Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19362) axioma válasza Peetey91 (#19350) üzenetére


axioma
veterán

Argh, most elkovettem hogy nem lapoztam mielott valaszoltam. Mind1, most mar itt hagyom.

Raif tenyleg nem eros hitelkartyaban, de egyebkent nem annyira nagy elony ha bankon belul igenyled, max. hogy nem kell kikerni szamlakivonatot. Nekem most csak strategiai tartalek plusz a beszedesi megbizasokra jaro 1% miatt van, de ez felejtheto, most hogy nincs mar villanyszamla se (nalunk, napelem, nem a raiff zarta ki), nem hozza vissza a havidijat. Talan me'g ha van jelentosebb evszakos koltes, akkor erdemes azt elovenni es akkor talan eves atlagban visszajon. (De hat ez is hogy egeszseg, ha patikaban azzal fizetek nem az eg.kartyaval kozvetlen, akkor az nehezebben elszamolhato, talan a 3% muszaki bolt szamba veheto tetel me'g, az egesz eves.)
Erste forintnal az a kerdes, van-e amire utana elhasznalnad, nalam most ezzel van kuzdes kicsit. Aki tankolasra hasznalja, ott ez mar eleve adott. Meg hat erste sajna nem a bankok kremje ugyintezesileg, de most nekem sincs jobb kartyam. Kulonosen a kajaldaban visszaterites egy eros mondas, a havi 200e miatt viszont (ha van tobb koltesed) akkor minden mast masik (akar beteti) kartyaval kell kolteni, szoval odafigyelos.
Szamolgatni kell, hogy nalad hogyan eri meg es/vagy mennyi dijat vallalsz be a vesztartalek lehetosegert (ha ismered a mak-ot akkor azt tudod hogy meg lehet oldani hogy x ft atszaladjon rajta, akkor mintha nem lenne valamelyik dij a raiff-oson).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.