Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32257) sifarr válasza werszomjas (#32251) üzenetére


sifarr
senior tag

És akinek meglévő Premium Gold 2.0 van, annak nincs semmi változás?
Nincs változás.

Meddig marad meg vajon és mikor tesznek át automatikusan ebbe az új csomagba?
Automatikusan nem tehetnek át.
Bekerült a kondíciós listába, a régi prémium csomagoknál egy új elem:
"A Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást Szerződés kiegészítés Premium Banking szolgáltatások nyújtásáról elnevezésű vagy azzal azonos tárgyú megállapodás (Kiegészítő Szerződés) alapján igénybe vevő Ügyfelek jogviszonyára a Kiegészítő Szerződés mindaddig
alkalmazandó, amíg a Bankkal 2024.01.31. napját követően Keretszerződés módosítást nem kötnek."
Ez arra vonatkozik, hogy keretszerződést kell módosítani, hogy a Gold 2.0-ból átsoroljanak az újba. Ez a módosítás viszont közös megegyezéshez kötött.
Amikor szerződtél, akkor kötöttél egy kiegészítő szerződést a prémiumbanki szolgáltatásra. Ez határozatlan idejű. Amíg te teljesíted a feltételeket, addig érvényes. A bank legfeljebb felmondhatja 60 napra. Vedd elő, olvasd el, benne van.
Tehát a Rafi a régi prémiumcsomagos ügyfelek esetében egyet tehet (kettő lesz belőle).
1. Egyedileg kezdeményezi az ügyfélnél a keret- és kiegészítő szerződés módosítását, az átsorolást. Ezt nem vagy köteles elfogadni.
2. A régi csomagokat lezárta, megteheti a bank, hogy ezeket kivezeti. Azaz a régi ügyfelek számára egységesen is megszünteti a csomagokat. Ebben az esetben küldhet egy levelet a régi csomagosoknak, amelyben bejelenti az egyoldalú szerződésmódosítást (átsorolást) azzal, hogy aki a megadott határidőig nem tesz semmit, annál elfogadottnak tekinti a módosítást. Aki pedig nem fogadja el, az a határidőig költségmentesen felmondhatja. Vagy, aki avhatáridőig nem jelzi vissza, hogy elfogadja a módosítást, annak a bank mondja fel a szerődését.

De nem várható, hogy a régi csomagosokhoz hozzányúl a bank!!! :N Még sok évig biztos lehet használni a régi feltételekkel. :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.