Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47472) Szellem. válasza Cs1csó (#47470) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Én a 99,5%-os találati arányt nem nevezném középmezőnynek. Az már kicsit felette van. Végig nézve az eddigieket, a legutóbbi RW teszten lettek ilyen jók az eredmények. Szóval, ebből még lehet igen csak pozitív változás. Főleg, ha ezt tartják.

(#47471) Kékes525: Ez egy általánosságban megfogalmazott hír inkább. Lehet, hogy WAR-hoz hasonló megoldásról beszélnek, de szerintem várjuk meg a végét. Ott a SmartScreen szűrő ami nagyon jól teszi a dolgát, vagy az UAC. Lehet, hogy a "buta" user kikapcsolja, de így magával cseszik ki. Ezen senki nem fog tudni változtatni, ebben igazad van. Szerintem várjuk meg a végeredményt. Szerintem az MS saját megoldáson dolgozik.

(#47473) Jack Oneill: Mitől lenne bohóckodás Oneill ezredes? :) Így, legalább minimálisan kevesebb Goauld jut a rendszerbe. :)
Viccet félretéve, nem hinném, hogy bohóckodás lenne. Szerintem inkább most fog csak fejlődni. Egyébként, nem ad rossz védelmet. Az a helyzet, hogy végig kéne csinálni azokat a beállításokat, amiket GoodSpeed megcsinált videóban és úgy kéne letesztelni a terméket. Márcsak azért is, mert a felhővédelme plusz a MAPS kapcsolat azért adhat pluszt a terméknek.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.