Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71554) Szellem. válasza Kékes525 (#71552) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

A témáról korábban szó volt. Az is naivitás, hogy azért mert a Kaspersky orosz alapítású, de globális cég, hogy kockáztatni fogja Putyin hadműveletei miatt a saját üzletét. A háború csak a fegyvergyártóknak, és a fegyvert eladóknak üzlet.
Ha visszaolvasol a topikba, volt már téma. Vagy elhiszi valaki amit a Kaspersky leírt vagy nem. Mindenkinek szíve joga, de jelen esetben minden találgatás pusztán érzelmi alapú, nem pedig valós tényekre alapozott. Majd ha lesznek konkrét bizonyítékok, hogy az orosz termékek bármelyike is beleállt az orosz háborúba, akkor és csakis akkor fogok a magam részéről megválni tőle. Addig minden csak összeesküvés elmélet és érzelmi megnyilvánulás.
Mindenkinek szíve joga érzelmi alapon döntést hoznia, de ha már előhoztad a szakmai topik témáját, akkor kéne is szakmai bizonyíték arra, hogy el kell e búcsúzni az orosz termékektől vagy sem? Eddig nincs ilyen szakmai bizonyíték!
Ahogy mondtad, ez egy szakmai fórum, így nem érzelmi alapon kell kitárgyalni a témát.
Arra ott van az [Ukrjanai háború Topikja.]

Remélem, mielőtt leírtad ezt a posztodat és feljelentettél, vissza is olvastál a topikban, mert volt már téma. A törlésem meg azért történt meg, mert politikai vita lett belőle és törlések lettek. Ezt meg a Te kedvedért sem fogom megismételni, mert van az Ukrán háborúnak saját topikja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.