Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74350) BigBear válasza Szellem. (#74349) üzenetére


BigBear
senior tag

Nos, én nem kerestem fel ügyfélszolgálatot, mert nem az én dolgom - tudod, ha egyszer megteszed, rajtad marad.
(Megtette a rendszergarázda, de nem tudott senki segíteni, így mivel akadályozta a gép működését, mennie kellett. Hozzáteszem, teljes hozzáférés nincs a CNC géphez, azt szimplán nem adta ki a gyártó - szerintem érthető okokból.)
A cégnél az összes gépen Kaspersky van, nem vettünk észre problémát, csak a CNC-vel összeköttetésben álló, illetve magán a CNC gépen. (Windowsos szoftver hurrá... az igazat megvallva rendszeresen összeborult windows frissítésektől is, lekopogom, ez már nincs egy ideje.)
Próbák általam -> Defender, Malwarebytes, Fsec, Avira, Avast, ESET, -> egyikkel se volt gondom. Ez alapján hadd jelentsem ki, hogy valami nem volt oké a Kasperskyvel. Lehet, hogy valamilyen kommunikáció nem tetszett neki, nem igazán jöttünk rá, mert lemerevedett tőle a CNC is. Leszedve, majd minden bejegyzést kiszedve regből (mert állíthatsz bármit, nem szedte le magát maradéktalanul) és visszamásolva a vezérlőszoftver mentését a kommunikáció visszatért. Kétszer eljátszottuk, harmadszor köszi nem.
Nem mai történet, úgy 4 vagy 5 éve körül játszottuk, de elég is volt. Lehet, hogy most már semmi probléma nem lenne, de nem kívánok újra szívni miatta, a bizalom elveszett iránta.
Simán lehet, hogy egyedi eset, amúgy tök jó, de nekem mindenesetre okozott egy kevés gondot így. :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.