Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
gYaLo
őstag
Mindenhol,mindenhol csak a lila mindenhol...
-
nRu3
addikt
belenéztem a kispest-panatinakois mecsbe ami ügye a 100éves szilnaprol szólt, csak 3000 nézővel? Az NS szerint, de a tv-n is alig voltak a leláton , ez azért igy elég gáz, Néha tényleg azt hisszem Budapestnek tul sok klub van, igy mindenhova az a kevés is külön kerületekre szorodik szét.
-
nRu3
addikt
süss fel nap! fényes nap, diosgyörben a ---------------- megfagynak ! valahogy tartok ettöl a diosgyörtöl, mindig szenvedés van a pályán.
-
Chili7
őstag
válasz
peterszky #8785 üzenetére
Nagyjából én is így látom a helyzetet. Szerintem is elégedettek lehetünk a jelenlegi helyzetünkel, de ha a BL és a bajnokság megnyerése a cél akkor mélyebben kell a pénztárcába nyúlnia. Már pedig 2 év múlva is ugyanolyan mélyre kell nyúlnia mint most kellene, tehát egyszerűbb lenne most.
Persze lehet hogy nincsenek tisztában az erőviszonyokkal,és azt hitték ez is elég, lehet hogy most szembesültek ők is az nb1 "erejével"és dolgoznak a megoldáson, lehet hogy csak a válság miatt nem költekezik jobban McCabe.
Szóval értem én hogy folyamatos fejlődés, stb ... de mivel nem saját nevelésű játékosainktól várjuk hogy fejlődjenek évről-évre, hanem idegen kész játékosokat (is) vásárolunk, nem látom értelmét a halogatásnak.
-
nepszter1
addikt
Meghúzodásra milyen kenőcsöt ajánlotok hogy szombatra helyre jöljek ?
-
peterszky
őstag
Már több helyen is kifejtettem, egyelőre úgy néz ki, hogy annyit költ az új tulaj a csapatra, ami feltétlenül szükséges. Nagyon jól lehet látni a "fejlődést" ebben a témakörben az elmúlt évek alatt. Amikor még nem is nyerték meg a pályázatot, akkor küldtek 3 "elefántot" Kínából és Palit. Pali bevált, a többinek már se híre, se hamva. Következő szezonkezdet: Pista, Ashmore, Abdi meg egy rakat kukásnéger. Ezekből itt maradt Pista, James és a Wolfe, Morrison kettős, akik jó játékosok (csak meg kell nézni, mennyit változott a játék képe, miután Morrisont beállították, egy félidő alatt több labdát szerzett, mint addig az egész középpálya). Télen látták, hogy lehet necces a feljutás a Bőcs előtt (akiket az előző évek szokása szerint több élvonalbeli csapat is kölcsönjátékosokkal segített, mint anno a Nyíregyházát, Kecskemétet, Szolnokot...), ezért jött még Lowton és Wedgbury is, Sam mindenképpen erősítés volt, az NBI-ben is megállja a helyét, Lowton már nem biztos, de lehet, hogy belejön. Most nyáron jött Rósa, Mamics, szerintem mindketten nagyon jók lesznek (talán Ahmed is). Ha meg úgy állunk, akkor télen várhatóak még komoly erősítések, ebben biztos vagyok.
McCabe nem véletlenül gazdag, ha nem muszáj, akkor nem szórja el a pénzét és ezt "nevelte" bele a munkatársaiba is, én ennek örülök, így nem áll fent a veszélye annak, hogy hirtelen elfogy és nincs tovább. Egyelőre nekem már az is óriási öröm, hogy nem Bivalyb*sznádra kell járnom meccsre, 3000 Ft-os jeggyel, a csapat is megfelel az elvárásaimnak, mert a végsőkig küzdenek. 3-1-nél is mentek előre a lefújásig, kérdem én, melyik csapat tette volna ezt meg? Szerintem egyik sem. Ez egy szerethető csapat, nekem ennyi bőven elég, a többi csak hab a tortán.
-
Chili7
őstag
válasz
peterszky #8780 üzenetére
Nyilván nem. Nem így működik a dolog, de azt hiszem át kell értékelni a Zete elleni sikert, mert akkor ott abban a hiszemben volt mindenki, hogy egy élcsapatot győztünk le.
Nem azt mondom, hogy gyengék leszünk, de nem a bajnoki címért harcolunk majd. Ez sem feltétlenül baj, de nem értem, hogy miért nem. Miért kell 3 év alatt elérni a célt? Ennyire ráérünk? Miért nem lehet idén ezért küzdeni? Nem értem miért kell egy olyan év, amikor erős középcsapat vagyunk, aztán egy olyan, hogy élcsapat, majd legközelebb bajnok? Ezzel a csapattal várhatunk akárhány évet, akkor sem leszünk bajnokok. Így is- úgy is kell játékosokat venni, miért nem lehet azonnal?Egyszóval szerintem idegenben lesz 1-2 zakó, az otthoni meccsektől nem félek, bár nyilván ott is lesz bukta, de szerintem belefér majd a 4-6-ik helyhez.
nemzetközi kupában - a bajnokot leszámítva - a selejtezőn túljutni lehetetlen az új rendszer miatt.
-
kp78
addikt
R.I.P. Daniel Jarque
-
Markgx10
őstag
válasz
Tibiajax #8770 üzenetére
Gratulálok a Nyíregyházának, megérdemelten győztek le bennünket.
Át kell gondolni dolgokat nagyon, bajnoki címről meg tényleg ne beszéljünk, ez még nem az a csapat. Ennek ellenére természetesen ott voltam és szurkoltam a csapatnak, a jövőben is ezt fogom (fogjuk) tenni, mi mást nem tudunk csinálni, csak azt hogy mindig ott vagyunk és megpróbálunk hazai pályát teremteni nekik, akár a világ végén is.
Egyébként elég parázs volt a városban a hangulat, akicófilmbe illő jelenetek tarkították a visszautat
-
Vladi
nagyúr
Nos azt kell mondanom, hogy...
NYÍREGYHÁZA!
NYÍREGYHÁZA!
NYÍREGYHÁZA! -
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #8767 üzenetére
én meg a 'poolt
de annak is örülök, ha életemben egyszer kijutok egy 'pool - manchester rangadóra... beleborzongok, milyen lehet egy olyan meccset végigszurkolni az anfielden...
ui: de egy barca meccsre is elmennék gondolkodás nélkül... nemzetközi szinten többek között az argentínoknak szurkolok és messi az egyik kedvencem
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #8762 üzenetére
Én egy órán belül indulok, kemény esténk lesz, most már biztos, előbb hívtak
A lényeg, hogy erre én sem vinném a fiamat, vagy bármilyen rokont.
Majd következőnek Kaposvárra jön velem a gyerek, aznap megállunk a Balatonnál és egész nap fürdőzünk a meccs előtt
Viszont ha hazaértem és észhez tértem, akkor megbeszéljük a szombathelyi túrát, mert olyan kocsiban foglaltam neked és magamnak helyet (bár én is mehetnék, de így sokkal jobb lesz, végre egyszer nem én vezetek
), hogy megszólal. Ritka jó társaságunk lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
peterszky #8762 üzenetére
maradt kőkemény 200huf az online számlámon... megraktam gyűjtőbe a hétvégi meccsek nagy részét... nyíregy-fradi x2-re
szerintem hozni fogják a 3 pontot... de meglepetés is lehet... jó meccs lesz szerintem, az biztos...
debrecen ellenfele a szófia... na, ennél több nem kell szerintem... az oly-t elkerülték, ez a lényeg... szerintem verhető ellenfél, jobbat és rosszabbat is kaphattunk volna...
-
peterszky
őstag
Ma Nyíregyháza - Fradi és nekem fotelkednem kell
Reggel derült ki, hogy jön hozzánk egy svájci rokon... Őt meg azért nem vinném el Nyíregyházára magammal
Szóval marad ez:
19.00 DunaTV -
mephi666
nagyúr
válasz
peterszky #8758 üzenetére
tudom, hogy a fenernél nem volt már tétje, de egy ilyen kaliberű csapatnak még tartalékosan/félgőzzel is illene 2-3 gólt beverni lepihenés előtt... erre úgy lepihentek, hogy csak néztem...
Sisa meg lenyilatkozta, hogy a csapata felülmúlta a fenert
én inkább úgy mondanám, hogy a fener 10%-on "játszott" a végén (pl a védők kényelmesen elsétálgattak a térfelük közepén) közben pedig a honvéd játékosai sorban hagyták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket... szerintem aki látta, az tudja mire gondolok
oltári a különbség a kettő között... simán ismételhették volna az 5:1-et, ha egy picit odateszik magukat... a játékosállomány között is ég és föld a különbség...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8759 üzenetére
de várj, a legjobb volt a honvéd legjobbja, nem-tudom-a-nevét szőke gyerek nyilatkozata, miután kérdezte tőle a riporter úr, milyen véleménnyel van a török csapatról? kapszkodj
".. igen..eegy nagyon jóó kis csapat......vagyis, csapat khmm, a fenerbáhcse..."ijj báázzeg
-
bagyulajuve
addikt
Csak az utolsó 20 percet láttam, de számalmas, hogy mennyi helyzetet hagyott ki a Honvéd.
-
mephi666
nagyúr
hm... ezen a feneren bukok ma... minden meccs bejött szépen, itt meg semmit nem csinálnak ezek a fikák, csak sétálgatnak a pályán... ez a csapat félgőzzel, kettős emberhátrányban simán tarolna, de sétálgatnak, mint valami nyugdíjasok... tuti, hogy eladták a meccset... nagyon látványos az egész... rohadt ideg vagyok... soha a büdös életbe nem fogadok többet 1 meccsre sem, mert csak felb@szom az agyam az ilyeneken... undorító kezd lenni az egész foci ezek miatt... főleg, hogy 1-2 klubnál tényleg hallom is, hogy eladogatják a meccseket
-
Tibiajax
nagyúr
ez a rossz, szutyok honvéd....
istenem... -
Kicker
őstag
Látom kiragadtad a lényeget a szövegből.
Valahol tapsolnak a meccsen és kellemes indulókat énekelnek. Stb... Összegezve, marhára nem vonzó egy ilyen mérkőzés, ahol még a tv-n is átjönnek ezek az embertelen gusztustalan dolgok...
A Fradit kifejezetten szeretem, de pl az első bajnokin is füstölt az egész stadion, de minek? Más hatásosabb dolgot is kitalálhattak volna, minthogy felgyújtják magukat... -
Kicker
őstag
Ezen nincs mit megérteni, az ilyen ember menjen el ketrecharcosnak vagy aminek akar...
A barmokat nem engedném be a stadionba, hogy csoportosan tudjanak kurvaanyázni stb. Azt hogy a büntetést a szervezők kapják, a klubok, ez addig fog így menni, amíg beengedik a barmokat.
-
sbiii
csendes tag
Mondjuk ezt mi nem érthetjük meg. Annak az embernek aki beszalad a pályára kitépi a széket a helyéről, az olyan önkívületi állapotban van, úgy szurkol a csapatnak, abban a 90 percben csak a csapatért él, és ha elkapja a hév, akkor ez történik. Azzal hogy befut a pályára azzal csak még jobban megmutatja az ellen drukkereinek, hogy bizony Ők nagyob császárok...
-
nRu3
addikt
válasz
L|zsidoboz #8725 üzenetére
de könyörgöm, ha a szurkolok egymást szidják gyakorlatilag már azért is jár büntetés, gondolom olaszoknál, angoloknál és a németek szurkoloi egymást mecseken a halál retkes oldalára elküldik egymást durvában és ott szerintem olyanért nem büntetnek?!
nem azzal van a bajom ha a drukerek berohanak a mecs alat és elkezdenek balhézni stb és jönn a jogos bünti..............
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #8746 üzenetére
de úgy tudom a hertás eset miatt is kapott a Fradi büntit: 2 nemzetközi felkészülési meccsre kell a pályát bezárni
-
Beerwolf
senior tag
Örülök, hogy továbbment a debrecen, annak ellenére is, hogy ezzel a pénzmaggal amit nyernek elég erős ellenfelei lesznek a Fradinak.
Drukkolok nekik, hogy BL legyen és ne EL.
Mikor tudjuk meg h kivel játszanak? -
Markgx10
őstag
válasz
L|zsidoboz #8737 üzenetére
Hát, ha Peterszky kollégát kérdezed, akkor ott nem túlozta el a média a dolgokat, én találkoztam vele a Hertha-meccs után és olyan állapotban volt attól a balhétól, hogy én még nem is láttam ilyenben
Szóval, aki nincs hozzászokva az erőszakhoz
annak tényleg kemény lehetett
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #8737 üzenetére
A Hertha meccs ellen én egy szót nem szóltam, ott mondjuk mással van problémám, de az már mindegy.
Az a bajom, hogy a ZTE ellen kaptunk 500.000 Ft büntit + 1 zártkapus meccs felfüggesztve a semmiért!
-
sbiii
csendes tag
válasz
peterszky #8734 üzenetére
A kamera addig semmit nem ér, hogyha ki van írva hogy semmi pirotechnikai eszközt nem lehet bevinni, aztán a D szektorban nálunk minden emberre jut 2... Kérdezem én? Ilyenkor hol van a motozás? Engem meg megmotoz? Akkor k*pja be.
Debrecen. Egyik szemem sír, másik nevet. Ha bekerülnének óriási figyelem vetődne a magyar focira, ellenben nagyon sok pénzük lenne, és emiatt nagy valószínűséggel pályázhatnának új, jó játékosokra, és lehet, hogy bebiztosítanák a bajnoki címet még 3 évre. Hiába, azért a Bukarest nagyon sok volt ennek az új edzőnek, új társaságnak.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
peterszky #8734 üzenetére
A ZTE meccs hogy jön ide?
Azt hittem a Hertha elleni meccsről van csak szó.
Azon sem voltam ott (mint ahogy egyik Fradi meccsen sem), így lehet, hogy ott is a média eltúlozta a dolgot, de én még most sem tudom felfogni, hogy egy barátságos/felkészülési meccsen minek kell ilyen dolgokat csinálni.
A zártkapus büntetés szerintem is a legrosszabb megoldás mind közül, inkább örülni kéne, hogy még van olyan magyar, aki önként kimegy a stadionokba, erre meg elüldözik azt a kevés embert is.
A Lazio-Roma az azért egy kicsit más dimenzió szerintem.
-
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #8732 üzenetére
Örülök, hogy továbbment a Debrecen, gyűjtse csak minél tovább az UEFA pontokat a magyar focinak
És az a nem semmi, hogy csak egy meccsen játszottak elfogadhatóan (Kalmar itthon) szerintem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8732 üzenetére
hát azért ezek már elég kemények... az "oly" lenne a legdurvább, az tény... viszont a haifa sem kutya szerintem... egyik nap fogadtam rájuk és 15perc alatt 3 gólt kaptak, meccs végére pedig megfordították 4:3-ra... kicsit ideg voltam... a szófia meg a zürich is tudna meglepetést okozni... talán a köbenhavn lenne a "legkönnyebb" ellenfél? lényeg, hogy ilyen lehetőség nincs mindig... addig verjék ostorral a csapatot és tüzeljék föl őket, hogy elintézzék az ellent, akárki is lesz az...
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #8733 üzenetére
Ebben most nem értünk egyet, volt itt már olyan világ is, hogy a cukkolásért félbe akarták szakítani a mérkőzéseket (gondold el, egy Roma - Lazio meccsen az egyik fél szídja a másikat és le akarják fújni miatta, szerinted ez így jó?). Természetesen van egy határ, amit be kell tartani, ezt a szurkolói szövetség elnöke le is írta, nem is volt átlépve. A Fradi - ZTE meccsen pedig nem hangzott el semmi olyan, amiért büntetni kellene, nem volt cigányozás, zsidózás. Egy kis szlovákozás volt most, gondolom, hogy a nyelvtörvény miatt, de én ebben nem hallok semmi olyat, ami törvénybe ütközne... (ettől függetlenül nem szeretem ezeket hallgatni).
És a hírek szerint nem nekünk kell végigvinni ezt a "harcot", állítólag már az újpesti vezetőség felvette a kapcsolatot a miénkkel, hogy fel kell lépni az MLSZ ellen, nem mehet tovább, hogy fordulónként van X zártkapus büntetés.
Kiszűrés is menni fog, ha olyan történik, nálunk már be van jelentve, hogy fel vannak szerelve az új kamerák, amik működnek is, innentől kezdve én nem aggódom, aki olyat tesz, amit valóban nem lehet, az repülni fog.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
peterszky #8726 üzenetére
Nem az MLSZ-el kell viaskodni (ami mondjuk ember emlékezet óta rosszul működik, nem hinném, hogy egyedül a Fradi ez ellen bármit is képes tenni), hanem az ilyen embereket hosszú időre kitiltani a stadionból.
Igény lenne rá, mert a többi x ezer ember szórakozását rontják el (nem csak a Fradinál, de mivel nekik van a legnagyobb szurkolótáboruk, arányosan náluk van a legtöbb hülye is...). -
bagyulajuve
addikt
nyert a Loki és továbbjutott!!!
csak 1 kör és ott vagyunk a BL csoportkörben! (EL már biztos)Lehetséges ellenfelek: Olympiakosz, Levszki Szófia, FC Köbenhavn, Maccabi Haifa, FC Zürich
ha elkerüljük az Olimpiakoszt, akkor lehet esély a továbbjutásraJavadalmazás:
200.000 EU bajnokként
130.000 EU a 2. körben való szereplésért
130.000 EU a 3. körben való szereplésért
2.100.000 EU-t kapnak a 4. körért
Ez eddig: 2.560.000 EU, ami nem rossz. Kb. az 1 évi költségvetésA BL csoport-körbe jutásért 7.100.000 EUR járna.
A BL-csoportkörben minden győzelem 800.000 EUR (döntetlen: 400.000 EUR)!!!Ha a BL 4.körében kiesne a csapat, akkor az Európa-liga főtáblája következik:
Az pedig: 1.000.000 EUR-ot ad.
A csoport-körben minden győzelem 140.000 EUR-ot ér (döntetlen: 70.000 EUR) -
-
venember83
nagyúr
Az UEFA győztes Donyecket kiejtette a Temesvár. [link]
-
peterszky
őstag
Az első zártkapus meccsnél össze kéne rántani a bérleteseket és együtt beperelni a p*csába az MLSZ-t (jelenleg ez már megközelíti a 4000 főt!).
-
Markgx10
őstag
Én sosem csinálnék olyat a pályán, ami a csapatomnak árt, akár anyagilag, akár erkölcsileg.
És igen én is sajnálom a szurkolótársaimt és magamat is, hogy nem bíztathatom a csapatom élőben, hiába nem tettem semmit és nem is tennék soha a pályán. Hiába vettem bérletet, nem fogok tudni jövő héten sem bemenni, mert bár még csak felfüggesztettünk van, hétvégén tuti történik valami, ami miatt nem mehetünk jövő héten meccsre. Ez 100%, mert ha az egyetlen barátunk, a ZTE ellen összegyűjtöttünk egy büntetést, akkor a Nyíregyháza ellen, akivel nem baráti a viszony, el lehet képzelni, hogy mire számíthatunk.
De ha emiatt nem mehetek a derbire október 3-án és a klubvezetés nem tesz semmit ezen szurkolók kiszűrésére, akkor biztos jó pár bérletestől és fix meccsrejárótól "szabadulnak" meg, többek között tőlem is. -
Chili7
őstag
válasz
peterszky #8726 üzenetére
Én viszont sajnálom azokat a szurkolókat, akik emiatt nem mehetnek ki a meccsre, vagy akiknek emiatt kell végigszenvedniük a tévé előtt egy zártkapus hangulattalan meccset.
Azokat, akik nem értenek egyet ezekkel a bel és külpolitikai nézetekkel, vagy akik egyetértenek, de nem focimeccsre valónak gondolják, vagy egyszerűen csak tudják, hogy mi a következménye. -
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #8725 üzenetére
Nem kell sajnálkozni, inkább elborzadni, hogy ilyen megtörténhet egy EU tagországban. Legfelsőbb bíróság vagy ügyészség (már nem emlékszem) mondta ki, hogy az MLSZ jogsértően működik, csak még nem volt egyik klubnak sem elég vér a pucájában, hogy befenyítse őket. Talán most lesz végre valami.
(és ezzel nem azt mondom, hogy egyetértek a rigmusokkal, amik miatt ezeket a büntetéseket hozzá, az egy másik történet, itt az emberek alkotmányos jogairól beszélünk!!!)
-
nRu3
addikt
köcsög mlsz bekeményitet, most egy pici más szavak skandálásáért már jön is a pénz bünti, pálya bezárás felfügesztésel stb [link]
-
Kicker
őstag
válasz
L|zsidoboz #8714 üzenetére
Emelem a tétet, a Poolt és a MU-t is megfogják előzni.
-
Bibby
addikt
válasz
venember83 #8718 üzenetére
Az elmúlt hat bajnokok ligája: negyeddöntő, nyolcaddöntő, döntő, nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő.
És ez egy nemzetközileg nem sikeres csapat? Csak a kupa számít semmi más? Ez a kis felsorolás messze legyűri pl a Real Madridot.
Igen, sajnos a győzelem még kimaradt, de én valahogy nem írnám le ezt a sokszor lenézett csapatot. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8710 üzenetére
Angol szinten azért nagy csapatnak számít, legalábbis nem is olyan rég sorba nyerték a bajnoki címeket, persze akkor sehol nem volt a Chelsea meg a ManU is gödörféleségben volt. Nemzetközi szinten viszont akkor sem mutattak sokat...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Nem fogják megelőzni az ágyúsokat Francesco, ezt én is borítékolom neked.
-
Bibby
addikt
válasz
Rendicsek, egy jóféle sörben fogadhatunk.
-
Bibby
addikt
válasz
Nem lesz ebből a cityből az égvilágon semmi. Majd hatalmasakat mosolygok maikor oda-vissza lesznek verve.
Az Arsenal meg akármennyire lesajnált csapat, valahogy minden évben mutatnak nagy dolgokat. Nézzük csak meg a Bajnokok Ligáját...
-
sbiii
csendes tag
Pedig ismét szóba került Vieira és Dzeko (Wolfsburg) megszerzése. Sőt, több fiatal játékost is szeretnének vásárolni.
Szerk.: Még érdeklődnek a Bordeaux-i Marouane Chamakh iránt is. És az AS Roma középpályása, Daniele De Rossi iránt is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
amióta Henry elment azóta nem is számít sztem nagy számnak az Arsenal... :S sztem nyugodtan vásárolhattak vna 1-2 meghatározó játékost.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #8709 üzenetére
Igazából nagy csapat szerintem sosem volt és ezt nem bántásképp akarom mondani, inkább abban az értelemben, mint a Pool, MU, Bayrn München, Real, Barca, Milan, Inter vagy a Juve, ahova mindig a legjobb játékosokat igyekeztek és igyekeznek leigazolni és mindig a bajnokság megnyerése a cél. Igaz, hogy 13x-os bajnok, de az elmúlt 30 évben mindössze 5 bajnoki címet zsebeltek be, valamint 1 kek győzelmük van össesen nemzetközi szinten, még 94-ből.
Náluk ez a politika, a Chelsea ezzel szemben rengeteget költ és ma nagy csapatnak számít és a Man city is ezt az utat választotta és jó esély lehet arra, hogy idén nem lesz az Arsenal az első 4-ben, viszont így súlyos BL pénzektől eshetnek el. -
venember83
nagyúr
[link] - Nem vagyok Arsenal drukker, de kezd unalmas lenni ez a szöveg, így nem lesz sose ismét (legalább angol szinten) nagy csapat az Arsenal.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #8702 üzenetére
Lipcseire már nem számít Bobby. Én nagyon sajnálom, de már nem csodálkozom rajta, hisz ott van középen Ashmore, Rósa, a kis paki, Morrison és Tóth Bence.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Markgx10 #8701 üzenetére
én is végignéztem, ez a legkevesebb.
de a fszért van ekkora füstje annak a szar kis fáklyának?..mintha kis vulkán tört volna ki..
mondjuk, így abszolut hatásosabb volt a pokolhozás-dolog
legközelebb, ha kimegyek én is, kérlek szépen, ide -> [link] fogok ülőhelyet kérni -
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #8700 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=nSaHWY727f4
Ez mekkora már, gondolom 6 percet végignézni kevesen fognak, de 4.30-tól egyetlen percet érdemes rászánni
Aktív témák
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest