Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #7798 üzenetére
Továbbiakban még spanyol kupa döntő: Barcelona-Bilbao
-
venember83
nagyúr
Olasz kupadöntő. Lazio - Sampdoria 1-0. Szép volt az első gól a tizenhatoson kívülről.
-
Bikerman
aktív tag
vidi a ligakupa bajnok, szerintem nagyon gáz meccs volt. 12 percben a pécs elvesztette a csapatkapitányát, mert teljesen szabálytalanul telibe belelépett a vidi támadójának bokájába, mondjuk a piros lapot vitatnám, de kiállították, és kaptak mellé egy 11-est is. második vidi gól szép volt, bár szerencsés, a szépítő pécsi gól... ...hát az tanári. permier lígben nem rúgnák szebben, ha tehetitek nézzétek meg.
-
Drizzt
nagyúr
-
peterszky
őstag
Nagyon kedveltem László Csabát, amikor nálunk volt edző, sok szép élménnyel lettem gazdagabb akkor. Most már mondhatom, szerencse, hogy "kiutálta" a magyar futball itthonról.
BL elődöntő:
Snoop Drogba
Benny Hill Ballack
-
zolynet
veterán
Boateng újra akcióban. ~4percnél sportszerűen ahogy illik...9percet játszott a srác, kár h beengették.
-
brownus
veterán
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #7789 üzenetére
Valaki biztosan, ilyen "világ" van most...
-
csimav
őstag
Én Mu-nak szurkolok kb. 5 éve
Azért kellene a győzelem a Liverpool és az M.U. részéről is, mert nyernék 17k-t
Itt olvashatod
Mai meccsek bejöttekBayern-Leverkusen 3-0
Köln-Hertha 1-2
Wolfsburg-Dortmund 3-0
Karlsruher-Hannover 2-3
-
csimav
őstag
Csáó
Wigan Athletic - Manchester United
Szerintetek tud nyerni a Manchester?
Man. United utsó 5 meccse: W,W,W,D,W , Liverpoolé is.
és itt:
West Bromwich - FC Liverpool
a Liverpool?Tabella:
1. Manchester
2. Liverpool
.
.
.
11. Wigan
.
.
20. West Bromwich -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #7781 üzenetére
ja igen, és Forza Barca! ezt el is felejtettem..
-
Bikerman
aktív tag
válasz
venember83 #7770 üzenetére
mert a sok tapasztalattal rendelkező digi tv majd nagyobbal fogja...
peterszky: mikor ment el, és miért?
-
zolynet
veterán
50méteres öngól ... szépen megnyeste
-
brownus
veterán
mekkora az esélye annak, hogy a wigan elveri a mu-t holnap? mondjátok azt, hogy semmi
mert matekban még nyerhet a pool, ha jól tudom. szóval a mu-nak még két meccset meg kell nyerni, az utolsó meg már nem fog számítani.esetleg x?
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #7771 üzenetére
Bazzeg, tévedtem.
-
venember83
nagyúr
Newcastle - M'brough. Kiesők csatája, fene gondolta volna ezt 1-2 éve.
NU góljával vezet a Brough, NU tehát kiesett, nem rúgtak gólt emberemlékezet óta. Kár értük.
-
peterszky
őstag
válasz
Bikerman #7768 üzenetére
Inkább Digi (nem mintha tv-ből nézném a meccseket
). Azért ők, mert rohadtul nincs kedvem vasárnap 11.30-ra meccsre menni. És úgy gondolom, hogy azt mindenki látja, hogy miért került elő újra a retek klub (és emlékszik rá, hogy mikor ment el
), így eléggé egyértelmű, hogy melyik csapat mérkőzése lesz a vasárnapi "főmeccs".
-
Drizzt
nagyúr
Kiknek ér ez a szar fél-egy milliárd forintot?
Rajtam kívül nézi valaki egyáltalán?
-
Bikerman
aktív tag
válasz
venember83 #7762 üzenetére
nagyon rossz meccs volt. úristen. kb. 25 percig emberelőnyben játszik a csapat, és nem kezdenek el támadni, mert félti ez a senkiházi az állását. (nem mintha így nem rúgnák ki.)
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7761 üzenetére
-
Bibby
addikt
válasz
venember83 #7762 üzenetére
Öröm látni hogy ezen a meccsen is egy bohócot alkalmaznak bíró helyett...
-
venember83
nagyúr
Milan - Juve 1-1. Kevés ez, nagyon.
De Alexnek meglett a hatszázadik Juve szereplése.
-
venember83
nagyúr
Továbbjutást eldöntő papírgalacsin.
-
Tibiajax
nagyúr
hát ez szivacs volt most
-
peterszky
őstag
MTK II 1-2 Ferencváros
Gól: Shaw, Ferenczi
Mivel a második helyezett döntetlent játszott, ezért matematikailag is bebiztosítottuk a bajnoki címet egy gyengus mérkőzésen. Jövőre DERBI!!!
-
Tibiajax
nagyúr
Mutatják a Nou camp-ot a stadion tetejéről nézve, nagytotálban. Váááá
98ezer ember. Brutális. Nézzétek.
Bajnokavatásra összegyűlt a nép -
venember83
nagyúr
Hehe, még mindig az Arsenal támad s a Chelsea rugdossa a gólokat -> 4-1. Ez az Arsenal elég gyengécske ma minden fronton.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7751 üzenetére
Dennist és Henryt visszavarázsolom mindjárt oda előre..
Van Persie szerette nagyon Bergkampot, kár h nem volt több átfedés az életkorukban, keveset tudtak nagyon együtt játszani.. De nagyon éreznék egymást..azt garantálom
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7749 üzenetére
felemás érzéseim vannak eddig....
-
venember83
nagyúr
Arsenal - Chelsea. Remélhetőleg nem bunkerfoci lesz, lényegében tét már egyik csapat számára sincs.
-
peterszky
őstag
Márk: [link]
(tudom, gonosz vagyok)
-
Markgx10
őstag
válasz
bagyulajuve #7740 üzenetére
Szerintem lila a szíve, úgy meg elég nehéz lehet elfogadni azt a valóban hihetetlen tényt, hogy a bajnokság éllovasa megveri az egyik utolsót
Bezzeg, mikor az Újpest nemrég 3-at gurított a Honvédnak, akkor gondolom az nem volt csalás.
-
nRu3
addikt
vezet a bundás debrecen
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #7736 üzenetére
A második variáns jobban tetszik, ha át tud rá állni a Juve, meg a következő edző, aki még mindig kérdéses, hogy ki lesz...
-
bagyulajuve
addikt
Diego úgy tűnik a Juventusban köt ki, aminek nagyon örülök (bár David Silvaának jobban örültem volna)
ez a középpálya nem lenne rossz:Giovinco/Diego ---------- Diego/Giovinco
--------------------Sissoko-Marchisiobár mind Gio, mind Diego inkább trequartisa (főleg Diego), de sztem szélen is nagyon jók
vagy esetleg
--------Diego
Gio--------------Camoranesi
--------Sissoko -
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7734 üzenetére
Ezt most miért mondod?
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7733 üzenetére
Gondolom, nem vettek fel a gyorsreagálású egységhez, hiába jelentkeztél.
-
copin
őstag
Ez a Drogba!!!
Tiszta Jerry Springer show. Küzdött egy kicsit az eltiltásért. Az is igaz, hogy ha ennyire nem bír magával, akkor behúzhattak volna neki egy büntetőt. Nem tudom... Jópárszor elesett.
-
copin
őstag
Ezt a mázlit! Most 0-0-10 kell, különben oda a BL.
Már mindegy.
-
copin
őstag
válasz
L|zsidoboz #7716 üzenetére
Ma a rossz formáját hozta.
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, de nehéz meccs ez...
Újpest-Vasas: félidő: 3-1. 3. percben Vasas vezetés, aztán 14.-ben egyenlítés, 16. percben Simek jogtalan kiállítása, aztán jogtalan Újpest 11-es, a végén pedig hatalmas Kabát bombagól.
A bíró nincs a helyzet magaslatán, sőt.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #7727 üzenetére
Igen, az olcsóbb lenne a klubnak is. De igazándiból mindegy, dobják ki vagy menjen el, csak jöjjön valami normális edző. Spallettinek pl. örülnék, kíváncsi vagyok, mit tenne egy Juve szintű csapattal és támogatással a háta mögött.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #7723 üzenetére
minden nap abban bízom, hogy ha rámegyek az nso-ra vagy goal.comra akkor azzal a főcímmel talkázom, hogy lemondott, de mindig csalódnom kell
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7725 üzenetére
Egyre rosszabb a viszony közte és Sensi között.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7724 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy hosszabbít? No mindegy.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7723 üzenetére
Spalletti is távozni fog szerintem.
-
venember83
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
AAAAAAARRRRGGGGGHHHH!
Bakker, Bajzát nem játszik a Loki ellen 5 sárga miatt.Pedig marha jó formában van.
-
tibi666
senior tag
sziasztok!
melyik adó közvetíti a mai manchester meccset?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7714 üzenetére
utóbbi, sajnos
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7712 üzenetére
ó hát akkor már kezdhetjük is a maradék ráhangolást, a hátralévő bajnoki fordulókra és kupára..
-
Kicker
őstag
válasz
Tibiajax #7703 üzenetére
kár a Barca - Chelsea-t elemezgetni, mert nem ezért szeretjük a futballt amit ott láttunk és bármely más napon kizárt hogy ez az eredmény szülessen. Londoni meccs után remélem a Chelsea fölé tud nőni a katalánoknak, de félek, hogy a nyomás túl nagy lesz, és elsül a barca fegyvere...
ettől függetlenül
GO BLUES!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #7703 üzenetére
Ez azért más szitu.
A Reálnak csak a 3 pont volt elfogadható, persze, hogy támadni próbált, a Chelseanek viszont csak egy célja volt, hogy ne kapjon gólt.Ha a bajnokságban a Reál vezetett volna 4 ponttal, gyanítom ők is beállnak tüskébe (csak ilyen védőkkel úgyis kaptak volna néhány gólt
).
Igen, majd Londonban kiderül... (mondjuk a 0-0 szerintem a Barcának jobb, többgólos döntetlen jobban kedvezett volna az angoloknak).
-
peterszky
őstag
válasz
venember83 #7705 üzenetére
Nem valószínű, ugyanis az őszi szezon után valószínűleg megkezdődik a stadion lebontása.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7705 üzenetére
..végre egy vélemény, amiben egyetértünk...
-
venember83
nagyúr
Végre láttam egy El Classicot, szép csata volt, az nyerte, aki megérdemelte. A vicc az, hogy a védekezési hibáktól eltekintve a Reál (szerintem) nem játszott rosszul. Csakhát kevés ehhez a Barcához.
peterszky: Remélem, hogy a többszörös ünnepi alkalom örömére lefestik a stadion főbejáratát (vagy székházat, fene tudja, a nagy FTC feliratú épületre gondolok), mert nagyon megkopott, ráférne egy felújítás.
-
peterszky
őstag
Ma már hivatalos, végleges, jövőre az NBI-ben indulunk
(még férfi kézilabdában is)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #7701 üzenetére
nem tudok mondani csapatot, nem vagyok jós, se khmm szakember
Viszont a chelsea játéka a nou campban egy vicc volt. Nem egy megfontolt, erős védekezéssel felállított, de veszélyes kontrákkal operáló, labdát megtartani tudó ténylegesen erős csapat volt, ami tényleg méltó ellenfele lehet a barcának (egyébként pl. a Liverpoolt egy ilyennek tartom, v tartanám..) hanem egy szar 1-10-0-0-ás betonzat, amit Hidding 'mesterien' kitalált, álljunk fel a kapu elött mind, és védjük ahogy csak bírjuk taktika
Ez nekem szánalmas volt, mert 90. percig ezt tették, olyan állítolagos klasszisoknak mint ballack vagy lampardnak, közük nem volt labdához, max felrugáshoz..
Én így látom, lehet nem így van. Persze, nyilvánvalo mindenkinek, arra appelállnak, h maaajd Londonban.... Hát meglátjuk majdTegnap este, tökéletesen megmutatkozott, hogy ahogy egy olyan csapat száll szembe, amely nem a Hidding-taktikát választja, hanem támad, máris bajban van. És azzal se jöjjön -most már-, senki, hogy a Real szar, mert nem az, v legalábbis, senki nem mondta ezt róluk, a Classico előtt.
Én mindenesetre megkaptam a csapatomtól a szülinapi ajándékomat, egy történelmi győzelem legalább meglett, a campione mellé, és ez a lényeg. A BL már csak hab lesz a tortán, ha sikerül.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #7699 üzenetére
Igen, Terryt azért szokták a világ legjobb belső védői között emlegetni, mert egy favágó.
Messi is azért a világ egyik legjobb csatára, mert ügyetlen, lassú és nem tud gondolkodni a pályán.OK, hogy barcás szemszögből nézed a meccseket, de mondj egy csapatot, aki nem ugyanezt vagy hasonló taktikát játszott volna a Chelsea helyében.
Másrészt, nem egy meccsel kéne évekig példálózni, a LIV-CHE meccsen pl. nem törtek, nem 10 emberrel védekeztek, pedig nem sokkal rosszabb csapat a Pool (ha egyáltalán rosszabb), mint a Barca.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest