Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) ooooobi


ooooobi
senior tag

Lehet volt mär, bär nem lättam, Indiefort bundle 4,99€

Ezek vannak benne:

Kenshi (Alpha)

Cardinal Quest

Black Market

Wanderlust: Rebirth

Devil Whiskey

Steel Storm: Burning Retribution

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#12602) DeFranco válasza ooooobi (#12601) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Hát ez valami kihagyhatatlan... :U Feltöröm a malacperselyt.

(#12603) djculture


djculture
félisten

Kemény , az merült fel hogy minden átutalásos és netes bankon keresztül való vásárlásra is adót fognak kivetni. Gyorsan véget érhet a hazai bankon keresztül való pár euros játék vásárolgatás ha ezt meglépik.

[ Szerkesztve ]

(#12604) ooooobi válasza DeFranco (#12602) üzenetére


ooooobi
senior tag

RPG kedvelöknek bejöhet :)

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#12605) Ilsyde válasza FefeeX (#12599) üzenetére


Ilsyde
őstag

"Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time. You understand and agree that the cancellation of your Account or a particular Subscription is your sole right and remedy with respect to any dispute with Valve."
http://store.steampowered.com/subscriber_agreement/

@ooooobi egyre durvabb arakat kernek el egyre ratyibb cuccokert

[ Szerkesztve ]

(#12606) bijesz válasza djculture (#12603) üzenetére


bijesz
aktív tag

Tökmindegy mert ha meglépik akkor a pénzfelvételre is rájön szóval ugyanott vagy

(#12607) djculture válasza bijesz (#12606) üzenetére


djculture
félisten

Pont a kis összegű vásárlásoknak lesz annyi, ugyanis tranzakciónként lesz adott összeg állitólag. Teszemazt veszel a steam-en ötdb 3 euros játékot külön arra ötször fogsz fizetni adót.

[ Szerkesztve ]

(#12608) ooooobi válasza djculture (#12603) üzenetére


ooooobi
senior tag

Mêg nem is tudjäk pontosan mit akarnak igy megadoztatni.

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#12609) DeFranco válasza ooooobi (#12608) üzenetére


DeFranco
nagyúr

És ez most hogy kerül ebbe a fórumba? :F

Amúgy nem lesz az egészből semmi, nem kell parázni. Tegnap én is idegeskedtem egy fél napot, de aztán rájöttem, hogy ez nem fog megvalósulni. ;)

@djculture: te mindent elhiszel, amit a hülyítődobozban bemondanak? nemár! Az sem igaz ott, hogy jó reggelt kívánok.

[ Szerkesztve ]

(#12610) danih válasza djculture (#12603) üzenetére


danih
addikt

Ez így ilyen formában nem igaz, ez a KP-s fizetést serkentené, ami meg ellene megy a trendnek (ld. spanyol törvény, mely szerint 2.500 eur felett semmiért sem fizethetsz már kp-val).
Gondolj bele, megveszel egy vidkarit boltban bruttó áron, és ugyanazt netboltban drágábban kapnád a pkusz adónem miatt?

(#12611) djculture válasza ooooobi (#12608) üzenetére


djculture
félisten

Ja de már a rádióban is erröl volt műsor az előbb, ha ez így marad lehet külföldön bankszámlát nyitni .

(#12612) bijesz válasza djculture (#12607) üzenetére


bijesz
aktív tag

a terv %-os teher lenne nem fix összeg. gondolhatod, hogy a 90 milliárd remélt összeg nem mikrotranzakciókból jön össze. De reméljük azért nem lépik meg, ennyire nem elborultak, ha mégis akkor távozni érdemes ebből az országból.

(#12613) FefeeX válasza Ilsyde (#12605) üzenetére


FefeeX
veterán

Mindig bemásoltok félinfókat, mintha nem lenne meghatározva, a Valve-nak milyen esetekben van csak joga egyoldalúan felmondani a szerződést. Amit bemásolgattok meg beírogattok, az a kiragadott infó, ami teljesen mást jelent önmagában... Szóval valamennyire ugyan nyitva van hagyva, és a gázos esetre benne is van, hogy nem kötelezett rá, de alapvetően az alábbi azt jelenti, hogy ha megszüntetnék a Steam program jogosultságodat, elsődlegesen felajánlják hogy letöltsd egyszeri alkalommal DRM mentesen, vásárlás gyanánt a programot.

C. Termination by Valve.

1. In the case of a recurring payment Subscription (e.g., a monthly subscription), in the event that Valve terminates or cancels your Account or a particular Subscription for convenience, Valve may, but is not obligated to, provide a prorated refund of any prepaid Subscription fees paid to Valve.
2. In the case of a one-time purchase of a product license (e.g., purchase of a single game) from Valve, Valve may choose to terminate or cancel your Subscription in its entirety or may terminate or cancel only a portion of the Subscription (e.g., access to the software via Steam) and Valve may, but is not obligated to, provide access (for a limited period of time) to the download of a stand-alone version of the software and content associated with such one-time purchase.
3. In the case of a free Subscription, Valve may choose to terminate or amend the terms of the Subscription as provided in the "Amendments to this Agreement" section above.

[ Szerkesztve ]

(#12614) Youri válasza $p@rr0w (#12600) üzenetére


Youri
veterán

kihagyod a jogvédőket :)

RTX ON

(#12615) FefeeX válasza djculture (#12611) üzenetére


FefeeX
veterán

Hát, ezzel kapcsolatban tényleg annyi, hogy nem kell mindent elhinni a médiában. Én közgazdász vagyok, és gyakran tépem a hajam amikor előadnak valamit a híradóban is akár, ugyanígy asszony meg jogász. Ami jogállást közölnek néha olyan pl nem is létezik, össze-vissza kavarnak, hogy a szenzációhajhászás, vagy a hozzá nem értés miatt, az változó.

Szóval várjuk meg mi lesz belőle, aztán max költözünk külföldre...

Ti amúgy játszotok ezekkel az 1-2 dolláros bundle cuccokkal? Csak mert én gyakran még drága játékokat is megveszek úgy, hogy egyszer nem indítottam el őket - szívesen játszanék ugyan, de kevés az időm, és meg-megragad 1-1 jobb játék... :)

$p@rr0w: erről a hozzászólásról a sok gázos helyzetbe jutott devizahiteles jutott eszembe most, akik hasonlóan álltak a dologhoz egész addig, míg egyszer csak azzal nem szembesültek, hogy árverezik alóluk a házat...

[ Szerkesztve ]

(#12616) $p@rr0w válasza FefeeX (#12615) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Azért van egy kis különbség egy ház és egy pár dolláros játék között nem? Arról nem is beszélve hog a szoftverért előre fizetek, nem terhelek magamra semmiylen további kötelező költséget. Nem tudjátok megkülönböztetni az elméletet a gyakorlattól... Gyakorlatban ha nem üzletszerűen akarsz nyerészkedni a számítógép előtt arra kattintasz amira akarsz nem lesz belőle soha semmi bajod.
Ki a fenét érdekel bármilyen szerződés aminek az egész jogi viszonya kérdéses...

[ Szerkesztve ]

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#12617) ollie válasza FefeeX (#12613) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na várj, ez semmiben nem igazol téged.

Olyan szavakat tettél a fordításba, ami nincs is az angol szövegben.

Konkrétan az van leírva, hogy ha a Valve megszünteti a licence-d, akkor lehet, hogy ad lehetőséget arra, hogy letöltsd a játékaid önálló (értsd Steam független és nem DRM mentes) verzióban. De ez is csak lehet, egyáltalán nem biztos.

***

(#12618) maross válasza FefeeX (#12615) üzenetére


maross
veterán

En altalaban 1-2 jatek miatt veszem meg a bundlekat, legutobbit a greed es a grotesque tactics miatt. Greedet vegigtoltam, grotesque-el fel orat jatszottam. De pl a 2.5 euros titan questben meglesz a 100 oram is :). Az volt az elso jatekom steamen.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#12619) FefeeX válasza $p@rr0w (#12616) üzenetére


FefeeX
veterán

A ház meg a pár dolláros (egyesek esetében akár többszázezer forint értékű szoftvert is tartalmazó) account között van ugyan különbség, én inkább a nemtörődöm hozzáállásra akarok rávilágítani... Mint ahogy veszel egy lakást, kicsengeted a pénzt aztán kiderül, hogy másik három embernek is eladták ugyanazt, mert téged nem érdekelt a jogi blabla, meg elmélet-gyakorlat stbstb.
És ott kezdődik, hogy aki kicsiben letojja, az majd ha lesz neki nagyobb, azt is letojja, mert ilyen a beállítottsága. Nem akarom túlszaporítani a szót, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem biztos, hogy az elővigyázatos a hülye...

(#12620) fpeter07 válasza FefeeX (#12615) üzenetére


fpeter07
veterán

Tervbe van véve, hogy a Humble #3 csomag játékait végigjátszom. Ahhoz képest, hogy karácsonykor vettem őket szénért, nem igen haladok.

(#12621) FefeeX válasza ollie (#12617) üzenetére


FefeeX
veterán

Nem tudom, nekem teljesen más. Minden esetben abban igazad van :K , hogy ha csak száraz tényekre csupaszítjuk le a dolgot, akkor amit írtál, abban Neked van igazad, mégis, a marketingje miatt én úgy érzem, amit én írtam le, az közelebb van a valósághoz...

(#12622) Hunork


Hunork
veterán

Tudom, hogy kicsit OFF, de muszáj köszönetet mondanom az EA hazánk béli ügyfélszolgálatának, konkrétan K. Balázsnak! :R :R

Történet röviden: Bioware pontokat vettem a fiamnak, azokat be is regeltük a Bioware oldalán, két Mass Effect 2 DLC meg is véve hamarjában. Azonban a Mass Effect 3 esetében akadályba ütköztünk, ugyanis ahhoz DLC-t csak a játékból közvetlenül, az Origin útján lehet venni/letölteni. A két fiók azonban eltér, már a nagy időkülönbség miatt is, ami a keletkezésüket illeti. Nos, az EA support-ja nagyon kedves és segítőkész volt, pár levélváltás, fiókadatok megadása, fénykép a pontokról és a számláról, és a maradék pontokat át is mozgatták az Origin-be! Hiperszuper! Sőt, a ME3 DLC már meg is véve, le is töltve. Mindenki heppi! :K :K
Nagyon örülök, hogy a mai, igen durva világunkban még lehet találkozni ilyen szándékkal, le a kalappal az EA magyarországi képviselete előtt! :C :C :R :R

Ezer hála! :R :R

Ezt akartam csak tudatni...

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#12623) hjanos1 válasza Hunork (#12622) üzenetére


hjanos1
senior tag

K. Balázs nekem is segített Originre regelni a Mass Effect 1-et.
Le a kalappal előtte :R

The Factory Must Grow

(#12624) Balazs_ válasza Hunork (#12622) üzenetére


Balazs_
aktív tag

Online vagy telefonos ügyfélszolgálat?
Múltkor, nekem egy angol/amerikai koma nagyon jó fej volt, C&C3-mal gondjaim voltak, (szériaszám nem működott Online játékhoz), erre adott vadi új példányt egyenesen Originbe, meg a Sporomat is aktiválta (ahhoz is másik termékkulcs járt :D ). Ja és még a Mass Effect 1-et is.

(#12625) danih válasza Balazs_ (#12624) üzenetére


danih
addikt

Support fronton nagyon tolják, talán ezzel akarnak kompenzálni. Ha a legapróbb gonddal hozzájuk fordulsz a minimum amit hozzádvágnak egy 15%-os engedmény-kupon.

(#12626) ayo


ayo
addikt

most erkezett: puppy games szulinap= 1 jatek csak ma ingyenes:) gogo!

http://jateknaplo.blog.hu/2012/04/12/csak_ma_1_ingyen_jatek_a_puppygames-tol_kattanj_ra

ollie: nekem kb 1mp alatt megjott ahogy megnyomtam hogy buy az email es utana a tobbi

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#12627) ollie válasza ayo (#12626) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Úgy néz ki, hogy ez csak nálam nem akar működni. :(

***

(#12628) Bluerainbow válasza ollie (#12627) üzenetére


Bluerainbow
Közösségépítő

Nekem se megy , hova küldik a steam kódot ?

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#12629) ollie válasza Bluerainbow (#12628) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mi nem megy neked?

***

(#12630) Ilsyde válasza ollie (#12627) üzenetére


Ilsyde
őstag

Nekem is nehezen jott be az oldal (mármint ha ez a gondod), valószínuleg haldoklanak a szervereik.

