Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50948) nemesdaniel


nemesdaniel
csendes tag

sziasztok!

a biztributornál, a Bitdefender új disztribútoránál, a https.hu webshop üzemeltetőjénél dolgozom.

1. Igen, az alap PC-s termékek kb 2 hete tudnak magyarul :). 2-3 héten belül a többi otthoni termék (Mac, Android, iOS) és a Bitdefender Central (központi licenszkezelő, stb) is fog tudni. Elég sok pénzünk és munkánk van benne a Bitdefenderrel közösen. A korábbi disztribútor nem tartotta fontosnak az otthoni piacot, nekünk viszont más az üzletpolitikánk, szerintünk egyrészt fontos, másrészt magyar nyelv nélkül nehéz, ezért öltünk bele ennyit. Reméljük, szeretni fogjátok. Ha bármi hibát találtok a fordításban, vagy csak tudtok frappánsabb változatot, megköszönjük, ha szóltok.

2. Igen, az előfizetésed időtartama alatt jogod van a legújabb verzióra upgradelni (sőt).

3. A többéves előfizetés mindig jobban megéri. Megújításra ritkán van akció, ha egyáltalán, de ez minden gyártóra jellemző.

4. A Bitdefender otthoni termékei "régiókódosak" (GeoIP), tehát külföldi webshopból vásárolva nem aktiválhattok itt (és fordítva). Külföldön élő magyarokkal eseti alapon tudunk kivételt tenni. Mi is tudunk olyan (magyar!) webshopról, ahol külföldi licencet árulnak. A gyártóval közösen el is fogjuk távolíttatni, de nem is működhet műszakilag sem.

5. Az árak a bevezető akióink miatt elég jók. Ha hitelkártyával fizetsz, abban úgysincs kockázat, mert visszakéred a pénzed, ha bármi nem stimmel.

6. Az oldalnak azért van írországi IP-címe, mert az Azure Cloud onnan szolgálja ki a webshopot. Csak az gyanús, ami nem gyanús! :)

Köszi az érdeklődést! Mi nagyon bízunk benne, hogy ti is ugyanazt látjátok, mint az AV-Comparatives és az AV-test, és így, magyarul, az otthoni verziók is sikeresek lesznek. A vállalatiakra pedig még komolyabb bevezető akcióink vannak, és már pár hét alatt is sokan váltottak (az óvatosabbak egyelőre csak mobilra és virtuális környezetekre). Ha kérdésetek van, pár napig itt is igyekszünk válaszolni.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.