- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
djkrisz1
csendes tag
válasz
mdani1 #37170 üzenetére
Én a launcher pro-t tettem bele,root explorer-t elinditottam ,megkerestem a launcher pro apk-t hosszan rányomtam,copy,majd megkerestem a system mappát azon belul az app mappat,fenti r/w gombal irhatová tettem, beraktam a launchert,teló ujraindit,megint root explorer-el bementem a system/app mappaba es kitöröltem az adw-t.Neked ugyanigy kell csak a launcher pro helyett, a gyárit teszed bele.
-
apeelme
addikt
válasz
mdani1 #36969 üzenetére
parancsolj!
http://www.multiupload.com/0YIR2G5GL2 -
syl5
őstag
válasz
mdani1 #34730 üzenetére
Nem megy a Firefox Blade-en, nem támogatja...de olvastam már róla és azt írták nem nagy szám.
Ajánlott böngészők (szerintem):
-Opera Mobile (A legjobb teljesítményben és a leggyorsabb. Nem szaggat egyáltalán a görgetés és a nagyítás, az opera proxy-nak köszönhetően kevesebb adatforgalmat produkál, mint a többi böngésző viszont vannak olyan oldalak, amelyeket nem jól kezel. Utóbbi nagy hibájába csak nagyon ritkán botlok bele, ha ezt javítják, akkor ez lesz messze a legjobb android böngésző.)
-Dolphin HD (Mindent visz, de lassabb mint az Opera, és be- beszaggat a görgetés, nagyítás.)
-Miren (Ez még lassabb a Dolphin-nál is olykor, és szintén nem túl gördülékeny.)
-Skyfire (Szintén.)(#34718) Jama85
Mindig is fizetős volt a BW.(#34696) Aggregátor
Launcherpro-nak van olyan módosítása, amiben átlátszó widget-ek vannak. -
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest