-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Richard! #88255 üzenetére
Ajtó- ablakot be kell rúgni, meg nem faultolni feleslegesen a 90. percben, felállt beívelésre esélyt adni.
+sem Ramossal nem ment senki, sem a beívelt labdát nem támadta senki a Bárkából. Vállmagasságból fejelte be.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #87690 üzenetére
akkor nem csak én látom így...
Junior végignézted a videót, amit linkeltem?
nekem ne kezdd el bemagyarázni, hogy a videón látható gólok kivitelezései, meg úgy cakkpakk a srác játéka illetve az, amit a nou campban most már hónapok óta elbohóckodik, hogy leveszi a labdát sarokkal meg táncol a tizenegyesrúgáskor bzmeg, az köszönő viszonyban lenne egymással. ne..
azt gondolom, hogy a derék kis Neymarunkat olyan szinten telenyomták már lóvéval, olyan jó dolga van Barcelonában, h időközben egyszerűen volt lehetősége elfelejteni önmagát.. azt a Neymar-t, akit a Santosban lehetett megcsodálni, akit emlékszem még az új Pelé-ként is emlegettek
és ezért rohadtul kezd már tele lenni vele a hócipőm
az egy dolog, h a jó kis kesehajától ami braziliában volt megszabadult és már nem azt hordja (nekem úgy volt Neymar), de mintha azzal a munkásságát is eldobta volna, amit a pályán mutat
értem én, hogy kemény két évvel már idősebb lett azóta, meg új közeg, de azért nem egy stoke citybe ment, vagy az angol harmadosztályba a csonttörők közé, mégiscsak egy technikás, támadó-jellegű bajnokságban van szerencséje játszani szegény lelkemnek heti millió euróért. oké vegyen minden második nap magának gyémánt fülbevalót nem gond, sőt, én veszem meg neki, de miért nem láthatjuk a santos-os Neymar-t a Barcában?... miért nem láthatunk semmit azokból a szólókból már? -
-
addikt
válasz Richard! #87529 üzenetére
Nem emlékszem konkrétan mind a kb 4-5 esetre, de nem volt mindegyik jogos, azt tudom. Főleg, hogy valamikor volt tán jogtalan tizi is.
Két olyan meccsükre emlékszem, amikor mind a két csapat 11 emberrel tolta végig, és mindkétszer teljesen pariban volt a City a Barcával, sőt, szóval nem biztos, hogy olyan magától értetődő ez hogy kettejük között a Barca a favorit, mint amennyire mindenhonnan ezt hallani. Csak le kell játszani 11 vs 11-ben a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Richard! #87317 üzenetére
Nem értem, mit értetlenkedtek. Aztán meg majd lehet csodálkozni, ha netán a jövő évi BL-ben összetalálkoznak és fognak szaladni a Barca játékosok tátott szájjal a f.szerdőben mint most augusztusban.
És ezzel nem azt mondom, hogy a Barca nem jobb csapat, mert szerintem jelenleg azért még jobb, de az ő lassú passzolgatós játékuknak nem fekszik az a dinamizmus, amivel lerohanná őket a 'pool.
Én 'pool szemszögből nézem, jelenleg a 'pool taktikájával a Juventust nehezebb lenne legyőzni, mint a Barcát. Mert a Juvénak olyan védelme meg taktikája van, hogy az megölné a 'pool játékát. És ezzel nem azt mondom, hogy a Juve jobb, mint a Barca, mert a Barca sokkal erősebb csapat, csak azt, hogy a játékstílust nézve durván meg tudnák szívni, míg a Juve nem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #87261 üzenetére
nyugi az aranylabdát tuti cé vagy messzi kapja és minden helyreáll ahogy azt megszokhattuk (amúgy azt is gríz érdemelné ha nem lenne egy szubjektív szar az egész)
szerk. száncsez mondjuk a top30-ba se fért oda noha idén 31 gólban vállalt szerepet, megnyerte a Copa Americát, és megválasztották a torna legjobb játékosának is.....
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Richard! #87222 üzenetére
Már tényleg nem a régi. Nem baszott ki vele senki, maximum a szurkolók akik kifütyülték, már túl körülményes. Hamar kezdte, hamar kiégett.
szerk.: Na még egy 5-0 kinéz Mou-nak?
szami777: Többet kapott már, de ekkora különbség szerintem még nem volt.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
válasz Richard! #86924 üzenetére
Én sem láttam , Dortmund nyomott Hertha meg kontrázott , volt kapufa kihagyott 11-es szóval sima is lehetett volna a Dortmundnak , szerencsére nem lett az
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
máyköl
veterán
válasz Richard! #86558 üzenetére
Én hozzátettem ma mindenkinek, akivel erről beszélgettem.
Lefocizott a Dortmund.
17 éve szurkolok a Real Madridnak, a véleményem sosem fog megváltozni. Ez a klub méltatlan ahhoz a játékhoz, amelyet tegnap (és az elmúlt években oly sokszor) játszott. Akármilyen erős is ez a Dortmund, az sem érdekel, hogy idegenben voltunk, nem méltó ez a játék a Real Madridhoz. Szerintem a Madrid van akkora csapat, hogy bárhol, bármilyen körülmények között az ellenfél igazodjon a csapat játékához, ne mi őhozzájuk.
És olvasom a kommenteket, hogy nem olyan rossz ez az X, pár éve négyet kaptunk ebben a stadionban, stb. Vakarom a fejem, de én nem tudok elégedett lenni egy X -el, de lehet bennem van a hiba. És akármilyen eredményes lehet ez a bunkerfoci, mindig utálni fogom, ahogy Mourinho -t is, ez az ő szakterülete.Hala Madrid Siempre, Y nada más!
-
NyxNyxNyx
addikt
-
athomi
veterán
válasz Richard! #86045 üzenetére
Kisütöm én neked, ne fáradj... épp 2 lett, bekapod?
IreN!CuS: MM-ban belebotlottam.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #86045 üzenetére
Ez viszont már iigy buzikázás..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
válasz Richard! #85958 üzenetére
Mindig is imádtam őt nézni, és nagyon sajnálom, hogy ilyen korán elhagyta Európát, sokkal több volt még ebben, amit pedig írsz sem cáfolni sem megerősíteni nem akarom, mert a végén háború lesz a topikban de nemhiába őt írtam előre és nem a 2 "Titánt".
(#85955) xsanyi77
Tényleg Gerrard, őt el is felejtettem, pedig szintén egy legenda, Kaká-t nem szerettem soha se.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #85958 üzenetére
Ronaldinho first gained media attention when his youth team won a game 23-0. He scored all 23...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
válasz Richard! #85734 üzenetére
Xhaka 35 millio font
Mustafi 35 millio font
Pérez 17 millio fontAz also ketto még nem lett bejelentve, de wenger a meccs után azt mondta hogy mindketto átment már az orvosin.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Richard! #85536 üzenetére
tényleg nem érted.
fradi sas barca színekben.**
mi volt már ez az atma meccs vége...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #85452 üzenetére
most pep lesz az istencsászár, tisztelem becsülöm de ordas mák volt a szándörlend elleni győzelem is, itt meg megint egy könnyelmű tizi, meg egy egyértelmű nem befújt tizi a másik oldalon...
De ez volt az a spori aki múlt héten befújt egy tizit a leicesternek akit egyértelműen a 16oson kívül faltoltak le
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #85452 üzenetére
Megint nyomják azt a gyökér cikit??? remek.. tetves egy brigád, illik oda pep..
-
veterán
válasz Richard! #85307 üzenetére
Ter Stegen miatt kellett mennie... Ő a fiatalabb, így ő marad. Bravot csípem, így viszont kell egy másik kapust venni, mert ha Stegen lesérül, úgy jár a csapat, mint mikor Pinto malackodott a portán...
Hart hová megy, mert tuti nem marad.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #85284 üzenetére
Kellene egy eredeti Windows, és megoldódik..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #85276 üzenetére
Dinnye jó lesz. Turanba meg kellemesen csalódtam. két hete még reménykedtem h elpasszolják a francba valakinek, utóbbi két három meccsen viszont rámcáfolt és nagyon adta magát. főleg tegnap este. karizmatikus, egyéniség és segíti végre a támadásokat, hasznossá teszi magát
gagyi matyiő helyett sztem beépitik a fekete gyereket, amit eddig láttam belőle az ígéretes. gyors, ügyesen passzoló gyerek, ez kell hátra majd lomha Piké mellé.
szélekre mehet Dinnye és Alba, mindkét hátsó szél így fiatal és gyors lesz. középre szűrni Mascerano/Buszki és csao[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Richard! #85265 üzenetére
Nem kéne elmenniük a legjobbaknak. Elment a legjobb hátvédjük (egyenesen a Bayernbe), elment a legjobb középpályásuk, és elment az előző szezon Bundesliga játékosa is.
Akik jönnek, nem érnek fel hozzájuk, legalábbis egyelőre. Ez az Ousmane Dembelé óriási tehetségnek tűnik, de majd egyre jobb lesz, és ha igazi zsenivé válik, akkor majd... elviszi valamelyik topcsapat.
A legjobb csatáruk (Aubameyang) sem marad sokáig szerintem, állítólag a Realba szeretne menni.Olyan ez a Dortmund, mint a Juve. Minden olyan játékos, aki elér egy bizonyos magas szintet (mondjuk 40-50 millió eurót), az kinövi a csapatot és elviszi valamelyik gazdagabb topcsapat. Ezzel biztosítva van az, hogy a jövőben sem fognak előrébb lépni.
Szóval hogy mit kéne csinálni, hogy jobbak legyenek? Meg kéne tartani a kulcsembereket. És ezen felül még vásárolni remek játékosokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest