Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szerintem meg auto-n van, ez látszik a ram sebességen is.
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Amire válaszoltam, bár már látom hogy ddr5 platform volt.
Szerinted pariban vannak egymással? Cpu score-al emelni az összpontszámot, bár listákon jól mutathat. -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Abszolút jó a cpu + vga párosítás, (ja nem....) miért nem már akkor ddr5 platform?
Ennek így mi értelme? -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
A LOD inkább a GT2 pontokat tolja meg, sok esetben a GT1-et visszafogja, de összeségében sokat tud dobni.
-
jones965
Modder
Szép eredmény, de szerintem ott a vga körül valami bibi volt, ettől több gpu score-nak kellene lennie ezeken az órajeleken.
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Na ez már combos eredmény.
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Talán most hétvégén lesz időm a ramok finomhangolására, csak sajnos az MSI bios-a elég távol áll tőlem, az asus-on szocializálódtam. Jelenleg XMP profilban fut.
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Miért mondasz ilyet?
Én fél óráig szambáztam mikor megláttam. Utána elmentem futni, olyan energia szállt meg. -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem ismerem (sajnos) ezeket az új procikat, de azt biztosan mondhatom, hogy még egy épített víz sem hoz érezhetően pozitív változást cpu órajel tekintetében. Oda már vagy chiller, de még inkább extrém hűtés kell.
Viszont mint ahogyan írod is, a cpu órajel jelentősen emeli a GT1-2 pontokat. -
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Bíztam benne, hogy lesz már végre 100K feletti vantage single gpu-s eredmény, de ezek szerint még várat.
-
jones965
Modder
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem a kártyában hagytad benne a pontokat, hanem a tesztben az adott órajelhez mérten.

nvida inspector a Te barátod. A többinek olvass utána.

-
jones965
Modder
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ok, csak furcsa volt.

Egyébként ahogy nézem benne hagytál vagy 3000 gpu score-t a tesztben.

-
jones965
Modder
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, dupla képernyő mentés?
-
-
jones965
Modder
válasz
Sanyi19
üzenetére
Először azt hittem, osztott ágas a 12V, de aztán megnéztem hogy 1 ágas. Így az előző megállapításom nem helytálló.
kicsipapucs: a tweak-nek nem sok köze van szóráshoz egy rendszeren belül, függetlenül, hogy optimalizálva van, vagy sem. Nyilván egy kihegyezett rendszer több pontot hoz azonos órajelen, mint egy átlagos, de a szóráshoz nincs köze. Ez sajnos sok esetben random előjön. Az is lehet, hogy az oprendszerében a háttérben futott olyan erőforrást lekötő alkalmazás, ami a másik teszt idején nem.
Sanyi19: vantage tesztet illik win7 alatt futtatni, illetve kilőni az internetet meg minden felesleges alkalmazást, így szignifikánsabb eredményt lehet elérni.

-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szerintem már van annyi tapasztalatod, hogy tudnod kell a feszültség emelésével négyzetesen emelkedik a hőmérséklet, amit el kellene disszipálni a gpu-ról. Na most a gyári cooler alkalmatlan erre. Vízzel is nekem csak chilleres hűtéssel sikerült valamennyire hűtenem. Nem véletlenül nincs áthidalva az a 2 pont gyárilag.

-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
válasz
lacus83
üzenetére
Ráérünk, szórakozunk, csak úgy mint bárki más, más témájú fórumokon. Megsúgom, még a 3Dmark 2001SE is nagy sláger, pedig az csak DX9-es. Mint már előttem is írták, ez egyfajta hobbi és versengés a pontszámokkal. Lehet hogy neked ez nem jelent semmit, de vagyunk páran akiknek igen.
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs
üzenetére
A cpu megy többet is, de nem ezzel akarok rekordokat döntögetni.A vga viszont léggel elérte a határát, semmi extra dolog, csak asus gpu tweak.
A memória chip mivoltát meg sem néztem, csak hogy említed hogy samsung, míg a legtöbb Hynix-el van szerelve. -
jones965
Modder
Kösz srácok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg is látszik az értékeken.