Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32251) werszomjas válasza RR-13 (#32242) üzenetére


werszomjas
őstag

És akinek meglévő Premium Gold 2.0 van, annak nincs semmi változás?
Meddig marad meg vajon és mikor tesznek át automatikusan ebbe az új csomagba?

üdv

(#32252) axioma válasza werszomjas (#32251) üzenetére


axioma
veterán

Automatikusan nem tehetnek at. [Volt KH Zero-skent vagyok naluk, azzal vegigcsinaltuk, azota is ott levo lakashitellel.]
Azt tudja tenni, hogy felmondja a szamladat, ahhoz joga van. Es ahhoz is, hogy kinaljon masikat, de ahhoz akkor neked kell arra szerzodest kotnod, a masik a lejaratkor _megszunik_.
[A KH annak idejen - mikor is volt, biztos tobb mint 5 eve - probalt meggyozni, hogy maradjak, mert _biztos_, hogy a Raiff-nel se maradnak csak max. par honapig ingyen az utalasok... emiatt me'g azt is felmondtuk naluk amit nem akartunk.]

[ Szerkesztve ]

(#32253) axioma válasza RR-13 (#32242) üzenetére


axioma
veterán

Az viszont erosen durva, hogy a premium plus-nal, ahol 1M feletti az elvart beerkezo, ott is ugyanugy 1M Ft-ig ingyenes csak az utalas. Elvartam volna egy magasabb (exponencialisan, ahogy a teljesithetoseg is, mondjuk 5M) hatart.
Remelem a meglevoket nem mondjak fel es a masik ingyen utalos bankomban is megmarad, jo ha van alternativa.

(#32254) RR-13 válasza pictigjis (#32246) üzenetére


RR-13
őstag

Bizony az, és nem is véletlen nem Premium Gold lett az új csomag neve sem. :(
Nekem kifejezetten nem tetszik a 1,5 millás kártyás vásárlási feltétel sem, hogy nullázható legyen az éves díj.
Az 500K is kb. csak Rev. feltöltéssel jött össze, mert vásárolni Hk. használunk.

Ezt a számlát nagyon ajánlani sem lehet majd, de az biztos, hogy sokkal kevesebb ügyfélnek lesz vonzó mint a kivezetett Gold 2.0.

(#32255) RR-13 válasza werszomjas (#32251) üzenetére


RR-13
őstag

A Premium Gold 2.0-val kapcsolatban "csak" annyi a változás, hogy nem lehet már rá szerződni.
Ezt egyébként jól titokban tartották január 31. estig, akkor tették ki az új hirdetményeket.
Szvsz. nem fogják megszüntetni jó pár évig minimum, ha egyáltalán megszüntetik.

Mennyire "fura" lenne, ha aki pl. decemberben szerződött rá, azzal is közlik, hogy dec. 31-el akármi, bármi...

[ Szerkesztve ]

(#32256) RR-13 válasza axioma (#32253) üzenetére


RR-13
őstag

Pontosan én is azt figyeltem, hogy kb. ugyanazokat tudja mint a nem Plus csomag.
Szvsz. a Raiff nem K&H és ezt nem fogja meglépni, mint amazok a Zéró csomaggal, mert az nagyon fájt. :(((

[ Szerkesztve ]

(#32257) sifarr válasza werszomjas (#32251) üzenetére


sifarr
senior tag

És akinek meglévő Premium Gold 2.0 van, annak nincs semmi változás?
Nincs változás.

