Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67851) Szellem. válasza Xelo (#67850) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Megnéztem, de azért illet volna nekik kicsomagolni tudni. :)
És milyen az Eset?

(#67852) Xelo válasza Szellem. (#67851) üzenetére


Xelo
addikt

eddig egy rossz szavam nem lehet rá. ;) nagyon lájtos, mintha nem lenne av a gépen. a menürendszerén, ha emlékeim nem csalnak, nem változtattak semmit az évek alatt, aminek kifejezetten örülök. átlátható, érthető, könnyen konfigurálható. ami a legszimpibb benne, hogy nem próbál más lenni mint egy internet security: nincs böngészőt lassító beépülője, nincs vpn, nincs windows pucoló funkciója, semmi sallang. szerintem az egyetlen hátránya az, hogy talán az egyik legdrágább opció.. a kaspersky is nagyon a szívemhez nőtt az évek alatt, ha nem lett volna lehetőségem külföldi ismerősöm cégén keresztül olcsó eset licenszt szerezni eszembe se jutott volna a váltás. :B

[ Szerkesztve ]

(#67853) Cs1csó válasza Xelo (#67852) üzenetére


Cs1csó
félisten

Az ESET pofátlanul drága, ezért felejtős, ha tápegység lenne soha nem ajánlanánk a tápegység topikban, mert ár/érték arányban egyszerűen nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#67854) Xelo válasza Cs1csó (#67853) üzenetére


Xelo
addikt

ezt én értem, és írtam is hogy drága, de ettől még egy remek termék. ha valaki épp jobb áron hozzá tud jutni (mint pl ahogy én) jó választás lehet. no offense, de szerintem butaság hogy azért nem ajánlható mert drága.. :)) nekem pl 10-12 ropi volt 10évre a 3gépes internet security licensz. másik dolog, hogy vannak olyan emberek akiknek az eset weboldalán feltüntetett ár se fájna, az egyéni preferenciáról nem is beszélve. én pl nem igazán adnék ki 20-25knál többet egérre, mert pénzkidobásnak tartom, de ettől még vannak fasza, ajánlhato termékek 40 pénz fölött is. kinek mi szerintem. aki nem akar költeni egyáltalán avre annak is vannak szuper megoldások, akár a defender, akár a kaspersky free, innen nézve meg az összes fizetős lehúzás.

(#67855) Cs1csó válasza Xelo (#67854) üzenetére


Cs1csó
félisten

Az ingyenes egy külön kategória, de pl. az 3licenc/év kb. 5500Ft F-Secure-hoz képes lehúzás. Szerintem 1gép/év 5k felett már lehúzás. Esetleg ha adnak hozzá onlin tárhelyet - zsarolóvírus elleni védelem részeként - akkor talán okés.

(#67856) Pano válasza Cs1csó (#67855) üzenetére


Pano
addikt

Nagyon egyszerű amúgy a válasz, hogy az ESET miért ennyire drága: mert megteheti. Piaci szempontból tudnak olyat adni, amit a konkurensek nem tudnak azon szinten megugrani, mint ők. Ez pedig az optimalizáltság szintje, minősége. Nagy számú végpontok esetén (üzleti felhasználás) pedig a Nr.1 menedzselhetőség és support. Amiért a cégek mindig képesek bármennyit fizetni, az az idővel való spórolás és ezt ők megadják nekik. Amikor nem kell egy 100+-os munkaállomás állománynál napokig telepítgetni, beállítgatni és utólag, napi szinten szívni a biztonsági program nyűgjeivel az megéri a felárat.
Ilyen magas árak mellett is szárnyal az eladásuk, pont ezek miatt.

Ez elsősorban üzleti kérdés, abban a szegmensben amiben az ESET éppen csücsül nincsen igazi versenytársa. Ha lenne, akkor megindulna az árverseny is.
De végül egy termék értékét úgyis az fogja eldönteni, hogy neked mennyit ér meg. :)

Az meg hogy egyesek nem tudják magukat reálisan pozícionálni a piacon, az az ő gondjuk. :D Lásd pl.: Avast nevetséges árai.

