Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Nem tudom mennyit szippant be a konfig, rákötöm majd a mérőt, de ha a CPU is meg a GPU is terhelve van, tuti, hogy többet eszik, mint a nagygépem
Érdekes, mert SSDvel egyáltalán nem tűnik lassúnak a rendszer.
BCLK OChoz most nincs nagy türelmem, szorzóval csak a feszt kell növelni, nyugdíjas OC
Kapott a VGA is +30MHz-et... elsőre.
-
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
10 év+ hardvernél azért el is várható
-
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
A 3080 is volt az X58-ban

Bar a 4090nek eleg karcsu lenne, még a pcie4.0 8x sín is keves volt neki, nemhogy a pcie2.0
Holnap tolok egy kis OCt, de eleg meleg van hozza.
Van még egy GTX295 is, de ott nemigazan akar menni a dolog. Felismeri a GPUkat, de nem tudok ra drivert telepíteni. W7-el nem neztem igaz, csak W10-en.
-
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Koszi, nagy segitseg
Elso nekifutasra az uj 3dmarkot dobtam fel... aztan le kellett szallnom a lóról, mert ezen biza nem fog menni a firestrike... se
...es kellene valami nagyobb cooler a dualGPUra.
#16690 zebra_hun: Nyavalyas merevcsoves rendszerem van.
Pedig kiprobaltam volna a 4090et is az UD7ben
-
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Igen, ez még a szendvics kártya

Igazából vásárlás után próbáltam beüzemelni, a driver látja, hogy GTX295, a két GPU-t is, de valami nem tuti...
Mondjuk így jártam a 8800Ultrákkal is. 3 is van belőle itthon, abból az egyik kipróbáláskor ment, utána soha többet
A másikon találtam valami sérülést a hátulján, pár kis bizbasz hiányzik róla, de az még megyeget kategória, SLi-ben is mentek.
Meg van az amivel most csináltam a tesztet, elvileg refhűtős Sparkle!!, de rátettem az egyik vacakról az Accelerot.
Szóval ezek a régi kártyák igazi időzített bombák
...és nem mindegyik meg vicc árban. Kb ezért nem akarok GTX690et, meg a két GPU-s ATi kártyákkal sem foglalkozni.
Pedig az 5970 jól ment, és nem is volt annyira meleg. Valaki innen pH-ról vette meg őket.
-
Laraxior
titán
Én annyira nem fogok belemerülni, mert ez a 24/7 rendszerem. Tiszta kínlódás egy VGA csere

De van itt egy Q9650 is, majd azzal elbohóckodom
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Toljad alapórajellel
ill. alapfeszen 
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
fogyasztást nem mértél? Kíváncsi lennék a VGA mennyit ehetett

ez más kóser órajel

-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
márhogy a 4VGAnál ..már ott járok

#11496: láthatod nekem már sem hardverem nincsen erre, és pénzt sem szánok ilyesféle szórakozásra

még anno jó volt mert jött egy csomó játék ami profitált a magas CPUórajelből,1-2 széthúzott VGAból... de most mi van? Semmi... Crysis 2-t vártam mint a messiást,azért vettem a Xeont, GTX580at..erre idevágnak az arcunkba egy konzolszart
másik: errefelé elég ritka az olyan emberke aki mind hozzáértő,kedve is van,hardvere is van ideje is esetlegesen egy kis hardverösszeállítás erejéig. Konkrétan senki.
egyedül meg drága mulatság csúcshardvereket beszerezni (megvenni)
Ha pesti lennék akkor szívesen mozognék,de itt... vadkelet

-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
és? nem a hűtésről volt szó...hanem a GPUk órajeléről...
#11488: hogy nem a vga gpu órajel a lényeg
5800MHz-es processzornál, oké hogy limit van, de akkor is sokat jelentett volna az a +100MHz a VGAn.
Főleg úgy hogy amit én linkeltem ott a processzor alacsonyabb órajelen futott,de a VGA kompenzálta... és nem azt kell nézni hogy LN2,mert látom ezen nem nagyon tudtok túllépni... hanem azt hogy innen már hozzá kéne nyúlni a VGAhoz is
-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
szarul esik mi ha valaki megmondja a véleményét és nem hajlong mint egy marionett bábu
elhiszem... valahogy csak túléled..Bár szerintem aki követte az eseményeket, az jóval többet várt a VGAktól... a CPU-t tudtuk mit megy..de a VGA..akkor is kevés ha szép a végeredmény ha nem
-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
magas CPUnak köszönhető... semmi más. VGAhoz szinte hozzá sincsen szagolva

04ahgy: én 1 VGAval megmutattam mit tudtam.. referenciamodell.. és egy Xeon X5660al...
Azóta sem született asszem refhűtővel olyan eredmény
megdönteni meg nem fogom hidd el...
kinőttem már a ponthajhászós,sincsen vége versenyből... (hálistennek)annak ellenére szép eredmény..de jobban mutatott volna egy 1000MHz-es GPU..főleg hogy ilyen elit VGA (márha az a matrix az amiről a kép is készült)
-
Laraxior
titán
mondtam én hogy nem tudnak semmi extrát a VGAk

ennyit még 24/7 is mennek
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
közel sem olyan biztos hogy többet fog menni,mert más a csomagolás 
az itteni Vantage-es 580ak ..kivéve az enyém ami ugye már halott
elég jól mennek..ram és GPU ügyileg...léggel,vízzel.A másik hogy az 580 már lejárt lemez... szerintem mindenki oda lenne egy MARS 2 tuningtól

-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Vantage-ben...
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
de ő nem listára akarja..akkor minek kapcsolgassa?

-
Laraxior
titán
válasz
Skeleton01
üzenetére
milyen érdekes hogy ugyanannyi...

km-ről ki lehet szúrni hogy PhysX nélküli...az 560 csinál vagy 40k CPU pöttyöt
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
GPU fesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
mellesleg mérd újra az SLi-t..tényleg nem jó...olyan 80 FPS körüli értéknek kell kijönnie
bug vót a 118
már volt itt egy arc valami CF rendszerrel.neki is bőven 100 felett tolt. -
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
980X-->150k,de volt már fennt 120k-ba is.
GTX580-->100k,ez is van fennt egy oem 90kba.okés hogy valakinek ennyi a havi fizetése...én pl heti 6 nap melózom,és nem irodában,akik ismernek és együtt gamelünk ők tudják mit dolgozom,és még senki sem mondta hogy ugyan cseréljünk már mert te 170et keresel,én meg 80at

Én pl megvettem az X5660-t,Vantage lement,már el is adtam,mert felesleges,nem használom ki a 12 szálat, még az i7 is felesleges.De ha egyszer a 920as 40k,meg a 9650 (775) 50k akkor asszem nem kérdés miért van i7-em

nah de Vantage topik..
-
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Lassan de biztosan...nem kell mindent egyben megvenni...szerintem nincs itt senki olyan aki a gépét egybe vásárolta volna

van aki autóra költ,van aki spórol és ül a lóvén,van aki gépre költ,van aki megvárja amíg összegyűlik egy nagyobb összeg és vesz belőle ezt azt.
amíg volt autóm,nem volt annyi pénzem gépre,most nincsen autóm fasza gépem van,de megint downgradelek,mert az autó fontosabb
SzlobiG.: Hát nem tudom...az én gépem kiszámoltam olyan 600k-ból jött volna ki. Hát köszönöm szépen,ha lenne annyim egyben akkor nem gondolkodnék hogy ilyen buziságra költsek,hogy egy game menjen 50 helyett 80FPS-el

Crysis 2-re építettem,de fele gépigénye sincsen,azért felesleges is,meg ugye az autó élvezi jelenleg az elsődleges prioritást
-
Laraxior
titán
válasz
04ahgy
üzenetére
Az ilyen kijelentéseket sosem fogják azok megérteni akik nem saját cuccaikkal csinálnak eredményt....mert míg te nyomod neki ami kifér a csövön,nálunk mindig is van egy visszatartó erő

Egyszer minden rekord megdől. Ő örül ennek az eredménynek és büszke rá, hogy kihozta a saját cuccából, amit mindennap használ. Az is szép eredmény lesz biztosan amit te csinálsz,sőt pontügyileg többet is ér..de szerintem sokak szemében inkább a saját dolgokkal alkotott eredmények a döntőek.
De minden elismerésem a munkásságodnak

-
Laraxior
titán
az igazi ereje úgysem 1280ban fog kijönni, hanem 1920ban. Oda egy VGAhoz elég egy Q9550 is... (580 topikban kicsit mellbevágott amikor megláttam a teszteket
)
ha gondolod csinálj egy X-es eredményt...csinálok Neked én is egyet,bár én csak 1080ban tudok,de azt szívesen letolom.mindent maxra teszek,és meglátod milyen erő van a két VGAban

jut eszembe Crysis 2: 25én még csak DX9 lesz...
majd idővel jön a DX11-es patch. DX9-re elég egy VGA is,legalábbis a multi alapján,meg a beta alapján simán 70FPS+ 
CrysisWarhead alatt meg AVG 80 FPS-t csinált az 580SLi a fentebb említett konfiggal...durva
-
Laraxior
titán
ezeken is csak minimális tuning van, CPUn sem sok...tehát az eredményed normális

Ha felrántod a 980X-et 4600-4800ra,hogy kicsit jobban meghajtja akkor több lesz a GPU
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
szólj ha érdekel...3 év gari van ezen..ezt nyűheted,csak optikára ne sérüljön.. a többi nem érdekel,ha van helyette más amivel gameljek.
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
potot meg tökmindegy melyikre teszed... a hideg hatására úgyis megugrik majd a tuningpotenciál.

de ha szólsz odaadom az én gigámat...léggel elég beteg a kicsike
csak küldj valamit helyette hogy tudjak gamelni
-
Laraxior
titán
az az 1100MHz-es GPU frekvencia nem valami hűde..látva itt a mi levegős,meg vizes 1000MHz feletti eredményeinket

Lehet ha összedobnánk magunkat simán hazavágnánk a fiúkat

-
Laraxior
titán
szerintem tök felesleges aggódni...heteken belül válaszolni fog az nvidia... az 590-el

-
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Nekem 62°C volt loadban,szóval ne sajnáld azt a VGA-t. 1.21V-->1000/2000MHz
biosban meg piszka a ventit 100%-ra.
-
Laraxior
titán
válasz
helkis
üzenetére
ha már így kiszálltam akkor elmondok annyit hogy nekem hogyan jött össze az az alacsony GPU órajel
Az ő segítségévelAz ablakot kiszedtem a helyéről..venti,és a gép..elég ütős volt így a végeredmény
-
Laraxior
titán
válasz
jones965
üzenetére
jelenleg ez foglal le,meg hogy a Win élményindexem 7.9 legyen. Proci miatt csak 7.8

Vantage nem lesz több az biztos,már a Crysis 2-re koncentrálok,24/7 beállításokat tesztelek. Még egy vizesblokkot tervezek a VGA-ra,hogy teljesen halk legyen a rendszer és hűvös...tehát maradsz No1

-
Laraxior
titán
ahogy sejtettem..minden rekord megdől egyszer

gratulálok

-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
akkor go nibitor
adj a ventinek..4800 rpm-el süvít,érdemes hajatmosni előtte,simán megszárítja 
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
venti 85,vagy 100%on? kicsit piszkálni kell a biost hozzá
ha jól láttam akkor az enyém 19°C,de alapon,gyári ventivezérlésselBMW001: adnám neki még..de nem tudom hűteni

-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
Úgy látom nem sokáig fog tartani az első hely

idle? Azt nem tudom,de loadban 62 volt a max..legalábbis 1010MHz-en..gondolom 1015ön sem volt több.
OCP-vel én nem foglalkozom,nem tudom hogyan de hol megy maxon,hol nem. Ha nem akkor restart és kész. Már az első FPSből látni lehet hogy megy-e vagy nem. ha 38 FPS akkor nem tuti,ha 110 felett akkor zsíír
Akartam én is csinálni képet a rendszerről...de nem óhajtok közröhej tárgya lenni
-
Laraxior
titán
válasz
Overlocker
üzenetére
1.21V, hűtés: gyári

helkis: hajrá..toljátok ti is...nekem a proci vége itt lesz,de a VGA bírja...vagy bírta?
szobában?11-12°C kb..ottkinnt 0.3°C...a gép az ablak előtt...az ablakot levettem addigra
plusz még a többi ficsőr ami tolta a hideget
de az privát -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
34k felett valaki? huzzatok bele sracok
-
Laraxior
titán
Mintha meglódult volna a VGAm...
Bár ez a fránya Xeon...istennek se boldogulok vele
ill. 4.6ig igen,utána eléggé fűt már 
jones965: asszem bármelyik GPU-Z kilövi már alapból ha elindítod.Vagyis én úgy vettem észre.

szerintem ha megjön Cyber és éppen úgy vagyok akkor ránézünk egy SLi-re is
Mondanom sem kell ez a retek lap nem éppen léghűtéses SLi-re lett kitalálva
Nem tudom hogy miért nincsen megcserélve a PCI-foglalattal

Amelyik jó lenne az meg csak 8x-os

-
Laraxior
titán
vagytok már 34k felett?

-
Laraxior
titán
válasz
pszichiater
üzenetére
rosszul írja ki
1.37V-on ment neki validra a 4600 asszem. Ha jól emlékszem a Bloom topikból.Már én is 4600MHz-ről írok...
A GTX580 még hűl.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elden Ring
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

8GHz+ ramórajel?
![[link] [link]](http://img38.imageshack.us/img38/6964/18429.th.png)

kinőttem már a ponthajhászós,sincsen vége versenyből... (hálistennek)

![[link] [link]](http://img825.imageshack.us/img825/5958/33433.th.jpg)
![[link] [link]](http://img819.imageshack.us/img819/4636/clipboard01rz.jpg)