Meddig marad meg vajon és mikor tesznek át automatikusan ebbe az új csomagba?
Automatikusan nem tehetnek át.
Bekerült a kondíciós listába, a régi prémium csomagoknál egy új elem:
"A Raiffeisen Premium Banking szolgáltatást Szerződés kiegészítés Premium Banking szolgáltatások nyújtásáról elnevezésű vagy azzal azonos tárgyú megállapodás (Kiegészítő Szerződés) alapján igénybe vevő Ügyfelek jogviszonyára a Kiegészítő Szerződés mindaddig
alkalmazandó, amíg a Bankkal 2024.01.31. napját követően Keretszerződés módosítást nem kötnek."
Ez arra vonatkozik, hogy keretszerződést kell módosítani, hogy a Gold 2.0-ból átsoroljanak az újba. Ez a módosítás viszont közös megegyezéshez kötött.
Amikor szerződtél, akkor kötöttél egy kiegészítő szerződést a prémiumbanki szolgáltatásra. Ez határozatlan idejű. Amíg te teljesíted a feltételeket, addig érvényes. A bank legfeljebb felmondhatja 60 napra. Vedd elő, olvasd el, benne van.
Tehát a Rafi a régi prémiumcsomagos ügyfelek esetében egyet tehet (kettő lesz belőle).
1. Egyedileg kezdeményezi az ügyfélnél a keret- és kiegészítő szerződés módosítását, az átsorolást. Ezt nem vagy köteles elfogadni.
2. A régi csomagokat lezárta, megteheti a bank, hogy ezeket kivezeti. Azaz a régi ügyfelek számára egységesen is megszünteti a csomagokat. Ebben az esetben küldhet egy levelet a régi csomagosoknak, amelyben bejelenti az egyoldalú szerződésmódosítást (átsorolást) azzal, hogy aki a megadott határidőig nem tesz semmit, annál elfogadottnak tekinti a módosítást. Aki pedig nem fogadja el, az a határidőig költségmentesen felmondhatja. Vagy, aki avhatáridőig nem jelzi vissza, hogy elfogadja a módosítást, annak a bank mondja fel a szerődését.

De nem várható, hogy a régi csomagosokhoz hozzányúl a bank!!! :N Még sok évig biztos lehet használni a régi feltételekkel. :K

(#32258) RR-13 válasza Peetey91 (#32250) üzenetére


RR-13
őstag

Egyelőre biztos megmarad, mert nagyon sok ügyfelet vesztenének, ha átraknának Gold 2.0-sokat pl. az új Premium Plus csomagba. :U
Szerintem azért is "találták" ki az új csomagokhoz a havi 400 ezres jóváírási akciót dec. 31-ig, hogy legalább az miatt vonzó legyen. :(

Az utalási korlát engem nagyon ledöbbentett egy Premium számlához képest.

Pl. ebben a csomagban már egy bármilyen lakás árát sem tudják majd díjmentesen elutalni, csak eléggé fizetősen.

(#32259) RR-13 válasza confuser (#32245) üzenetére


RR-13
őstag

Azt én sem értem miért vártál, hiszen még szó is volt itt a Topikban, hogy lehet, hogy kivezetik az értékesítését, és "jön" a Gold 3.0 helyette esetleg.

Ennyit az előnyös hirdetményi változásról. :U

Valakinek azt mondták decemberben miután megnyitotta a Raiff Premium Gold 2.0 számlát, hogy jövőre változás lesz benne. Ez eléggé félreértelmezhető volt, mert a "változás" nem feltételszinten lett, hanem értékesítés szinten, és pont az járt jól, aki az infó előtt megnyitotta, bár azt hitte nem járt jól vele.

(#32260) RR-13 válasza confuser (#32245) üzenetére


RR-13
őstag

*Ennyit az "előnyös" hirdetményi változásról. :U
Annyiban voltam csak biztos, hogy február 1-el csakis olyan változás lehet ami nem hátrányos a meglévő feltételek vonatkozásában, végül is.... nem lett hátrányos feltétel, csak nem lehet szerződni már rá, ami nem túl előnyös.:(((

[ Szerkesztve ]

(#32261) Peetey91 válasza RR-13 (#32258) üzenetére


Peetey91
senior tag

:R
Vagy esetemben a lakáshitel és a hitelkártya is mind különböző banknál vannak. Ezeknek az utalása meg általában 1M fölött van alapból, így havonta fizethetnék a "semmiért" :U

(#32262) RR-13


RR-13
őstag

Kicsit korábban jött az Összefoglaló átalakítási tervezése, mint gondoltam, de a Premium Gold 2.0 értékesítésből történő "kivezetése" miatt "kénytelen vagyok" átszerkeszteni a nagy részét, ezért:

Kérem a Topik olvasókat, hogy ha van valami, pl. korszakalkotó ötlet, amit érdemes még berakni az Összefoglalóba, akkor azt 2024. február 11-e estig ITT jelezze.

