték. A meccsre, a hazai szektorba állítólag osztrák papírokkal, rivális csapat ultrái segítségével szereztek jegyet, itt élő szerb állampolgárok. A meccs után kifigyelték, kik viszik el a zászlót , majd követték, és megtámadták az azt hazavivő apát és fiát.
Itt is az volt a cél, hogy a zászló elveszítésével megszűnjön a szurkolói csoport, de 1) nem a főzászlót lopták el, 2) a szurkolói csoport tagjai felajánlották, hogy hozzanak fedél alá egy tisztességes küzdelmet, de ebbe a szerbek nem mentek bele. Sokáig azt is tagadták, hogy közük lenne a zászlólopáshoz. Hát ennyit a fanatikus szerb ultrákról... -
venember83
nagyúr
Szerencsére mindenhol vannak még valódi szurkolók:
A minap a SportMediaset érdekes felvételeket hozott nyilvánosságra pár évvel ezelőttről, amelyeken Ciro Santoriello az egyik szereplő, aki a Prisma vizsgálat keretében a Juventus ügyében nyomozott. A felvételen egy 2019-es konferencián szólalt meg az ügyész, s már akkor felmerült a pénzügyi jelentések és tőkenyereségek ügye.
„Beismerem, a Napolit követem figyelemmel, a Napoli óriási szurkolója vagyok, és utálom a Juventust. Ügyészként a Juventusszal szemben állok, a pályán elkövetett lopás ellen.” - mondta az ügyész mosolyok közepette a videofelvételen.
A mondatokat további, elfogulatlanságot és pártatlanságot lehetetlenné tevő kijelentések követték, amikor egy másik résztvevőnek válaszolt az ügyész: „Tegyük félre azt, hogy Ön ügyész, én pedig ügyvéd, Ön a Napoli szurkolója, míg én az Internek szurkolok.” - viccelődött az egyik ügyvéd, amire Ciro Santoriello a következőképpen válaszolt: „Nos, mondjuk ki: elég volt a Juventusból.”.
Bianka néni: Az a néhány videó, ami tegnap késő este került nyilvánosságra, 2019-ben, egy konferencián készült, ahol részt vett a Napoli a magyar sajtó által is sokszor idézett ügyvédje és a CONI fellebbviteli bizottságának az elnöke is (aki tehát a Juve fellebbezését fogja bírálni).A videókon az ügyész több szögből kifejti, hogy gyűlöli a Juventust, és a Napolinak szurkol.
[link][ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...nekem csak az a furcsa, hogy a focit lehet úgy nézni, hogy "háború a gyepen, sportszerűen, adott szabályok keretein belül" ...normál esetben nem hal meg senki, nem folyik vér erre egyes szurkolói csoportok a pályán kívül valódi háborút folytatnak, ahol esetenként vér folyik, vagy meghal valaki ...mindezt "szurkolás" címszó alatt, a nacionalizmust kimaxolva (esetükben a nacionalizmus úgy jelenik meg, hogy csak az ő csapatuk létezik, minden másiknak dögöljön meg az összes szimpatizánsa)
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #179199 üzenetére
1-2 éve nem gondoltam volna, hogy az icardi-zaniolo kettős a galataban nyomja majd.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #178981 üzenetére
2. félidőbe kapcsolódtam be 0-2-nél... kb mintha a 'poolt láttam volna: levegőt alig kapott az ellenfél, viszont több lövés is épp csak elkerülte a kaput, vagy épp a kapus védett bravúrosan... akadt +1nek egy kapufa is, amit lesnek fújtak be, pedig nem volt az... ha gól és jön a kötelező varozás, akkor minden máshogy alakul Cremonese meg alig jutott el kapuig, de amikor arra tévedt, akár a 3. gól is meglehetett volna... (ahogy nézem az első 2-ből egy öngól meg egy büntető) ...jó kis hajtós 2. félidő volt, az biztos
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178919 üzenetére
később jó lesz, de ő szerintem még nem nőtt fel a feladathoz.
amellett hogy elég forrófejű, sokszor flegma és labdaeladás után sétálgat. persze lehet hogy pont jót tenne neki a plusz felelősség.barella 2020-ban jött, lautaro 2018-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz BenHans #178864 üzenetére
Nekem egy válogatott játéka tetszett meg (jó régen) és azért kezdtem el nekik szurkolni, majd közülük választottam kedvenc játékost és ahova igazolt, annak a csapatnak kezdtem el szurkolni, tök mindegy, hogy nyertek-e valamit vagy sem, sőt egyszer másodosztályba is kiestek, az se számított!
spacetime
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178869 üzenetére
Közben újra összejött a Roma ütős középpályája, csak most más a szerep
piálni fognak?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #178864 üzenetére
nekem '98ban volt ez a pillanat, amikor Owent először láttam asszem a megasport újságban volt róla egy A3 méretű poszter, ami évekig a szobám ajtaját díszítette... neki a 'poolban kellett volna maradnia a madridot nagyrészt ezért nem kedvelem, mert elvitték és elrontották
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #178653 üzenetére
Ha a FIGC nem szól bele, más sem nagyon fog a Napoli bajnoki címébe. Végül is nem mondhatom, hogy bánom. Megérdemlik, mutattak szép dolgokat az elmúlt években. Inter, aztán Milan, most Napoli. Talán még benned is megcsillan a remény, látva ezt a sormintát.
A Milan is hátat fordít a hagyománynak, hazai mez:
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178645 üzenetére
majd egy bajnoki pontot elérve aktiválódó 16,5 milliós vételi kötelezettség.
na ne!Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178580 üzenetére
[link]
Juventus Ultras groups Drughi, Nab and Viking: "This time it's worse than 2006, that time we were innocent, today we aren't. Today we're paying because these filthy beings from the management treated our shirt as a soulless object"Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #178509 üzenetére
Főnök, a Juve egyedül csinálta ezt az egészet? Vagy talán benne voltak egyéb csapatok is, pl. kisebb olasz csapatok (akikből 8-at persze felmentettek), netán a Barcelonával is meg kellett egyezni a híres/hírhedt Pjanic-Arthur csereügylet kapcsán? Egyetértek azzal, hogy túlinflált árakkal számoltak a Juve igazgatói, nyilván tudatosan, de hol nem számolnak azzal? Mudryk és a 100 millió? Vagy a Real által tízmilliókért megvásárolt ifista? Ezek ellenére csak a Juve. Hát persze. Véletlenül sem arról van szó, hogy valaki megorrolt Agnellire az igencsak kockázatos húzásai miatt, méghozzá eléggé megorrolt ahhoz, hogy most az összes létező vizeslepedőt ráhúzzák erre az eladósodott olasz mammára. Nem, biztos nem erről van szó, az FIGC-ből és az UEFA-ból sem néznék ki ilyesmit.
Részemről köpködjétek továbbra a Juvét, meguntam már ezt is, a blogot is, az egész futballnak csúfolt semmit, amit kedvenc csapatom művel, s a katari vb-vel meg ezekkel a politikai indíttatású húzásokkal (PL-ben minden átigazolás belefér, PSG-nek mindent lehet, City-ről nem is beszélve, de közben másokat meg fenyítenek FFP-vel) a futballt is sikerült megutáltatni.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178509 üzenetére
a 15 pont levonás mennyire számít most, miközben meg az ffp-vel basztatott többi csapat nem tudott közben rendesen igazolni az előző bajnokságokban, amit a juve nyert?
pl. cancelora nem volt keret ffp miatt, a kölcsönéve után ezért nem igazolta le az inter, de gondolom a milan+róma is járt így.
-
addikt
válasz BenHans #178484 üzenetére
Még egy bizonyos Ivan Fresnada-t emlegetnek, akit szintén nem ismerek. 18 éves, spanyol, jobbhátvéd a Valladolid-ból. Az első két srác az papíron telitalálat(aztán majd kiderül, hogy mi lesz a valóságban, nem tetszik ahogy Trossard eljött a Brightonból), mert hiányposztokra érkeztek backupnak Trossardnak ráadásul van pl tapasztalata, mindkét oldalon bevethető, ha nagyon kell még csatárt is tud játszani, ha igaz. Sokkal több értelmet látok így. Mudryk-kal nem is tudom mi lett volna a szándék. Padra luxus lett volna.
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #178488 üzenetére
Most olvastam, hogy ez még csak nem is a végkifejlet, az UEFA-felé is továbbítva van az ügy akik külön szankciókat vethetnek ki.
A Juve fellebbez, a CONI viszont vagy helybenhagyhat döntést vagy hatályon kívül helyezhet és felülvizsgálatra küldhet, ha marad a döntés nincs lehetőség további jogorvoslatra.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #178484 üzenetére
Skriniar pedig a hírek szerint szóban megegyezett a PSG-vel a személyes feltételekben, nem hosszabbít így ingyen csatlakozik.
suningout!!!
szerk:
elvileg evi 9,5m es 25m(!) alairasi bonusz[ Szerkesztve ]
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #178478 üzenetére
Aouar-Karsdoorp csere?
A holland van a lyonhoz pletyizve elvileg a Romatol.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
grizlisandor
veterán
válasz BenHans #178429 üzenetére
Villa aprópénzért elengedi az ügyeletes gólszerzőjét aprópénzért?
Valakiket igazolni is kellene, hogy Piton professzorral az előre haladás tartós legyen.
Évek óta nincs rossz keretük, de valahogy a jó játékosok eladásból származó bevételeiket nem sikerült megfelelően visszaforgatniuk. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #178218 üzenetére
Az Arsenal meg 75+25-ot adna elvileg erte.
Akkor miert nem azt fogadtak el rejtely.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest