Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
vuk777
aktív tag
CPU pontszám 12100

-
vuk777
aktív tag
Egy alap eredmény,hogy teljes legyen a kép

3319
CPU pontszám 1210
GPU pontszám 2673 -
vuk777
aktív tag
GV-N220OC-1GI

Q9650 @9x451=>4059Mhz
G Skill F2-9600CL5-2GBTD @1202Mhz 5-5-5-15
P5Q Pro
HDD 2db SATA2 RAID0
WIN7 64XGT220:
GPU @770Mhz
Shader @1675Mhz
Memory @2000Mhz
Végeredmény: 3DMark Vantage 3935
GPU pontszám: 3140
CPU pontszám: 16347Listára kérném, ha lehet.

Sajnos a CPU nem megy jobban jelenleg mert meghalt a tápegységem
Most egy 300W-os mittomén milyen tápról üzemelek 
Így még várni kell a GTX 460 ban rejlő lehetőségek kiaknázására
De ami késik az nem múlik...
-
subaruwrc
félisten
Ha most se elég feladom
mondod ezt úgy mintha le lenne titkosítva, hogy mi is kell a képre..
-
vuk777
aktív tag
Én azt a Q6600 belőném 400x8=>3200Mhz-re többet hozna a konyhára

Ami kell a képre:
1. 3 DMarkVantage
2.GPU-Z klikk a letöltéshez!
3.CPU-Z klikk a letöltéshez!
A többi egyéni pl. Everest...
PL. egy minta a helyes screenshot-hoz:KÉP
Ezt a képfeltöltőt használd ha sokáig meg akarod tartatni a képet:[link]
Remélem tudtam segíteni!
Sok sikert az eredményes eredményekhez! -
04ahgy
nagyúr
2db XFX GTX 275 SLI: P27193. Víz + voltmod.
HGyu
-
helkis
veterán
válasz
pszichiater
üzenetére
thanx!
rengeteg gond merült fel, de sikerült urrá lenni rajtuk! 
joshua - van is egy prociórajel elírás: nem 4565 hanem 4655-ön..

-
helkis
veterán
-
04ahgy
nagyúr
válasz
helkis
üzenetére
XFX GTX275, vízhűtéssel: [P16545]. Nagyon a lista vége felé kullogtak a 275-ösök, ez nem volt hozzájuk méltó.
De egy antituning fos volt ez is, meg az ASUS is. 1,55V kellett neki ehhez az órajelhez. Alapfeszen nem volt benne 50MHz tuning sem. A shaderre azért nem panaszkodom. 
helkis:
- hol kapsz GTX580-t 80k-ért?
- lista első hely élmény stimm.
- nem kell akkora táp. Elég egy 500W-os is, amiről a CPU, meg minden más megy, a HX850-t meg az egyágas 70 amperjével a két GTX-re kötöd.HGyu
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
thanx!
kifacsartam mindent, mindenből.. 
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
GTX 295 eredmény, gyári hűtővel, feszemeléssel. A kártya Gigabyte márkájú. P27417.
HGyu
-
davidsz
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Köszönöm!
Kezdőként ebben a témában van mit tanulnom. -
szoki007
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
igen 3800mhz-en járatom de ha eltudnám adni vennék egy e8400-ast amit 4000 körül járatnék az már talán jobban kihajtaná

-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
de ő nem listára akarja..akkor minek kapcsolgassa?

-
szoki007
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
még most raktam be a karit nem állitgattam semmit de ez a gpu ponton semmit nemváltoztat azota futtattam ujra gpu pont ugyanannyi
-
klac
aktív tag
Közben lett egy jobb eredmény, ezért cseréltem a képet.
-
klac
aktív tag
Sapphire HD 5870 CrossFire, az egyik Arctic Xtreme, a másik referencia hűtéssel.
Tuning eredmény. -
jones965
Modder
válasz
Stukker1987
üzenetére
Igen.
-
Stukker1987
senior tag
Ez fölkerülhet a listára?
Köszi a választ!
-
joshua7
veterán
válasz
powered
üzenetére
Lool, ne röhögtess, érdekel engem, h megelőznél az alap listán..
Egyébként előzz, hajrá, ha minden alapon van, mindenféle mod nélkül..
Értetlenkedés helyett olvashattál volna vissza inkább, mert már rákérdeztem a részletekre... Ha arra válaszolsz, akkor ki is derül, miről van szó.04ahgy: a kolléga linkelt már be eredményt, lásd fönt, szóval ez az ominózus utolsó eredmény sehová sem jó.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
powered
üzenetére
Látszik, mennyire értesz a cucchoz, amid van. Poweroff, kapcsoló átkapcs: máris 6950. Benchelsz. Poweroff, kapcsoló vissza, és máris moddolt 6970.
Ha nem írod oda, hogy moddolt, az csalásnak számít. És ha ki sem derül, akkor is a puhatestűek (gerinctelenek) népes táborát gyarapítod vele.
HGyu
-
powered
tag
válasz
04ahgy
üzenetére
A bios cserére nem gondoltam volna hogy tuning , mivan ha nem írom oda hogy 6950 át moddolva 6970-re akkor észreveszed? Hogy veszed észre?
Tudtam hogy ez a ludas
tuningolva 23 k feletti pontszámom van, de most had ne rakjam vissza a gyári bios-t az alap eredmény miatt. Mind1 akkor sem értem az egészet
tök mind1 -
powered
tag
Mikor szokott frissülni a lista?
-
Wukiwo
senior tag
válasz
joshua7
üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd de én azt látom,hogy az van amit javasoltak neked .A vicc az egészben ,hogy gyakorlatilag "egy csapat" miatt törlődtek olyan eredmények amik megismételhetetlenek

Aki szponzortól kap technikát a tesztekhez persze,hogy nem bánja egy korábbi eredménye törlését hiszen simán lő egy másikat..De a halandók?!
No mindegy,elvagyok lista nélkül sajna -
joshua7
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Rover itt max. a szellemiség miatt előd, de ott elég rendesen az.

De a leírtakkal egyetértek, én sem magamnak csinálom ezt az egészet, hanem azoknak a lelkes embereknek, akik veszik a fáradságot, lefuttatják a programot a szabályoknak megfelelően majd linkelik az eredményt és ha netán valaki aztán belinkel egy még jobbat ugyanabban a kategóriában, nem riadnak vissza egy kis versenyszellemtől sem.
. Egyébként meg átírtam a szabályokat kissé a 11-nél, megnézheted. 
Amúgy meg klikk nincs itt, csak vagyok én.
Meghallgatok véleményeket és ellenvéleményeket majd próbálom a legjobbat kihozni az egészből. -
Speed®
titán
válasz
04ahgy
üzenetére
Szerintem itt az a legnagyobb tévedés, hogy azt gondoljátok, csak a komoly eredmények érnek meg ennyit..idézném az elődöt, mi is a lényeg:
"A listákat Én találtam ki, Én csinálom és Én hozom a szabályokat...ellenvetés nincs, akinek nem tetszik, csinálhat/mondhat bármit, nem fog meghatni...
Viszont: ugyan én csinálom, de nem magamnak, hanem nektek, fórumozóknak...!!! " (Rover623)Nem tartom szerencsésnek, ha néhány klikk nekiáll kisajátítani egy eddig jó rendszert és semmibevenni az előzményeket..kukázni őket.
Szerencsére joshua sem partner ebben..viszont a dm11 advanced téma hasonló dolog és már majdnem elhitettétek vele, hogy nélkülözhetetlen..nem az. Ki lehet szabni olyan kritériumot, ami Basic esetén is garantálja a real shotot.
Node mindegy, nem offolok tovább..csináljátok, remélem használható lesz.
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Nekem ilyen eredményt dobott a gépem, alap órajelen:
Proci: AMD Phenom II X4 945
Videókari: Gigabyte GTX 460 OCNézegettem az eredményeket, de nagyon kitűnik a procim 40.012-es pontja.
Létezik, hogy ennyit kapjon egy proci?Ma haveromnak összeraktam egy gépet a következő paraméterekkel:
Proci: AMD Phenom II X4 945
Videókari: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870
Azért kezdtem utána járni a dolognak, mert az ő procija kicsit erősebb és csak 11.000 körüli értéket kapott. Ugyan az volt a program is!
Valakinek valami ötlete, hogy mitől lehet?
Az befolyásolhat, hogy nem volt semmiféle oprendszer frissítés felrakva a gépre? -
tom_tol
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
A 3DM11 lista takarításával viszont egyetértek, maximálisan. Olyan userek, akik a másikat alsó kategóriák túlméretezett hősének titulálják, arcoskodnak, és pár hétre rá egyetlen értékelhető eredményük nincs, mert törölték a screenshotokat. A 3DM11 lista esetén tehát jogosnak tartom a naprakészen tartást. Ráadásul friss a program, nem tisztultak még le a szabályok...
-
joshua7
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Írtam már, h ezzel a listával nem fog semmi történni, semmit nem törlök.
A 11 tényleg más helyzet. Ugye új a lista, most vannak kialakulóban a szabályok. Mivel ott lehetőség van a trükközésre AMD kártyáknál, igenis előírás, h aki a listára akar kerülni, tartsa be a szabályokat. Természetesen mindenki úgy futtatja a tesztet, ahogy akarja, azzal a verzióval, amivel akarja és azt linkel oda be, amit akar. Max a listára nem megy föl.
Még gondolkodok rajta, de ha pl. a Basic verzióval ki lehet íratni a részeredményeket, tőlem az is jó lehet. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Speed®
üzenetére
