Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12701) Rotate válasza zso73 (#12700) üzenetére


Rotate
veterán

ha használad minden okosteló merül, én az sgs2-t is lemerítem egy nap alatt... és? este töltőre rakom... vagy nincs otthon áram?

nem kell használni és nem fog merülni... vagy lehet venni butafont is...

(#12702) wolruf válasza zso73 (#12700) üzenetére


wolruf
őstag

Most nem értem. Azt írod, neked One-od van. Fura mód az én 2X-em (és még sok-sok más emberé) teljesen jól működik. Tehát akkor nem szoftveres hiba, hanem valami hardvergond van a gépével annak, aki szenved vele. De furamód ritkán olvasni azt, hogy valóban elvitték a szervizbe. Addig kell odahordani, amíg rossz. Ha nem tudják megcsinálni, panaszkönyv. Mi ebben a bonyolult (talán korábban nem olvastad a fórumot, én is szerviz-ügyfélszolgálaton dolgozom, így nem az égbe beszélek). Ha valamilyen cuccom rossz, viszem a szervizbe. Ez egy ilyen dolog. Ha meg nem hivatalos a gari és a GSM bolt humbugol, az megint más kategória.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12703) Rotate válasza wolruf (#12702) üzenetére


Rotate
veterán

mondjuk én a végére úgy megutáltam, hogy már külsőre sem tetszik :D még ha megcsinálták volna sem kellett volna vissza :D

(#12704) ntomka


ntomka
nagyúr

Amúgy unalmas, hogy minden második hozzászólás arról szól, hogy ki szerint mennyire szar az O2X vagy mennyire utálja. Aki így érez, az minek van itt? Csak az olyanoknak gyűjtitek ide a felesleges szavakat, mint én aki elégedett a telóval és azért jön ide, hogy segítsen vagy segítséget kérjen.

ツ Headphones on - World off

(#12705) wolruf válasza Rotate (#12703) üzenetére


wolruf
őstag

Jóvan, de te más tészta vagy :) Így, hogy már Zamzungod van, megértem hogy nem akarsz aLGát :) Bár nekem jobban tetszik a 2X, mint az SGS2. Utóbbi számomra túl nagy és túl lapos, nem állt kézre. De ez az én nyűgöm :) Valamint ami sokaknak nem tetszik, hogy itt van hely az érintőgombok és a kijelző között, nekem tetszik, kevésbé nyomkorászom véletlenül a gombjait.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12706) Rotate válasza ntomka (#12704) üzenetére


Rotate
veterán

nyugalom, én veletek értek egyet, mellettetek állok :) csak hozzáfűztem, hogy én a végére megútáltam... ennyi... de ettől még itt vagyok, segítek... mivel az android minden telefonon android, plusz már az LG-vel is kiismertem a járást, szóval az újaknak tudok segíteni... a kdz-s leírást sem kéne frissítgetnem, de itt maradtam és frissítgetem... fasz vagyok? nem hiszem...

(#12707) syl5


syl5
őstag

Megoldódott már a hivatalos 2.3-as rootolása?
Ilyen CWM-es kókányolásokat nem akarok, tisztán Lg update programmal akarom feltenni a hivatalos 2.3-mat, és minden anomáliát kiküszöbölve akarom tesztelni, majd utána rootolni, cwm-et felrakni.

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#12708) zso73 válasza syl5 (#12707) üzenetére


zso73
veterán

A superoneClick nem viszi ? Az 1.9. vagy a 2.1 ? Hibakeresés mód, és hajrá. A 2.1-nél, ha megáll a #7 résznél. Akkor ki kell kapcsolni a hibakeresést, majd vissza. Szerintem próbálkozz rá.

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#12709) drpele válasza syl5 (#12707) üzenetére


drpele
senior tag

Igen, így rootolható.

A Kolléga hsz-ének BB-re vonatkozó (második) részét hagyd figyelmen kívül.

Tesztelni nem teszteltem, mert CM 7.1-et használok. De az XDA-s topicban többen írják, hogy működik nekik ezzel a módszerrel.

[ Szerkesztve ]

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#12710) syl5 válasza zso73 (#12708) üzenetére


syl5
őstag

Az a gond, hogy tesztelgetni nem nagyon akarok, ha van biztos megoldás, akkor fogok neki, mert ha esetleg minden rendben lesz a gyári GB-vel, akkor sem akarok azzal szenvedni.

(#12709) drpele
Köszi!
Tesztelted?

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#12711) Engineer81


Engineer81
csendes tag

Magyarországon csak garanciális problémád ne legyen! Ritka kivételektől eltekintve, ha garanciát akarsz érvényesíteni, vesztett pozícióból indulsz. Egy 1 GB-os RAM-om kb 5 éve van a szervízben, mert nem hiszik el nekem, hogy rossz. Én pedig addig nem hozom el, amíg rossz. Meg már persze a büdös életben nem fogom elhozni, mert kenjék a hajukra. HP nyomtató gariérvényesítéséről is tudnék mesélni. Gondolom nálunk az LG sem más, de nem is számítok másra és maximum kellemeset csalódok, ha mégis. Ebben azért az almacsutka sokkal jobb. Kollégám iPhone 4-ét, amit Magyarországon vett, Franciaországban cserélték neki garanciálisan, szó nélkül. Miért? Mert épp ott adta meg magát.

Az O2X nem szar, nekem bejött. Még akkor is ezt mondom, ha legutóbb asszem 2 napja indult újra magától.

A verdámon nem fog rendesen a hátsó fék, de ezért még nem fogom lecserélni egy másikra, amin rendesen fog. Inkább megcsináltatom.

O2x - 2.3.4

(#12712) ntomka válasza Rotate (#12706) üzenetére


ntomka
nagyúr

Nem feltétlenül rád gondoltam, csak kezdem unni ami itt folyik. :)

ツ Headphones on - World off

(#12713) wolruf válasza Engineer81 (#12711) üzenetére


wolruf
őstag

Amit te írsz (iKörte) az központi ügyfélszolgálat és támogatottság. Na ez az, ami Magyarországon nincs. Amíg a gyártók nem képviseltetik magukat, addig kizárólag a himihumi-mostmegszűnök-másnévenújranyitok-nemvállalomasajátügyeimet kiskereskedők ,,importőrcégek'' vannak. Azok meg nézheted, hogy mikor vállalnak be akár 3 fillér ráfordítást is. Valószínűleg a RAModat sem küldik vissza a gyárba/importőrhöz/képviselethez, mert az nekik ráfordítás és büdös. Nekem pont a Zamzunggal volt nagyon sok csörtém (videokamera), némi fenyegetés után hogy-hogynem, felfogták, hogy tényleg rossz a felvételre nem használható kamera :)
Egyszerűen ragaszkodni kell a megoldáshoz, nem belenyugodni, hogy nem oldják meg. Sajnos tényleg kár, hogy kb. birkózni kell.
Nálam most pont a másik véglet van. Emberke behozta az eszközt, agyon van verve az eleje, látszik, hogy kapott az élettől. Mivel csak fél éves a cucc, ragaszkodik a garanciához. Az, hogy egyértelműen a fizikai behatás miatt hibásodott meg a dolog, most őt nem érdekli. Oldjuk meg, mert garancia és ő a tudatos vásárló, blabla. Szóval azért a másik oldalon is rossz ülni (félreromolt kacatokat időt/energiát nem kímélve helyrehozni, melyért az ügyfél nem felel, hiszen az azonnal, magától rossz volt, ők nem csináltak semmit és különben is).

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12714) Engineer81 válasza wolruf (#12713) üzenetére


Engineer81
csendes tag

Jah, meg aztán az is gond, hogy ezeket s kütyüket nem tudod a vásárlás helyszínén kipróbálni, mint pl. egy autót.

Értem ez alatt, hogy veszel egy O2X-et, és mit csinálsz a boltban? Kipróbálod a hangszórót, a mikrofont, a kijelzőt, a GPS-t, a Wifit, a DLNA-t, a HDMI-t, a kamerát, a 3G-t, az akksit, az USB-t? Nem, vagy ezeknek csak elhanyagolható részét. Aztán hónod alá csapod és otthon pár nap alatt kiderül, hogy ezek rendesen működnek-e vagy sem. Ha nem, akkor cumi van, mehetsz garizni.

Amúgy egyetértek abban, hogy biztos sok a magát tudatos vásárlónak beállító, telefont rommá verő, garanciát érvényesíteni akaró vásárló is.

O2x - 2.3.4

(#12715) peter_27 válasza ntomka (#12712) üzenetére


peter_27
aktív tag

+1 "csak kezdem unni ami itt folyik"
Tényleg baromi unalmas már, hogy 2x-el nem rendelkező egyének ide járnak h@'nyni. :(((

Galaxy S10

(#12716) Dawee válasza Engineer81 (#12714) üzenetére


Dawee
tag

Nem úgy van, hogy vásárlástól számított 3 napon belül szó nélkül vissza kell venniük? Legalábbis én csináltam már így, sőt még úgy is, hogy visszakértem a pénzt olyan indokkal, hogy ajándékba kaptam és már van egy :D
3 munkanap alatt (érdemes pénteken venni :D) meg sztem azért ki lehet deríteni a hibákat.

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#12717) djstavross


djstavross
tag

Sziasztok!

Hol is kezdjem? Mondjuk az elején. Az elmúlt hónapokban én nem igazán voltam aktív a fórumban. Ennek több oka is van. Egyrészt a meló, és nem volt időm posztolgatni, másrészt semmi baja a telefonomnak! :) Kopppppp! Pedig anno én voltam az egyik aki a legjobban anyázott. :B Ahogy látom minimalizálódott azok száma, akiknek problémája maradt a telefonnal. Én úgy gondolom, hogy ez már nem biztos, hogy szoftveres fejlesztési hiányosság lenne, hanem lehet hogy hardveres probléma. Ferikek és Ronan968 szerintem vigyétek vissza!

Elmondhatom, hogy elégedett felhasználója lettem a telefonnak. Egy apró hiba van, az pedig a terméktámogatás késlekedése és hiányossága. Örülök, hogy megjött a GB és örülök, hogy lesz 4.0, mondjuk ebbe érzek némi felhasználói elégedetlenség hatását, de alényeg, hogy lesz. :)

Kérdésem lenne: OTA-n lehet frissíteni a GB-re?

(#12718) Rotate válasza djstavross (#12717) üzenetére


Rotate
veterán

szerintem csatlakozz egy wifire, beállításokban menj a szoftverfrissítésre, és ha felkínálja az GB-t akkor lehet, ha nem akkor nem lehet... ezt magad is meg tudod nézni :)

(#12719) gabcsee


gabcsee
tag

Sziasztok,

na mai nap úgy döntöttem, hogy a passzív olvasgatás helyett végre én is írok valamit.
Kérdezhetitek, hogy minek?! :O Nincs különösebb ok rá, csak szeretnék csatlakozni az elégedett felhasználók táborához :DD

Június óta van meg a telóm, ha jól tévedek. Nem hiába ezt választottam, egyrészt mert tetszett, másrészt mert nem akartam több pénzt kidobni egy telóra! Teleknorr-nál vettem 2 év hűséggel. Komolyan is gondolom, 2 évig nem szeretném lecserélni :K
Különösebb gondom nem volt eleinte, aztán előfordult néha egyre sűrűbben hogy bejövő hívást nem jelzett, illetve SMS-ek nem érkeztek meg :F
Igaziból nem nagyon akartam/nem mertem romolgatni, így kivártam.. szeptemberben meg is érkezett OTA-n a V10d frissítés. Örültem neki, mint majom a farkának :DDD
Szerencsére ezzel a frissítéssel szinte minden gondom elszállt :C Legjobb tudomásom szerint minden SMS-t megkaptam azóta, és talán 1 vagy 2 olyanról tudok, hogy túlvégen kicsörgött de nálam nem jelentkezett a hívás (ez akár TelePannon hiba is lehet).

Különösebben engem nem hatott meg az a tény sem, hogy tologatják a GB fejlesztését, mert tudtam, hogy olyan túl nagy dolgot nem kell tőle várni. Most, hogy kijött, még nem tudom h feltegyem-e, vagy lehet h megvárom ezt is OTA-n. Talán az elmúlt hónapok alatt már érzek annyi hozzáértést a telefonhoz, hogy bemerem majd vállalni a saját kézzel történő frissítést.. :))
Örülök, hogy ezt a telót választottam, és kitartottam mellette! Ja és annak is külön örülök hogy lesz ICS, ha már annyi sok jót harsognak róla :)

(#12720) djstavross válasza Rotate (#12718) üzenetére


djstavross
tag

Ez tiszta sor, csak arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e várni OTA-ra vagy nem lesz és kdz-zek?

(#12721) wolruf válasza djstavross (#12720) üzenetére


wolruf
őstag

Magánvélemény: Nem érdemes. kdz-vel is ugyanazt teszed fel, adatod nem veszik el, hamarabb leszel boldog. Ennyi :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12722) mattam válasza syl5 (#12710) üzenetére


mattam
csendes tag

Én is ez alapján rootoltam és működik....
Tegnap fel is csaptam a romhoz a HP2x Xtreme rc6 kernelt. 1.2Ghz-en használom...Elég jó:D

(#12723) zso73 válasza Rotate (#12701) üzenetére


zso73
veterán

A birkákat őrzöm egész nap, így ritkán vagyok lakott település közelében. Így nem tudok filmet nézni a 3Gön, vagy mi a francon...... Állandóan villog, meg kikapcsol..... :DD

