- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater #8405 üzenetére
tartott : 2011 02 09- ig
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9097 üzenetére
Az fasza ha én ezt a szart ki akarnám rakni az ablakba, vagy akár a kilépőajtóba, egy daru minimum kellene
, majd holnap meglássuk
Egyenlőre majd adok neki még 1 kis + feszt hátha észbe kap...
Mellesleg rakd majd oda tesztnél a szép fémlapátos ventit a gép oldalához... garantáltan hoz pár fokot minimum!
Amugy kicsit csalódott vagyok hogy ehhez a cucchoz nem járt dmark11... lefuttatam volna, de most azt is szedhetem le
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9096 üzenetére
most pumpáljad amíg -5°C van,jövő héten már bőven pluszban lesz az idő
megint beszoptam..mire ideér mindenem arra megint jön amelegfront..mint a GTX460nál..mondjuk ott így is első vagyok#9098: Én is kivittem a gépet,monitort,egeret,bill.t más nem kell. radit tedd a gép tetjére egy rongyra hogy ne karcolja meg...étkezőben rányitod az ablakot..hagyod egy félórát míg lehűl..utána lehet nyomatni simán a 30k+-t
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9095 üzenetére
66fknál az előbb sem ment feljebb így hogy a hűtő teker is már... Kicsit értetlenül állok a dolgok előtt, de lehet igazad van... 1.04v-ot kapott tehát 0.4v-al lett tőllőve a gyári cucc, ez lehet épp csak arra volt elegendő hogy lefusson a mark, és nem arra hogy powerebb legyen
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9094 üzenetére
nem stabil
nekem is ugyanez volt anno GTX280al...hiába a magas órajelek,egyszerűen a kicsit visszább vett órajelekkel több pontot dobott ez a szar...
Két teendőd van: vagy lehűtöd.
vagy visszább veszed az órajelet.
vagy több feszt adsz neki...harmadikként -
Cybertrone
veterán
Hmmm futtatom rendre a markokat, és azt vettem észre hogyha a memóriát is meghúzom (legutóbb 4.4ghz-re volt rántva) akkor a gpu pont kicsit visszaesik... 900/1800/4400
Kevesebb lett mint mikor délelőtt postoltam az eredményem jó 300 pontal...
Ki érti ezt!
-
Laraxior
titán
úgy látom akkor maradok én...mint Caesar
Vedi,Veni,Vici
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9087 üzenetére
Akkor ez mi volt?
-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9084 üzenetére
Nyugalom fater, hova izgulsz ennyire? Én már egy szerény kis eredményt linkeltem, ellenben ti akik a legjobban izgulnak még semmit sem... neked leáll a gép vantage alatt laraxiornak meg még nincsen karija... dobjatok valamit, majd aztán ha ugygondolom dobok én is valamit!
Egyenlőre nekem mára ennyi stressz elég volt -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9083 üzenetére
Akkor eredmény...?
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9078 üzenetére
jó nehéz..kell hozzá egy total commander meg az nvflash win version.
nvflash GT110.rom
egy csippanás..restart..aztán kész is...
millió helyre le van írva hogyan kell -
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9077 üzenetére
Minek szekírozzam a processzort, mikor még a vga-t sem állítottam be teljesen... ez a 85%-os venti kikészít, húzva alulról nyaldossa a 90 fokot a kari, és csak 900mhz-et ment a gpu
A biost megcsináltam már kivettem belőle a korlátozást, viszont a visszaflesseléshez hülye vagyok, sosem csináltam...
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9074 üzenetére
Adjad neki, hol van a 4,5-4,6 Ghz-s vantage stabil proci?
-
Lui76
őstag
Ha a physx résznél hal be a gép akkor az csak proci vagy ram lehet ?
-
emerico2004
aktív tag
válasz
emerico2004 #9069 üzenetére
jah és zotac 480gtx referencia
-
kop8
őstag
Egy eredmény a listába kerüléshez!
-
Speed®
titán
válasz
Dark KillerX #9063 üzenetére
No, alakul a kis York4M órajele..ugye, hogy megy 450 felett az MSI P35 is
Mennyi feszt kap loadban? Ugyanez a vidkarira is, mennyi kellett neki 900hoz?Korrekt a CPUscore, az X4em 3.3mon alig ugorja meg a 11kt..játékokban viszont érdekes módon mégis jobb, mint anno a Q8300 3.5ön
Nemsokára én is 460al nyomulok, hiába a CPUlimit, ha egyszerűen nincs más értelmes alternatíva ár/értékben 35 alatt..a 4830 ma már karcsú.
-
Dark KillerX
addikt
Update! [link]
-
Speed®
titán
válasz
joshua7 #9054 üzenetére
Ismerd meg és uralkodj ;p
Az egy X2 5000 (nem +!) unlockolva, Quadcore FX5000 lészen belőle.
Jó kis proci, csak kicsit alacsony a szorzója..én is le fogom cserélni..
Ebből következően igen, az enyém is ilyesmi, X2@2.2G=>X4@3.3G..rumkola
Ha nagyon sajnálod, szóljál, épp gondolkodok, hogy lecserélem valami 4+GHzre taposható C3masra..az árban valszeg meg tudunk egyezni ;p
Szerk.: adok hozzá lapot meg RAMot is ha jó árat mondasz -
Lui76
őstag
Ő izé elnézést de hol az a lista amiről beszéltek ?(hova kerülnek fel ezek az eredmények)
-
chap-man
tag
Hello
elfogadható ez az eredmény egy gtx260 tol? -
jones965
Modder
válasz
joshua7 #9044 üzenetére
A valós fesz 1,44V.
Mint említettem, ez egy mindennap használt gép ( céges dolgok, stb..), eléggé leharcolt állapotban, valamint a háttérben minden betöltött telepített alkalmazás futott. Legalább is én ennek tulajdonítom az alacsony cpu score pontot.
Majd a héten ha az előbb említett feltételek teljesülnek, akkor megnézem ismét. Addig csak szenvedés lenne.Mod: azért a gpu hőfok 46°C fölé nem ment.
-
Speed®
titán
-
Laraxior
titán
-
tka
tag
http://www.kepfeltoltes.hu/view/110131/3D_e4_www.kepfeltoltes.hu_.png láma láma láma
-
klac
aktív tag
Nem tom... , valamiért nem látszott a teljes kép, most vettem észre, ezért újból feltöltöttem.
-
Lui76
őstag
Egy első próba az új
Palit GTX460 Smart Edition 1GB kártyával.
13805 pont -
klac
aktív tag
Egy újabb javítása ezen korábbi eredménynek.
-
APC ADAM
tag
Remélem itt minden kint van a listára kerüléshez
20589 -
helkis
veterán
a hall of fame mennyi időnként frissül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 180-90 Fokos Adapterek / GPU PCIe 8pin 6pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Videókártya felvásárlás
- 180-90 Fokos Adapterek / GPU PCIe 8pin 6pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia