Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
dorkababa
üzenetére
Nem is a felkészültségük zavar, mert 1 hete még én se tudtam mi az az android, meg okostelefon, szóval olyan nagyon tudálékos kérdéseket nem tudtam volna feltenni, csak úgy féltik azt a szutyok telefont mintha nem lenne belőle még 66 másik a sufniba. Meg legalábbis lopni mentem volna be a boltba nem vásárolni. Mondjuk lehet megborotválkozhattam volna előtte, de akkor is.
Jut eszembe, akad itt véletlenül egy nagyon segítőkész miskolci (esetleg egyetemista) blade tulaj, akit ha meghívnék egy italra, cserébe megtapogathatnám kicsit a telóját?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos nincs paypal számlám

thx
Nem tudom, mitől lehet...