Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71558) Kékes525 válasza Szellem. (#71554) üzenetére


Kékes525
félisten

Nagyon tévedsz és a többieket is félrevezeted, ha ezt érzelmi kérdésként kezeled. Ez kőkemény racionalitás.

A biztonság az politika is. Még békeidőben is, hát még háborúban. Az oroszok minden legális és illegális, értsd nem legitim eszközöket is felhasználtak és fel is használnak ilyen helyzetekben. Már az ukrán háború is 5 olyan nemzetközi szerződés megszegését jelenti, amit ők maguk, köztük Putyin is személyesen aláírt. Itt erről két szakértővel folytatott beszélgetésben magad is hallhatod: [HÁBORÚ: Buda Péter és Sz.Bíró Zoltán / a Friderikusz Podcast 42. adása (2022. március 10.)] Azaz minden rendelkezésükre álló eszközt be fognak vetni érdekeik elérése érdekében. Azok a programok, amiket Oroszországban fejlesztenek ezért nem biztonságosak. Ezt pedig nemhogy szabad, de kötelességed és felelősséged is hogy minden topikot olvasó ember tudomására hozd, mert használatuk veszélyeztetik az adataik biztonságát, aminek védelmére alakult a topik is.

Amúgy egy kis Google kereséssel találsz bizonyítékokat. Például: [War In Ukraine: Amid Backlash Against Russia, Antivirus Maker Kaspersky Takes A Neutral Stand]

"The statements from Kaspersky reflect the company's neutral stand in the ongoing conflict. This, many reports have suggested as implicitly siding with the Russian forces."

"At a time when Russia is facing massive backlash across the world over its invasion of Ukraine, Russian antivirus and cybersecurity company Kaspersky is trying to take a neutral approach. According to a statement to Vice, Kaspersky said that as a technology and cybersecurity company, it is not in a position to comment or speculate on geopolitical developments outside of its area or expertise. The company, which is one of the most popular Russian companies, has been a leader in the antivirus and cybersecurity space since a while. Kaspersky antivirus is also one of the most popular antivirus product in the world."

Egy háborúban, ahol civilek, nők és gyerekek hallnak meg NINCS semleges álláspont. Másrészt aki azt hiszi, hogy a semlegesnek mondott álláspontját egy diktatúrában megtudja tartani, nos hát az az ember rendkívül naiv, hogy csak kominfo kifejezést használjak csak.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.