Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Egy eredmény egy kéthengeres társaságában léghűtéssel. Vízzel talán meglesz az 5giga is talán.[link]
Iszonyatosan melegszik, nagyon nehezen birkózik már meg vele a big shuriken mondjuk nem is erre való. De htpc házba korlátozottak a hűtési beépítési lehetőségek. Max egy mini ninja, bár nem hiszem, hogy jobb eredményt produkálna. Go Trabi go
Az eredményben az az érdekes, hogy a q9550-em 4 gigahertzen 3000 ponttal tud csak többet. -
04ahgy
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Első tulaja vagyok, de a 4 közelebbi lyukat magam applikáltam rá.
HGyu
-
helkis
veterán
ez egy 2procis lap..

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úristen.
94k a procira?! -
jones965
Modder
válasz
pszichiater
üzenetére
-pont ilyen időjárás jelentésre gondoltam.
-és még mennyit változhat... -
sampe
aktív tag
azt hiszem ez pont nem nekem való topik a kis Q9550 emmel meg az 5770 esemmel a szandik meg az I7 ek ellen

-
oriic
HÁZIGAZDA
Vantege eredményben amúgy mennyi a világrekord? És mikori?
-
jones965
Modder
Megint vihar előtti csend van....
-
subaruwrc
félisten
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére

-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004
üzenetére
Estére kis tűzrakást tervezek, kedves pszichiáter kolléga részéről szereztem hozzá tüzifát

-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
ez legkevésbé rajtam múlik

-
Gyula84
veterán
A hall of fame alakul akinek 980x van az darál

-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére

meg kell mondjam nem értem az utolsó kérdést
a lista élén meddig maradnánk v hol ?
-
subaruwrc
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
a cpu nem volt már igazán együttműködő szóval ezek igencsak biztonsági órajelek.
egyszer lement 5600mhz-en a cputeszt / 50300 pont / de nem bírta végig a tesztet pedig a hőfokok nem indokolták. a vgak 930/2200 at tudnak sli-ben ,de hárman nagyon fűtik egymást és nem fért bele hogy megálljon a teszt mert lehet a cpu nem bírja mégegyszer.
5600mhz cpu 930/2200 trisli volt a cél, de ez valószínű nem lett volna sikeres kör.
a többi eredmény meg bitonsági órajeleken futott. -
válasz
subaruwrc
üzenetére
Te jó isten, ezek elképesztően durva pontok

Amúgy szabad megkérdeznem, hogy miért veszed egyre lejjebb a GPU órajelet? Próbálod csökkenteni annak a kockázatát, hogy az egyik VGA-nak már túl sok legyen? Vagy ez a 900MHz-es érték a leggyengébb VGA legerősebb előzőleg kitesztelt órajele?
-
subaruwrc
félisten
-
pszichiater
senior tag
Továbbítottam! Köszönöm!

-
alibaba78
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nekem?
En is segiteni probaltam pszichiater-nek. Azert a bologato smiley, mert ugy nez ki, rahibaztal. 
-
alibaba78
őstag
-
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater
üzenetére
Dunsztom sincs... Rendszergazdaként indította már? Vagy kompatibilitási problémák megoldásaként? Nem hiszem hogy segít de azért meg lehet próbálni! 
-
pszichiater
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Akkor idézem őt:
Lenne egy kis gondom a játékkal.
Eddig 32 bites win7-em volt, de most 64 bit-esre váltottam.
Egyszerűen nem hajlandó elindulni a játék single módban, már mindent próbáltam.uninstall+ a registry-ből is kipucoltam, de semmi.
A multi része megy ahogy kell.
Mi a fene lehet ez? -
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater
üzenetére
Próbálja ujratenni a gamet! Win ujratelepítés nem volt? Egyszer csak indította és ezt írta ki?
-
pszichiater
senior tag
Szuper off bocsi!
Egyik haver egy másik topikban kérdezi, de én nem vágom ezt a hibajelenséget, csak szeretnék neki segíteni. Indítaná a játékot single playerben ( ami eredeti ) és ez a hibaüzenet:[link]
köszi
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ma megnézem, ha hazaértem, vagy holnap este. Kicsit rányitom az ablakot, meg talán sikerül valami erősebb VGA-t is szereznem. Bár ezt nem oszt, nem szoroz. Legalább tudod, mire számíthatsz.
Alaplap terén még gondban vagyok, R3E nem tom mikorra rendeződik, remélem sikerül gariztatni. Na meg a procira a garancia, szintén megoldandó. Majd szépen apránként. 
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
4400MHz-n stabil ekkora fesszel.
És egyáltalán nem melegszik, magok ha jól emléxem maximum 68 fokosak voltak.subaruwrc: Ha Te mondod.
Feszben e fölé nagyon ne menjek, ugye? Megnézem így mi lesz a vége, mert csak találomra lőttem be. -
MPowerPH
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Jó ám.
P11, csak ez támogatja a Gulfi -t hivatalosan. Meg a G44 van még, de azt nem próbáltam. Egy hiba van csak, amit Gombcomp is írt. Rossz tuningbeállítás után a lap megakad a processzor detektálásánál. Ilyenkor sajnos csak a cmos reset segít, majd bios-ba be, és újra be kell tölteni a profilt. Ezt el lehet viselni. De a lényeg, lazán elbírja a Gulfit is, ez tény. 
Ha egyszer visszakerül hozzám az R3E, akkor lesz összehasonlítási alapom.
-
MPowerPH
félisten
Na, gondoltam próbára futtatok egy Vantage -et is, igaz panel, és 20C-s a szoba, ezért tovább nem is merem húzni. Ez lett belőle. Sajnos versenyképes VGA-m nincs alá, ennek a párja pedig kölcsönben van, így ez most ilyen szerény lett.

-
emerico2004
aktív tag
Szóval ha valaki ki szandika miatt kivágna a 880asát a gépéből vagy 875k-t szóljon elötte érdekel kp-ra

-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004
üzenetére
na idióta vagyok rájöttem .. csak cpu teszt vagy csak gpu teszt.

-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
nos alternativ megoldás született mire elmentem a 2. gtx470ért a gépbe addigra kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot az i7-870re a gépemből igy oda kellett adjam
tehát nem tudtam felgyújtni a tápom. hogy csináltatok o-s eredményt ???? nem volt proci a gépben ?? ez mi ? 
-
klac
aktív tag
Ez a kép, róla.
-
klac
aktív tag
Ez pedig XFX HD 4890 Black Edition 1GB, gyári hűtőjével és Gainward HD 4870X2 Arctic Accelero X2 hűtéssel CrossFire felállásban, listára készült.
A 4870X2 750 GPU Clock 900 memória MHz. ekkel.
A 4890 se a főkártya, rajta a monitor kábel.
11.1 es driverrel. -
Cybertrone
veterán
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
jahhjdekedvesekvagytok

-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jut eszembe: említetted, hogy messze földön híres a procid.

A te lapodban miért nem futtattatok sli tesztet?Nekem is megvan még az óvodai csoportképem, ott én is első voltam.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére

azért hagytatok benne bőven ... -
Cybertrone
veterán
Hát igen ... akkor csináltam egy print screent arról hogy mi vagyunk az elsők larával az tuning sli szekcióba!

-
Cybertrone
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Sok sikert a bátor kollégának! 
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
akkor is rádugom
ha kirakom az eredményt sikerült ha nem irok akkor elszállt a gépem 
-
Cybertrone
veterán
Akárhogy nézzük halott az ügy!

-
rumkola
nagyúr
válasz
emerico2004
üzenetére
azt elviszi ezek alapján, bár konklúzióban ide is 650w-t javasolnak
:
[link]400watt neki a 2db 12-es ága
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
emerico2004
üzenetére
Ahhoz is kevés lesz, a 2 kártya 360W + ~100W a proci , tehát 12V ágon olyan 500W kell, esetleg a 6850 CF vagy GTX460 768MB Sli. Azt kell megnézned, hogy a táp oldalán a 12V alá mennyi van írva és mennyi részre van osztva.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
igazad van kipróbálom.... csak ide kell tesztnek .... bár tuningot már biztos nem birni

-
Cybertrone
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Ki kell próbálni... max lekapcsol... de ha megy is sokáig (hónapokat, éveket) nem fogja bírni! Ne járj úgy mint én az akkori Nortq tápommal, mikoris egy rommá húzott q6600, és egy 8800gtx-től szó szerint felrobbant benne 4 kondi!
A gépet megvédte hál istennek! 
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
ezzel a táppal..
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
akkor maximum egy 6870cf ?
-
Cybertrone
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Egybeszabott 12v-os ágú tápot javasolnék, és akkor nem lesznek problémák! 650w felfelé!

-
Recon666
Közösségépítő
válasz
emerico2004
üzenetére
Kizárt dolog, hogy elvigye, már maga egy GTX470 215w eszik, és ebben benne sincs a proci és a másik 215W kajáló GTX470, legalább egy 650W táp kell, erős 12V ággal.
-
Cybertrone
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Maximum lekapcsol... egy 650-es minőségire lassan válthatol

-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
másik kérdés van egy jóféle chieftek 500asom ami 80p-s már gond nélkül vitt egy gtx295öt is i7-tel, egy gtx470 sli-t elvinne,tudom hogy gyártói ajánlás szerint nem de életbe más a tapasztalat. ?
-
Cybertrone
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Mintahogy az 570+580-ból sem lehet! -
04ahgy
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Azért mert az egy univerzális Tody vizesblokk...
HGyu
-
klac
aktív tag
Kérném listára ezen eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL SPECTRAL WHITE - Új, 2 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az eredményben az az érdekes, hogy a q9550-em 4 gigahertzen 3000 ponttal tud csak többet.

Dunsztom sincs... Rendszergazdaként indította már? Vagy kompatibilitási problémák megoldásaként? Nem hiszem hogy segít de azért meg lehet próbálni!

tehát nem tudtam felgyújtni a tápom. hogy csináltatok o-s eredményt ???? nem volt proci a gépben ?? ez mi ?
Gondoltuk nem akarunk tartósan elsők lenni, had érvényesüljön más is!
A gépet megvédte hál istennek!