Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
helkis
üzenetére
Ilyen könnyen nem szabad feladni.
Pedig mint ahogy Te bennem, én benned láttam a potenciális ellenfelet a konfigokat és a hűtési módokat figyelembe véve.Nem tudsz Te aludni,én ebben az időpontban az igazak álmát alszom.

Nekem meg délután a legalkalmasabb időpont, hál' istennek megint hideg volt, így 10°C fokos vízzel sikerült ezt összehozni.
Bár lehet hogy nekem is nagy f@sznak kellett volna lennem, megvárni az eredményedet, és utána betolni ezt.
Majd legközelebb.
-
helkis
veterán
-
Lacc88
senior tag
NA valaki nyomjon 1 ÜBER BRUTÁL TESZT EREDMÉNYT !!!!!

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem látok Hybrid rendszeres eredményeket a 2 GPU táblázatban.
Nem elfogadott az nV és ATI házassága itt? -
N_A_S
veterán
-
joshua7
veterán
Grat.

Egyébként látszik, h ilyen szintű procik (gondolok az előző 2500K-ra is) mellett teljesen gpulimites a teszt egy GTX460-nal. Nem tud besegíteni a + cache meg a HT a gpuscore-ba.Eagl3: jól láttad, alap GTX560 eredményt még senki sem publikált. Egyébként ha a tesztet kikapcsolt Fiziksz mellett futtatod, az a listára is fölkerülhet.
BMW001: akkor lődd a shot-ot, míg ki nem fagy!

-
MPowerPH
félisten
Most meg elsőre lefutott, nem csináltam semmit vele. Bugos a Vantage...vagy nem tudom.
-
laci503
tag

nos nekem lenen egy ien eredményem
-
helkis
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
beírtam szerkesztésbe, de lejárt mire elküldtem..

most lépnem kell bevásárolni, stb..
konkrét eredmény az lett, hogy jól megfáztam
, de sikerült egy 32k-s gpuscore-t is faragnom 4400mhz-s proci mellett..
(csak bukóra tudtam nyitni az ablakot, így olyan 12fok körül mentek a tesztek) sajna most valamiért nem jött össze feljebb a dolog a procinak, este újra nekilátok.. -
MPowerPH
félisten
válasz
helkis
üzenetére
Nekem is látod, egyszer csinálja, utána egy darabig nem. Tegnap délután egymás után mentek le a proci tesztek. Este meg alapon sem akart indulni.
Most már elszállt a pára a cuccról, összerakom, és megnézem szobában.Azt észrevettem, hogy a hőfokcsökkenés alig jelent plusz teljesítményt...maximum több feszt tolhatsz neki. Míg anno E8400-nál megtáltosodott a proc.
Pedig a proci stabilnak tűnt, Hyper PI lefutott 4900-on elsőre 1.44v-n.

-
N_A_S
veterán
P21151 GTX460 első hely

felső RealTemp LINX
alsó Vantage -
MPowerPH
félisten
válasz
alibaba78
üzenetére
Maximum eladom. Nem tudom mi lehet. És a Rampage -et persze elfelejtettem elhozni magammal.
Játékok tökéletesen mennek, legalábbis amiket eddig próbáltam. Csak itt van probléma.Talán holnapra sikerül szereznem egy GTX480-at. Megnézem azzal mit csinál, mást nem tudok.
-
MPowerPH
félisten
Na, kipróbáltam az összes driverrel. Egyikkel sem jó.

Nem tudok mit csinálni, alapon sem fut le az utcsó teszt. A rendszer friss, van vagy 1 hetes. Szóval erről ennyit. Pedig ma célba vettem volna az 5GHz-t.

mod: biztos a VGA, mert maga a VGA teszt el sem akar indulni. Betöltésnél megáll, majd hibával kidob.
-
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater
üzenetére
LOL... annyira csak nem lehetett rossz!

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Na, két régebbi Catalyst jön most le, megnézem azzal mit ad. Ez a 6970 nem volt drága, 74k -ért majdnem ajándék, és zsír új. Na de ha ezt tudom....
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Kitudja mitől de ott szarik be a driver... egyértelműen driver hiba ha más lenne akkor megfagyna vagy dobna egy kék halált! De ahogy írtad is driverhibával kilép felbontást viszaveszi haj-haj...
Jön a 6990-es mester 450w-os TDP-vel majd azzal aprítol... kb 180k szerintem
Még ha 99%-al gyorsabb az 580-nál akkor se kéne 
Mellesleg 30-35%-ot adok neki +ba... ezt le is zabálja áramba, és gondolom melegedni fog mint disznó
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hát valami nem jó, az biztos. Nálam a tuning alapból kizárt, úgy nem megy. Azért nem is próbálkozok úgy vele. Már ez is őrület egyébként, ilyet se láttam még. De édes kenyér, ez proci teszt?! Mi köze annak a VGA-hoz?

-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha a képernyőillesztő omlik össze akkor van még kérdés?
Nézd meg másik driverrel! Vagy futtasd le azzal amivel ffodi tette neki tuning alat sem fosta össze magát sem a kari sem az illesztő... de mondjuk neki a proci sem, de akkor is biztos vagyok benne hogy a catalyst lessz a hibás 
-
MPowerPH
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
Tudod mi a durva? Poénból megnéztem alapon, és úgyis megáll a szemét. De nem kifagy, hanem feladatkezelővel kitudok lépni... ugyan úgy a képernyőillesztő miatt szenved. Mi a rák lehet a baja.

CCC-t leszedtem, úgy sem jó.
-
MPowerPH
félisten
Na, kezd tököm tele lenni a Vantage -el.
Először nem akart menni a délutáni beállításaimon az utcsó teszt, pedig kint van a gép a -2-ben. Mondom oké, nézek LinX stabil beállítással egy kört. Erre fel ott is eldobja, ugyan úgy kihal warm up közben, méghozzá nem is akármilyen hibával. ATI képernyőillesztő szarsággal.
A felbontást is leveszi ilyenkor.
Délután minden rendben volt... Mi lehet ez a bugolás?A végén veszek én is egy GTX580-at, ha kiderül, hogy az ATi kártya/driver kavar valamit be.

-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Egy Giga OC GTX 560Ti és egy Sandy 2400K -tól normális eredménynek számít ez: 22942
Minden alapon ment. Nem akarok versengeni meg semmi, csak, hogy jól működik-e minden nálam. Azért kérdem, mert a listán egy darab 560-as sem találtam. -
Laraxior
titán
válasz
helkis
üzenetére
ha már így kiszálltam akkor elmondok annyit hogy nekem hogyan jött össze az az alacsony GPU órajel
Az ő segítségévelAz ablakot kiszedtem a helyéről..venti,és a gép..elég ütős volt így a végeredmény
-
joshua7
veterán
Nagyon durvák ezek a hatmagosok...
Látva ezeket az eredményeket, kezdem rábeszéni magam, h nekem is kell és még próba szintjén sem kell SB. Csak az árak...
970-ből van esély kihozni mondjuk 4.5-öt? -
Laraxior
titán
válasz
jones965
üzenetére
jelenleg ez foglal le,meg hogy a Win élményindexem 7.9 legyen. Proci miatt csak 7.8

Vantage nem lesz több az biztos,már a Crysis 2-re koncentrálok,24/7 beállításokat tesztelek. Még egy vizesblokkot tervezek a VGA-ra,hogy teljesen halk legyen a rendszer és hűvös...tehát maradsz No1

-
Laraxior
titán
ahogy sejtettem..minden rekord megdől egyszer

gratulálok

-
-
MPowerPH
félisten
-
-
jones965
Modder
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi! Kihasználtam, hogy szabin voltam és az időjárás is kedvezett.

Ami a pontokat illeti elszámoltam magam.

Taiwan nagyon belehúzott az elmúlt napokban.Legalább már letudtam a tesztet futtatni 990 mhz-es órajelen 1,15 V-on.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Nálam is ez van... 6970-nél ha túl magas a GPU fesz, akkor a VGA teszt szépen lemegy, a fizikánál meg kifagy.
-
válasz
jones965
üzenetére
Nice!
Szépen megy a procid! Hajrá, Taiwan-t vissza kell előznünk!!Intel 2600K @ 5348Mhz + ASUS GTX580 @ 950/1150 : 32037
970-en valamiért lementek a vga tesztek, de a proci tesztnél befagytam, pedig a proci stabil volt, GTX285 mellett is lement ennyin..Ha 950-en volt a gpu GTX580-nál, akkor szintén lement, érdekes anomália.
-
jones965
Modder
Nos akkor frissíteném az eredményeimet:
Ez pedig egy cpu score subaruwrc-nek üdvözlettel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma kb, bár még nem töltöttem fel a HWBOT-ra, de közel 60 pontot teszteltem össze.
-
N_A_S
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
Nem nagyon. A vantage lement
Btw nem lehetett vészes, a 80 fokot nem lépte túl szerintem (ablak nyitva + olyan 0.03-0.04V-ot ledroppol terhelés alatt)Ez mehet majd a listára, befejeztem mára. 5100-on nem indul a gép sajnos. BIOS 1.58V-al sem, afölé meg már nem szeretnék menni.
VGA-nak meg valahol itt van a vége, de érdekes hogy semmi artifact még így se, de 975-ön már jön a sötét képernyő. Jót tett annak is az MX-3 szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig mint ahogy Te bennem, én benned láttam a potenciális ellenfelet a konfigokat és a hűtési módokat figyelembe véve.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)