Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #48919 üzenetére
de
-
bagyulajuve
addikt
durva, máris cserél Zeman, ilyet is ritkán látni (ha nem sérülés az indok)
-
bagyulajuve
addikt
ha valaki tud a Juve-Roma meccshez jó minőségű streamet ne tartsa magában
am jó kis meccs ez a MU-Tottenham
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #48579 üzenetére
az ellendrukkereknek pedig -
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #48243 üzenetére
most mondták, hogy a Fior elleni közvetítésnél is megjelenik
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Sztbeni #48238 üzenetére
Nem tartom őt rossz játékosnak, csak szerencsétlen a gyerek, ha kap játéklehetőséget, akkor lehet belejönne. De egyelőre Vuci, Gio és Q elé nem kerülhet. De lesz idén sok-sok meccs, úgyhogy senki sem szenved majd játékhiányban főleg, ha ilyen jól működik a rotáció. Szegény Matrit sajnálom azért, mert szimpatikus játékos, de szerintem jobban jár, ha lelép.
idegesítő ez a Puzsér, a hangja, a beszédstílusa, böá
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #48236 üzenetére
jól tolja, már a Chelsea ellen is zseniálisan állt be
helyette pedig benn van Bendtner
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #47846 üzenetére
a forduló legnagyobb rangadója és egyben egyetlen értelmes mérkőzése
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Sickboy25 #47631 üzenetére
Nyilván nincs (nem is hiszem, hogy ez lenne a célja), de már nincs olyan mennyiségű pénze, mint korábban volt. Ez azért komoly tényező, jelenleg nem nagyon lehet versenybe szállni az újgazdag klubokkal. Akármilyen hagyománya is van 1 klubnak (legyen az a Juventus vagy Milan), nem tudják biztosítani a sztárok számára kiharcolt évi 10 milliós fizetéseket (ld Van Persi esete vs Juventus), ezt sajnos be kell látni. Talán jobb is így, mert nem fognak eladósodni és nem járnak úgy, mint ahogy a nagy múltú Rangers járt például. Más utat kell bejárni, és ez bizony nehézségekkel jár. A Juventust a B osztályba küldték, majd jöttek nehéz évek, most úgy tűnik sikerült a helyes útra lépni, úgy hogy viszonylag fiatal játékosok alkotják a keretet és mindannyian küzdősek, hajtósak és általam rég nem látott csapategység alakult ki, de ez időbe telt.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz
7600 GS #47415 üzenetére
volt róla szó, de helyi hírek szerint igen sok pénzt kért, amiit Szima Úr nem volt hajlandó kifizetni
azt nem értem, hogy a játékosnak ez miért jó? kötött volna egy 1 éves vagy 1+1 éves szerződést és játszott volna, mert bőven beférne a csapatba szerintem, aztán, ha jól megy, akkor meg mehet Isten hírével év végén, mindenki jól jármod: a Vidi biztos megadná, amit kér
-
bagyulajuve
addikt
no ez a durva: "a két csapat legutóbbi öt meccsén ez volt a 26. holland találat..."
Teljesen megérdemelt holland győzelem, ilyen hibákat nem lehet véteni. Mondjuk első nekifutásra nem is a hollandokat kell legyalulni, hanem a törököket, románokat és észteket, mely csapatokkal biztos ki-ki meccseink lesznek. Szerintem a csapat lehet akár 2. helyezett is, de akár az 5. is a csoportban, meg se tudnám tippelni.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #46979 üzenetére
pont most néztem én is a cikket, mit csinált ez a srác az EB óta? nem tudta, hogy augusztus vége felé kezdődik a fociszezon? -
bagyulajuve
addikt
na Siófok, még egyet kéretik lőni
-
bagyulajuve
addikt
no majdnem megpuszilta a MU címert, de aztán meggondlta magát
-
bagyulajuve
addikt
Falcaonak mindegy: bal láb, jobb láb, fej
--> fantasztikus játékos
-
bagyulajuve
addikt
már 2
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
homeless09 #44944 üzenetére
nekem a WHU-MU-re egy jegy 51 font volt (a legolcsóbb volt emlékeim szerint) kb 2 évvel ezelőtt, de ahogy most nézegettem jegyárakat kb 35-40 font körül kezdődnek, még ha kisebb csapatok ellen is játszanak
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #42813 üzenetére
remélem francőzise bukó lesz, holnap pedig olasz továbbjutás
-
bagyulajuve
addikt
ennyit ér az 5 bíró
-
bagyulajuve
addikt
szerintem az olasz-ír meccs jó volt, a spanyol-horvátból csak néhány percet láttam, de akkor a hót unalmas passzolgatás ment a spanyol részről, minden esetre ha jól tudom így létrejöhet a sokak által álomdöntőnek nevezett spanyol-német, bár én bízom az olaszokban, hogy belerondítanak ebbe
-
bagyulajuve
addikt
ezek hülyeséget beszélnek, Bendtnert tökéletesen lesre állították, az már más kérdés, hogy a hosszún jött a gyerek, és így már lehetetlen volt megakadályozni Bendtnert a gólszerzésben
-
bagyulajuve
addikt
idióta ez a lesszabály
baluka26: nem, az már korábban elment (legalábbis a pontos eredmény)
-
bagyulajuve
addikt
a spanyol hercegnőcske szemrevaló baba
király meccs volt, jogos a döntetlen
-
bagyulajuve
addikt
Da Silva, Sebastiano Giovinco, nagyon ott van Knézy
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #41513 üzenetére
Pirlos szépen megindult és zseniális volt a passza, Di Natale pedig
csába, hamar jött a válasz
-
bagyulajuve
addikt
Knézy hülye vagy
-
bagyulajuve
addikt
Kassai kezdi az nb1-es formáját mutatni
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #41445 üzenetére
én úgy emlékszem, h játszik ezt is azt is, de mostanában inkább középen, de majd egy Real szurkoló jobb felvilágosítást ad
Giaccherini is kérdőjel amúgy számomra, dolgos jó játékos, de a baloldali védekezést nem tudom, hogy oldja majd meg
-
bagyulajuve
addikt
elég érdekes összeállítás a spanyoloktól, hogy nincs vérbeli csatáruk a kezdőben
az olaszok meg hát nem sokat variálhatnak, de De Rossi mindenképp meglepetés nekem, hogy középhátvédként kezd
érdekes lesz ez a meccs, ja és hajrá olaszok -
bagyulajuve
addikt
de idegesítő beszéde van ennek a riporternek
-
bagyulajuve
addikt
de unalmas már, hogy ki miért szerepelhet az ír válogatottban
am nem vagyunk rosszak, kár Szalai helyzeteiért -
bagyulajuve
addikt
azért van 1-2 legenda a pályán
-
bagyulajuve
addikt
ha már reklámok akkor ez a tuti
-
bagyulajuve
addikt
válasz
homeless09 #39560 üzenetére
Pfff, szánalmas és gusztustalan, bár amennyire állítólag megtanult angolul lehet nem is érti.
Az egyik kedvenc játékosom volt, de személyisége nagyon visszataszítóvá vált, remélem marad a Citynél és még véletlenül sem jön a Juventusba, akármekkora spíler. -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #39556 üzenetére
én vagy 3x el kezdtem könnyezni, de sajna még 1 meccs és véget ér egy korszak
-
bagyulajuve
addikt
A lényeg
Del Piero gólt lőtt utolsó Juventusbeli bajnokiján, remélem a kupagyőzelem is meglesz nekikapjon még 1 szezont
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Sickboy25 #38889 üzenetére
sztem nem volt rossz, ott az egész csapattal volt a probléma, ő meglőtte a maga góljait és ha jól emlékszem a legtöbb gólpasszt adta a csapatban, bár valóban nem volt annyira látványos a játéka; no mindegy az már a keserves múlt és mivel az Atleticot is kedvelem így örülök, hogy most kupát nyert velük
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #38880 üzenetére
Diego a Wolfsburg játékosa már, én amúgy sajnálom, hogy elment a Juventusból
-
bagyulajuve
addikt
válasz
7600 GS #38699 üzenetére
Azért egy jó edzővel ez a City még sok mindent elérhet, már idén is bajnokok lehetnek; szóval nemcsak a fizetés lehet vonzó most a Cityben, de tény és való, hogy fontos szempont sokak számára (Tevez esetében pl ez dönthetett).
Nekem mondjuk aztán mindegy lenne, hogy heti 50, 100 vagy 200 ezer fontot keresnék, nem ez alapján választanék csapatot, hanem hogy melyikben tudnék a legtöbb lehetőséghez jutni és trófeaszerzésre is legyen azért esély (bár ez a veszély nem fenyeget, hogy ilyen döntést kelljen hoznom)
-
bagyulajuve
addikt
válasz
7600 GS #38646 üzenetére
"Nyilván egy olasz meccsen több a helyzet, mert a csapatok is gyengébbek, ergo többet engednek a másiknak."
ha az okfejtésed igaz lenne akkor a magyar bajnokikon több ezer helyzet és gól lenne
mondjuk az olasz csapatok pont, hogy taktikusak jól védekeznek, kevesebb helyzet szokott lenni, ezért sem szeretik sokan (bár a gólátlagok nem sokkal maradnak el a spanyoltol vagy az angoltól, a közhiedelemmel ellentétben)
angol: 2.79 gól/meccs
olasz: 2.56 gól/meccs
spanyol: 2.77 gól/meccs (bár ez a Barca ill. Real embertelen lőtt gól mennyiségének is köszönhető)szóval vissza az idézett mondatodra --> az olasz a legerősebb bajnokság (mert kevesebbet engednek a másiknak)
-
bagyulajuve
addikt
a Milan hamarabb volt bundázó
, csak viccelek
a Calciopoli 6 éve volt, most már túl léphet rajta mindenki, mi Juve szurkolók is
-
bagyulajuve
addikt
Hurrá Juventus!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #38535 üzenetére
viszont nyert az Udinese és a Lazio, így azért nehéz lesz, de hátha még hisz az Inter
-
bagyulajuve
addikt
nem értem miért nem lehetett 3-kor rendezni ezt a 2 meccset, az Internek már tök mindegy így ez a meccs
régebben az utolsó 3 forduló meccseit egy időben játszották
-
bagyulajuve
addikt
Pedig már csak 1 meccs kellett volna
-
bagyulajuve
addikt
ez durva volt itt a végén
-
bagyulajuve
addikt
nektek nem akadozik a TV2
; a többi csatornával nincs gond, ha átkapcsolom
-
bagyulajuve
addikt
Alex + Q
kotsog Zuniga
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #33968 üzenetére
pont ezt akartam beírni
-
bagyulajuve
addikt
na akkor kezdődjék a vasárnapi rangadó, hajrá Juve!
csak ez a Borriello ne kezdett volna -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #33422 üzenetére
lájkolom
-
bagyulajuve
addikt
mostanában mennyi olyan meccs van ahol a labda átmegy a gólvonalon, de a bírók elnézik
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nők, nőügyek (18+)
- Amazon Fire TV stick/box
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest