Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
-
hossszú
őstag
Új driver új alap eredmény
GTX470+i7 860
15794pont
Most látom nem is a GPU-ra kaptam a több pontot hanem a CPU-ra -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Taifa Díaz #8286 üzenetére
Látod, az enyém 1.024 V-on tolja a 9x433-at, de még 8.5x466 is alapfeszen megy a P45-ben.
-
klac
aktív tag
Egy tuning eredmény ugyanezen konfiggal, listára kerüléshez.
-
eladohardver
őstag
válasz
hossszú #8269 üzenetére
naja. meg ha tudnám valahogy stabilizálni a procit... me így tuti nem az... prime meg occt meg linx alatt nem fagy ki nem hibázik, de ennyi... Alapon (turbo on, tudom nem érvényes de sztem az előzőt se kell figyelembe venni...) több fps van szal h a francba tudom stabilizálni vajh?
-
Heffi
őstag
Az Intel SpeedStep engedélyezett az alapórajeles tesztnél? Nem szeretnék fals eredményt közzé tenni, csak azért kérdezem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lejárt szerkesztési idő:
Esetleg az megoldás lenne ram ügyben hogy a kingstone-t becserélem egy ugyanolyan Geil-re mint amik mellette vannak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Alister71 #8271 üzenetére
Sejtettem hogy valami gond lesz.
A vga a kék sínben van.
Most visszaállítottam biosom deafultra, mindent az alapértékre, egyedül ventiszabályozás van beállítva.
Eredmény:
Amúgy a BIOS-ban egyedül az fsb volt 400-ra állítva, meg a pci-e volt 100mhz-re fixálva. Ez utóbbit itt ajánlották fórumon, mert ha nem volt fixálva akkor zöld képet kaptam a hd filmlejátszásoknál meg a youtube videóknál.
Ha ennyivel majdnem tönkre vágtam a gépet, akkor hagyom defaulton, mert annyira azért nem értek hozzá. A gondom csak az hogy még én is tudom hogy a mostani videókártyámhoz kevés a proci ereje, főleg úgy hogy jövő héten megkapom és beszereleme a nyeremény 5770-emet is.
Lehet hogy inkább keresnem kellene valakit aki ért tuninghoz és elvinni hozzá a gépem?
A ram időzítéshez nem nyúltam. A gépben most van egy Geil CL4-es kit igen, de van mellette egy 1 gigás Kingstone is.
Ilyen:
[link]
Ajánlott akkor beállítani hogy a ramok 4-4-4-14-en menjenek? (biosban tudom)A CPU VID-re meg ez lesz gondolom:
[link]
Ezt most akkor ajánlott beállítani 1.1750-re, mert ahogy látom deafult bios-al is magasabb az érték.SzerK:
GPU-z kép lemaradt:
[link] -
Cadal
őstag
válasz
joshua7 #8266 üzenetére
Köszi. Igen tudom, de azt hiszem már így is elég szép eredmény a karitól. Lehet hogy majd később kipróbálom azért...
#8267 cettlee: Köszi.
A proci is durva és a lap is
. A proci Herr z kezei közt akadt fent, két testvérével együtt. A jobbik példány Over kezei közt is megfordult (utólag is grat neki az eredményért). A lap pedig bár alsó kategóriás, de ami a lényeg, hogy a nagytesója (UD5P) pwm részét kapta meg. és azt hiszem ez sokat számít tuningnál.
-
Alister71
nagyúr
A vga x16 helyett csak x8-on megy, a kék sínbe van? A procival valamit kezdjél, mert 1.560 volt hamar ki fogja nyírni, az asus lapok biosában csak akkor szabad autón hagyni, ha nincs semmi tuning. Nézd meg a procid VID-jét és azt állítsd be, a többi értéket pedig a biosban jobb oldalon megjelenő ajánláshoz igazítsd. Ha nem megy a dolog ne tuningolj, mert nem lesz hosszú életű a cucc.
-
hossszú
őstag
válasz
eladohardver #8268 üzenetére
A 480-ast is húzd már meg egy kicsit, akkor lenne igazán mutatós ez az eredmény.
-
eladohardver
őstag
-
-
gombcomp
senior tag
-
A.tessz
senior tag
-
gombcomp
senior tag
Mindezt LN2 alatt,2db felrántott XEON-al,voltmoddal a VGA-k....na neee
Mellesleg az "egy kártyán" futott az NVidia-Physx is (ha jól láttam)
Teljesen "üzemszerű" állapot,de azért várjuk meg az ATI válaszát!
Ez sajnos "kis hazánk" tuningereinek nem kihívás,hanem az elérhetetlen. -
Sefi84
senior tag
Ezt mindenki nézze meg ha akar látni valami durvát!!!
42000 Pont 1 kártyával!!!
73500 Pont 4 kártyával!!! -
cettlee
őstag
üdv. X4 955 és 768 gtx460: physix el 15k reális? Csinálok majd valid tuningos eredményt is
-
hossszú
őstag
Most jutott eszembe, hogy javítottam a tuning eredményemen.
GTX470+i7 860 19521pont -
klac
aktív tag
Ezúttal is listára kerülésre küldenék képet és adatokat.
8800 GTS 512MB. G92 ASUS és EVGA gyártású.
Az érdekessége, hogy ATI Crossfire GA-X48-DQ6 lapban van. -
RMZ250
senior tag
Hali, szeretnék nevezni egy alap eredménnyel. Remélem jó így a kép.
-
kertsa
senior tag
Futtattam egy alap tesztet is.
-
Nem lehet mivel olyan fesz szabályzó van rajta ami nem "támogatja" a szoftveres feszültség emelést, vagy is nem a referencia pcb-t követi a sapphire hanem egy olcsóbb költség hatékonyabb megoldást. A lényeg az, hogy ők kb ugyanazon az áron eladják, de nekik több pénz megy a zsebbe.
Gondolom vmoddolni biztos lehet...
-
kertsa
senior tag
itt az új eredmény...
ez a kari ennyit tud alapfeszen
kérném feltölteni
I7 860@3830
4GB@1460
Sapphire 5850@925/1250
driver 10.11thx
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Kérném feltölteni az újabb eredményem
proc -- I7 860@3830
mem -- 4Gb@1460
vga -- HD5850 -- gpu@775,mem-1125
driver -- 10.11thx
-
joshua7
veterán
#8214, #8213: nem váltottátok át a 2. cpu-z ablakot a ramra, ezeket nem tudom föltenni.
-
subaruwrc
félisten
valahogy tényleg rendszeresíteni kéne 25 hsz enként hogy az nvidia tulajok is megértsék
PHSYX DISABLED - NV CONTROL PANEL - MANAGE PHSYX SETTINGS - OPTION: CPU
-
toldy
őstag
A physx itt is ment, 2 tővel feljebb ott van hogyan kell kikapcsolni.
A 9600 gt csak ~7600 pontot kapot? simán elindítottad a tesztet vagy állottál valamit?szerk, most nézem a listát és ott is a 9600 gt sli csak 7800 pontot kapott egy quad procival ( a gpu score-t nem tudom megnézni). bár ott csak 675 mhz mentek.
-
Cadal
őstag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Holnap, azaz ma hazaugrok és üzembe helyezek egy GT240-est. Hogy kell kikapcsolni a fizikszet, vántázs futtatás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest