Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17336 üzenetére
Nekem lehetett volna rómás sálam, BL-es méghozzá, de valahogy nagybátyámnál maradt, nem hoztam el tőle.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17334 üzenetére
Te meg fogod nézni? Mert előzőleg erre a városi derbire is azt írtad, hogy kimarad számodra.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17327 üzenetére
Azért Simplicio és Totti szabadrúgásos mutatványa is elég szánalmas volt, plusz a kapitány folyamatos provokálása se éppen szimpatikus. Ma megtalálta zsák a foltját, mondjuk azon se csodálkoztam volna, ha valaki húsz méterről csúszik be és kettőbe töri Totti sípcsontját, a végén már eléggé eldurrant a laziosok agya. Feltételezve, hogy van ilyen nekik, természetesen.
Azt azonban teljességgel biztosan kijelenthetem, hogy a színvonal még a Juve meccseinek a színvonalát is alulmúlta.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17320 üzenetére
Totti is az..
még mindig -
pohár
félisten
válasz
L|zsidoboz #17320 üzenetére
egész jó volt a vége, izgi volt -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17277 üzenetére
Mi ellen protestálsz szurkolói tevékenységed beszüntetésével? Már Ranieri sincs.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #17277 üzenetére
for-za láció, for-za láció
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #16976 üzenetére
Hogy mindig csak a gonoszság.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #16973 üzenetére
Montella lesz edző felétek, hát érdekes kinevezés....
-
maláj
addikt
válasz
L|zsidoboz #16963 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #16877 üzenetére
Ugyan már, mindössze gyors volt s tökélyre fejlesztette a bicikli-cselt. Meg látott a pályán, kiváló ütemérzéke volt és nagyon jól lőtt.
-
baluka26
veterán
válasz
L|zsidoboz #16182 üzenetére
Terry, Vidic, Rio Ferdinand, Lució, Carvalho
Ezt csak hirtelen, 5, aki biztosan jobb nála. -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #16071 üzenetére
Nem röhög. Kulturáltan kárörvend.
-
maláj
addikt
válasz
L|zsidoboz #16034 üzenetére
+1
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15932 üzenetére
Ejnye már, ellepték a topikot az Inter-antidrukkerek. Szégyelljék magukat mind.
-
troland26
őstag
válasz
L|zsidoboz #15898 üzenetére
de most mééér ?
ha Afellay a Barcába megy Dzsudzsi mehetne a Realba
....csak az a hátránya DB-nek , hogy magyar szerintem , ha pl Holland lenne már nívósabb csapatba rugná a lasztit...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15826 üzenetére
De jongot valoban kihagytam, Diarra helyére akkor legyen ő az első csapat tagja
Sztankovics (most nem azért mert interes, tényleg!..) szerintem...annyira már nem tapló az utóbbi időben. én legalábbis, ahogy nézem az inter-meccseket, hajt, küzd, Zanetti melettt ő a legnagyobb szívvel játszó ember, nem nagyon látok alattomosságokat tőle. Játszik, passzol, vannak korrek megmozdulások, gólok...jó ő most..
régebben tényleg elég bunkó volt ő is, emlékszem.
dehát..szerb -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15519 üzenetére
persze h jobban..
ő még egy szerethető real-csapat tagja volt -
Dark KillerX
addikt
válasz
L|zsidoboz #15511 üzenetére
Ijk Ezt a Barcát biza meglehet fogni,de nem ilyen hadrenddel,Mourinho pl megnézhette volna meccs előttt,hogy a Rubin hogy kifogta a szelet a Barca játékából,igaz 6-3-1-el,de a lényeg hogy hatékony volt.Ez a Real még felkészületlen egy komolyabb derbire!!Sztem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15270 üzenetére
Pont tegnap láttam más oldalon. Azt hittem behalok. Hogy lehet ilyen sután rúgni? Ez szerintem az év bakija. Mondjuk már a kapus se volt semmi
Ja és ha jól emlékszem ez 0-0-nál volt és a hosszabbításban a másik csapat rúgott egyet amivel tovább is mentek. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15254 üzenetére
Elnézve a teljesítményét sikerült átvenni a trónt. Ezt a mozdulatát még Jackie Chan is megirigyelné. Rögtönzött talpas mellkasmasszázst alkalmazott szegény megfáradt Alonson.
-
baluka26
veterán
válasz
L|zsidoboz #15254 üzenetére
Sanszos, bár az arca alapján még bunkóBommel úr is meglepődött ezen
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15208 üzenetére
Elnézve mindkét csapatot, fociünnep lesz...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15185 üzenetére
Összeesküvés szegény Lazio ellen.
Jó kis szoros lett így a bajnokság eleje.
-
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15087 üzenetére
rooney az mu-ról
szélsőséges esetben még úgy széthullhatnak mint a liverpool... -
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15087 üzenetére
mindenki a saját sírját ássa. az angolok is meghalnak a sztárságban, az utánpótlás nevelés meg döcög.
lehet, hogy a bundesliga nem a leglegleg, de elbattyogunk hétvégén, dugig a stadion és egyre komolyabb meccseket látunk, miközben a klubok sem mennek tönkre, nicsen veszélyben egyetlen egy sem. addíg nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér és abból próbálják a legjobbat kihozni.
bár most nagyon számoljuk, hogy rooney-t hogy tudnánk megvenni.. elől nistelrooy-rooney páros.. kitömjük a bayernt is meg a bvb-t.. mondjuk eladjuk a fél csapatot hozzá.. -
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #15085 üzenetére
jaja, meglesz még egy nap az is. talán
legalább legyen már önkritikád és lásd be, hogy az olasz foci a béka segge alá kerül szépen lassan.. bár ezzel az avatarral nehéz lesz, vágom.
szánalmas kis provokációs kísérleted pedig kudarcba fulladt. olyan vagy mint egy kis pukkancs -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #15080 üzenetére
Szerintem elegük van a második helyekből.
Majd megy Ranieri az Interhez, váltja a spanyolt.
-
Kicker
őstag
válasz
L|zsidoboz #14749 üzenetére
ez kell, szégyeljék magukat a hozzá nem értő illetve zsinóron mozgatható bábuk.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14749 üzenetére
Ezzel az MLSZ céltáblájává lépett elő, becsülendő, de ostoba húzás.
-
Barell
senior tag
válasz
L|zsidoboz #14648 üzenetére
Becsaptak az emlékeim, na de mindegy. Az tavaly volt. Év végén visszanézek még a topikba.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14585 üzenetére
Nyolc milla a leigazolásra, majd évi kb. négy milla fizetésre, van pénz a fővárosban.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14585 üzenetére
Elvileg ha Diego megy a német farkasokhoz, akkor onnan jöhet Barzagli, szóval megmarad a Rómának Burdisso, ne aggódj.
Igazándiból Marotta a legolcsóbb opciót fogja megvenni középre, akár Demichelis is jöhet. Nem lehet itt tudni semmit, jobbnál-jobb neveket hallani. Közben meg Grosso, Zebina meg Grygera a Juve nyakán marad holtsúlynak.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14560 üzenetére
Nálunk nincs velük semmi gond, sőt. Valószínűleg a helyi képviselettől függ sok minden, mint pl a Tesco esetében. Angliában nagyon jó kis üzleteknek számítanak, Magyarországon meg...
Attól ne félj, hogy az Inter kiesik, de remélem, hogy bukik kicsit Benítez, ideje lenne a trónfosztásnak...
Bár egy második helyen záró Juventussal tán még elégedett is lennék.
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #14560 üzenetére
Ja, így már értem. Azt hittem már, hogy valami szívügyed, hogy ne legyen más szolgáltatónál az adó, és "csalódnál" bennük, hogyha átadnák másnak...
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14551 üzenetére
Mi a fenét keres nálatok ez a kutyaütő Lobonţ? Mindhárom gólban alaposan benne volt az Inter ellen. Ugye van más opció, nem ő lesz a bajnokságban a kezdőcsapatban?
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #14551 üzenetére
Mármint kiket?
-
Creative997
őstag
válasz
L|zsidoboz #14534 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14531 üzenetére
Mexes úgyis csak padozik mostanság. Amúgy meg ne légy elégedetlen, tavaly a mesternek köszönhetően majdnem meglett a bajnoki cím. Igaz, kellett ehhez a Milán és a Juve messze kritikán aluli teljesítménye is, meg az Inter számos botlása.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14393 üzenetére
Lehet, de Amauri komolyan vette, és hűséget fogadott. Megnyugodhat minden bianconero.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14391 üzenetére
Ez korántsem vicc volt, kérem szépen.
[link] - de ha beírod a hajasbaba és Királyi Margit hivatalos nevét az egyik legelterjedtebb internetes keresőbe, akkor számos ilyen cikket találsz még.
De örülök, hogy felvidítottam az estédet.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14389 üzenetére
Ja, egyes hírek szerint vinné a Real Madrid.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14364 üzenetére
Igen, azt vártam, hogy meggerelyezi az egyik ellenfélt, mondjuk az amcsi kapust, aztán vadásztrófeaként megőrzi emlékbe.
Más. Ez szándékos félrefordítás, vagy Tottinak nagyon beszűkült a látóköre?
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14355 üzenetére
A bottal ugráló hölgyön kívül nem sok érdekességet láttam...
A kapus elmozdult a gólvonalról a 11-es elrúgása előtt, normális, hogy megismételtette a bíró a rúgást, miután a kapus megfogta.
-
skótocska
csendes tag
válasz
Afrika. se több, se kevesebb. itt is a pénz az úr.
-
lvnt
őstag
válasz
Szépen belövette a gólt a bíró a nigériaival.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14313 üzenetére
Nem kell Doni, Storari elég jól mutatkozott be, remélhetőleg nem fog lesérülni legalább addig, amíg Manninger felépül. Fucile, Drenthe, Krasic, Mexes, Marquez, Forlan, Dzeko, aztán hogy valójában ki jut el a Juventusba idén... Legalább egy normális bal bekket és még egy jó középső védőt igazoljanak még, mert kétlem, hogy a Chiellini-Bonucci duó kibírná az egész szezont a pályán, Legro meg már nem az igazi. Soha nem is volt. Meg nem ártana egy bal oldali középpályás se... No mindegy, kicsit elkalandoztam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14293 üzenetére
Ja értem. Hát igen ebben jók vagyunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14289 üzenetére
Gondolom nem főleg pl olaszban.
De ki mondta hogy csak ezért rossz a honi bajnokság? Ha legalább színvonal lenne mellé akkor oké. Meg remélhetőleg kint nincs annyi balhé a stadionokban bár az is előfordul néhol.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14289 üzenetére
Egy dolog, hogy én kifejezem az Interrel szembeni antipátiámat, de ha elmegyek egy Juve-Inter meccsre (mindjárt beleér a bilibe a kezem), akkor nem az Intert fogom pocskondiázni, hanem szurkolok a zebráknak és örülök, hogy ilyen közelről láthatom a kedvenc csapatomat, a játékosokat, magát a játékot stb.
-
skótocska
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #14232 üzenetére
őneki a rózsaszín ködben, a "gazdaságban" kell helytállnia, nekem meg ott, ahol. ha kell az utcán, ha kell a lelátón.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14225 üzenetére
Ej, de szigorú valaki. Még ha igazad is van.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14202 üzenetére
..mert amúgy..kinek szurkoltál?....
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #14167 üzenetére
Ja, nekem is rögtön a megye u19 jutott eszembe, amikor ezzel indokolták.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #14135 üzenetére
Úgy értem, hogy vezérének kellene lennie a csapatnak, aki űzi hajtja a többieket és ezt nem éreztem rajta.
Amúgy igaz, hogy minek kellett kivinni a Juve játékosokat, kb Chiellini, Buffon és Marchisio az, aki talán kiérdemelte, de Cannavaro, Camoranesi és Iaquinta (aki amúgy nagyon szimpatikus) nem nyújtott olyat, ami alapján ott kéne lenniük. Cassano szerintem biztos sokat segített volna a csapaton és Miccolit is vittem volna. -
mephi666
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #14135 üzenetére
a hollandok szerintem 2éve jobbak voltak... ez az olasz védelem viszont valami kabaré... kannaváró akkorákat bakizott, hogy csoda, hogy végig engedte játszani lippi...
az angolok esküszöm sokkal jobban idézték az utolsó meccsükön a régi olasz védelmet, mint maguk az olaszok... a hollandok, ha nem is tömték volna meg őket, egy argentín válogatott annál inkább
ui: az előző kommentemben szépen összekevertem uru-/paraguay-t
-
safran
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #14056 üzenetére
Csak az a különbség hogy Kabát a mag szintjén jó volt Újpesten is, míg Diego nem volt jó ebben a szezonban a Juvéban.
-
Lejszi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #13949 üzenetére
lehet ujra viragot bont....
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13947 üzenetére
B+, hogy neked senki se jó.
-
Lejszi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #13942 üzenetére
kemeny a csavo
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13942 üzenetére
S nem költözik Rómába?
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13937 üzenetére
Minek oda Amauri Adriano és Toni mellé?
Tottit nem számolom, ő támadásoknál jó, ha a középpályáig eljut, nem bírják már a tempót az öreg csontok.
-
Lejszi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #13939 üzenetére
-
Lejszi
senior tag
válasz
L|zsidoboz #13937 üzenetére
Adrianot mar leszerzodtettetek. Tenyleg, ingyé volt a csavo vagy kellett erte fizetni?
-
Creative997
őstag
válasz
L|zsidoboz #13846 üzenetére
Azért a 3 perces hosszabbítás utolsó 10 másodpercében, egy olyannyira vitatott szituációban megadni... Egy ilyen kaliberű bíró... A hosszabbítás teljesen jogos lett volna... Grosso testcsellel becsapta a védőt, aki beadásra számított így annak megfelelően szállt el a francba, 2 méterre az olasztól, így tehetetlenül feküdt a földön, tehát nem szándékosan állta útját, ez teljesen tisztán kivehető akárkinek, Grosso ráadásul át is lépte aztán feldobta magát... ez nem büntető... de már úgyis mindegy.
Hát igen, kaptak 2 gólt. Defenzív játék mint említettem. Meg volt egy erős védelmi tengelyük és egy első osztályú kapusuk, ez tény.
Én nem szeretem, te szereted és ezt tiszteletben is tartom, ez az én véleményem.Mindenki utálja például a Real Madrid-ot a játékosvásárlási politikája miatt főleg, amit én se szeretek igazán, de attól még 12 éve nekik szurkolok mégis. (zárójelben tavaly Benzemát semmi pénzért nem vettem volna meg és nem azért mondom mert most már tudom hogy ebben a szezonban milyen gyatra volt - no meg francia
-, hanem már akkor vertem a fejem a falba hogy ezt a pénzt és némi kipótlással megvehették volna Villa-t... Ez óriási baklövés volt anno és tessék, a Braca lecsapott rá
Arról már nem is beszélve hogyeladták Robbent és Snijdert... Robbent, aki a legjobb volt akkor a csapatban
Ezek nagyon fájnak, no ezt én is utálom... hosszú zárójel vége)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13841 üzenetére
Nem.
Rájuk csak szimplán haragudtam..Vladi. ..meg volt egy jó edzőjük...
-
Creative997
őstag
válasz
L|zsidoboz #13841 üzenetére
Talán az volt a kivétel, egész jók voltak, akkor még nem volt bajom velük. De hozzáteszem, nem ők jutottak be a döntőbe, hanem a hollandok bukták el... A döntőben nekik szurkoltam, mert náluk csak a franciákat rühellem jobban
Igen, nem szeretem ezt a defenzív játékstílust. No meg az elmúlt 8 évben milyen szenvedéseket játszottak le? 2002-ben a csoportból alig jutottak tovább a vb-n (jó, aztán amit a 8addöntőben a koreaiak leműveltek velünk és később a spanyolokkal, NO COMMENT), 2004-ben az eb-n már onnan se. 2006-ban a vb-n egy kamubüntetővel jutottak tovább az ausztrálok ellen...2008-ban a hollandoknak köszönhetik hogy egyáltalán továbbjutottak a csoportból. Hogy a legutóbbi konföderációs kupáról ne is beszéljek... Túl sok az éppenhogy és sokszor nem rajtuk múlt. Egyáltalán nem tetszik ez a szellem, amit ők képviselnek, de ez nekik jó mert elaltatják az ellenfelet ezzel a bunkerfocival. Én is a pörgősebb játékot kedvelem ám, brazilok, portugálok, hollandok, spanyolok, no meg az afrikaiak. Ezt a játékot gólra játszák.
Hollandokat nagyon szeretem, a 2000-es EB óta, igazán jó csapatuk van, megérdemelnének már egy trófeát! Ők a balszerencse képviselői. 2008-ban úgy lesöpörték a franciákat és az olaszokat a csoportkörben hogy mindenki csak pislogott, nagy tétben lehetett fogadni hogy meg is nyerik, aztán a következő pislogás hogy az OROSZOK verték ki őket a következő körben.No, lehet megkövezni!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13801 üzenetére
Ők már nem jönnek vissza..
-
Dark KillerX
addikt
válasz
L|zsidoboz #13801 üzenetére
Szomorú.
Tény és való a válogatottunk leggyengébb pontja a kapus és a védelem,mert hiába van Juhászunk,és Bodnárunk(aki már öreg is) ,ha rajtuk kívül ilyen gyenge védekező játékosokkal rendelkezünk.Későbbiekben Kádárt is be lehet építeni a védelembe,de középen ki lesz Juhász párja? Nem azért de a Vanczák,Gyepes,Komlósi triót nem kéne erőltetni de Horváth G sem tűnik sajnos megoldásnak ezen a poszton.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13776 üzenetére
Tudtam én, hogy egyszer valaki hasznát fogja látni, ha kiírom.
Amúgy annyira nem érdekel a román kupa, csak éppen annyira, hogy a nagy bukaresti csapatokat egye a fene, hogy ezt se ők hódították el idén, újabb pofon számukra, újabb öröm számomra.
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #13776 üzenetére
Mé honnan kellett volna tudnom így első "ránézésre"
Mindegy, a véleményem maradt mindkét kupáról.
-
Creative997
őstag
válasz
L|zsidoboz #13767 üzenetére
Naigen, nálunk Digisport sincs (legalábbis az albérletben), így nem neten kellett néznem valami kínai, orosz vagy hadaró olasz, spanyol hablatyot; elmenni meg nem tudtam sehova mert senki sem ért rá vagy akart jönni
Bezzeg én elmentem ha ők akartak valamit nézni, na de ez egyéni problem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13764 üzenetére
mi az az IHM?
tény, sportcsatornáról van szó, tehát volt müsoridejük...
de akkor is, náluk van ilyen szintű tematikus csatorna, ahol ilyen szinvonalban tudnak leadni egy bajnokok ligája-döntőt Madridból..
erről próbáltam írni -
Integra
titán
válasz
L|zsidoboz #13693 üzenetére
f1 szakértő is volt már
univerzálbohóc -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13668 üzenetére
kicsit olyan mint Cé Ronaldó az a baba...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13668 üzenetére
A tegnapi meccs után én inkább real bakfittynek hívnám
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13634 üzenetére
Eltévesztetted, Gera Zoli, nem Gyere Zoli. De egy Fulham ellendrukkertől mit is várhat az ember.
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #13565 üzenetére
Hajrá Fulham!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13535 üzenetére
miért, van budapesti Roma-szurkoló?...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
L|zsidoboz #13535 üzenetére
debreceni, de előtte Bp.-n van dolga, és utána menne meccselni
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13487 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha kifütyülnék a Nou Campban, ez azért szvsz a szurkolók számára is égő...
-
Boxer001
veterán
válasz
L|zsidoboz #13487 üzenetére
Én is nagyon sajnálom.
Remélem a Bayern kiveri ezeket a picsbe.Aztán jövőre meg remélem, hogy a bajorokat állítják meg még az elején, talán nem lesz megadott les góluk.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13479 üzenetére
Hát az, ki nyeri meg a BL-t.
De ez nem a megfelelő topik.
Messze még a döntő.
Ki a fenét érdekel egy ilyen döntő hetekkel a meccs előtt? -
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13476 üzenetére
Azért ebből a csoportból nehéz nem továbbjutni...
Én ezelőtt négy évvel se mondtam volna, hogy esélyük van a legjobb négy közé kerülni, aztán mi lett belőle. A tudás megvan, csak kedvre megy a dolog.
-
zolynet
veterán
válasz
L|zsidoboz #13465 üzenetére
Ahhoz képest annyira visszafogott volt, az a kis nyakfogás nem is hozzá illik. A páros nyújtott lábas az az ő igazi ismertetője.
De ezek az alattomos buksi rugdosások igen finomak. Oda lépek mellé, de nem inkább egy kis barackot nyomok csőrrel. A fair play, ugye?! -
zolynet
veterán
válasz
L|zsidoboz #13459 üzenetére
Totti mondjuk régebben is sűrűn alkalmazott hasonló megoldásokat, ezért nem lesz soha nagy játékos. Amúgy a bírón is múlt h így szétrugdosták az inter játékosokat a második félidőben. Amúgy meg az egész meccstől a belem kifordult, hányinger.
Ennél többet a meccsről elmondani nagyon nem lehet.
Tomics: az, de nem mindig ilyen szép
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #13461 üzenetére
Hát igen, emberileg nem tartom sokra Mourinhot, de ebben az egyik legjobb. Mindig azt, és annyit játszanak a csapatai, amelyre, amennyire épp feltétlenül szükség van a győzelemhez. Az egyik legnagyobb taktikus a mai fociban.
Az is jó, amikor az argentín bajnokikat Ganxsta Zoleeval, mint hatalmas szaktekintéllyel végig baromkodja Horti. Nem csoda, hogy annak idején elküldték a Sport TV-től.
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #13459 üzenetére
Hát igen, Hetthéssy Zoltán hozta a megszokott Sport Klub szintet a kommentárjával. Ebben az a legszomorúbb, hogy még őt nevezném az SK-s kommentátorok közül a "legjobbnak".
Ott van még Horti, aki viszonylag élvezhetővé tud tenni egy számomra teljesen érdektelen meccset, de nem nevezném őt "komoly" kommentátornak. Nem néznék végig vele egy olyan meccset, amely valóban érdekel. -
Dark KillerX
addikt
válasz
L|zsidoboz #13446 üzenetére
Majd jövőre odaérünk
,főleg ha tényleg elmegy a Mourinho,mert nélküle ez az Inter sehol se lenne.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
L|zsidoboz #13443 üzenetére
Én mint nagy Roma drukker úgy látom,hogy a tegnapi anti foci ellenére nem a Lazio miatt bukta el a bajnokságot a csapat,hanem azért,ahogy az első 10 fordulóban játszottunk.Amúgy pedig mindenki tudta,hogy a Lazio nem fog örömet szerezni nekünk.
Saját szurkolóik kifütyülték a Laziot,ha támadni mertek.[link] Pl 50.mp-él a videóban
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #13437 üzenetére
Igen, jobb.
Vagy mégsem, lehagytad a tapsolós smileyt.
-
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #13435 üzenetére
Magamat idézném, ha már nem olvasod el, csak az első mondatot: "Nem mondom, valószínűleg anélkül is ez történt volna, de biztos, hogy rátett az eset még egy lapáttal."
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13354 üzenetére
Akár.
De inkább a Róma idei bajnoki címe.
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13348 üzenetére
Legalább olyan szépek, mint a bajnoki álmok.
-
HaliAdi
tag
válasz
L|zsidoboz #13297 üzenetére
Ezt én is támogatom
-
pohár
félisten
válasz
L|zsidoboz #13292 üzenetére
Te is antiinter tablettát szedsz?
-
pohár
félisten
válasz
L|zsidoboz #13288 üzenetére
Ha lúd, legyen kövér, rúgjon kettőt
-
válasz
L|zsidoboz #13270 üzenetére
2002 óta két bajnokságot nyertek. ami azért nem rossz, de a nemzetközi futballban nem tudtak felmutatni semmit sem. szó szerint semmit. és ez szerintem számukra is fontosabb lenne, mint a hazai bajnokság.
mod: amúgy már 33-ból 27-et
és csak egy pont a lemaradásuk.
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz #13270 üzenetére
Az itt a baj, hogy ahogy telik az idő és egyre több lesz a pénz a fociban, az úgynevezett "nagy csapatok" meg a többi között egyre nagyobb lesz a szakadék.
Ezért lehet azt mondani a Real-ra pl hogy húú de gyenge a Barcelona-hoz képest, míg ha megnézzük a spanyol bajnokságban ezen kívül közelébe nem érhet senki.
És ugyanezt lehet mondani PL-re is, Manchester botlott a múltkor, nem egy nagy dolog, meg lehet nézni idén hány veresége volt összesen, mégis ez már a bajnokságba kerülhet. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #13262 üzenetére
hát azt gondoltam..
nekem nem
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest