Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
Ronam
addikt
érdemes lecserélni az eredeti FLB-R10-et az új zsoca féle R8-ra?az hogy magyarul van engem hidegen hagy
,sokkal inkább a gyorsaság érdekel,valamint hogy nincs sok FC -
rzerge
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca: mitől lehetnek a random félújra indulások? ilyenkor eltűnnek a data/app alkalmazások
akkor indul újra a készülék, amikor marketből akarok vmit (2-3 dologgal is próbáltam) installálni vagy updatel-ni
ötlet?
8gb sd, 512ext2-velszerk: minitool partition wizard, és silicon power, clas6
szerk2: #40201 m3ss kb nekem is ez van, de nem mindig
-
mukika009
tag
N.O.V.A. engem is érdekelne

valaki írhatna infót privibe melyik használható? 
-
róland
veterán
Nem arról van szó, hogy nem lehet beszerezni, hanem arról, hogy a HOC.tv mai adásában elhangzott, miszerint jogtisztán beszerezhető/megvásárolható az iGO 8.5-ös verziója ZTE Blade készülékhez.
padi68: én is próbáltam a MotoNav-ot, de ...
-
kagzer
aktív tag
Ha esetleg valaki új Blade-t vett mostanában, gondoltam megosztok egy kis változást a ROM cserében. Hosszú órákon át próbáltam belépni a hangerő fel + bekapcs gombbal sikertelenül. Néhány óra keresgélés után találtam meg a megoldást:
- csak az Universal AndRoot 1.6.2-vel sikerült rootolnom
- kellett a Recovery Manager, ezzel sikerült a recovery-t aktivizálnom, utánna már minden ment a maga útján.Ha jól értetettem egy fórumban, a jelenlegi készülékeken kikapcsolták a hangerő fel + bekapcs dolgot. Csak gondoltam, hátha mások is ilyen problémába futnak, ne kelljen órákat keresgélniük...
-
Keeperv85
nagyúr
-
ux1
addikt
-
csihun
csendes tag
A backupot és a restore-t ugyanazzal a CW-vel kell készíteni?
-
Cimi86
tag
-
rzerge
aktív tag
-
bikebutcher
csendes tag
karcra nem de por, homokra elég agresszívan reagál, nekem keletkezett két kis horpadás mikron méreű pont homokszemnek felel meg de akkor is ott van, azóta fólia is van a kijelzőn..
szilikon jobban bejött mint a neoprém, de izlés kérdése
apropó mrá a vámon van a csomag akit érdekel itt láthatja remélhetőleg jövőhéten 140 tulaj lesz boldog használója a szilikon tokoknak(: -
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca Normálisan működő recovery+SD kártya particionálása (ext2+fat32) Így van particionálva. A mostani legújabb 8-as romodat, a ma megjelentet, tettem fel.
-
SD killer
csendes tag
Sziasztok.
Már december óta követem a fórumot, és most hogy kijött a friss ropogós rom, gondoltam az sd kártya partícionálást is kipróbálom.
Neten utána is olvastam, és eme [link] alapján hozzá is kezdtem, végig is csináltam a partícionálós részt, nem is volt semmi hibaüzenet.
Létrejött a fat és ext2 partíció, utána a kártyára visszamásoltam a tartalmat ami előtte rajta volt, viszont most ott tartok, hogy a telefon nem bírja beolvasni a kártyát, mert azt írja hogy hibás, és formázzam. Ha rányomok a formázásra nem történik semmi.
Oké, no para, gondoltam, akkor vissza a gépbe, és újraformázom ott. Viszont hiába próbálom csatlakoztatni a kártyát, windows alatt sem jelenik meg.Lehet hogy user error, de mindent szórul szóra úgy csináltam ahogy ott írják, és hiába olvasom végig, nem tudtam rájönni hol ronthattam el.
Van valami ötletetek, hogy lehet-e még valamit kezdeni azzal a kártyával, vagy inkább keressek egy borítékot, és ragasszam rá bélyegnek? -
stefi68
addikt
A telefon ext2 és Fat32 fájlkezezése között van sebességbeli különbség?
Azért kérdem, mert azon gondolkodom, hogy megszüntetném az ext2-t....
Később ha nem férek el a nagyobb alklamzásokat átmozgatnám majd a fat32-re mondjuk Move2sd Enabler (root) -al...Vajon lassabban kezeli a fat32-t vagy nincs különbség?
-
árulo
csendes tag
gyerekek valakinek egy plusz fólia...??akár Győrben......hálás lennék....

-
Lenry
félisten
csodás.. újrapartícionáltam az SD kártyát, azóta azt írja, hogy sérült SD kártya

-
Victoryus
addikt
Tényleg ki kellett volna írni a fórum elejére, hogy ezt a kártyát
Kingston 8GB class 4ne vegye meg hozzá senki. Típushiba.
"There appears to be a hardware fault in the Qualcomm chipset for earlier versions of Blade ZTE that means they don't work with some higher speed memory cards." Külföldi fórumokon is előfordult párszor. Kár, hogy nem olvastam el előbb. -
kelzsoca
félisten
(#40128) CurrentValue
nem jó a szinkron?
(#40156) Keeperv85
Hehe, jah igen, az is jó volt

Szerintem a cyanos srácok a samsung galaxy s 2.2-es romból mentették ki a magyar nyelvet

(#40155) energy_
Jók hozzá, de hjanos1 kollega linkelte a javított verziókat, azt keresd.
-
kelzsoca
félisten
Nem kell a mappa, csak a benne lévő fájlok.
(#40144) embe
Melyik rom, hogyan van particionálva az SD kártya?
Mint ahogy feljebb is írták a full romnak kell ext2 is!
........................
Az adás alatt melyik volt az a nagyokos aki elkezdte nekem megmagyarázni hogy a 2.3-as rom magyar??
-
Keeperv85
nagyúr
Külön ezt nem próbáltam, de gondoltam csak feltűnt volna. Nem mondtam, hogy nem hiszem el, egy szóval sem.

szerk: feltettem újra az n11-et, most nem vacakol. Lehet valamit elkefélt a telepítő az első alkalommal...
Egyedül a proxival vitatkozom most, az valahogy nem a legjobb...
-
COPA
tag
kelzsoca:
Üdv.
Először is köszönet a rengeteg munkádért, amit a ROM-ok főzésére fordítottál. Hálásak vagyunk érte, szerintem jó páran.
Másodsorban szeretném megkérdezni -kezdő Androidos révén- a FLB-R8_HUN_update_lite ROM-od felrakása a készülékben lévő memóriakártyán elvégzi a particionálást, vagy azt a ROM-csere után nekem kell manuálisan elvégezni?
A ROM cserét megelőzően a clockwork recovery programmal készítsek biztonsági mentést az eredeti ROM-ról, jól gondolom? Ezt célszerű lementeni a kártyáról?
Elnézést a buta kérdésekért. -
pista59
őstag
Még mindig megy az élő műsor.
-
latis666
aktív tag
-
róland
veterán
Hol lehet az iGO Primo-t beszerezni? (A HOC szerint megvásárolható.)
-
balalev
tag
mi a különbség az R7, R8, R9...stb között?
És ez az új R8, amit felrakott kelzsoca miben tér el a nemrég kijött all in től?
Ja és még az FLB10 is kínai nekem -
Victoryus
addikt
na, most már tele van a hócipőm ezzel a telefonnal. A Kingston kártyákat nem szereti? A másik Nokia 1Gb-os vagy 512-es kártyát egyből tudja használni, csak ezt az új 8GB-os kártyát nem.
Na, hamarabb kellett volna rákeresni erre a kártyára a fórumon. Látom más is szívott vele rendesen. Kingston 8GB class 4-es az enyém is. Akkor holnap visszaviszem, remélem adnak másikat.
-
m3ss
veterán
mennyire karcolodik a kijelzo? nem tudom eldonteni, hogy zseles hatlaptakarot, vagy ilyen neoprem tokot rendeljek...akinek meg van egy ideje nyilatkozzon pls
-
vampire17
addikt
válasz
CurrentValue
üzenetére
nem. en ugy szoktam h csak a google ben vannak kontaktok, igy semmi nincs duplan.
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
3 napja vettem észre, hogy mikor kiszeretném kapcsolni éjszakára a készüléket, akkor a készülék mindig lezár és alig tudom kikapcsolni....
mi lehet a gond?
kösz
-
kmisi99
addikt
Ha mobilnetet használok akkor nagyságrendileg mekkora adatforgalmat generálna havonta az általa automatikusan frissített alkalmazásokkal? értem ezalatt az időjárás előrejelzést, és az ehhez hasonló frissítést igénylő alkalmazásokat
-
vampire17
addikt
válasz
CurrentValue
üzenetére
torold a google accod, majd hozd letre ujra.
-
pista59
őstag
Jó a műsor, de jellemzően, hasonlóan az itteni fórumhoz, a szöveg, a chat még talán jobb is.

-
CurrentValue
tag
mai zsocarom aktiválodott nálam
Végre stabil, minden franko, a faces szinkronhoz szükséges cuccot megcsináltam , de nem adja most sem a szinkronizált névjegyeket.másik problémám hogy az smsgo/ üztenetek alap cucc egyszerre jelez üzenetnél.hogy tudom kiválasztani az eggyiket?
harmadik, amit eddig sose probáltam, qwertz bill hogy állithatóbe? most qwerty és sokszor mellé gépelek.
-
Lasy
veterán
Milyen volt a bemutató?
Ki látta?
nincsen meg valakinek? -
Victoryus
addikt
Leformáztam fat32-re a memória kártyát, most a blade másodpercenként azt írja ki, hogy Sd kártya előkészítése, utána meg eltávolított sd kártya így felváltva, vagy a 3. a sérült kártya. Kártyaolvasóval meg tökéletesen megy. Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű a kártya csere...

-
mdani1
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Na én kicsit visszább olvastam (úgy másfél napnyit
), hogy megnézzek miújság a CM7-el. Na kijött az új ROM, mi öröm, uzsgyi neki, teljes wipe, elméletbe jobb, hát adjunk neki tesztet is.
Közbe olvasgatok s látok ilyesmit: WIFI elég off, Market off, miegymás, hát mondom neki próba- HSUSB drive nagyon ok, nem tudom mi baj lenne vele : )
- WIFI nagyon ok : ) Lemértem a távot a Nightly 8-hoz képest, +2m kb.
- Lassú??? Alap 2.3 Launcherrel? Hát azt igenis megnézném : )
- Market teljesen ok : ) 8 appot tettem fel randomra hátha igazatok lesz, de hát nem sikerült ^^.
Hát saját vélemény : )

-
Beleczkil
tag
lustaságomat híven mutatja kérdésem, R8 van fenn Kelzsocától, szándékszom az új R8-at feltenni,vab backup recoveryből és van mybackup-al is.
ROM csere után van esély hogy a backup-ok visszapakolásávall megúszom az újra beállítást meg telepítgetést?ui.:
Lustaság fél egészség, de én egészséges vagyok
-
hamham
tag
ext2-t próbálom de nem sikerül,MiniTool Partition Wizarddal csináltam
r8 full van fent, mit rontottam el? esetleg vmi más leírás mint az 1. hsz? -
pista59
őstag
Nem látom az adást !!!!
-
Lenry
félisten
Létrehoztam a data/app mappát a romon belül!
Minden nem gyári alkalmazást, amit szeretnétek hogy a rommal együtt települjön ide tegyetek be!
Előnye hogy az ide bepakolt alkalmazások a futó rendszer alól is problémamentesen eltávolíthatóak egyszerűen az alkalmazáskezelőből, illetve a data/app alá bepakolt programok Marketből frissíthetőek maradnak!tehát amit az AppMonster ingyenes verziójával lementettem, azokat az apk-kat kell ide betennem?
(#40103) Keeperv85 minden Linux kezel NTFS-t
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,sokkal inkább a gyorsaság érdekel,valamint hogy nincs sok FC

Kimondhatjuk. iGO Blade-re NINCSEN hivatalossan! Nem adták ki rá! Megvenni így nem lehet! Ettől kezdve, aki itt használja, az vagy lopta (aka warez) vagy lopta...
Még az Amiga AFS-ét is kezelte alapból

)......amugy az üveg szinte semennyire nem karcolodik.

Én még nem láttam ilyet...