Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Napi szánalom-hír
broáf -
peterszky
őstag
Ferencváros 4 - 1 Bőcs KSC
12.000 néző (szerintem olyan 13k körül volt, de ez a hivatalos adat)
Gól: Dragóner, Fitos, Ferenczi, WedgburyAz első félidő színvonalas játékot hozott szerintem, én élveztem, szép gólok, a legszebb a Bőcs egyenlítő találata volt, nagyon eltalálta Urbin (aki debreceni kölcsönjátékos...).
A második félidő említésre sem méltó, nagyjából az utolsó 3 percben volt egy-két szép akció és egy darab szép bőcsi löket.
Összefoglaló: [link]
-
peterszky
őstag
válasz
post.mader #7095 üzenetére
Mivel nálunk vannak a legtöbben, ezért "belőlük" is több van, de ez ugyanígy jelen van Újpesten, Diósgyőrben, Szombathelyen, stb...
Mindenkinek csak a Fradis dolgok jutnak eszébe, mert csak ezeket mutogatja a tv, arra sosem emlékszik senki, amikor a Megyeri úton beugráltak és megverték a Bedét meg az MTK játékosokat (pedig 2-3 éve volt). Ebben a szezonban is a tv szerint kidobtuk a békéscsabai busz ablakát, kár, hogy volt egy videó, amin látszott, hogy valamelyik hülye belülről törte ki
-
post.mader
csendes tag
válasz
peterszky #7094 üzenetére
Igen, én is csak ezért örülnék, viszont ha ezek a rangadók lennének, tuti lennének zavargások, és az nem lenne olyan jó. Azért le kell szögezni: a Fradinak vannak a legszemetebb, legalja "rossz" szurkolói. Nem tudom elmagyarázni. Tehát vannak a normális szurkolók és vannak a nem normálisak. Tehát a nem normálisak közül a Fradinak vannak a legszemetebb szurkolói.
-
peterszky
őstag
Szerintem egyáltalán nem szar a Bőcs, legalábbis a mai meccs alapján.
Amúgy nem a Bőcs érdekel bárkit is, hanem a Fradi. Tetszik, nem tetszik, ez van. Az NBI legjobb nézettségű meccse is százezerrel maradt el a Fradi tv-s meccsek átlag nézettségétől!
A SportTV meg lekakilja magasról, hogy Fradi-drukkerek vagy Fradi-utálók nézik a közvetítésüket.
És miért nem örülnél neki, ha a Fradi feljutna? Tényleg érdekel, nem kötekedés. Szerintem ez csak jót tenne a bajnokságnak, lennének újra igazi rangadók (MTK, Újpest, Debrecen, hogy csak a 3 legnagyobbat említsem, de a Nyíregy, Diósgyőr se rossz).
-
post.mader
csendes tag
Sport2: Cagliari - Genoa
WTF?
-
Drizzt
nagyúr
Mért, a Bőcs kit érdekel?
Debrecenben is volt 7500 néző. Nem mellesleg a jelenlegi nb1 egyik legnagyobb rangadója a keleti derbi. Bár az eredmény ismeretében inkább örrülök, hogy nem láttam.Amúgy nem örülnék neki, hogy a Fradi feljut, de mostmár sajna csak nagyon béna csapatok maradtak az nb2 keletiben. Azok közül már tényleg leginkább a Fradinak lenne legtöbb értelme feljutnia. Bőcs egy szar, már a Szolnok is. Így már tényleg csak a Fradi érdemli meg onnan.
-
Szólista
senior tag
Arsenal - Blackburn 4-0
Arsavin kezd beépülni az Arsenalba. -
Carpio
tag
válasz
post.mader #7085 üzenetére
de lejutott a másodosztályba
Lejuttatták, ez a helyes kifejezés!!
-
Tibiajax
nagyúr
Tisztelt Mr. Wenger,
Alulírottak, többedmagunkkal, ezúton kérjük Nicklas Bendter-nek a támadó-szekcióból és alapvetően a mindenkori kezdőcsapatból való mihamarabbi eltávolításását!
Tisztelettel,
Alulírott néhány tízezer Arsenal szurkoló, Hungary -
-
Bibby
addikt
Ez a Bendtner a sírba visz...
Van Persie már vagy 3 gólt rúgott volna a helyzeteiből, Adebayor is. nem hiszem el hogy nincs nála jobb.
Mire leírtam Arshavin varázsolt egyet.
Arsenal - Blackburn 2-0 -
Szólista
senior tag
Manchester United- Liverpool 1:4
Szép volt vörösök,csak így tovább.
[link]A Fradi másolja a Liverpoolt.
-
Drizzt
nagyúr
Jó ég! Komolyan Fradi meccset adnak a Debrecen-Nyíregyháza helyett?
Pedig nagyon megnéztem volna. Na mind1, picit belenézek a másikba, kell valami kaja közben.
-
peterszky
őstag
Lassan indulás!!!
-
post.mader
csendes tag
Na nyertünk a Haladás ellen is, legközelebbi rangadó a május 6.-ai Vasas elleni meccs. Nyernünk kell, és meglehet a Debrecen.
-
peterszky
őstag
Bréking nyúz: 8000 jegy elfogyott elővételben!!!
Telt ház lesz! Most már biztos!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #7069 üzenetére
Ti tényleg igazi nagy Fradi-drukkerek vagytok. Csodálom -jóértelemben- a lelkesedéseteket, öszintén.
Ilyenkor nekem mindig az jut eszembe, mi lett volna, ha megadatik, h egy igazi (nyugat)európai nagyvárosba születek (mondjuk nem tudom..Barcelonába pl..), és ott szurkolhatok legalább akkora lelkesedésel a kedvenceimnek én is, egész életembe, mint ahogy Ti teszitek ezt, itthon..
-
Bibby
addikt
Mekkora szégyen már hogy UEFA kupa meccset nem ad semmi...
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #7065 üzenetére
Remélem Bánki Dodó nem Tóni bá'-tól hallotta
Remélem, hogy bejön a tipped
Mondjuk picit sajnálom, hogy nem vasárnapra tették (érthető is az ünnep miatt), de így mindenképpen ki kell hagynom az Eger - Fradi vízipólót, a kettő semmiképpen nem fér bele a szombatba (tanulás, közlekedés, pénz...) Amúgy lehet elmentem volna, nagy mérkőzés lesz az is.
-
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #7064 üzenetére
Az infót, amit a másik fórumon kérdeztél, nemrég mondta Bánki Dodó a Székháznál a barátomnak (az Üllői129 weboldal egyik készítőjének)
Ha azt mondom, hogy csak Egerből vagy 50-en mennek az kemény?
Én 12-14.000-t tippelek minimálisan és az is biztos, hogy leszünk annyian, mint a hétvégi nb1-es fordulók mérkőzésein ÖSSZESEN.
Nagyon durva lesz!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Buldozer99 #7062 üzenetére
kicsit lekéstél, 12-1..
egyébként meg..[link] -
Buldozer99
senior tag
Nagyon jól játszik a Pool, lehetne akár 6-0 is...
Bayer-Sporting összesítésben 10-1
-
zolynet
veterán
tudjátok mi volt jó a tegnapi roma-udinese meccsben .... h olyan jóóóó későn volt és senki sem nézte (én is csak félszemmel) ... egy kicsit volt rosszabb a borzalmasnál
milan - atalanta 1-0 ... eddig
furcsán játszanak a pirosfeketék, úgy hajtanak vagy én nem tudom mit ebédeltek ezek ma... kissé életidegen
-
Tibiajax
nagyúr
na, már épp írni akartam, h ez a Vela mekkora egy lófsz nulla játékos, erre nagyon szép gólt szerzett...
Akkor mégse írom -
venember83
nagyúr
Ez Tevez meccse eddig.
-
safi.
csendes tag
Genoa - Inter 0-1... 2' Ibrahimovic...
-
venember83
nagyúr
Fulham - MU
Valamiért érzem, hogy ebből alvás lesz...
-
peterszky
őstag
válasz
peterszky #7043 üzenetére
Fradistákról kép. Így kell ezt csinálni
-
peterszky
őstag
Lassan indulás!!!
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hallottatok már egy bizonyos Zdenko Muff nevű csatárról?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7035 üzenetére
Szerintem őt rángatják ide-oda, menedzserek és a felesége egyaránt, mivel bármit csinálnak a nevével vagy az arcával, az egyértelműen siker.
Ennyi pénzért lehet, hogy én se állnék ellen. -
peterszky
őstag
Mocskos, ˘^ˇ°^ˇ˘, ****** SportTV és MLSZ
A legjobb idegenbeli meccs időpontját szombatról átrakták kedd este 7 órára...
Mindegyiknek egy lóf@szt a seggébe, komolyan...
-
Carpio
tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7035 üzenetére
ettől nem kell tartanod, easy
-
venember83
nagyúr
Örülök, hogy ti is így látjátok, de előre kijelentem, hogy nem vagyok hajlandó se alapítani se belépni Beckham szurkolói klubba, mert pályán kívül utálom ezt az embert.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #7032 üzenetére
én is így látom
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
venember83 #7032 üzenetére
Pontosan, szerintem inkább elismerésre méltó, hogy lemond a fizuja egy részéről, csak hogy válogatott lehessen.
Anyagi gondjai mondjuk így se lesznek, de sok olyan játékos van, aki nem tette volna ezt meg. -
venember83
nagyúr
Nem. A Galaxynél már nem akarják őt s ő sem a Galaxyt. Azonban ő még szeretne angol válogatott lenni, ahhoz meg Európában kell játszania. A Milánban pedig kapott egy jó csapatot, ahol bizonyíthat és szinten tarthatja magát. Ez így mindenkinek jó, bár valszeg okosabb lett volna a Reáltól egyenesen a Milánhoz jönni, vagy előbbit el se hagyni. Már mindegy. Én nem bánom, hogy Európában maradt, jó játékos, szimpatikusan játssza a focit a pályán.
-
-
Tibiajax
nagyúr
Na, vége a cirkusznak, úgy tünik [link]
Ez a legjobb: a játékos lemondott kétmillió euróról - jövő évi milánói fizetése feléről -, a Milan ezzel az összeggel megemelte a Galaxynek tett ajánlatot, amely így hárommillió dollárról ötmillióra emelkedett..
..és mindenki boldogan él amíg meg nem hal -
venember83
nagyúr
Jól van a srác.
-
peterszky
őstag
Nagyon jó lett az új Fradi Bolt
Lesz végre egy normális hely, ahová lehet irányítani a rokonságot, ha ajándék ötletért faggatnak
-
peterszky
őstag
Minek néztek reklámokat?
Amúgy a Maksa mondta meg a tutit reklám ügyben, jó magyar gondolkodású reklámok kellenének, pl.:
-Milyen az új létrád Józsi?
-Egy fokkal jobb, mint az előző.
-Asszonyom, meg van elégedve a mostani mosóporával?
-Igen!
-Akkor jó.
-
venember83
nagyúr
Balottellivel mi van? Tegnap átkarolta a kapufát, majd pár percre rá összeesett a pályán, mintha magánál se lett volna. Azóta semmi hír. Nem szimpatikus ember, de csak ember s focista.
Beckham: lassan megvehetné magának a Milánt is. Vagy az LA Galaxyt s akkor saját magát eladhatja az olaszoknak.
-
Markgx10
őstag
Leírtam előbb, ha nem értetted, az nem az én bajom. Egy holland hogy lehet büszke a magyarságára? Ne kelljen már magyarázni.
Egyébként is iszonyatosan szar reklám, mert nem a sör, sörözés, de jó lenne sört inni, de még nem is a hazafiasság jut eszébe róla az emberek nagy részének, hanem, hogy ki ez az idétlen, színjátszószakkört végzett hülyegyerek, aki játsza az eszét? -
Kicker
őstag
[OFF]Engem kiborít, ahogy a csóka olvassa a szövegét olyan hanglejtéssel, mint egy katonai indulót...
Hamár reklámozni akarjuk azt a dolgot, amit TÉNYLEG lehetne is, akkor miért nem mutatják pl, ahogy a balatonon koriznak, vagy nyáron pancsolnak, ahogy zabálják a nemzeti kajáinkat, ahogy a borospincében flangálnak emberek stb... az reklám lenne, de egy ilyen csuri gyerek itt ossza az észt... DE a negatív reklám is reklám, mint tudjuk.[/OFF]
tibiajax: Beckham megveszi saját magát a Milannak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Markgx10 #7014 üzenetére
ne is mondd..de még ráadásul defaultbol is irritáló az egész, hallgatni is..
Más.
..Közben kölcsönbe megszerezték David Beckhamet, de megvenni nem tudják, mert 16-17 millió eurót kellene fizetni érte az LA Galaxynek, ők viszont maximum 10-et szánnak rá.Szinte röhej, hogy az 5-6 milliónyi különbséget nem akarják kicsengetni, Beckham kedden már azt mondta, állja ő, csak ne kelljen visszamennie Amerikába..
ez mekkora már
-
flash-
veterán
Szerintem nagyszerű hazafias reklám.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #7010 üzenetére
de rühellem ezt a reklámot, a hideg kiráz tőle. törölni kell a nyálat a tévémről
amugy, az a kongo San Siro sem volt minidg kongó.. egészen a Ronaldo éráig nem volt ott probléma, ahogy én elnéztem a közvetítéseket anno
meg nem is volt ennyire unszimpatikus sem sztem. Bergomi, Zamorano, Zé Élias, Blanc, R9, én ezt a csapatot szerettem nagyon, annak idején -
peterszky
őstag
Elnézést, most az Inter szimpatizánsoktól, de ezen nagyon jót röhögtem:
Nincs sok BL címem, nem vagyok Romás és nem hordok Milan mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Zlatan Ibrahimovic. A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket Milánó szebbik felével. Büszkén gondolok Materazzira, a favágóra, Muntarira és Cordobára. Szeretem a kongó San Sirot, a tippmixet, a kamutizenegyeseket és a kezezéseket. Itt élek egy gyönyörű város rondábbik felében, csalásban mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak a játékvezetők. Internazionale, én így szeretlek.
(Természetesen ezt is át lehetne írni más csapatokra is
)
-
flash-
veterán
sziasztok!
egy ideje járok ph-ra de még csak most fedeztem fel ezt a topicot.
Igyekszem értelmes hozzászólásokkal megbeszélni veletek a jelen kor labdarúgását."Én amúgy nagyra tartom Mourinhot, direkt nyilatkozik ilyeneket, hogy a játékosokról levegye a terhet. Bár ez oltári nagy baromság, csak az elvakult Interesek veszik komolyan."
emlékszem mikor mourinho még a chelse managere volt, egy manchester elleni vereség után azt állította hogy az öltözöbe félidőben látta bemenni a bírót és hogy szépen lepaktálták előre a meccs kimenetelét.
ezen csak röhögni lehet komolyan,kész bohózat az az ember.
Barca meg kikapott?mit gondoltok, mit gondoltok,ekkora mélyponton van a Barca,vagy most inkább a BL-re "gyúr"?
amúgy HALA MADRID
-
Kicker
őstag
válasz
Buldozer99 #7002 üzenetére
mi lesz jose-val? Lehet itt is összebalhézik a vezetőkkel és viszlát..
-
Tibiajax
nagyúr
Na most lehet örülni, ti gonosz, rosszindulató Inter-ellenesek
használjátok ki, mert a scudetto már ugyis mögvan
-
venember83
nagyúr
válasz
Buldozer99 #7002 üzenetére
Plusz egy meg nem adott Sampdoria tizenegyes. De ezzel is biztos a Juventust segítik a bírók.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
venember83 #7001 üzenetére
Már 3-0
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #6996 üzenetére
Lehet, hogy jobban járt volna az Inter, ha ki sem áll, harminc perc alatt két gól, vezet a Sampdoria.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest