Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13004) Knife.McL


Knife.McL
tag

Én nem értem itt a sok sok khm félreértést.
Nem nagyon írok, de most muszáj úgy érzem.

Először is, mielőtt valaki telepítésre adja a fejét OLVASSON! Ha nincs rá ideje, vagy kedve, akkor ne frissítsen, így sok felesleges munkától és aggodalomtól kíméli meg magát és a segítőkész fórumtársakat.
Két féle telepítési mód van kdz-vel, az egyiket Rotate leírta, de akinek nem működik(mint nekem pl), az keresse fel a modaco fórumot (flash for dummies).
A root szintén ilyen dolog, oneclick nem működik, de mielőtt az ember nekiesik ész nélkül nézze már meg előbb, hogy fog-e működni a mit csinálni akar.

Nade legyen egy kis tapasztalat megosztás is.
Én sokáig használtam a v10d-t. Semmi, ismétlem semmi bajom nem volt vele. Működött rendesen minden funkciója, azonban itt-ott kicsit lassabb volt, meg gyorsan merült. Spica után ez így is egy álom volt. Aki SII-höz hasonlítgatja az vegyen azt, másfélszer ennyiért. Részletkérdés, hogy voltak ezek egy árban is, pár hétig. Aki akkor vette bukta sajnos. A reálértéket tessék nézni. Mit ad, mennyiért. Árában pedig verhetetlen, közelében nincs egy készülék sem ekkora funkcionalitással. Ami még ilyen bestbuy az a zte blade.
Már a v10d is jól használható stabil rendszer volt, álom volt netezni vele. Persze persze lehet mondani az SII mennyivel szmútabb, de annyival nem mint amennyivel többe kerül, és nekem nem érte meg, nem éri meg a különbséget.
Sajnos a kinézete olyan amilyen(szoftveresen, mert hw gyönyörű és iszonyat kényelmes ez a lekerekített él). NinjaMorphal alakítani akartam és sajnos többé nem indult.
Ezután ha már úgyis flasheltem felkerült a CM7.1, aztán miui, aztán vissza a cm, és most a v20l. És maradok is ennél, meg a hivatalos frissítésnél el is mondom miért.
Kényelmi funkciókban a miui adja a legtöbbet. Beépített adatszámláló, tűzfal, átdolgozott menüstruktúra, proxy stb, de több alkalmazás is fc-zik. CM7.1 volt nekem a leggyorsabb, nincs fc csak a torchnál, megnövelt üzemidő, stabilitás. De sajna a távolság szenzor bugos(hívásnál elsötütél ha a fülemhez emelem, de mikor kapcsol újra felvillan), gps néha belassul és késik a pozíció, de lehet a sygic miatt is, a 2G/3G váltás miatt néha fél percekre nincs kapcsolat.
Aztán itt a v20l aminek a sebessége vetekszik a CM-el, stabil, nem találtam még hibát, akku úgy bírja mint cm sőt talán picivel jobban. 2.-a óta használom, 7-18 ig folyamatos 3g Lotus traveler miatt fut, 20-40 telefonhívás, levelezés, kis játék, net, SPB launcher és lefekvéskor még minden nap 10-25% van az akksin. Nekem ez megfelel.

Amit én plusszban mindig megcsinálok egy új telepítésnél, hogy a Talk automata bejelentkezését tiltom és kijelentkezek, mert úgyse használom. Rootoltam, azután TB-vel fagyasztottam az F-Secure-t, SNS-t, LG óra widgetet, beépített backupot. Zenelejátszóban bekapcsoltam, hogy 10 perc után lőjje ki magát. Video lejátszáshoz MX Videot használok. NEM használok taskmanagert és akku widgetet vagy figyelőt.

Én egy elégedett vásárló vagyok. És azt mondom nekem nagyon megérte.

Elnézést, hogy ilyen hosszú lett. :))

Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.