Tehát erre most 10 napotok van. :K

(#32263) axioma válasza RR-13 (#32254) üzenetére


axioma
veterán

Mondjuk pont a (sajat) hk vasarlasok beleszamitanak... es revo most szigoritott a loopingra. En mondjuk befizetem az adot es megvagyok :) de ha van 3 het benne akkor dkj-n is atcsorog, mar megint van minden 2+ heti lejarat (miota estek a kamatok).

(#32264) RR-13 válasza axioma (#32263) üzenetére


RR-13
őstag

Igen valóban Neked a Hk. vásárlás beleszámítása miatt egy jó opció lenne az új csomagra is, de pl. nekünk nincs Raiff Hk.
Igen a DKJ is megoldás, de nem is a megoldás hiányával van a bajom, csak nyomasztóbb a 1,5M teljesítése (bármi közbe jöhet ekkora összegnél már) mint "nekünk" meglévő Gold 2.0-soknak az évi 500K.

Jó, hogy írtad a loopingot, mert pont időszerű az új 500K elkezdeni teljesíteni a kártyadíj nullázáshoz.
Akkor még gyorsan februárban csinálnom kell egy nagyobb feltöltést, aminek nagyobb részét azért ott hagyom a Rev. számlán.
Január 31 volt a kártyadíj fordulóm, így pont jól jön ki, hogy a februári Rev. feltöltés már a következő éves feltételbe számít bele.

(#32265) peetie1 válasza RR-13 (#32264) üzenetére


peetie1
aktív tag

A kártyadíj forduló az ugye a számlanyitás dátumától számolódik? Most nézem, hogy akkor én már jó vagyok mert novemberben pont volt egy revo feltöltésem :D

(#32266) RR-13 válasza peetie1 (#32265) üzenetére


RR-13
őstag

Amennyiben a számlanyitással együtt a kártyát is megigényelted, és még abban a hónapban meg is kaptad a kártyát, akkor igen, egyebekben az a kezdő hónapja az előző 12 hónap vizsgált időszaknak, amikor a bankkártya kibocsátásra került. :K

Vizsgált időszak: "az éves díjterhelést megelőző 12 hónap"

[ Szerkesztve ]

(#32267) peetie1 válasza RR-13 (#32266) üzenetére


peetie1
aktív tag

Köszi! Nov 4-én volt a számlanyitás 2022-ben, és 14én már látok revo feltöltést róla, szóval akkorra tuti megérkezett a kártya. A 2023 novemberi revo felöltés viszont akkor lehet necces, hogy még az előző évhez számolódik. Inkább veszek még dkjt majd az év folyamán, nehogy ezen múljon.

(#32268) RR-13


RR-13
őstag

A Premium Gold 2.0 csomag értékesítésének kivezetése okán senki nem írta eddig azt a nagyon fontos infót a "megszüntetéssel" összefüggésben, hogy a Premium Gold számlacsomagot sem szüntették meg, csak nem lehet már rá szerződni hosszú évek óta.

Azt gondolom, hogy ez egy elég nyomós érv, és analógia, hogy nem kell attól tartani, hogy a Gold 2.0 számlacsomagot teljesen meg is szüntetnék, pl. a következő min. 5 évben. :B

(#32269) evilskati


evilskati
aktív tag

Sziasztok!

Úgy tűnik olyan helyre fogunk utazni, ahol autóbérléshez csak hitelkártyát fogadnak el. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mikor az autóbérlős cég zárolja az összeget a kártyán, akkor az meghaladhatja a napi kártyalimitet?

MBH-nál 200.000 forintos limitet látok, de ezt azért elég könnyű túllépni egy zárolással vagy ebben az esetben inkább a hitelkeret számít?

A hirdetményben nem találtam erre vonatkozó információt.

(#32270) Angie™ válasza evilskati (#32269) üzenetére


Angie™
addikt

Szerintem egy zárolásnál kiderül, hogy van e fedezeted a kártyán rá vagy nincs

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#32271) RR-13 válasza evilskati (#32269) üzenetére


RR-13
őstag

-

[ Szerkesztve ]

(#32272) pictigjis válasza evilskati (#32269) üzenetére


pictigjis
senior tag

a zárolás összege nagyon változó. májusban megyünk például máltára, ott 1700 euró (!) lesz a deposit, de ott ez helyi sajátosság, minden kölcsönzőnél magas ez a tétel. itt a legmagasabb hitelkeretű kártyánkra lesz szükség, de a visszaigazolásokban benne szokott lenni, mennyi a zárolt összeg, így lehet készülni rá

(#32273) RR-13 válasza evilskati (#32269) üzenetére


RR-13
őstag

pictigjis
Én teljesen másra értettem?

[ Szerkesztve ]

(#32274) evilskati válasza Angie™ (#32270) üzenetére


evilskati
aktív tag

Azt a szituációt szeretném elkerülni, hogy nincs rá fedezet.
Tegyük fel, hogy van 2 millió hitelkeret, de a napi limit 200.000 Ft. MBH hirdetmény, 6-ik és 10-ik oldal.

Ha az autóbérlős cég 1000 EUR-t szeretne zárolni, akkor ezt meg tudja tenni gond nélkül, mert a napi limit nem számít ilyen esetben?

Nincs még hitelkártyám egyébként, de most szeretnék, és akkor erre kiemelten figyelnem kell a kiválasztásnál.

#32272pictigjis: Máltára itt foglaltam még 2022-ben. A biztosításukat választva nem volt deposit és excess, Revolutos debit kártyát is elfogadták.

[ Szerkesztve ]

(#32275) RR-13 válasza peetie1 (#32267) üzenetére


RR-13
őstag

A Raiffeisennél mindenkinek van egy fordulónapja, amikor a kártya díját terhelnék.
Mivel sehol nincs leírva a hirdetményekben, ezért megkérdeztem, és ez nekem a 2023. januári kártyával kapcsolatban idén február 01. lenne, 2025-ben meg február 02. a február 01. munkaszüneti nap miatt.

Tehát a kártya éves díj esedékessége: minden évben a kártya évfordulóját követő hónap első munkanapján van (lenne).

Viszont az én 2023. januári kártyámmal kapcsolatban azt kommunikálták (nem tudják mi alapján), hogy az éves díj nullázásához előírt 500K feltételt a rendszer 2023. február 01-2024 február 01-ig tartó időszakot veszi alapul.

Mondtam is hogy az teljesen logikátlan, hogy a kártya kibocsátás hónapjában végzett POS, és online vásárlási tranzakciókat, nem veszik figyelembe aktuálisan, amivel egyetértett az ügyintéző, de nem tudja mi alapján mondták ezt is neki, mert ez sincs a hirdetményekben leírva.

A lényeg az, hogy érdemes telefonban rákérdezned, hogy neked mikor van a forduló hónap/napod, mert látják, és azt is, hogy teljesítetted -e a min. 500K vásárlási feltételt, valamint, hogy mettől meddig nézik az 500K feltételhez a vásárlási tranzakciókat.

Neked elvileg december 01. volt a kártya díjának terhelési fordulónapja, és ezért a 2023. novemberi költéseid nem számítanak bele a most aktuális 500K feltételbe, mert az a korábbi 12 hónapba (2022. december 01-2023. december 01.) számított bele.

(#32276) RR-13 válasza evilskati (#32274) üzenetére


RR-13
őstag

pictigjis Közben rájöttem, hogy jót írhattam korábban.

Alapból a napi POS limitet fel is emelheted, hogy elkerüld a zárolási problémát.

Egyébként a hitelkártyás POS tranzakció összege, zárolásként sem lehet nagyobb mint a POS napi vásárlási limit összege, és egyébként mint a hitelkereted összege, mert a nagyobb összeggel azt nem engedhetné.

Mondjuk, ha OFFLINE-ban próbálják zárolni, akkor nem tudom mi van.
Erről majd a bankot kellene megkérdezni, ha igényled a Hk., hogy OFFLINE is lehet-e vele tranzakciót végezni. (mondjuk miért is ne lehetne)

[ Szerkesztve ]

(#32277) axioma válasza RR-13 (#32268) üzenetére


axioma
veterán

Szuper, ezt nem tudtam! Piros pont a Raiff-nek.

(#32278) axioma válasza evilskati (#32274) üzenetére


axioma
veterán

Nekem az MBHs maxos hitelkartyamon elso nap atallitottam (vagy mar igenyleskor, nem emlekszem), hogy napi es vasarlasonkenti limit is a keret, azota is hasznalom felenel nagyobb terhelesre is.
Kieg: viszont nekem akkor iteltek meg, amikor mar 2 db fizetesem odaerkezett, igaz en kedvezmenyes csomagra hajtottam, de a penzmozgas _ahhoz_ nem volt nekik eleg, csak a tenyleges fizetes pont ugyanolyan mertekben. Kulon csak hk igenyles nem tudom hogy van, de erre is kerdezz ra.

[ Szerkesztve ]

(#32279) Kasya


Kasya
nagyúr

Ma még lehet Premium Gold 2.0-ra valtani, vagy már nem elérhető?

[ Szerkesztve ]

(#32280) RR-13 válasza Kasya (#32279) üzenetére


RR-13
őstag

Sajnos mától nem lehet. :(
Tegnap még lehetett, de ma hatályba lépett, hogy nem értékesíthető.

[ Szerkesztve ]

(#32281) Kasya válasza RR-13 (#32280) üzenetére


Kasya
nagyúr

Uhh...most ideges vagyok. 2 hete akartunk valtani, de az ugyintezo azt javasolta, varjunk, mert az uj csomagok jobb feltetellel kerulnek kihirdetesre.

(#32282) evilskati válasza axioma (#32278) üzenetére


evilskati
aktív tag

Axioma és RR-13
Köszi!

Ez jó hír, hogy át lehet állítani. A sima MBH-s debit kártyámból indultam ki, aminek 300.000 Ft a maximum limitje, és ennél tovább nem emelhető a számlacsomagomban.

Azt hittem ez a 200.000 Ft-os Hitelkártya napi limit is egy átállíthatatlan felső limit.

Később beírom a banktól szerzett infókat.

[ Szerkesztve ]

(#32283) RR-13 válasza evilskati (#32282) üzenetére


RR-13
őstag

Ja dehogyis. :N
Az MBH Hk. nekünk a családban 250K kerettel van az egyik, és akár 800K-ra is emelhetem a napi POS limitet, ha nagyobb összegű akármit akarok kifizetni vele, mint a hitelkeret, csak akkor előtte utalni kell még a hk-ra annyit, hogy egyben tudjam fizetni.

(#32284) RR-13 válasza Kasya (#32281) üzenetére


RR-13
őstag

Elhiszem, hogy ideges vagy.
Kár, hogy ezt nem írtad meg itt a Topikban, mert azonnal "elküldtünk" volna, hogy nyisd meg a Gold 2.0-át, ha leírod, hogy új csomagok fognak jönni az ügyintéző szerint. :Y
Látom 2020. november 15. óta nem írtál itt, így idén sem, eddig.

Ez nagyon nagy lehetőség elvonás azoktól, akik terveztek nyitni ilyen számlát, mert lényegében jelenleg nincs a bankpiacon hasonló, ennyire kedvező - határozatlan időre szóló - számlacsomag, mint a Gold 2.0. :(
Most felértékelődött a családban lévő 3 ilyen számla.
Az egyiket meg akartuk szüntetni idén, de így már nem szabad.

Kicsit foghíjasnak is fogom érezni nélküle az Összefoglalót. :U
Most még kb. 2 hétig otthagyom a módosításig, amíg elkészül az új szerkesztett változatom...

(#32285) Kasya válasza RR-13 (#32284) üzenetére


Kasya
nagyúr

A Mibe tegyem a megtakarításaimat? -ból értesültem a pontos részletekről, összehasonlitasrol. Nem igen téma a váltás, ezert el is felejtettem a topikot.

A közös Rafis szamlankat viszont most akartuk "párom privát számlájára" alakitani, hogy az OTP-t elhagyhassa. Az ugyintezo nagyon kedves volt vele és egyertelmuen lebeszelte a gold 2.0-ról, hogy várjon, mert az uj csomaggal csak jobban jár (de részleteket nem tudott mondani). Hát igy jartunk, megtanultuk a lecket...

Kénytelenek vagyunk elfogadni az uj csomagot, épp most intezi a bankban. De nem vagyunk boldogok.

(#32286) RR-13 válasza Kasya (#32285) üzenetére


RR-13
őstag

Nem is tudtam, hogy oda is "bekerültek" a Hsz-eim. :B

Amikor egy ügyintéző nem tud részleteket, akkor azt sem tudhatja, hogy kedvezőbbek lesznek az új csomagok, hiszen semmivel nem tudja alátámasztani, hogy miért, ezért jellemzően az ilyen "véleményekre" nem is szoktam hallgatni, hanem az ellenkezőjét csinálom, és akkor járok jobban.

Tudom, hogy ez nem vigasz már semmire, én is roppant mérges lennék, ha lemaradnék az egyetlen bankpiaci olyan csomagról, ami máshol sincs elérhetően. :(

[ Szerkesztve ]

(#32287) Migiri85


Migiri85
kezdő

Sziasztok!

Igényeltem egy Erste Privilégium 2.0-t a Bm-en keresztül, szelfis számlanyitással.
Kérdésem az lenne, hogy így is biztosítja a bank a közvetítéssel járó kedvezményes számlavezetést? Mert gyanús, hogy csak video azonosításos folyamaton keresztül jár a kedvezmény, legalább is a BM oldalán ez van.
Bár a BM-től kapott e-mailben az áll, hogy az e-mailt követő nap már szelfisen is nyitható számla.
Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy jól kicsesztem magammal. :(
Kérlek erősítsetek meg, hogy így is jogosult leszek a kedvezményekre. :R

(#32289) Migiri85 válasza RR-13 (#32288) üzenetére


Migiri85
kezdő

Köszönöm szépen a váalszodat! :)

(#32290) pictigjis válasza evilskati (#32274) üzenetére


pictigjis
senior tag

elvből nem veszek semmilyen horroráras saját biztosítást semmilyen kölcsönzőtől :)

de amúgy magának a kártyának a vásárlási limitjét oda teszed, ahova akarod. de ha 200 ezer a napi limit, az 1700 eurós deposit zárolása sikertelen lenne, ahogy nyilván egy 500 ezres kerettel eleve nem lehetne letenni ekkora összeget, erre próbáltam célozni korábban

[ Szerkesztve ]

(#32291) Gallmix válasza RR-13 (#32240) üzenetére


Gallmix
aktív tag

De lett, csak a keresztségben más nevet kapott... meg más feltétel rendszert... azon nem változtat, hogy zárták és újat indítottak helyette... ezzel együtt a te megállapításod is valós, az a nézőpont is helyes.

Erre az új számlára, már csak fizetést fogadnak el, vagy 3. személytől bejövőt?
Esetleg államkincstár, saját névvel?

[ Szerkesztve ]

(#32292) Gallmix válasza RR-13 (#32262) üzenetére


Gallmix
aktív tag

Javasolnám, addig áthúzni, vagy jelezni, hogy már nem él. Esetleg offba tenni. (azt a részt)

A Gold 2.0-hoz hasonló számlacsomag a Gránit Bajnok illetve Bajnok plusz.
Különbség: bármelyik atmből azonos díj vagy ingyenesen felvehető készpénz. Akár 800e forint is felvehető egyben.

Ezeknél az utalási díj is kedvező 0,1% (max 6000 ft) - ez a Bajnok.

Vagy nincs összegtől függetlenül, de van havidíj 990ft. Ez a Bajnok Plussz

A Bankkártya díja is a Sztár és Bajnok csomagokban a legkedvezőbb.

A Digitál / Plusszt, azért nem írnám, mert ott pl a pénzfelvételi díj magasabb a fenti csomagokénál és más eltérés is van.

[ Szerkesztve ]

(#32293) peetie1 válasza RR-13 (#32275) üzenetére


peetie1
aktív tag

Köszi, hogy ilyen részletesen utána jársz a dolgoknak, nekem ehhez nem lenne türelmem. De azt akkor jól éreztem hogy a november necces :DDD tavaly rengeteg revolut feltoltesem volt, dkjt is vettem, így bőven kimaxoltam a szükséges 500 ezret. Idén erre már jobban kell figyelni.

(#32294) Gallmix válasza RR-13 (#32238) üzenetére


Gallmix
aktív tag

https://www.portfolio.hu/bank/20240131/harmadara-esett-a-raiffeisen-nyeresege-nagyon-nem-orul-a-piac-666237

Nem véletlen ez a csomag változtatás... fokozni kell a nyereséget...

Az osztrák Raiffeisen Bank International (RBI) a várakozásoktól elmaradó eredményekről számolt be, miután negyedik negyedéves nyeresége 67%-ot esett. 2023 egészében 2,386 milliárd euró volt a bankcsoport nyeresége, ennek több mint a felét, 1,3 milliárd eurót még mindig az orosz leánybank hozta, a magyar tevékenység pedig 264 millió eurót termelt.

(#32296) RR-13 válasza Gallmix (#32294) üzenetére


RR-13
őstag

oh

[ Szerkesztve ]

(#32297) RR-13 válasza Gallmix (#32292) üzenetére


RR-13
őstag

Itt a Topikban ma elég sok Hsz. erről szólt, hogy nem lehet Raiffeisen Bank Premium Gold 2.0 számlacsomagra mától szerződést kötni, élni él azért még, de csak a régi ügyfeleknek.

A javaslatod megfontolom, de nem gondolom, hogy akkora baj lenne abból, hogy még ott van jelenleg az összefoglalóban a Gold 2.0, legalább látják, hogy milyen jó feltételekkel volt.

A szerkesztés az egyébként sem egyszerű, tehát egyben szerettem volna az egészet kicserélni, mert ez több óra szokott lenni.
Ráadásul megváltozott az összefoglalóban lévő "összes" kép elérési útja, szóval azzal is lesz dolog, hogy az új linkeket majd beszerkesszem az "új" összefoglalóba.

Az Összefoglaló a készítés dátuma miatt jelenleg nem "megtévesztő", ezért nem gondolom sürgetőnek, hogy kikerüljön ma-holnap onnan a Gold 2.0.

Egyébként is részben, mostani részletezés nélkül ott fog maradni a Gold 2.0 mint nem értékesített számla, a hirdetmények miatt, az új Premium számlákkal együtt, amik nem lesznek ajánlva, és részletezve sem, mint most még a Gold 2.0.

A Gránit Bank globálisan van ajánlva az Összefoglalóban jelenleg is, kiemelve 1 csomagot.

A Topik fő célja jelenleg is a teljesen díjmentes számlák ajánlása, összefoglalós részletezése, amibe nagyon részletesen nem fér be a Gránit Bank számlái. (oda van írva, hogy kinek lehet kedvező)

Azonban a korábbi javaslatod figyelembe véve a kedvező devizaváltás, és ingyenes devizaszámla, mint egy + ELŐNY beszerkesztését már elkezdtem, de az is egyszerre, a többi módosítással fog látszódni.

[ Szerkesztve ]

(#32298) Gallmix válasza RR-13 (#32296) üzenetére


Gallmix
aktív tag

Azért az durva, hogy még mindig az orosz leánybank hozta a nyereség több mint felét... Mi lenne nélkülük?

32295
Ez is ott szerepel a hirdetményben, ezért kérdeztem.
Premium Banking számla:
A Bank nem tekinti jóváírásnak a feltétel teljesítése szempontjából a saját számlák közötti átvezetést. - Ez csak felső számlákra vonatkozna? Vagy Egy másik bank számlájára is?

#32297
Ezért írtam, az off-ba helyezést, vagy jelzést, nem mindenki olvassa az hsz-eket vagy kezdi azzal.

[ Szerkesztve ]

(#32299) Angie™ válasza RR-13 (#32297) üzenetére


Angie™
addikt

Lehetne esetleg benne egy hitelkártyás rész is, hogy melyik nagyjából mit tud, és mennyibe kerül, esetleg segíthetek összeírni ha gondolod.

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#32300) RR-13 válasza Gallmix (#32298) üzenetére


RR-13
őstag

Nyereség NEM a Topik témája ugye :F
Tedd már OFF-ba legalább azt a részt.

Természetesen csakis a Raiff-nál vezetett, egy adott ügyfél alatti számlákra vonatkozik "a saját számlák közötti átvezetés"!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.