[ Szerkesztve ]

(#67857) Xelo válasza Cs1csó (#67855) üzenetére


Xelo
addikt

én se fizetném ki az eset weboldalán feltüntetett árat, ebben egyetértünk, de az f-secure-t se. a safe ~22.000Ft 3eszközre/év ha a weboldalát nézzük, az eset internet sec meg 36.000Ft. ha valaki diák vagy 50év felett van már olcsóbb az eset az 50%-os akciójukkal. szerintem így korrekt összehasonlítani az áraikat, az hogy alzán van olcsóbban f-sec az egy dolog. azt se felejtsük el, hogy az av gyártók nem a magyar piacra árazzák a terméket. más országokban (vagy akik megtehetik akár itthon is) simán megveszik a 1,5×-es árú terméket, ha az a szimpatikusabb szoftver számukra. egyébként ez mind mellékes, Plag kérdezte hogy milyen az eset, én meg leírtam hogy fasza, tetszik. :D nem az árát kérdezte, tudja ő is hogy drága.

(#67858) Cs1csó válasza Pano (#67856) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ezt elfogadom, de az üzleti, ipari, nagyvállalati védelmek más liga. Pl. a Sophos is jó ebben, vagy a ZoneAlarm (CheckPont)
A lényeg, hogy otthonra bőven túlzás, az ingyenes Defender, Free Kaspersky, és olcsó F-Secrue vagy egyéb védelmek mellett.

Az ESET szlovák cég, azért annyira nincsenek felettünk GDP-ben az elmúlt 15 évben nőttek a fejünkre, gyakorlatilag már mindenki talán még Bulgária és Románai nem bár a Románok is mindjárt lehagynak minket.

[ Szerkesztve ]

(#67859) Pano válasza Cs1csó (#67858) üzenetére


Pano
addikt

Az hogy hova van bejegyezve, meg annak az országnak a GDP-e teljesen lényegtelen.
ESET nem kimondottan nagyvállalatokból él meg, nagyrészt inkább a középvállalkozásokból és intézményekből. Ezekben a szegmensekben -főleg az utóbbiban- mondhatni szinte csak ők vannak jelen (legalábbis itthon).
Még év elején néztem és megdöbbentem, hogy a világpiacon az ESET harapta ki a harmadik legnagyobb szeletet a tortából. Még itt is hasonló az eredmény.

A lakossági felhasználók csepp a tengerben. Majdnem hogy lényegtelenek, vagy csak szimplán "anyaggyűjtésre jók". Tény, hogy vannak jóval olcsóbban elérhető termékek ha egy sima otthoni felhasználót nézünk.
Legalább van választás szabadsága és talán mindenki megtalálja azt ami neki a legjobb. Jól néznénk ki ha az lenne mint régen, hogy választhattál: Kaspersky, Norton vagy Mcafee. Esetleg még F-Prot és nagyjából ennyi. :DDD Aztán mindegyik ezek közül olyan szinten szétzabálta a gép erőforrásait, hogy öröm volt nézni (talán az f-prot annyira nem, de pl a norton az halál volt).

[ Szerkesztve ]

(#67860) Pano válasza Pano (#67859) üzenetére


Pano
addikt

Ja, azt még hozzátenném, hogy nálam pl a Windows Defender is lassít (HDD-n a nagyobb fájljaimat néha elérni meg halál), az F-Secure meg oldal betöltéseknél tud minimális gondolkodási időt beinjektálni a honlapokhoz. Eset az so-so, kevesebb probléma van vele mint a többivel, de kicsit azt is megérzem.
Egyedül az Emsisoft ami tényleg totál észrevehetetlen volt nálam.
Cégesemen ott az ESET, amit most kaptunk, magán gépemre meg szerintem marad az AV nélküliség.

[ Szerkesztve ]

(#67861) timelord1987


timelord1987
őstag

Sziasztok!

Kérhetek segítséget a Kaspersky Rescue Disc használatával kapcsolatban?
Hogy tudok készíteni bootolható pendrive-ot?
Kérhetek egy rövid leírást, hogy a bootolás után hogy kell használni a Rescue Disc-et?

(#67862) Szellem.


Szellem.
Topikgazda

[Performance Test October]
Abszolút tükrözi a valóságot kivételesen.

(#67863) Szellem. válasza Xelo (#67850) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Azt elfelejtettem írni, hogy az F-Secure hiába nincs a találati listában a VT eredményben, de felismeri cloudban futtatás nélkül.
Amúgy azt kell mondjam, hogy nagyon megszerettem ismét az F-Secure-t. Abszolút észrevehetetlen a gépemen, és jelen esetben a Húgom a több mint 10 éves gépén sem veszi észre. :)

[ Szerkesztve ]

(#67864) Cs1csó válasza Szellem. (#67863) üzenetére


Cs1csó
félisten

Szerintem az utolsó 3 a legfontosabb és abban kb. mindegyik jó. Sőt a legfontosabb a böngészés.

(#67865) Xelo válasza Szellem. (#67863) üzenetére


Xelo
addikt

annó volt egy éves free licenszem, ameddig le nem járt én is használtam. :R már felismeri vt szerint is az f-secure.

az av-comparatives tesztje viszont szerintem most is eléggé kérdőjeles, szerintük a kaspersky nem lassítja a letöltéseket.. :D szerintem itt minden kaspersky felhasználó tapasztalta már hogy pedig de. a hddn lévő fájlok megnyitása is gyorsabb az esettel az én rendszeremen kaspihoz viszonyítva. abban valószinüleg nem tévedtek hogy az f-secure a leggyorsabb, de ezen kívül nem tudom mennyire reális a dolog. :F

[ Szerkesztve ]

(#67866) Szellem. válasza Cs1csó (#67864) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

??? Bocs, de ezt nem értem. Segítenél?

(#67867) Pano válasza Szellem. (#67862) üzenetére


Pano
addikt

Én a Kaspersky-t vagyok képtelen megérteni ebben.. felraktam a security cloudot múltkor de nem sokkal éreztem kevésbé nehéznek, mint mondjuk 1 éve. Annyira meg közel sem, mint ahogy ez a mérés mutatja.

[ Szerkesztve ]

(#67868) Szellem. válasza Xelo (#67865) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Igazad van. F-Secure reális. Eset nem, mert 2 napig feldobtam a licencemet és azt kell mondjam egy szint az F-Secure-al. Észrevehetetlen mind a kettő. A Kaspersky sajnos nem.
Akárhányszor rakom fel a Kasperskyt és akárhányszor szedem le, mindig meg vagyok nyugodva, hogy valóban terheli a gépet.

(#67869) Szellem. válasza Pano (#67867) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Rendre fizetnek nekik, mert ahogy már te is jelezted és többen megbeszéltük, sajnos észrevehető. Minél régebbi egy gép annál jobban. De az új gépeken is látható szemmel, ha leszeded és felraksz egy sokkal puhább terméket.

(#67870) gregory91 válasza timelord1987 (#67861) üzenetére


gregory91
senior tag

Régebben saját eszközük volt a kiírásra most nem látni [link].
Elindítod a programot a rendszerben,előtte le frissíted aztán beállítod hogy hol keressen(beállítások)és hogy miket, aztán keresés.

Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.

(#67871) Cs1csó válasza Szellem. (#67866) üzenetére


Cs1csó
félisten

Az opciók:
1. fájlmásolás, 2. archiválás (ki és be tömörítés gondolom) 3 .programok telepítése/törlése 4/1 program első alkalommal történő futtatása

Ezekben az esetekben szerintem nem releváns, hogy 20-30%-al gyorsabban vagy lassabban történnek. Hangsúlyozom SZERINTEM.

A 4/2 ellenben már nagyon is fontos hiszen nem mindegy hogy pl. a böngésző, vagy a film- és zenelejátszó programok milyen gyorsan indulnak ha épp használni akarjuk őket.

5. is fontos, bár kérdés, hogy pontosan ez alatt mit értünk:
- böngészőben történő fájletöltés
- torrent kliens programmal történő letöltés

Mindegyik fontos, nem azért fizet az ember pl. 1000Mbit-ért, hogy valami csak 900Mbit-tel jöjjön csak le.

6.böngészés a weben - ez a legeslegfontosabb - már ha lehet ezt így kiemelni - hiszen nagyon nem mindegy milyen gyorsan töltődnek be az oldalak miközben szörföl az ember a neten. Engem ez tud legjobban zavarni.

Nekem a fontossági sorrend - amilyen sorrendben fontos a sebesség - a következő:
- böngészés a weben
- programok újbóli futtatása
- fájlletöltés - böngészőben, és torrent klienssel

A többit nem rangsorolom mert számomra nem annyira releváns ezek viszonyított sebessége egy másik vírusvédelem alatt mért sebességhez.

(#67872) Xelo válasza Szellem. (#67869) üzenetére


Xelo
addikt

érdekes dolog számomra, hogy az összes ilyen nevesebb tesztoldalon kezd feltűnni és díjakat nyerni a következő trió: totalav, pcprotect és scanguard.. na bevallom 2 hónapig dolgoztam mint support nekik. avira motort használnak, de az egész egy hatalmas átverés, hulladék program, hulladék fejlesztők. mind3 program kopp ugyan az, csak más színű az ui. nekünk mint supportnak az volt a feladatunk, hogy csőbe húzzuk a felhasználókat mindenféle féreg módon. refundot kb csak akkor adhattunk, ha chargebackkel fenyegetőzött a vásárló.. nem tudom leírni milyen szinten trágya cég és szoftverek. erre mit látok? vb100 díjat kaptak, av comp mostani performance tesztjén is toplistában a totalav, aha... :W

(#67873) Szellem. válasza Cs1csó (#67871) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Ok. Így már értelek. Az igazság az a magam részéről, hogy nálam egyik módon se lassítson egy termék. Ha x,y meg tudta oldani, akkor oldja meg más is. De ne azon az áron, hogy fizet a tesztért az av-comparatives-nek.

(#67874) Szellem. válasza Xelo (#67872) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Ezt nem tudtam rólad. :) De, az biztos, hogy ha így belelátsz azokba a termékekbe, akkor egyértelmű, hogy fizetett hírdetés a tesztjük, semmi több. Nekem az előző F-Secure-al sem volt bajom, amikor a BD motor volt az Avira helyett. Akkor is nagyon gyors volt a gépemen. Csak a K-termék rajongása miatt nem hosszabbítottam meg anno amikor lejárt a licencem. De most új szelek fújnak, és IS birtokosa vagyok. :)

(#67875) Cs1csó válasza Szellem. (#67873) üzenetére


Cs1csó
félisten

Látod mégsem oldják meg, sőt sokszor a Kaspy is ugyanazokat a hibákat - bugokat - görgeti maga előtt. Az meg hogy fizetnek gáz, de ez van. Elvárható lenne, hogy ha egy termék hivatalosan is a piacon van akkor azt kutya kötelességük tesztelni, pl. a Comodo-t is szívesen látnám a teszteken vagy akár a Qihoo-t vagy bármelyiket a lényeg, hogy azonos feltételekkel legyenek tesztelve.

(#67876) Xelo válasza Szellem. (#67874) üzenetére


Xelo
addikt

nem szoktam ezzel büszkélkedni, szó szerint fájt a lelkemnek hogy őket kellett támogatnom.. ezért is léptem 2 hónap után. szerintem még én is a bitdefenderes f-securet használtam, az is teljesen korrekt volt. :K a totalav-pcprotect-scanguard triónak se az avira motor a gyengéje, hanem minden más. :D az előző hozzászólásommal annyit akartam mondani, hogy ez is mutatja mekkora úr a pénz, és teljesen mind1 milyen szinten trágya programot készít egy cég, ha eleget kessel simán beállítják még a nevesebb tesztoldalak is a "nyertesek" sorába a szoftvereiket.

(#67877) Szellem. válasza Cs1csó (#67875) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Erről beszéltünk már sokat, hogy az AV gyártók nagy része el van kényelmesedve. Van egy bevált sémájuk és azt finomítják, meg tesznek hozzá apróságokat, de talán még azt sem.
Ki is mondtad a lényeget: Egyenlő feltételek kellenének. Az AMTSO ezért lett volna létrehívva, de megfulladt. Gondolom amiatt, hogy kiderültek volna dolgok amik nem tetszettek volna a gyártóknak.

(#67878) Szellem. válasza Xelo (#67876) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Hát igen. Pénz beszél, kutyaszar táncol! :D
Kevés a korrekt cég. Lehet, hogy alap áron baromi drága is az F-Secure, de még mindig korrekt cég. Inkább odateszem a zsét, mintsem támogassak olyan céget az b@szik a fejemre ha gond van.

(#67879) Pano


Pano
addikt

Amikor Linusék antivirus tesztet csinálnak, ahol döntő tényező melyikkel mennyi FPS-el fut a játék. :DD :DDD Amikor megláttam, szó szerint felsírtam a röhögéstől. Úgy néz ki Mcafee-t és defendert kell használnod, akkor több lesz az FPS-ed, mint ha egyáltalán nem használsz antivirust. :D Innentől majd megszűnnek a VGA kártyák OC változatai, helyette ajándék antivirus fognak adni mellé.
Óuramgyerele.

[ Szerkesztve ]

(#67880) Xelo válasza Pano (#67879) üzenetére


Xelo
addikt

neeeeeeeee :Y :DD

(#67881) Selynelar


Selynelar
aktív tag

Üdv Mindenkinek,

Keresek egy megbízható Av-t. Nem bánom,ha fizetős. Jó lenne,ha keveset zabálna a háttérben. Kaspersky-t ajánlottátok itt korábban,de az azért szépen eszik a háttérben. Gondoltam,hátha azóta van valami más, amit ajánlanátok.

A Kaspersky-vel kapcsolatban még annyit,hogy mindenképp kell Account-od legyen,hogy használhasd?

Előre is köszönöm a válaszokat. :R

(#67882) milan26 válasza Selynelar (#67881) üzenetére


milan26
senior tag

Szia!

Ingyen szerintem defender vagy avast, fizetősből f-secure/nod/emsisoft. Defender csak win10-en jó. De próbálgasd ki őket előtte. Config és felhasználófüggő is.

[ Szerkesztve ]

(#67883) Selynelar válasza milan26 (#67882) üzenetére


Selynelar
aktív tag

Köszönöm.

Win 10-em van. A Defender van annyira jó és elég,mint a felsorolt Av-k? Vagy azért érdemes a Defender helyett valami komolyabbat használni?
A konfigom eléggé erősnek mondható. S mondhatni nem vagyok aktív tag a felnőtt tartalmas oldalakon. :DD Ublock origins alap kiegészítő a böngészőmben.

[ Szerkesztve ]

(#67884) milan26 válasza Selynelar (#67883) üzenetére


milan26
senior tag

Ha tudod mit csinálsz, akkor bőségesen elég. Ublock Origin/Adblock/egyéb szerintem ma már alap kellene legyen minden böngészőben. Friss rendszer, friss szoftverek (főleg a kritikusak), leveleknél ismeretlen linkre ne kattints, cracket ne (halkan mondom, hogy csak ismert forrásból), fontos/pótolhatatlan adatokat rendszeresen mentsd le egy HDD-re amit azután a fiókodban tartasz. Manapság a zsarolóvírusok a legveszélyesebb kártevők. Alapszintű védelmet ad a Defender, ami így elég lesz. Én fel szoktam rakni az avastot, mert a (tizen)évek alatt megszoktam, de akkor azt be kell(ene) rendesen állítgatni.

[ Szerkesztve ]

(#67885) Selynelar válasza milan26 (#67884) üzenetére


Selynelar
aktív tag

Korrekt infó. Köszönöm. Avastot használtam évekig.De öszintén kicsit berezeltem amikor hírek voltak arról,hogy kiszolgáltat adatokat. Szóval ezért is járok ennyire a végére,hogy melyik Av legyen. :R

(#67886) Xelo válasza Selynelar (#67883) üzenetére


Xelo
addikt

ha modern géped van a kaspersky free is simán ajánlható

(#67887) milan26 válasza Selynelar (#67885) üzenetére


milan26
senior tag

Erről sokat vitáztunk már a törzstagokkal a topicban. Én azon az állásponton vagyok, hogy nem érdekel az adatgyűjtés. Egyébként már az orrukra koppintottak, és abbahagyták. Engem azért nem érdekel az adatgyűjtés, mert:

-nincs titkolnivalóm
-nem bankkártyaadatokat adtak el, hanem csak marketing célra, amit facebooktól kezdve mindenki csinál, hisz semmi sincs ingyen
-semmi garancia nincs rá, hogy a többi védelmi szoftver nem csinálja/csinálta

De ez tényleg szubjektív.

(#67888) milan26 válasza Xelo (#67886) üzenetére


milan26
senior tag

Valóban, csak sok gépen, főleg gyengébbeken fogja a netet. Amúgy az is korrekt szoftver ezen kívül.

(#67889) Selynelar válasza milan26 (#67887) üzenetére


Selynelar
aktív tag

Teljesen jogos. Köszönöm a segítségeteket. Holnap egy-kettőt letesztelek egyesével. S amelyik szimpatikusabb az marad. Bár a Kaspersky eddig a befutó. :R

(#67890) Dévacsen válasza Selynelar (#67889) üzenetére


Dévacsen
senior tag

Ha az Avast adat ügye felforgatta a gyomrodat,erre is vess egy pillantást..Ha szívesen adnál hozzáférést a gépedhez

ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ

(#67891) milan26 válasza Dévacsen (#67890) üzenetére


milan26
senior tag

Kasperskyt felmentették, nem találtak ellene semmit.

(#67892) Dévacsen válasza milan26 (#67891) üzenetére


Dévacsen
senior tag

Igen olvastam,de azért én inkább olyan program/programok felé húzok amiről még nem olvastam ilyen cikket.

ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ

(#67893) Szellem. válasza Selynelar (#67889) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Én inkább mást javasolnék a Kaspersky helyett. Ha nem lesz bugos, nincsenek vele teljesítménybeli gondok, nem lassít, nem fogja a netet, nem okoz gondot a játékokban, akkor maradhat.
Amúgy meg F-Secure, vagy ESET.

(#67894) Selynelar válasza Szellem. (#67893) üzenetére


Selynelar
aktív tag

Köszönöm. Melyik játék barátibb? Sokat játszom a gépen,s jó lenne ha a háttérben nem futtatni semmiféle analízist ezzel is terhelve a gépet. A Kaspersky-t feltettem és randomszerűen rootkitet keres. S nem tudom,hogy ahhoz volt-e köze de az ssd hőmérséklete is megugrott.Amint leszedtem újra normális lett.

Melyik megbízhatóbb egyébként Eset vagy F-Secure?

Dévacsen: Enyhe túlzás,hogy felforgatta a gyomrom. Csak szimplán egy megbízható Av-t keresek. A Kapersky-ről is igen olvastam. De ahogy írta milan26 fórumtárs felmentették őket. S ha jól tudom olyan személyeket érintett akik valamilyen módon kapcsolatban voltak multis cégekkel. De ebbe nem mennék mélyebben bele, némi "nézeteltérést" és "vitát" kirobbantva.

Ettől függetlenül köszönöm véleményed. :R

[ Szerkesztve ]

(#67895) UserX


UserX
őstag

ESET Black Friday (40%):

[link]

(#67896) Szellem. válasza Selynelar (#67894) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Mind a kettő nagyon jó választás. Egyik sem fogja a gépet. Azt tudnod kell, hogy manapság egyik termék sem ad holtbiztos védelmet. Bármivel bekaphatsz bármit. Sok múlik rajtad.
Én a magam részéről azt tartom szemelött, hogy egyik termékkel se legyen semmi gondom! Ne fogja a gépet, ne lassítson stb. A fenti két termék abszolút megfelel ezeknek a kritériumoknak!

(#67897) Pano válasza UserX (#67895) üzenetére


Pano
addikt

Milyen jó lenne ha most erős lenne a forint. :U :DDD

(#67898) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Szeretnék veletek megosztani egy történetet. Tudjátok, hogy egy ideje Kaspersky-t használok. Plag mindig mondta (illetve többen is itt a fórumon), hogy észrevehetően tud lassítani, megfogja a netet, stb stb, nem kell ragoznom. Én nem akartam ezt elfogadni, mert nem láttam eddig ezt a hatást...EDDIG... Általában nem szoktam a gépnél ülni, amikor nagyobb játék letöltés, update megy, vagy torrent letöltés, de most dolgoznom kellett közben. Bakker letöltés közben voltak pillanatok, amikor nem tudtam a gépem használni, úgy laggolt az egér. Az Origin kliens gyakorlatilag meghalt. Néha visszajött minden, lehetett dolgozni, aztán megint laggolás, lassúság.
Kikapcsoltam a Kaspersky-t, minden megszűnt. Bekapcsoltam a Kaspersky-t, kezdődött elölről.
Letöröltem a Kaspersky-t és a speedtest tisztán hozta a 940 megabitet. Kaspy-val ez indításnál 80-100 megabit, majd lassan meegemelkedik a teszt alatt 420-ra.
Most ESET van fent, meg sem érzem. A tanulság az, hogy Plagnak igaza volt :D Jó a Kaspy nagyon, de ilyen szinten belenyúlni a rendszerbe már betegség szerintem, főleg ha ésszel netezik valaki. Eddig nem vettem ezeket észre, a géplassítást sem, de most, hogy nincs a gépen, teljesen más minden.

(#67899) Xelo válasza Pano (#67897) üzenetére


Xelo
addikt

így se rossz, internet security 3gépre ~13.000Ft, még csicso82 5000Ft/gépes kritériumának is megfelel. ;] :D

(#67900) Jack Oneill válasza Jack Oneill (#67898) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Még annyi, hogy minden gép induláskor egy pillanatra nem volt net, mutatta a kis földgömb a tálcán. Ezt is a Kaspy okozta, mert most érdekes van net.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.