Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szép kör! De irgum-burgum a 3x 3 megás file-okért!
Kérem konvertáld kisebb méretre a jövőben.
Másrészt a ram nem megy jobban, ha már A-Die? -
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Jó, persze. Amit annak látsz.
Ja, 2500K után én is elvoltam sokáig, mire kijött az, amivel már elégedett voltam 13. generáción.
-
joshua7
veterán
Jó az a gpuscore meg 10 ponttal viszed a kategóriát. Szép lett ez!
kicsipapucs: hogy megy a rendszer, mutatsz valamit?
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
válasz
zebra_hun
üzenetére
Szép eredmények!
A Win kontra cpu témában RL-nél ez a felállás működik csak.
A boton láttam Win7 tesztet, valahogy meg lehet oldani.
Nálam is terv a következő szezonban. Van 2 régi HD3000/4000 szériás kártyám, amit a Raptorral akarok még tesztelni.
Talán Win10-zel (is?) működésre lehet bírni azokat, ami a cpuscore beáldozása mellett is megéri még szintén. -
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nálam ugyanazt a ~110e pontot. A CPU1 sokkal jobb volt, nagyjából mint Win11-nél, de a CPU2 nagyon gyengén ment, így a kettő átlagából ugyanaz a 110e jött ki.
-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
8/16-ot néztem, de ugyanazt a 110e pontot dobta.
Ki kell tapasztalnom még. -
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem tudom, mi volt, de mára megjavult.
-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem látom a képeket a két utolsó hsz-odnál.
-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A 2700X 2933MHz-es ramot támogatom hivatalosan. Ha oda fixálod (vagy alá, ha máshogy nem adja ki), föl tudom tenni az alaphoz is.
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Gyári léghűtés.
NFree: köszi!
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szépen megy mind a kettő!
A vga milyen gyártó/típus? -
joshua7
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ahogy helkis is írja, oda kell azért figyelni. Ez a rendszer lassan 4 éve van meg, de semmiféle degradációt nem mutat a proci, ugyanazt tudja, mint az 1. napon. Az is igaz, hogy valóban csak télen tesztelek, ami lehet hozzájárul ahhoz, hogy ennyire jól megy a mai napig. Meg mondjuk válogatott darab is.

players111: köszi.
Nekem a HD3850 TOP a meglepetés, alapfeszen minden teszt lefut 900MHz-en, minimális extra fesszel (1.21 -> 1.25V) 930-950-en. Ha lenne lehetőség több fesz adására, vinné az 1GHz-et is. Azért egy gyári hűtős HD3850-től az nem rossz dolog. 
-
joshua7
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Én meg a V-re, elvégre V topikban vagyunk.

Nem csak a vga számít, hanem az is, hogy az adott program milyen régi. A V sem mai már, így ott is gondot okoz egy 7970 szintű kártyának a rendes meghajtása, ami a graphics score-ban is megnyilvánul (hasonló a helyzet régi játékokkal is). Sanyi19 eredménye párral föntebb kiváló példa, nézd meg az AMD-s eredményét az előző hsz-ban, hogy mennyivel nőtt a graphics score-ja. Holott az 'csak' egy 260X és a 2500K szinte meg sincs hajtva.
Ha jól rémlik, pár éve ebben a topikban volt már összehasonlítás és az 5870 is cpulimites már a V graphics tesztekben. Így minden annál jobb típus is.
Az persze igaz, hogy a mai, a vgát leterhelő világban, elég jól el lehet lenni egy FX 83xx procival, max a min. fps-ek terén van kis lemaradás. Viszont szerintem egy i5 így is abszolút alternatívája lehet.De elég volt az off-ból, toljatok eredményeket!

-
joshua7
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Milyen hűtő van a procin?
-
joshua7
veterán
válasz
csabika0001
üzenetére
3dmark-ra jó volt.
Máshol nem néztem. -
joshua7
veterán
Giga GTX 560 Ti SOC: 26176
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Illetve itt a 85.
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Driverben kell kikapcsolni. Aztán jó lesz az 1.0.2 is.
Egyébként 1.1.0-tól rakd föl valamelyiket, azoknál automatikusan Physics off. -
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Múltkor még sikerült.

Viszont tényleg nem a legjobb példány. -
joshua7
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Semmi. Csak az hogy mindenki túlhúzott confogot linkelt, de csak nálam volt ezzel gondod.

Kolléga, kolléga... Látod, nem tudod, miről beszélsz...

Van külön része a listának, ahol csak az alapórajeles eredmények vannak. 1 gpu külön, 2 vagy több gpu szintén külön. Ott nincs se turbo, se semmi megengedve, csak alapórajel mindennél. Meg vannak a tuningos listák, 2 gpu egy kategória, 3-4 gpu szintén egy kategória, 1 gpu-nak meg sok-sok külön kategória, erősség alapján.
De sokkal egyszerűbb lenne elolvasni előbb mindent és nem vagdalózni össze-vissza, mert egyértelmű, hogy nem látod át a dolgokat.
Részemről befejezve, egyetlen további karaktert sem vagyok hajlandó értelmetlenül pazarolni.
-
joshua7
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Nem tudom egyszerűbben elmondani, hogy az alap listához minden alapon kell, hogy menjen. Ne állíts semmi szorzót, nem kell semmit barmolni, egyszerűen kapcsold ki a turbót! Olyan nehéz ezt megérteni?
Minden procinak más az alapórajele, a Tiedé 3GHz. Kiszúrja a szemed a Cpu-z ablak: 'i5-4430 CPU @ 3.00 GHz'. Azt se látod? Ott van, amit helkis kolléga linkelt: 'Clock Speed 3 GHz'. Mi még mindig a probléma? Már hsz-ok óta ragozod a semmit. 
IGP-vel semmi problémám, pontosan az a lista egyik lényege, hogy mindenféle konfiguráció jöjjön és összevessük őket. Mivel Vantage alatt közelíti az intel HD 4600 a 8800GT szintet, ezért itt van. 05/06-ban meg, mivel szinte 0 eredmény van, ezért a Kategóriákból kimaradt részen van. -
joshua7
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Van egy bicskanyitogató stílusod, meg kell hagyni...
Akkor megpróbálom elmagyarázni a végtelen birkatürelmemmel, mivel már régen tért be ide ilyen ember:
- (az alapelveket elolvastad, igaz? Csak vicceltem, nem kell válaszolni...
- alap listához mindennek alapon kell mennie. Nincs kivétel, pont! Azért kértem a 30-as szorzót, mert ennek a procinak 30x100 az órajele és nem a 32x100. De a Cpu-z is az arcodba tolja ezt... Nem tudom, mire gondolsz a K procikkal kapcsolatban, ott is kizárólag a turbo nélküli eredmények mennek az alap listára. Lapozd csak végig bátran...
Igen, itt a vga kártyának/igp-nek is alapon kell mennie. Mivel azt föltoltad 1700-ra, a linkelt eredményed a tuningos listára jó
- ezzel át is tértem a tuningra: itt az a szabály, hogy nincs szabály. Mindent addig húzol, amíg bírják a komponensek, olyan hűtést használsz, amilyet akarsz -
joshua7
veterán
Legyen egy eredmény is. HD 2900 XT: 6961
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Ez a Vantage még nem győzött meg.
1 ezressel többnek tűnik.
Megtennéd, hogy úgy futtatod, hogy megy közben egy Hwinfo/Aida/Cpu-z log, ami mutatja a frekit? Tényleg érdekelne. -
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Turbo off?
-
joshua7
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ok.
11-et is csinálhatnál a topikba, érdekelne a Physics score. -
joshua7
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Listára jó lenne..., viszont: cpu turbo ugye off volt?
Alapon, azzal a procival, reális eredmény ez. -
joshua7
veterán
Még tavalyról. Asus HD5850: 22830
-
joshua7
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
11/13 is jöhet. Proci 5GHz körül jobban nézne ki.
H100-zal szerintem menni kéne. -
joshua7
veterán
Érdekes, hogy mekkora szórás van ilyen összeállításnál. 2x 8c/8t nálad ad 56k-t, másnál 65k cpuscore-t. Azért az csak ~10% eltérés.A Vantage nem áll a helyzet magaslatán...
Egyébként visszakapcsoltam az eredményt.Kíváncsiságból nézhetnél 2x 8c/8t 3dmark11 eredményt a meglévő 2x 8c/16t mellé, meg az aktuális 3dmark-ban is mindkét variációt.Csak hogy azok skálázódnak-e.
-
joshua7
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Hmm, keresgéltem a neten, igaz, nincs sok találat, valóban nagyon magas a pontszám a 2 proci ellenére (azt olvastam, hogy nem nagyon használja a 2. procit a progi, illetve itt még csak 43k volt a cpuscore ). Egyelőre off-ra raktam az eredményt, megkértem a kollégát, hogy mérjen újra.
-
joshua7
veterán
MSI GTS 450 Cyclone: 14667
-
joshua7
veterán
válasz
Imperator999
üzenetére
Akkor én is kérem, hogy a kepfeltoltes.hu-t hanyagoljuk.

Néha baromi lassú, másrészt munkahelyről nem is látom.
Akkor már inkább a kepkezelo.com.ESP: csak a topikba linkelés idejére kell a kép eredeti helye, a listára kerüléskor minden kép megy a saját oldalra, így nem is vesznek el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kérem konvertáld kisebb méretre a jövőben.

Minden procinak más az alapórajele, a Tiedé 3GHz. Kiszúrja a szemed a Cpu-z ablak: 'i5-4430 CPU @ 3.00 GHz'. Azt se látod? Ott van, amit helkis kolléga linkelt: 'Clock Speed 3 GHz'. Mi még mindig a probléma? Már hsz-ok óta ragozod a semmit.