Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
05Steve
tag
válasz nightshadow #4250 üzenetére
én is rá gondoltam de most megláttam az Lg "dizájnos" irányítóját, samsunghoz milyen jár? a touch remote alap az f6400 hoz?
-
krx21
nagyúr
válasz nightshadow #4250 üzenetére
+2
-
05Steve
tag
elég jól lement most a f6400 ára, érdemes még pár hetet várni vagy előd es6100 ból kiindulva nem nagyon lesz már nagyságrendekkel olcsóbb?
-
05Steve
tag
válasz nightshadow #4255 üzenetére
akkor lehet várok egy két hetet vele még, meglátjuk belassul e az áresése vagy megy tovább
köszönöm a segítséget
ha megvan simán bekapcsolom és működik? nem kell semmit kalibrálni vagy állítgatni rajta? sima képcsöves samsung om van
-
05Steve
tag
válasz nightshadow #4257 üzenetére
rendben köszönöm
-
flierqqq
tag
Sziasztok!
2db TV-t is keresek.1.:
Nappaliban lenne, tényleg csak tévézésre használjuk.
Annyi a kikötés, hogy 32", FHD-s, LED és valami ismertebb márka, Samsung,Sony stb. Nem kell semmi Smart funkció meg 3D.
Illetve, jó lenne ha letisztult, minimalista kinézete lenne.
Max. 65-75e, használt is belefér.2.:
Hálószobába menne.
Kikötés: 40-42",FHD,LED, Smart TV és ha esetleg belefér 3D.
Szintén valami nevesebb márkát és valami minimalistább kinézett, csak új jöhet szóba.
Max 145 a keret de jó lenne 110-120 környékén kijönni.Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
vapour01
csendes tag
válasz nightshadow #4260 üzenetére
Köszi.
-
cettlee
őstag
Üdv!
egyáltalán nem értek tv-khez.
azt az utasitást kaptam, hogy vegyek netto 120 körül egy mostaninál max 10cm-el nagyobb ledes lcd tv-t.
a mostani samu 94cm ami 37", viszont elég nagy pereme van. szerintem 42" osra van szükségünk. tudnátok ajánlani? -
campers
tag
Sziasztok!
UE46F6500 v.
47LA660S v.
47LA690S-t választanátok.Illetve ha ezek közül egyiksem akkor tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában (kb. 240-300k-ig) egyéb típusokat is?
-
vapour01
csendes tag
válasz vapour01 #4237 üzenetére
Úgy tűnik kitolódik a keret 180-200k-ra. Viszont így még jobban elbizonytalanodtam a sok hozzászólást olvasgatva, hogy mi lenne az ideális. Elsődleges szempont továbbra is a jó képminőség, és az alacsony fogyasztás se ártana. Méretbe továbbra is 40-42" érdekelne csak.
Tegnap már kitárgyaltuk, hogy 100Hz-eset lenne érdemes ennyiért már. Nézegettem a Panasonic TX-L42ET60E, Sony KDL-42W650A vagy Sony KDL-40HX750/751.
Ezek jók lennének? Esetleg Samsung/LG-be valami alternatíva?
200.000 fölé már semmiképp se szeretnék menni és nem cél a keret kitöltése sem.
[ Szerkesztve ]
-
cettlee
őstag
válasz nightshadow #4263 üzenetére
ahogy látom veszi wifi-.n a netet, lehet ezen pokerstars-os pokerezni pl ?
-
vapour01
csendes tag
válasz nightshadow #4270 üzenetére
Hát ahonnan én szoktam mostanában rendelni, ott még lehet, ráadásul olcsóbb is mint az előbbi Sony. A HX750 180, a másik 190.
-
vapour01
csendes tag
válasz nightshadow #4272 üzenetére
Oké köszi, pont ezt akartam még kérdezni, hogy mi a különbség a 750/751 között.
-
eks
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem nyálazom végig a többezer hozzászólást, cserébe igyekszem rövid és konkrét lenni. LED TV-t szeretnénk venni, bruttó 160-170 ezer a felső határ, legyen legalább 42"-es, minél élesebb, FullHD, 100 Hz, tudjon WiFi-t és USB-t (tehát könnyen tudjam iPhone-ról vezérelni, és vinyóról tolni rá a filmeket), viszont 3D kifejezetten nem kell. Napi 3-4-5 órát használnánk, vegyesen híradó, film és PS3.
Első jelöltem: [link]
Előre is köszi minden választ!
-
Atla
senior tag
LG 42LM640S
LG 42LA620SA kettő közül melyiket?Légyszi sürgős lenne mert a héten mennék vásárolni!
Köszi előre is. -
paatrick
őstag
Sziasztok.
Voltam tegnap a Media Markt-ban meg is tetszett ez a Sony kdl 42w650. 200 000 Ft. De a honlapokon azt írják, hogy 200 Hz képfrissítés, itt meg arról beszéltek hogy ez valójában csak 50.
1. kérdés:
Akkor most hogy van ez? Valami csillivilli technikával megnövelik de mégsem annyi? Van valami oldal ahol a valós adatok vannak?Olvastam hogy 100 Hz-re Samsung 40F6400-et javasoltok. Az ára tetszene, a külseje nem annyira (talpa nem tetszik, és káva egy síkba rejtése is jobban tetszik, lásd Sony). 107 cm (42") lenne az ideális, esetleg egy 114-es még befér a szobába.
3D nem érdekel, az internet sem annyira.
2. kérdés
Megoldható ez 200e alatt a samsungon kívül?6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
szagnes69
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Az oldalon többször előfordult, hogy a Sony KDL-42W650, amire a Sony honlapján az van feltüntetve, hogy Motionflow XR 200 Hz-es az valójában 50 Hz-es. A mi tévénk Sony KDL-40EX721-es, egy régebbi modell, ami szintén Motionflow 200 Hz-es, de én úgy tudtam, hogy valójában 100 Hz-es a tévénk. Ezek szerint lehet, hogy nem 100 Hz-es, hanem 50 Hz-es valójában? Nálam most már teljes a képzavar. .
-
fr3ntzen
aktív tag
igen a motion flow "képjavitas" csak.... utána kell nézni nagyon, hogy tudja a valodi 100hz-et.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
-
lszb19
tag
Szüleimnek szeretnék 32-es TV-t venni, mert a régi tönkrement. Most UPC Direct-jük van, de tudnak váltani másik műholdas szolgáltatóra is. Nem tudom, hogy az UPC Direct digitális jelet küld-e, de a beltériből a SCART miatt csak analóg jelet kap a TV. Szeretnének jó minőségű HD adást nézni. Ha DVB-S van a TV-be, akkor digitális marad a jel? Vagy váltsak csomagot?
-
fr3ntzen
aktív tag
Itt van hardverapron Samsung UE40ES7000 189,900 keress rá 1 év garis. márha elég a 40 col (én multkor neztem egy ilyenen 3d adást kicsit sztem nagyon jó képe van).
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
nightshadow
veterán
Samsung 40F6400 review: [link]
The best mid-range TV we've seen this year, input lag 33ms
-
vapour01
csendes tag
Köszönöm a segítségeket!
Végül is maradtam a Samsung UE40F6400-nál, elvileg holnap már meg is lesz, remélem jól választottam.
-
cettlee
őstag
ezzel lehet olyat, hogy feltelepitem rá a pokerstars-t , bedugok egy egeret és pokerezek rajta?
-
Jakesz
addikt
TV megrendelve! Szerdán érkezik.
Vapour01, én is kíváncsi leszek az első benyomásodra, hogy mire számíthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...