Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #7195 üzenetére
Andrade, Zanetti, Camoranesi, Sissoko, Legrottaglie, Amauri, Ekdal, Manninger, De Ceglie, Marchisio-akik alapemberek és/vagy kezdők lennének valószínűleg, sőt Andrade is az lenne, ha nem lenne 1,5 éve sérült. Szóval nem sokkal nálunk sem a helyzet, de hosszabb a pad. Mondjuk múlt héten a Bologna ellen szinte csak primavera játékosok ültek a padon.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7198 üzenetére
Az egyik meg Spalletti volt.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7196 üzenetére
Lehet, mert a kispadról én is csak két embert ismertem.
-
hun.user
csendes tag
válasz
OK, sajnálom én, de azért nem mi vagyunk a hibásak, ugye?
-
venember83
nagyúr
válasz
Lehet, hogy nem is a Rómával játszott a Juve?
-
hun.user
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #7190 üzenetére
Hát azért a Juvénak is szinte a B csapat állt ki... Sok sérültünk van...
AS Roma - Juventus 1-4
-
L|zsidoboz
őstag
Látom szép verés lett a vége.
Tudtam én, hogy nem kell nézni a meccset. -
venember83
nagyúr
válasz
A Juventusnak is ez a B csapata, nagyrészt. A csapata még nincs, sajnos, de remélhetőleg idővel lesz. Különben Iaquinta góljával már 1-2.
-
Kicker
őstag
válasz
szólok, hogy 1-1...
Juve csak elveri a ROma B-t... vagy nem?
lehet toto gyilkos meccs lesz...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7188 üzenetére
Gratulálok, hogy a Róma B-t meg tudja verni a Juventus...
Amúgy nem nézem a meccset, 20 perc után elkapcsoltam, mert nem akartam elaludni ilyen korán.
-
marsu
veterán
-
venember83
nagyúr
L|zsidoboz megint hallgat...
-
venember83
nagyúr
Ki adta a gólpasszt? Giovinco.
-
Szólista
senior tag
Fulham-MU 2:0 A másodikat Gera lötte ollózva a 87.percben.
Szép volt Gerzson. -
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #7178 üzenetére
Naa, egy alvó Fradi-drukker, ébresztőőőő
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #7176 üzenetére
Kocsárdi általában ekkora gólokat szokott lőni
(nem véletlen, hogy kb. két évente talál be
)
Egyik legnagyobb gól, amit itthon láttam - 2:50-től. Úgy üvöltöttem a tv előtt, átjöttek még a szomszédok is, hogy mi a helyzet
-
L|zsidoboz
őstag
Nem tudom, volt-e már a topikban, én tegnap láttam sport2-n.
Magyar pályán ritkán látni ekkora gólt. -
hun.user
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #7174 üzenetére
Miért kéne bannolni?
-
hun.user
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #7172 üzenetére
Nem értelek. Mi a baj?
-
hun.user
csendes tag
Újpest - Debrecen. 2-0. Szép volt fiúk, leiskoláztuk az elsőt a táblázatban. Most mi vezetünk, bár a Debrecen eggyel kevesebb meccset játszott.
-
hun.user
csendes tag
Villareal-nak örülök, esélyes az Arsenal. Manchester sima továbbjutás (túl szép, hogy igaz legyen?!)... Barca-Bayern... Surkolok a Bayernnek, bár nincs nagy esélyük. Pool-Chelsea... Hát amilyen formában van a Pool (Manchester - Pool 1-4) simán lehet esélyük, sőt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7164 üzenetére
spanyolok biztos nem, ellenben a katalánok továbbjutnak
-
Lejszi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #7164 üzenetére
hát igen, val. szeg ha nem is Münchenben, de a Barca otthon azert legalabb 2 góét rúg szvsz. Lehet h a németeknél csak x lesz.
A pool-cselzi is fajin lesz. ők ha jól emlékszem az utóbbi években már harmadjára találkoznak egymással az egyenes kiesési szakaszon. Tavaly a cselzi jotott tovabb az elodontobol. elotte meg a pool. jol emlekszem -
panel
aktív tag
Péntek 12:00
UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás - élő
Eurosport -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7160 üzenetére
Könnyeimmel küszködve olvasom soraid..
