Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89001) ΞΔGLΞ válasza zsamiatt (#89000) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Létezik szerinted még olyan (és nem tudok mást írni rá) hülye, aki ennyiiért vesz újra MS rendszerű flagship-et, azok után, hogy az egyre szarabb, illetve egyre jobban beletojok az egészbe rendszere miatt lassan a filléres butafonok arával lesz egyenlő, amiért kifizettünk tavaly 200+ ezer forintokat? De még így is eladhatatlanok. Szerintem nincs, de ha még is van, küldök neki egy láda sört, mert tisztelem, aki már ennyire elvakult és még mindig bízik a csodában. A legtöbben itt (sajnos) a 640-es készülékeiket nem tudják lecserélni.

-------------------------

Egy újabb baromság ütötte fel nálam a fejét. Pl egy egyszerű DATA.HU, vagy MUZIKER oldalról kapott email-t megnyitva a 950-ből mintha eltűnne az erő, a cpu, a ram..ec, szaggatott lesz minden és kell, vagy 30 sec! mire magához tér a kezdőképernyőre kilépve, mert az e-mail-eket meg sem nyitja.Furcsa...
Semmi extra nincs ebben a két email-ben, csak promóciók és szöveg. Egyelőre ennél a kettőnél vettem észre, mert már nem nagyon használom a telefont, csak néha kézbe kapom, ha pont kézre esik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.