Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Hogyne... A Sony-nál én azt vettem észre, hogy a NORMAL teljesen jó... 24p-nél nincsen szappanopera effektus, nem viszi túlzásba...
Speciel én a led mozgásjavítást nem használom, mert a Sony-nál több a fényerő vesztés mint a pl: a Samsungnál... és belegondolva a vibráltatás szerintem nem tesz hozzá éppen a ledek élettartamához se... -
nightshadow
veterán
válasz Gabesz87 #4754 üzenetére
Két helyen is láttam az F6100-et, nekem nem tetszett a képe, műszakilag is ki van herélve az F6400-hez képest. Ha csak ennyi a keret, akkor én inkább a Sony 32W650-et venném. Másik lehetőség, hogy megvárod az év végét, míg lemegy a 32F6400 ára. Én az F6100-et kihagynám.
-
nightshadow
veterán
válasz tomiee85 #4755 üzenetére
F6100 vs. F6400:
- nem Smart (F6400 Smart+hangvezérlés)
- egymagos processzor (F6400 két magos)
- nincs wi-fi (F6400 beépitett wi-fi)
- 2db hdmi (F6400 4db hdmi)
- nincsen AllShare (F6400 van AllShare)
- 1db távirányító (F6400 2db)
- szerintem láthatóan rosszabb a képe az F6400-hez képest[ Szerkesztve ]
-
tomiee85
senior tag
válasz nightshadow #4757 üzenetére
Igaz hogy alapvetően LG-et nézegettem, de volt alkalmam megnézni a 6100 képét is. Nem tűnt sokkal rosszabbnak.
-
Gabesz87
veterán
válasz nightshadow #4756 üzenetére
Az előző hsz-ek alapján 6100 tuti kiesik Igazából nem eget rengetően fontos a TV vásárlás, még tökéletesen működik a Panasonic Quintrix CRT-nk Csak megtetszett most ez a 0% THM lehetőség, és gondoltuk, akkor lecseréljük. De ha mindenki a Sony-t mondja (és igazából nekem is az a legszimpatikusabb, legalább is a név miatt tuti), valószínűleg azt választjuk majd. De azért elnézek majd Sony, LG és Samu márkaboltokba, megpróbálom élőben megnézni és összehasonlítani a kiválasztottakat.
-
Spancho
senior tag
válasz nightshadow #4761 üzenetére
Márkaboltban most 170k csereakcióval a 42W650 ,máshol meg 180k körül van.
Nem nagyon nézegettem eddig ,hogy mennyit esnek az árak az év vége felé.
De kb mennyire mérséklődik akár ennek akár egy F6400-nak a ára ?
160-170 közé lemehetnek akcióval ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
nightshadow
veterán
válasz Spancho #4763 üzenetére
Ezt nehéz megtippelni. A 40F6400 gyakorlatilag utolérte az előd 40ES6100 kifutó árát, tehát már most nagyon jó árban van. A webshopokban a 150k-át el tudom képzelni az év végén.
A Sony pedig mindig drágább volt, az szerintem 160k-nál olcsóbb nem lesz. Ha jól emlékszem ekörül futott ki az előd, a 40EX650 is. De ezek csak tippek, vagy bejön vagy nem.
-
StSanya
senior tag
Nah, én meg megrendeltem az LG 32LA667S-t. Tegnap még 10 ezerrel drágább volt.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
akela91
addikt
Üdv. 150K körül melyik Led TV-t ajánlanátok 32-40" között? Smart funkció nem fontos, 3D nem árt.
min. 100Hz-et tudjon gyorsítás nélkül. Samsung 6xxx sorozat?[ Szerkesztve ]
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
Az LG 32LA667 vagy a Samsung UE32F6800 képe a jobb?
Az LG IPS paneles ha minden igaz. Itt nincs zavaró mértékű "ips glow" mint a monitoroknál?
A feketéje eléri a Samsung VA feketéjét?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rszp
aktív tag
válasz nightshadow #4771 üzenetére
Most 184 a Samsung, ennyit nem. Ha 160 lesz, akkor már megvenném.
-
rszp
aktív tag
válasz nightshadow #4773 üzenetére
A 40" már sok.
Néztem az UE32F6400-t (125e) is de annak a képe gyors mozgásoknál valahogy nem az igazi. -
akela91
addikt
válasz nightshadow #4767 üzenetére
Köszi. a 32"-os testvére teljesen ugyanaz(panel stb.), mint a 40"-os?
Illetve hol érdemes megrendelni? Itt picit drága azért.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Amúgy az EDigitalnal az F6400-hoz ha jár 2 db 3D szemüveg, és így 149.900 Ft, akkor ne is olyan drága, ha azt nézem, hogy a Samsung honlapján mondjuk 179.900 Ft, és abban - bár nem vagyok benne biztos - nincs szemüveg, legalább is a tartozékok közt nem szerepel.
-
-
-
rszp
aktív tag
A Samsung szerint csak a 40" és felettihez van szemüveg.
2 db szemüveg kb 6000-ből megvehető. -
akela91
addikt
-
-
rszp
aktív tag
Privátban már elküldtem de akkor ide is beteszem. Találni olyat is ahol van raktáron.
[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy milyen plazmát ajánlanátok 40,42"-ost ami tudásban és képminőségben olyan vagy jobb mint a UE 40F6400
Köszönöm előre is! -
nightshadow
veterán
válasz bluobluo75 #4794 üzenetére
A legolcsóbb 42"-es Full Hd plazma a Panasonic 42ST60 [link]. Egyébként általános képminőségben a Samsung 43F4500/F4900 és a Panasonic 42X60 is veri 200k-ig az LCD-éket, hiába nem Full Hd készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz bluobluo75 #4794 üzenetére
Képminőségben minden plazma jobb!
-
bluobluo75
őstag
válasz nightshadow #4796 üzenetére
Köszi, de olcsóbb változat Panasonic vonalon nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...