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #7159 üzenetére
Szerintem nem működött akkor sem máshogy sok minden, csak most már vannak rivális akadémiák, akik szintén előszeretettel vesznek fiatal játékosokat tucatszámra (pl. Arsenal).
A 80-as és 90-es években az Ajax utánpótlásnevelése kiemelkedő volt európai szinten, mostanra elkezdték utolérni őket.A nagyobb holland tehetségeket most már gyorsan elkapkodják a nagy csapatok, így nincs egy sztárokkal teli 11-ük (igaz, szerintem a holland válogatott is sokkal gyengébb, mint 10 évvel ezelőtt).
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #7157 üzenetére
Lesz, majd egyszer. Ott volt a 70-es évek első fele a nagy Johannékkal, aztán a 80-as vége, Bastenékkel, a 90-es első fele is megvolt a KEK-gyözelemmel Bergkampal, Jonkkal - akkor már Gaal irányította a teamet. És utána jött a fiatal Kluivert & haverjai generációja, megtetőzve a finn csodával.. Szoval adott volt a fasza edző, és ott a háttérben is valami egészen máshogy működhetett még, mint a mostani években...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7154 üzenetére
Dehogy fogták vissza magukat. Ennyi a tudásuk, a bozótlakókkal teli OM, bár rém gyenge egy csapat (nemz.szinten), az Ajax szintán az. Huntelaar eladásával az utolsó klasszis kvalitástól is megszabadultak, most pedig csak egy középszintü holland csapat.
Na majd egyszer, újra.. -
venember83
nagyúr
OM kiejti az Ajaxot a holland klub szülinapján. Visszafogták magukat, nem akarták eléggé a győzelmet, megérdemli az Ajax a kiesést.
-
Drizzt
nagyúr
-
peterszky
őstag
Remélem mindenki látta, hogy egy lila beugrott a pályára és meg akarta verni az MTK-s gólszerzőt (az MTK jutott tovább az MK-ban).
-
Markgx10
őstag
-
peterszky
őstag
Nem várom el. Azt várom el, hogy a közvetítés miatt ne kedd este 7 órára rakjanak egy meccset, ha közvetíteni akarják, akkor ott a hétvége. Így sikerült olyan időpontot találni, amikor a halandó egyetemista, aki nem akar Békéscsabán alukálni, nem tud elmenni a szezon legjobb idegenbeli túrájára. És ez idegesít, nem kicsit.
-
peterszky
őstag
Én sem szeretem, ha sokat szidnak más csapatokat, de így se volt több, mint az Újpest - Haladás meccsen a Fradi és ZTE szidás.
Amúgy teljes NBI-es forduló volt kb. 20 ezer fő az elérhető adatok alapján.
Márk: Békéscsaba nekem kimarad, kedd este 7, pfff, lehet, hogy már oda vonat sincsen
Köszönjük SportTV
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #7140 üzenetére
Az Üllői felöli hosszanti lelátó, ahol én ülök, annyian voltak, hogy az összes hely foglalt volt és még a lépcsőn is álltak az emberek. A 13000 szerintem elég szerény adat, hogy ha azt nézzük:
1. Az egész stadion kb. 18.000-es
2. Ebből lejön az 1700-as vendégszektor és a két lezárt szektor mellette, így marad 15.500, ha jól tudom. Ha megnézted, akkor a 8-osban + a kanyarban a 9-es mellett volt pár szabad hely, de akárhogy nézem 1000-nél több nem volt. Sajnos a végén, már a középső kapun is beengdtek embereket, hogy lássák a meccset, így azt nem is számolja a rendszer.
3. Ezek alapján én a nyakam tenném 14.000-re minimum.Nagyon jól éreztem magam, bár a második félidőben borzalmasan "játszottunk", de szerencsénkre ez most még elég volt, remélem úgy lesz, ahogy Davison mondja és egyre jobban összeszokik a csapat, ezáltal javul a játék és a lényeg két hét múlva a következő hazain már játszik Lipcsei Peti!!!!
Én csendesen bizakodom, jövő héten pedig Békéscsaba
-
silly.
csendes tag
válasz
peterszky #7140 üzenetére
Igen ez elgondolkodtató, de kíváncsi lennék, hogy az összes NBI.-es meccsen összesen, és az összes NBII.-es meccsen mennyien voltak. Itt, ebben a táblázatban a 8 NBI. csapatból kb. 2-3 tekintélyre méltó, nem is csodálkozom, hogy ennyien voltak, ezek mellett elismerem, hogy a Fradi meccsen milyen sokan voltak.
Egyik osztálytársamtól hallottam, hogy Fradi meccs volt és az Újpestet szidták. Na, ennek nem tudom mi értelme van, biztos azért az ilyen embereknek van egy ~80-as IQ-ja.
Ezek mellett elismerem az olyan embereket, akik a tiszteletből és a Fradi történelme miatt szurkolnak nekik, nem "divatmajom" ősmagyar érzelmű honfoglalók. -
-
peterszky
őstag
NBI.hu: [link]
-
Bibby
addikt
válasz
bagyulajuve #7138 üzenetére
Na ja, srác meze szétszakadt, az oldalában véres stoplicsíkok... megért volna egy kiállítást.
Itt megtekinthető, 3:20nál, gyönyörű karaterúgás volt.
-
Bibby
addikt
Zlatan bombája tegnap. Az inte annak ellenére hogy nyert, nem sokat mutatott. De ezért vezetnek, ha szarul is játszanak akkor is hozzák a meccset.
-
Tibiajax
nagyúr
mit védett az Almeria kapusa atya úristen???
-
Én fordítva kerültem a támadók közé. Anno a kispályás csapatunkban voltak kimondottan védekező (pl. én) és kimondottan támadó típusú játékosok. Az egyik edzőmeccsre egy támadónk sem tudott jönni, így előrementem... Egy gól sarokkal, egy kapásból, egy meg átemelve a kapust...
-
Hihetetlen, hogy az idény legkilátástalanabb játékával 5-öt rúgtunk a Sienának...
SuperPippo és Pato azért kitettek magukért.
-
Kicker
őstag
Az M city-t szét kellett volna lőni, nagyon gyengén játszottak, egy tizit nem adtak meg a Chelsea-nek, de ezen nem lepődök meg, ugyanis ebben a szezonban 1 azaz egy darab tizit fújtak be a csapat javára, szerintem nincs mégegy ilyen alakulat a PL-ben...
Drizzt: Mi ma edzőmeccset játszottunk, igaz még három hét a bajnoki rajt...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
peterszky #7122 üzenetére
Ez kölcsönös akkor.
Amúgy igazából már nem engedem, hogy lázba hozzon a foci nézése. Én játszani szeretek nagyon, nézni szurkolni nem igazán. Néha fellángolok egy időre, de ennyi. Viszont amikor felmegyek a pályára, akkor érzem magam a legjobban tán egész életemben, mégha ez most a legalacsonyabb bajnokságban történik is. -
Tibiajax
nagyúr
Pippo, Mr 300.
-
peterszky
őstag
Mondjuk úgy, hogy enyhén skizó
Volt vagy 6-7 nickje, némelyiket még szimultán is használta (moderálási topicból).
Nekem mondjuk gyanús volt, hogy hirtelen milyen sok Újpest szimpatizáns került elő, de így megvan rá a magyarázat
(talán nicoka nem ő volt, ha jól olvastam a nickeket)
szerk: Tévedtem, az összes lila ő volt
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #7118 üzenetére
Ezek szerint csak én nem vagyok bolond.
Kétlem, hogy a stadionok állapota kihat a csapatok teljesítményére. Sokkal inkább a a magas fizetések miatt vannak a jobb játékosok angliában. Meg van valami amitől az angol foci sokkal gyorsabb, mint az olasz vagy a spanyol. Ettől jobbak szrintem.