Szerintem az adatbázis itt van a fórumon, fenn... Az, hogy Joshua7 ezt saját energiáját, pénzét, idejét és lehetőségeit alkalmazva rendszerezte, és online elérhetően máshol publikálta, az ő szuverén döntése, és joga. A vantagetoplista.atw.hu domain alatt található adatbázis meg magántulajdona.
Hozhatna olyan szabályokat is, hogy azt rakja fel, aki csak ASUS lap + ASUS VGA + intel CPU + nV VGA kombóval, CoolerMaster házban, Corsair Hydro szériával hűtött és Chieftec tápos géppel készít eredményt. Vagy a kékszeműek eredményét.
A szabályok szerintem nagyon objektívek, praktikusak (messze vannak a hülyeségtől), és a nemzetközileg is elfogadott normákat a legnagyobb mértékben fedik, néhol még szigorúbbak is (tesszellációs móka tiltása).
Akárki ötlete is volt, csak támogatni tudom.
A Vantage lista miatt meg ne aggódj, marad, régi már a tesztprogram.
A 3DM11 lista "gatyába rázása", szabályainak egyértelműsítése pedig lehet, hogy egyeseket bánt, de még épp idejében történt.
Hajrá, benchelésre fel tehát!
HGyu
-
Speed®
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Tehát azon pár felhasználó, akire én gondolok (X3TH meg a hozzátok hasonló nagyban játszós arcok) eldöntötte, hogy mi legyen az egész PHs közösség számára készült adatbázissal. Aha, értem már.
Nem állítottam, hogy a te ötleted volt. De hasonlóan hülyeség szvsz mint ez.
-
04ahgy
nagyúr
Építő jelleggel vegyétek következő megjegyzésem. Szerintem a Vantage toplista jó így ahogy van, több éves a program, valóban kár lenne kigyomlálni. Ugyanakkor a hall of fame és a top 10 kategóriákban igenis legyen kötelező az elérhető screenshot.
A 3DM11 lista takarításával viszont egyetértek, maximálisan. Olyan userek, akik a másikat alsó kategóriák túlméretezett hősének titulálják, arcoskodnak, és pár hétre rá egyetlen értékelhető eredményük nincs, mert törölték a screenshotokat. A 3DM11 lista esetén tehát jogosnak tartom a naprakészen tartást. Ráadásul friss a program, nem tisztultak még le a szabályok...
A két topik is teljesen más, valahogy "amott" sokkal több az acsarkodás (főleg a tesszellációs móka óta). Itt a Vantage topikban, emlékeim szerint mindig rendben volt egymás tisztelete, és eredményének elismerése.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Nem én törlöm az eredményeket, jelezném mégegyszer, csak írom Joshuának a listát, ami bizonyos szempontok alapján nem fér fel, majd ő eldönti, hogy mit kezd velük, ilyen esetben szerintem kivételt fog tenni, pont azért amit te is leírtál, másik részről pedig leírta pár kommenttel előbb, hogy nem volt takarítva egy eredmény sem még, és nem is tervezi ..
-
Speed®
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Khm..picit azért vegyél vissza légyszives. Nem köpködésnek szántam.
Nem is az érzelgősség miatt ragaszkodnék az eredményekhez..egyszerűen nem tartom okésnak, hogy (magam példáját véve) van egy húzott 4850X2 eredmény az GTX460/HD5850ek közt, jelezve, hogy igen, ennyit tudott ez a kari, és adott esetben a táhely miatt ez ugrik..onnantól meg ha valakit pl. pont ez érdekelne, merrefelé nézelődjön? Kiragadott példa, nyilván van kismillió más összehasonlítási lehetőség.
De ez a lista véletlenül nem nekünk, PHsoknak készült, a mi eredményeinket gyűjti? Adott szempontok alapján, egyszer már ellenőrizve..akkor miért is kellene törölni? Szűrési opciókkal eltüntetheted a nagyját, akkor miért zavar
Egyébként felőlem..nyilván nem dől össze a világ. Csak sajnálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most egy 300W-os mittomén milyen tápról üzemelek 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon korrekt.

Egyébként előzz, hajrá, ha minden alapon van, mindenféle mod nélkül..