(#12631) ayo válasza Bluerainbow (#12628) üzenetére


ayo
addikt

sztem kicsit terhelt az oldal neha nekem most be se jott. ha kaptok confirm levelet utana fog jonni, max csak kesik. ott lesz majd hogy steam keygen es akkor azod is lesz:)

http://jateknaplo.blog.hu

(#12632) tupacamaru válasza ollie (#12627) üzenetére


tupacamaru
veterán

Nekem is csak a számla jött meg a Titan Attacks-ról. :U

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#12633) Bluerainbow válasza ollie (#12629) üzenetére


Bluerainbow
Közösségépítő

Kértem a titant , számla jött,kód nem. Még délután kértem.

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#12634) BigBlue69 válasza Bluerainbow (#12633) üzenetére


BigBlue69
őstag

Beállok a sorba.. Szintugy

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#12635) ollie


ollie
MODERÁTOR

Miután a számla megjött, az email címmel be lehet lépni a játékon belül.

***

(#12636) ayo


ayo
addikt

http://www.puppygames.net/steam/

ezt probaljatok:)

http://jateknaplo.blog.hu

(#12637) Serpiko


Serpiko
addikt

Steam napi ajánlat: Nuclear Dawn

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#12638) Bluerainbow válasza ayo (#12636) üzenetére


Bluerainbow
Közösségépítő

Igy már müködött,köszi

Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo

(#12639) a178 válasza ayo (#12636) üzenetére


a178
tag

Én megpróbáltam, de ez fogad mindig:

Error!

Sorry, but you do not appear to have purchased this game from Puppygames. You might have bought it via the Humble Indie Bundle, in which case you can get a Steam key directly from there. Otherwise, Please email us at support@puppygames.net or you can contact us using this form

Többször is próbáltam, de mindig ez fogad. :O

[ Szerkesztve ]

(#12640) Kareszovics válasza a178 (#12639) üzenetére


Kareszovics
addikt

+1, bár én csak most próbáltam pár perce.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#12641) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Nálam is. :)

Live-Die-Respawn

(#12642) tupacamaru válasza a178 (#12639) üzenetére


tupacamaru
veterán

++1 :(

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#12643) Spet válasza a178 (#12639) üzenetére


Spet
addikt

+1 Valószínűleg igen csak le vannak terhelve a szerverek és ezért jelentkezik nálunk ez a hiba. Remélhetőleg holnapra össze szedik magukat. :K

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#12644) ayo válasza a178 (#12639) üzenetére


ayo
addikt

hat ha van email akkor vagy varj vagy support. de sztem ha nem lesz szetterhelve akkor menni fog az:)

http://jateknaplo.blog.hu

(#12645) pethYeti válasza ayo (#12644) üzenetére


pethYeti
addikt

Üdv a Test Drive U2 ez vajon games for windowsos? A játékról egyébként mi a vélemény?

(#12646) danih válasza pethYeti (#12645) üzenetére


danih
addikt

Nem, saját cucca van.

(#12647) pethYeti válasza danih (#12646) üzenetére


pethYeti
addikt

Köszi, kéne valami autós játék ami félúton van az árkád-szimulátor vonalon.

(#12648) danih válasza pethYeti (#12647) üzenetére


danih
addikt

Ha kell multi, akkor vidd ezt, ha meg nem akkor... nem tudom. Én az irányítással nem nagyon voltam kibékülve.

(#12649) edgR válasza pethYeti (#12647) üzenetére


edgR
őstag

akkor ez a megfelelo valasztas. minden centjet megerte szamomra. kivegeztem kb 20-30 autos jatekot eddig, de _szamomra_ ez AZ autos jatek.
rengeteg kuldetes, rengeteg auto, kaszino, minigamek, es a csajoknak vegre mozog a melluk egy jatekban! :D
eddig 70 jatekoram van benne, es a kimaxolashoz vezeto uton meg csak a felenel jarok kb :D

most jon a 2. dlc, amiben mar motorok is lesznek.

csak ajanlani tudom.

(#12650) Hunork válasza Balazs_ (#12624) üzenetére


Hunork
veterán

Szia!

Online, levelezés...sajnos a telefonos része nem műxik nekik...

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.