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#12724) Zlika


Zlika
aktív tag

Hey yo!
Az van hogy nekem a kdz nem ment fel.Pontról pontra Rotate kolléga leírása szerint csináltam de menet közben az updater hibát észlel és leáll...(Biztos törölni kell azt a .dll-t 64 bit-es winnél?)No mind1 akkor gondoltam jöjjön a cwm-es paul féle.Az fel is ment babán DE azzal meg nem akarja az internetet sehogy sem.Mindent lát apn beállítások jók,wifihez csatlakozik csak adatmozgás nincs.A status bar-ban is szépen váltakozik a "h" ill. a "3g" csak a nyilacskák nem jelennek meg.Any solution?Most gyors vissza dobtam topogigit azzal jó a net...

(#12725) Rotate válasza Zlika (#12724) üzenetére


Rotate
veterán

próbáld meg a dll-ek törlése nélkül akkor... én 32bites xp sp3-al csináltam, szóval passzolom... milyen hibaüzit dobott? egyébként az a vicces a kdz updaterrel, hogy két teljesen ugyanolyan gépből is az egyiken megy, a másikon nem :S mázli kell azt hiszem...

[ Szerkesztve ]

(#12726) Balázs1986 válasza Zlika (#12724) üzenetére


Balázs1986
addikt

Nálam is paul-féle (abból is a rooted-deodexed) van fent, és van adatforgalmam vele.
Melyik baseband van fent? A topogigi-hez ajánlott 0802? Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod a 0725-tel.

[ Szerkesztve ]

(#12727) MrChris válasza Engineer81 (#12711) üzenetére


MrChris
nagyúr

Kitartó vagy beérik a gyümölcs. Két hónap alatt ötször vittem szervizbe végül mindent megjavítottak, még a töltő is elromlott, azt is kicserélték. De most már minden müxik 2.2vel, talán lett egy jó és relatíve olcsó telóm (flottásüzleti...) Ha csak háborgok és nem segítek a szerviznek valszeg még mindig szívnék.
Nekem már ez is túlméretes darab ezért az SGS2 meg a 4"nál nagyobb készülék kiesne a kezemből.

(#12728) Zlika válasza Balázs1986 (#12726) üzenetére


Zlika
aktív tag

Huha most nézem hogy áprilisi baseband van...Na majd akkor azt becsekk.Köszi a tippet.

(#12729) cassius.clay


cassius.clay
senior tag

Sziasztok!

Szóval akkor megjött már a hivatalos 2.3.4 Optimus 2x-re? :DDD

Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom

(#12730) syl5 válasza cassius.clay (#12729) üzenetére


syl5
őstag

Meg!

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#12731) cassius.clay válasza syl5 (#12730) üzenetére


cassius.clay
senior tag

És milyen? tapasztalatok?

Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom

(#12732) syl5 válasza cassius.clay (#12731) üzenetére


syl5
őstag

Én még nem próbáltam, de páran már írtak róla.
Első körben gyorsabb, mint a Froyo, aztán majd egy-két hét múlva érdemes szerintem e felől érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#12733) C.Brigante válasza wolruf (#12699) üzenetére


C.Brigante
veterán

"Úgy, hogy a telefon jó"ezen jót röhögtem!! köszi :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12734) wolruf válasza C.Brigante (#12733) üzenetére


wolruf
őstag

Örülök, hogy örömet okoztam :) Szerintem trollkodj máshol vagy vegyél egy 2X-et :D :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12735) C.Brigante válasza wolruf (#12734) üzenetére


C.Brigante
veterán

nem köszi, elég volt 3 hét is ebből a nagyszerű telefonból. :) ez alatt öregettem 6 évet.

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12736) stickrs válasza C.Brigante (#12735) üzenetére


stickrs
senior tag

hát igen...akk még drága volt és rossz,most meg olcsó és jó :D

Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra

(#12737) C.Brigante válasza stickrs (#12736) üzenetére


C.Brigante
veterán

szó se róla, 55-60k-t sztem így is megér.

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12738) Crytek


Crytek
veterán

Az itteni kommentek alapján döntsön az ember basszus full esélytelen.
Inkább Galaxy S plusot veszek nem kockáztatók.Max nem farmerámázok rajta azt kést.

Next PC Upgrade: 2022

(#12739) C.Brigante válasza Crytek (#12738) üzenetére


C.Brigante
veterán

mondjuk galaxy s pluszt venni jelen helyzetbe, jó nagy baromság!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12740) wolruf válasza Crytek (#12738) üzenetére


wolruf
őstag

Ezt köszönjük a C.Brigante szerű postolóknak.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12741) C.Brigante válasza wolruf (#12740) üzenetére


C.Brigante
veterán

a negatív véleményt el kell tudni fogadni. De remélem te sem sütnéd rá az o2x-re a "különösen ajánlott" kategóriát! Egyébként meg aki egy ilyen hsz. számú topikból nem tudja levonni a megfelelő konzekvenciát, az ne vegyen okostelefont!

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12742) jooker82 válasza C.Brigante (#12737) üzenetére


jooker82
nagyúr

Na, én is felraknám a 2.3-at...Magyart,v olaszt ajánljátok?? ezzel a leirással frissitsem?? Mert fentebb nekem annyit irtak,h pár kattintás az egész....de a leirás szerint nem úgy néz ki.. :( Win 7 x64-em van...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#12743) Rotate válasza Crytek (#12738) üzenetére


Rotate
veterán

akkor inkább ne vegyél semmit... GS Plus-t butaság lenne... akkor már Arc S-t, vagy bármit...

(#12744) Balázs1986 válasza Crytek (#12738) üzenetére


Balázs1986
addikt

Azért faxa, hogy közel 100k nagyságrendes beruházásnál egy játék a szempont :D
Egyébként, szép meg jó, de tudja azt a 90ezret, amit elkérnek érte? Lehet, hogy a sima Galaxy S is elég lenne, nem? Ha meg van rá ennyid, akkor már inkább az S2-re is lehet gyűjteni :D
Persze, szerintem az O2X is megérhet egy próbát.

szerk.: na megelőztek :D

[ Szerkesztve ]

(#12745) wolruf válasza C.Brigante (#12741) üzenetére


wolruf
őstag

Basszus egy régi tapasztalat alapján rugózol a negatív dolgokon. Térj észhez, ebben a topicban jelenleg tényleg csak a levegőt rontod. Én igenis rásütném a különösen ajánlottat. Hogy miért? Azért, mert az elejétől kezdve egyetlen nüansznyi gondom volt vele, azt leszámítva semmi más. Amikor vettem, ugyanazon az áron volt ez, mint az SGS2. Nem azt vettem, mert az egy böszme nagy, kényelmetlen tepsi. Ennyi. Mégsem megyek be a fórumotokba szövegelni, hogy süssetek rajta krumplit. Remélem érted az analógiát...
Részemről Veled befejeztem, de ne rontsd itt a fórum légkörét a RÉGI dolgokra vonatkoztatott baromságoddal. És az ilyeneket legalább tedd off-ba (ellenkező esetben még azt hiszem, csak hozzászólásokat gyűjtögetsz...)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#12746) jooker82


jooker82
nagyúr

Elég szomorú,h nem a mások segitségnyújtása a cél ebben a topicban,hanem az elsődleges szempont a betolakodók elhesegetése.... :W

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#12747) Balázs1986 válasza wolruf (#12745) üzenetére


Balázs1986
addikt

Úgyse fogja megérteni, hogy a májusi, bétának is rossz szoftverrel átélt (emlékeim szerint akkor sem frissített még újabb gyárira sem, de ez nem biztos...lusta vagyok visszakeresni, elnézést, ha tévedtem :) ) 3 hetes tapasztalatot nem lehet fél évvel később tényként kezelni, bármiféle aktuális tapasztalat alapján. Sajnos ez egy ilyen sztori. De valóban, hsz gyűjtésnek kiváló a "jót röhögtem" meg a "lúzer topik" jellegű, nyilvánvalóan tapasztalatmegosztó, segítő jellegű megnyilvánulás :)

[ Szerkesztve ]

(#12748) peter_27 válasza wolruf (#12745) üzenetére


peter_27
aktív tag

+1 "[link]"

Galaxy S10

(#12749) C.Brigante válasza wolruf (#12745) üzenetére


C.Brigante
veterán

az a baj, hogy nőies vagy. plusz paprika jancsi vagy te ahhoz, h engem moderálj. harmadszor, kit érdekel a véleményed? :)

ON

Balázs1986: valóban lusta vagy, végülis csak 4-5 főzött rommal próbáltam és mindegyiknek volt vmi baja. de olvass csak vissza nyugodtan. Egyébként meg elég olvasni a topikot bammeg, látni miket írnak az emberek teeeee. Ki beszél itt a májusi dolgokról?

[ Szerkesztve ]

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#12750) wolruf válasza C.Brigante (#12749) üzenetére


wolruf
őstag

Rajtad kívül sokakat. Kérlek, ne írj be ide többet.
Off: a kultúrált az nem nőies. A tahó pedig tahó marad(sz). Ha pedig személyeskedni akarsz, akkor ott a privát. Szánalmas nethuszár.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.