-
L|zsidoboz
őstag
Ez egy vicc.
Eleve a német bajnokságot összehasonlítani az olasszal abszurd.Az olasz csapatok többsége nem vette komolyan az UEFA kupát, mert a bajnokságban inkább hajtanak a BL helyekre.
Az inter bukásának én is örültem, ezek szerint bolond vagyok.
Igaz, én Galliani bukásának is örülnék. -
Lejszi
senior tag
Lehet, hogy 2010-ben már csak három olasz csapattal rajtol a BL?
" „Csak egy lépésre vagyunk attól, hogy lecsússzunk a harmadik helyről az UEFA-rangsorban, és ezzel elveszítsünk egy BL-helyet – figyelmeztetett Adriano Galliani, a Milan elnöke, aki finoman fogalmazva sem örült a városi rivális Inter BL-búcsújának. – Nem értem, hogy tud ennek valaki örülni. Aki ettől boldog, az bolond.” "
Akkor én bolond vagyok, mert gyűlölöm az olasz focit.
-
Chili7
őstag
Mit csinált post.mader?
Én sem láttam a Reált, mert ez a szar fibernet levette a csatornakínálatáról.
Bendtnerről annyit, hogy jobb ha nincs a pályán. Se ő, se a bábú, inkább legyenek 10-en. Sosem felejtem el, hogy tavaly a Liverpool elleni BL meccsen ő védte ki a gólba tartó labdát. Az Arsenal gólba tartó labdáját.
Chelsea is elég bizonytalan mostanában nem? Mondjuk egy M City otthon nem lehet akadály.
-
Kicker
őstag
post.mader hamar eljátszotta a PH adta lehetőségeket...
ON:
Khm-khm, az Manchester végre botlott, remélem most 2-3 x-et hoznak a bajnokságban, és a Chelsea beelőz....
Mondjuk ma az éledező cityt kéne elnáspángolni.
Az Arsenal meccs vicces volt, Bendter helyett elég lett volna egy bábu is ott elől, Arshavin nekem szimpatikus.
A Valencia mondjon le, elment rajtuk a fogadásom, meccsek óta nyeretlenek, és most otthon megint betli...
Juve, és Real meccseket nem láttam sajnos.
-
Chili7
őstag
Hát ja, a Bőcs lehet hogy tényleg senkit nem érdekel, de a Fradi, az Fradi.
Debrecenben lehet hogy volt 7500 néző, de szeintem ennél több embert nem is nagyon érdekelt a meccs. Tegnap mindendenki a Fradi meccsről beszélt, valószínűleg a 1x.0000 néző mellett még a Sporttv-nek is megérte közvetíteni a meccset.
Az igaz, hogy már mindenki feljutott a keletiből, aki fel akart, de szerintem nem az a kérdés, hogy ki a legerősebb a keletiben, hanem az, hogy kire lenne szükség az nb1-ben. -
zolynet
veterán
Beckham a 2010-es világbajnokság miatt maradt az AC Milannál
Juventus - Bologna 4-1 (Salihamidzic 48., Giovinco 71., Del Piero 75., 87., ill. Mutarelli 24.)
-
zolynet
veterán
2x ... sry
-
post.mader
csendes tag
És 1-1. Szép volt Sali. Ez a Giovinco gyerek nagy meglepetés számomra. Olyan csupaszív játékos, még sokra viheti. Kár, hogy középpályás létére kicsit alacsony.
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz #7106 üzenetére
Vele szemben elfogult vagyok, az egyik legjobb játékosnak tartom a keretben.
Juve egyenlített.
-
post.mader
csendes tag
Húha, nagyon nyomunk, remélem még az 1. félidőben meg lesz a vezetés.
-
post.mader
csendes tag
Juventus - Bologna 0-1...
Istenem, istenem. Látszik, hogy sok a sérült.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
post.mader #7101 üzenetére
hát erre én csak egyféleképp tudok reagálni, de ebben benne lesz minden gondolatom... :
-
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest