Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
mephi666 #8997 üzenetére
"amúgy ez a szép, hogy még azok is szurkoltak a debrecennek, akik az nb1-ben rühellik a csapatot"
Egy részük talán, én nem. Teljesen semlegesen állok a dologhoz, a gólokat is csak ma láttam youtubeon (nem volt kedvem streamek után kutatni). És ezt "maguknak" köszönhetik, mert gondoltam rá, hogy félreteszem a régi sérelmeket és szorítok értük (nem szurkolok!), de tettek róla a szurkolóik, hogy mégse legyen így.
-
mephi666
nagyúr
szép ez az 1:2... remélem most nem csak altatják a lokit a szófia játékosai a magasztaló nyilatkozatokkal... meg itthon a csapat majdcsak nem az x-re játszik, mert így is meg lehetne szívni... jó lenne, ha hazai közönség előtt is megmutatnák, mire képesek
itthon egy 2:1-ben kiegyeznék
beleborzongok tényleg, ha eszembe jut, kiket kaphatna a csoportkörben a csapat... ott kb tényleg csak az esélytelenek nyugalmával játszott meccseken lehetne meglepetés... azért a loki messze van anyagi helyzetben és játékosállományban is az európai top-csapatoktól...
amúgy ez a szép, hogy még azok is szurkoltak a debrecennek, akik az nb1-ben rühellik a csapatot
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #8994 üzenetére
Nem annyira gázosak a riporterek, csak Csiszár ne lenne az idióta flegma stílusával. A Sportklub is van egy ideje, de ott még meccset nem sikerült végignéznem, annyira idegesítőek.
Bár a hang még mindig nem jó, mert eddig késett a képhez képest, most pedig siet.Szép volt Loki! 1 kedvező eredményű meccs és irány a BL főtábla!
-
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #8994 üzenetére
Nem tudom digin ki van, de TV2-n meglepően jó közvetített s jöv héten ők közvetítik a Debrecen meccsét
-
sonykor
tag
Levszki Szófia-DVSC 1-2, összefoglaló: [link]
-
Tomics
addikt
aki esetleg nem látta Bodnár gólját: [link]
-
lesaux
veterán
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #8985 üzenetére
Van rá sajnos egy igazán közeli példánk
Igaz, a Debrecennek annyiban jobb a helyzete, hogy nem egy "mamut" klub, mint volt anno a Fradi. Nekünk is az volt a vesztünk, hogy az összes szakosztály és vezetőség a fociban szerzett pénzen élősködött. Meg Szima se a saját pénzének ellensége. Szép eredmény eddig, kedden fel lehet tenni a pontot az i-re, nehéz lesz, mivel már a hazai pálya előnye is elvész.
-
(Darkwood)
őstag
Szép volt!
-
emre33
addikt
vége
1-2nyertünk
-
Tomics
addikt
válasz
Csakénvagyok #8977 üzenetére
huhú ez a real idén ütős lesz. lassan cronaldo se fér be ebbe az elit keretbe
-
ftc
nagyúr
Lyon - Anderlecht 5-1
Panathinaikos - A.Madrid 1-3
Ventspils-Zürich 0-2
Salzburg-Maccabi Haifa 1-13 tuti továbbjutó a mai napról....
-
Beerwolf
senior tag
Jól látom, hogy 1-2?
Szerk.: Akkor jólvan, így tovább srácok!
-
1-2!
-
mephi666
nagyúr
aqrvákf@szába... élveztem kb 1percig, aztán rinyált, hogy fizessek elő prémium accra, mert nem tudnak több embert kiszolgálni...
-
Beerwolf
senior tag
1-1 sajnos.
-
Beerwolf
senior tag
Akinek nem megy: [link]
-
Tomics
addikt
Fúú milyen helyzet volt ez. Gyönyörűen játszunk eddig
-
Tomics
addikt
válasz
Csakénvagyok #8958 üzenetére
csak nekünk nem megy basszus
digisport megy többszöri próbálkozásra, de rettenetesen szaggat -
lesaux
veterán
Nálam nem jön be egyik se, semmilyen böngészővel. Érdekesség, hogy a bátyámnak meg de, MSN-en írja.
-
mephi666
nagyúr
basszus... csak összejönne... aztán mik lehetnének?
dvsc - real madrid/liverpool/manchester/barcelona? wááááá.... nem akarom elkiabálni, de mocsok mód örülnék -
Így aztán óriási a lehetőség...
-
lesaux
veterán
Azt mondják, 0-1, igaz ez? Látja valaki valahol?
-
Tomics
addikt
-
Bibby
addikt
Most mit vagytok meglepődve? Miért is adná bármelyik televíziós csatorna? Hisz bármikor láthatunk magyar csapatot BL meccsen, már tök unalmas.
Közben a 12. percben már VEZET A DEBRECEN BODNÁR GÓLJÁVAL!
-
mephi666
nagyúr
inkább nem mondok semmit a búza digiről: kommentátorok szintje 0/5... meg az adás is elég tré... ez tipikusan az a szolgáltató, ami miatt egy bilit nem rakatok a ház oldalára...
miért nem tudta megvenni a jogot egy épkézláb csatorna? kib*szás-szagot érzek a levegőbennem vagyok loki-drukker, de pörögnék a hátamon, ha bejutnának a csoportkörbe... és nem tudom nézni
mindjárt sírok
-
Beerwolf
senior tag
Nálatok se megy a digiTV online adása? látom, hogy nem
Ja most, látom, hogy nem
-
Tomics
addikt
válasz
Csakénvagyok #8939 üzenetére
Nálam se, gondolom 20:45től indul. Türelem
-
Tomics
addikt
válasz
Csakénvagyok #8937 üzenetére
Állítólag a digisport neten is közvetíti !!!
Tehát itt -
Tomics
addikt
Nem lesz valahol online a sofia-debrecen??
Digi sporton közvetítik ami persze nincs...
1-2 meccset néznék egész évben de azt se lehet -
Kicker
őstag
válasz
bagyulajuve #8930 üzenetére
Szerintem elmehetne, de nem az Arsenalba...
Hogy melyik csapat lenne neki jó? Na erre lehetetlen válaszolni, de bárhova menne egy ilyen gyors, lelkes játékos, aki képes színt vinni a meccsbe kezdőbe találná magát hamar... -
Szólista
senior tag
Kisteleki végre valami jót is csinált:Magyar Kupa
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #8930 üzenetére
Dzsudzsinho-ra gondolsz?
Szerintem sem kéne elmennie kispadozni, esetleg ligakupában játszani az Arsenalban.
Bár nyilván nehezen utasíható vissza a pénz, meg az ember hiúsága. -
bagyulajuve
addikt
szerintem nem szabad még elmennie
-
peterszky
őstag
Szenzáció! Az Arsenalba tart Dzsudzsák! Kicsit szenzációhajhász a cím
Meg azért valóban kemény konkurencia van.
-
peterszky
őstag
Dzsudzsákért bejelentkezett az Arsenal.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #8924 üzenetére
Nem baj az, Diego srác viszont jó lesz.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #8923 üzenetére
Nem lett trófea.
Iago rossz - Pirlo ok
Trez ok - Ronaldinho ok
Felipe Melo ok - Borriello ok
Marchisio ok - Pipo ok
Amauri ok - Thiago Silva ok -
venember83
nagyúr
Milan - Juve 1-1, még van negyed óra, remélhetőleg feljavul a bianconero csapat játéka, sok az új ember, de ennél jobb kell mindenképpen. Trez még formába kell lendüljön.
-
bagyulajuve
addikt
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #8915 üzenetére
Hm-hm, basszus, jól hangzik
Írd már meg légyszíves
Aztán meglátjuk.
szerk: Ma átvettem az Ibuszban a VB selejtező jegyeimet, rohadt sokan voltak, mindenki az olcsóakat szerette volna, kár, hogy már vagy két hete elfogytak... Akit érdekel, az újonnan felszerelt székekre szóló jegyeket holnap kezdik el árulni!
-
Chili7
őstag
válasz
Markgx10 #8912 üzenetére
Hát igen. Mi szurkolók is különbözőek vagyunk.
Megértem az olyanok elkeseredését és haragját, akik hétről-hétre ott vannak, és azt látják, hogy fogynak a szurkolók, de hát sokan vagyunk úgy, hogy szórakozni szeretnénk a meccsen, nem pedig küldetést vagy feladatot teljesíteni.
Valahol lustaság is ez nálam, belátom. Úgy érzem kinőttem abból hogy minden héten menjek akár vidékre is, mint régen. -
Markgx10
őstag
válasz
peterszky #8914 üzenetére
Kaposvár felé saját kocsival megyek és még csak hárman vagyunk, szóval még van két hely oda is
De oda egész napos program van, reggel indulás, balatoni fürdőzés, kajálás stb aztán pedig egy jó meccs
Ha gondolod leírom a részleteket oda is privátban.
Mod: Ja, igen, a Vasas, az pont annyira kötelező, mint az Újpest, ott nem lehet senkinek kifogása, hogy ne legyen ott.
-
peterszky
őstag
válasz
Markgx10 #8912 üzenetére
Egyetértek, szerintem is most kell igazán a csapat mögé állni, remélem a *ista Vasas ellen megtöltjük azt a széthullóban lévő betonteknőt. Ha hozzuk a következő 3 idegenbeli bajnokit, akkor újra megtelnének a lelátók, de ehhez kellünk mi is! Tehát az angyalföldi látogatás a kötelezőek közé tartozik, itt még fizetni se kell, ha ügyes vagy, nem a saját csapatodat károsítod meg, hanem azt a szemetet, ami 3 évig a mi helyünkön volt. Én még Szombathelyre elmegyek (köszi Márk a szervezést
), Kaposvár meg talán, hogy aztán egy teli Szentélyben folytatódjon a hazai mérkőzéssel.
-
Markgx10
őstag
Ne haragudj, a világért sem szeretnék kritikát megfogalmazni veled szemben, csak a véleményem mondom el:
Ha eddig nem voltunk meccsen, akkor most menjünk, ha eddig csendben ültünk, akkor most buzdítsuk a Ferencvárost 90 percen át, mert MOST van szükség erre, nem amikor alázunk. Ez annyira egyértelmű. Tegnap kb. a fél körülöttem lévő szektor mondta ugyanazt, mint te, hogy nem jön, amíg nem lesz csapat. Dehát milyen szurkolók vagyunk, ha a szarban ott hagyjuk a Ferencvárost, hogy még az a kis lélektani segítség se legyen meg, amit mi hozzáadhatunk a játékhoz? Milyen a mi szurkolótáborunk, hogy az első meccsen 11.000 és 14.000 között vagyunk mindig, a másodikon már csak 7000-8000-en, aztán meg 5-6000-re beállunk és csak 1-2 rangadón látogatunk ki buzdítani a fiúkat?
Még egyszer mondom, ez nem kritika, de annyi ilyet hallottam tegnap, hogy muszáj voltam leírni
-
Csabee.
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #8906 üzenetére
akár hogy is, de szép volt, ezt meg kell hagyni
kikapott az újpest
-
válasz
L|zsidoboz #8906 üzenetére
Nem kell feltétlen odanézni, mert a kapus mindig a rövid kapufánál áll!
-
Csabee.
nagyúr
Drogba csoda gólját láttátok?
-
Megnéztem én is a PSV meccset.
Hát mit mondjak, pazar volt a 22-es játékos teljesítménye. -
Csabee.
nagyúr
válasz
bagyulajuve #8902 üzenetére
ááá ez valami fantasztikus!
Dzsudzsák nagyon jóóó!
-
bagyulajuve
addikt
Dzsudzsák elég kemény meccset nyomott, 2 gól 1 gólpassz, zseniális volt. A válogatottban is remélem ilyen produkciót fog majd nyújtani.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest