- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ballage83
csendes tag
válasz
pszichocsiga #41385 üzenetére
Ugyanez volt nálam is. senki nem hitte itt el szinte hogy nem találok műholdakat, raktam már minden tesztet és akkor sem fogott semmit. Ha gyári t-s rom van fenn akkor go vissza a t-be és pár nap alatt megnézik és csere. nálam is ez volt és az új cucc látott a szobából kapásból 4 műholdat. Sajna valós hiba ez a gps dolog
-
powers
tag
üdv,nem tudja valaki,hogy ezt a belső mongólia szöveget hogyan lehet eltüntetni?azt sem tudom mitől jött elő,és rom csere után is ott van.[link]
-
Lacka89
aktív tag
Hali all!
Valaki nem akar össze vágni velem erre?
http://viewitem.eim.ebay.hu/2-x-BLACK-STYLUS-TOUCH-PEN-FOR-Orange-ZTE-Blade/300514623295/item
Nekem nem kell kettő!
Budapesten lakok. Ha valakit érdekel az írjon privátot!Köszi
Szerk.: A szint megbeszéljük!
-
Watto1991
senior tag
Jól értem, hogy ez alapból overclocked?
CwR 3.0.0.6 van fent, innenstől már csak letöltöm a ROM zip-jét, és felflashelem recoveryből ? (persze wipe meg minden után...)
Ezt elmondaná valaki, hogy mire kell? -> MD5:d0ab7b6a22fd843226f23aa0530058e2
Egyébként szépen hasít a cucc?Ezek mire jók?
nano bekapcsolva
bash bekapcsolvaNa elég a láma kérdésekből.
Köszönöm előre is !
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
Próbáltad újra indítani?
Néha megkavarodik a lelkivilága és nem lát műholdat, újraindítás után egy percen belül fogott pozíciót is, a-gps nélkül.
Egy próbát megér. -
tibz03
őstag
válasz
Szia!
Meg lehet próbálni a csodazip-et feltenni (1. hsz.), de én - mint nem hozzáértő - kétlem, hogy segítene. Minden esetre egy próbát megér. Valószínűbbnek tartom, hogy hardveres gond van nálad, ezt pedig csak garanciáztatással (=készülékcsere) lehet orvosolni.
-
tibz03
őstag
válasz
mira72 #41382 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem ez tök fölösleges. Simán megrendeli, és kész. Mi van akkor, ha valaki az Angliában vásárolt telefonját más országba adja el? Szerintem nyugodtan megteheti minden további vám-fizetés és egyéb kötelezettségek nélkül, pláne úgy, hogy EU-s országokról van szó.
-
pszichocsiga
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A ZTE Blade-m nem talál műholdat. Természeten nyitott helyen, kertben próbálkoztam. Percekig egyetlen egyet sem talál. A GPS status és a GPS test programot is feltettem, egyik sem jelez műholdat. (GPS be van kapcsolva.) Hasonlóképpen a szervízkóddal előhozott GPS test is 0-n áll.
Mobilnetem van, Be van kapcsolva. Kb elhelyez a térképen a szolgálatató által adott adatok alapján de konkrétan a GPS nem megy.Mit tegyek?
(Gyári, T-mobilos ROM)Köszönöm!
-
kagzer
aktív tag
válasz
Keeperv85 #41022 üzenetére
C++-nak azért volna értelme, mert a kódot közvetlenül a procin futtatja az OP rendszer. A google már kiadta a C++ fejlesztéshez szükséges RDK-t, persze korlátozva, amit persze már feltörtek
Java-nál az a gond, hogy egy értelmező futtatja, és az Oracle elkezdett csúnyán viselkedni mióta megvette a Sunt. Nagyjából.Kipróbálva klasszisokkal gyorsabb a C++ kód mint a Java kód.
Kipróbáltam elképesztő... -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Többen is kérdezték azóta mióta ide írtam, de most ismétlem:
Ha valakinek új ZTE van és nem indul a fastboot (hangerőfel + bekapcs) akkor Universal Androot-tal rootlni (többet próbáltam, nem csinálta meg), majd recovery manager és recovery install. Így már van recovery menü. A héten cseréltem romot, szívtam emiatt rendesen, azért írom, másnak ne teljen 4 órába... -
mira72
őstag
lehet lelni ennél olcsóbban is ebay-en
ne a magyarosított ebay-t lessétek, az egy fos.
vámot,áfát ki lehet kerülni úgy, hogy egy kinti ismerősnek a címére menyjen oda a teló, akkor általában az a posta free, és ő adja fel neked Magyarországra egy levéllel együtt ( mindent kibontanak a vámon ami nagyobb egy levélnél, néha azt is ) amiben írja le hogy mennyire nehéz szívvel válik meg az agyonhasznált telefonjától, kint el akarta adni de nevetséges 2-3 fontot dollárt stb. ajánlottak érte, inkább szeretett unokatestvérének, azaz neked ajándékozzaez soxor bejött már... ( jóval nagyobb értékeknél is )
-
-
lac14548
aktív tag
-
turho
addikt
Srácok!
Kérdeztem 1-2 napja alap dolgokat a ZTE Blade-ről és hárman is segtettek, ezért maximális köszönet!
Az sajnos lejött, hogy nemigen lehet kpni, esetleg az 50000 ft-os verziót 1-2 webshopban, függetlenül.
Ha rendelnék innen:
[link]
ez szerintetek AMOLED verzió? Mik a tapasztalatok az ilyen megrendelésekkel? És vajon milyen módon független a készülék, lehet vele gondom ha itthon telepítgetem és frisstgetem?
Köszi előre is.
(ui: erre az árra jön még valami hozadék, áfa, posta, anyámtyúkja? Illetve itt van-e kompetens tag a beszerzésre? AMOLED verzió persze....). -
sunahunter
senior tag
válasz
adesz444 #41348 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy a mobilnetkapcsolós widget legyen az R8-ban is?
(#41366) xakta
Mindegy az, benn-e vagy kinn.(#41373) Razor_alpha
Autólámpánál is csak ideig óráig van hatása a polírnak. Míg a rákent lakk hatása tart. Lakkozni meg nem kéne, biztos vagyok benne, hogy csak rontana a helyzeten. A fólia talán valóban kelthet kissé karcmentes hatást. -
latis666
aktív tag
válasz
róland #41349 üzenetére
"nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre a vásárló garanciális cseregényével szemben"
Magyarul 72 órán belül bármilyen garanciális probléma támad az azonnali csere és nem hetekig tartó szerviz körűt és ha cserélték újra 72 óra.
Egyébként mintha olyan is lett volna hogy pl számitástechnikai alkatrészeknél 3 napon belül cserélik vagy visszaveszik ha kiderül hogy neked nem megfelelő. Más tészta de én egy 12 voltos autó aksit vittem vissza hogy meggondoltam magam nem kell és visszakaptam a pénzem. -
Razor_alpha
tag
Polír nekem is eszembe jutott, de legutóbb én még rezisztíven csináltam nagyon finom polirral - annak ugye nem számít a felületi áramvezetése, itt nem tudom milyen jellegű elváltozást okozna, remélem valaki kitalálja, viszont ha tényleg mély a karc akkor nem is biztos, hogy szebben nézne ki.
-
xakta
tag
válasz
Razor_alpha #41371 üzenetére
Szia ! Volt rajta fólia , csak persze gagyi szar azért ütötte át a kulcs . Políroztatásban ne is gondolkodjak ? Régebben csinálták telefonok kijelzőjén, csak akkor még azok nem érintősök voltak.
-
xakta
tag
Ja aki tud valami tutiságot a kijelzőn lévő karc(ok) eltávolítására azt megköszönöm!
Kulcscsomó megcsinálta a bajt. -
xakta
tag
Csodazippelni kivett SIM kártyával kell , persze ha nem tévedek. Lehet nem így történt és attól romlott el a teló?
-
Viperator
őstag
válasz
Razor_alpha #41363 üzenetére
Úgy adtam meg, ahogy a router kéri. Tehát miért nem tudok felmenni?
-
Razor_alpha
tag
válasz
Viperator #41360 üzenetére
A routerben úgy kell megadni ahogy szereti (többnyire kis súgófelirat is figyelmeztet rá, hogy milyen formátumban) - egyes eszközök ugyan másképp, kötőjellel vagy kettősponttal tagolják vagy pedigsehogy, de ez csak megjelenésében számít, mindig úgy add meg, ahogy a többi adat is szerepel. De akkor remélem ezzel meg is van a hiba oka
-
Viperator
őstag
válasz
Razor_alpha #41359 üzenetére
A mobilnak a MAC címét adtam meg, a router csak a minuszokat szereti elválasztásnál (pl. AA-BB-12-34....) A mobilon pedig kettősponttal választja el! Akkor sem találja meg?
-
Razor_alpha
tag
válasz
Viperator #41358 üzenetére
Tipikus okok:
- rossz interface mac címét írtad esetleg be (kapcsold ideiglenesen ki)
- nem birkózik meg a router titkosításával (WEP, WPA/2) (kapcsold ki őket ha akkor megy akkor kisérletezz)
- Esetleg ip szűrés-t, ha állítottál be, volt hogy korábban én is elfelejtettem, hogy szűrök arra is.
Ha ezekkel sem megy fel akkor lehet nézni a szoftware eredetűt. -
Viperator
őstag
Új ZTE-m van, ma beállítottam a router beállítását (WiFi miatt), megadtam a mobilnak a MAC címét, .... A mobilon látszott az elérhető WiFi, csatlakoztam, persze kód megadásával (a routeren által megadott kóddal) és miért nincs net?
Üdv!
-
Razor_alpha
tag
Nos, korábban volt olyan probléma már, hogy egyeseknek túl régi simjük volt, ezt a problémát egyszerűen debugolhatod, ha a másik készülékbe beteszed, ott sem viszi akkor eleve simet cserélni menj bele mert a készüléknek valószínüleg semmi baja, és akkor az alapállapotra sem kell visszaállítsd. Remélem segít
-
m3ss
veterán
mentsegemre szoljon, hogy nem en vettem a keszuleket, es 3-4 nappal vasarlas utan kaptam bontatlan dobozban, szoval ha akartam volna se tudtam volna kiprobalni
mas kerdes, ha megkapom elso nap, akkor is instahack lett volna belole -
róland
veterán
Maradjunk annyiban, hogy 3 napon belül (72 óra) az eladó nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre a vásárló garanciális cseregényével szemben. -> Ezért "égett be" a köztudatba a 72 óra.
Amúgy a hatályos szabályozás szerint a vásárló a garancia érvényesítése során elsősorban kicserélést vagy kijavítást kérhet. (A Ptk. ebben a sorrendben tartalmazza, s ha keresnétek korábban már linkeltem a jogszabályt.)
[ Módosította: #65675776 ]
-
adesz444
csendes tag
Kelzsoca: Az FLB-R9-ben van egy olyan módosítás az R8-hoz képest, hogy a power control widgetben kicseréli az autosync gomb "jelentését" mobilnet kapcsolóra. (wireless&networks/mobile networks/data enabled), ami elég hasznos. Ehhez tudnál esetleg vmi update-t összedobni? Köszi!
-
syl5
őstag
Próbáld ki másik SIM-el is, ha azzal se megy, akkor hibás.
"akkor csodazipet visszaraktam es rohanhatok is vissza T-hez?"
Igen, de azért előtte ellenőrizd le, hogy tényleg visszaállított-e mindent! Recovery bill kombinációra az FTM feliratos recovery jön-e be, nem maradt-e véletlenül a splash-ben egy custom boot képernyő.
"amugy miert fontos, hogy 72 oran belul csereltessem vissza?"
Mert az, hogy ezen kívül is cserélik a telefont elég nagy szerencse, és csak azért van így, mert nincs szervize itthon a ZTE-nek.
Amúgy hivatalosan csak 72 órán belül kötelesek cserélni, az ez utáni csere csak muszájból van és elég sokszor hallani is, hogy ennek rendje és módja szerint kisebb fennakadások is elő szoktak fordulni.
Amúgy nem egy év gari, hanem kettő van rá."videken vasarolt keszuleket gariztatatok pesten?"
igen!
-
kelzsoca
félisten
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem próbáljátok ki a telefon minden egyes funkcióját teljesen gyári állapotban, miért kell rögtön megpiszkálni még a 72 órás cseregarancián belül.
Támogatom, ha megvesztitek a készüléket legalább kicsit ismerkedjetek vele, és a 72 órás cseregaranciás időt nem ártana megvárni, a gyári 2.1-es rom a felhasználók nagy többségének kielégítené az igényét, persze vannak 2.2-es romok amik már egész jól használhatóak, de még én is kivártam azt a 3 napot a romcserével.
-
m3ss
veterán
azert nem probaltam ki, mert 2 napja vettunk egyet a baratnomnek, ment minden siman, gondoltam rogton megcsinalom magamnak is
termeszetesen csodazip visszarakasa utan se muxik sim, gondolom akkor hibas a telefon
olvastam kinti forumokon is, hogy volt ilyennel problema. akkor csodazipet visszaraktam es rohanhatok is vissza T-hez?
amugy miert fontos, hogy 72 oran belul csereltessem vissza? van ra gari, ha rossz a keszulek ugy is cserelik vagy javitjak 1 even belul, nemde?
amugy jotalas hogy megy T-nel? videken vasarolt keszuleket gariztatatok pesten?
tyty -
syl5
őstag
Csodazip visszaállít mindent, teljesen gyári állapotba hoz.
(megelőztek)Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem próbáljátok ki a telefon minden egyes funkcióját teljesen gyári állapotban, miért kell rögtön megpiszkálni még a 72 órás cseregarancián belül.
(#41296) Joshi
Egyszerűbb ha regisztrálsz a My T-mobile-ba és ott könnyen és gyorsan ki tudod kapcsolni a netet. -
m3ss
veterán
csodazipet felraktam, de akkor nincs ncs recoverym, azt irja hogy 1.03B ver van rajta
csodazip az visszarakja gyari romot is tehat semmi mas teendom nincs? vagy csodazip utan kell recovery + 1.02B aztan leszedni recoveryt? nem tiszta -
Keeperv85
nagyúr
Nem felesleges kérdések, éppen erre akartalak rávezetni, csak szerinted lesz ember aki tudja?
A Gapss pl. egy egyszerű kérdés volt és ha én olvastam volna azt a hsz-t, akkor válaszolok is, de mikor ezek jönnek (lásd a példát), akkor megáll az élet...
(#41337) m3ss:
Csodazip? T-Mobile-os frissítés? Esetleg mind a kettő?
-
Ben96
tag
válasz
Keeperv85 #41336 üzenetére
Nem akarok itt senkit olyan kérdésekkel fárasztani, hogy miért nem működik ez, vagy az, ezen a beta romon, csak annyit akartam tudni hogyan lehet feltenni utólag google alkalmazásokat. Ez jó lett volna tudni a Kelzsoca R11 romnál is, ahol például a gtalk hiányzott nekem, de nem jutottam odáig, hogy itt megkérdezzem /időhiány, nem akartam a telefonom bütykölni/, csak most, hogy mindenképp újrakellett raknom a telót, mert valami elromlott rajta.
-
m3ss
veterán
#41323 vki?
ha elrontottam vmit rom frissites,soran,az okozhat ilyet, vagy hibas a telefon?vki allitott mar vissza gyari romot?
probaltam igy visszallitani a leirasban levo romot, de csak zold droidkepernyo fogad
Gyári T-Rom visszaállítása:Természetesen mindezekhez a Driver-nek fenn kell lenni a PC-n!
1.ClockworkMod custom recovery -> Flash zip T-Mobile ROM
2.Majd ha kész telo kikapcs.
3.Töltsd le a Fastboot programot.
4.Csomagold ki pl: C:\Fastboot\
5.Töltsd le a DUMP-ot és a recovery.img,splash.img,boot.img-t másold át a Fastboot könyvtárába.
6.A telefont kapcsold be Fastboot módban( Hangerő fel és bekapcs gomb folyamatos nyomva tartása sokáig)
7.Dugd rá a telefont a PC-re
8.Inditsd el a Paracssort(Start menü->programok->kellékek->parancssor)
9.Lépj be vele a Fastboot könyvtárába és ird be a következő parancsot:fastboot-windows flash boot boot.img
fastboot-windows flash splash splash.img
fastboot-windows flash recovery recovery.imgHa jól csináltál mindent akkor mindegyik után OKAY feliratot kell látnod!
Majd mehet egy reboot:fastboot-windows reboot
fastboot elotti 3.0.0.6 visszallitasnal egyebkent is abortolt
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs ezzel semmi gond, fel lehet tenni már kipróbálni, senki sem írta hogy nem. Csupán lesznek olyan kérdések, amikre itt sem tudjuk majd a választ. Sőt, a "fejlesztők" sem tudják, azért nincsenek még javítva azok a hibák...
Pl: (kezdem én jó?)
Miért nincs rádió, ha ez egy 2.2-es kernel, amiben másnak már az RDS is megy?
Miért fagy ki az USB port, ha nem húzom ki 15-20 percen át és tároló módban van a teló?
Miért van az, hogy a proxi egy-egy hívás alatt remek, máskor úgy kifagy, hogy akku kivétel vagy reset gomb nélkül nem áll helyre?
Miért fogyaszt néha 10 perc alatt 35%-ot, máskor 3 óra latt 2-őt? -
dr_ace
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
dr_ace #41331 üzenetére
Az éppenséggel direkt készült, mert elég gáz az a gyári csuszka, viszont ha angolul használod a romot, akkor töltsd le az eredeti témát ahol az nincs megpiszkálva.
(#41328) sunahunter
Viszont nem tudom, hogy kioktatás helyett miért nem segítő szándékkal válaszoltak
Majd ha használható és ajánlható stádiumba kerül, akkor lesz ajánlva minden ezzel kapcsolatban.
-
dr_ace
aktív tag
kelzsoca féle angol nyelvű FLB-R8 van a telómon, nagyon frankó, a múltkor feltettem rá azt a kernel patch-et ami RDS-képessé teszi a rádiót, működik is, bár mindenhova az volt írva, hogy a magyar nyelvű R8-hoz való.
ezen felbuzdulva most gondoltam akkor kipróbálom az új módosított témákat a power widget miatt, fel is tettem (truegingerbread-circlemod), és működik is frankón, viszont történt egy olyan, hogy a lockscreen-en a sliderek eltűntek, a lakat meg a hangszóró ikon ott van, de csak "lebegnek" a semmiben, maga a csúszka láthatatlan. ezzel lehet valamit kezdeni? nyilván a használathatóságra nincs hatása, csak kicsit furán néz ki. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sunahunter #41328 üzenetére
..mert nincs kész az a rom? Mert az egész még egy technikai hátra bukfenc és nem éppen hozzá nem értőknek való?
Én pl egy ideje nyúzom a témát, de előttem is ködös egy-egy mélyebb részlet. Hiába programozok 3 éve JAVA-ban, úgy érzem az Android nem az a világ, hiába az a nyelv...
-
sunahunter
senior tag
Hiányzik belőle a gapps csomag, ami a google cuccokat tartalmazza.
Viszont nem tudom, hogy kioktatás helyett miért nem segítő szándékkal válaszoltak, tisztelet a kivételnek. Mennyiből tartott volna egy linket nyomni...
Nem tudom, azért mert láma vagy, miért kéne mellőznöd a komolyabb romokat.
Így legalább tanultál egy új dolgot, és ez jó -
m3ss
veterán
vettem meg 1 bladet, nem latja a sim kartyat, mi lehet a gond? T-s telefon, meg mielott beleraktam volna a sim kartyat, csodazip+recovery+flbr8 full. se vodas se T-s simet nem lat.
hibas a keszulek, vagy ilyet okozat barmi felrehekkeles? -
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #41311 üzenetére
A témákat ma frissítettem, szedd le amelyik kell (logout blogom) jók az angol romhoz is, és alapból benne van az értesítő sávban a power widget
(#41302) Reverting
Kimaradhatott, de felrakhatod hozzá szerintem a 9-es romban találhatót.
(#41318) Ben96
A 2.3-as cyanogenmod azoknak való, akik az ilyen dolgokat kérdezés nélkül megoldják, tehát hozzáértőknek (remélem nem sértődsz meg, csupán jóindulatból írom)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
rhiannon223 #41319 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést, én is ezt igyekeztem volna megfogalmazni, csak nem sikerül valahogy.
-
-
Ben96
tag
Friss romot tettem fel, eredetileg a Kelzsoca FLB-R8_HUN_update_full-t akartam, de gondoltam előtte kipróbálom a cyanomodgen 2.3-at, a legújabb nightly romot. Nem tudjátok hogyan lehet felrakni a marketet, gtalkot, és hogyan tudom megadni a google accountomat, mert csak exchange profilt tudok megadni, nem tudok szinkronizálni semmit.
Olvastam egy forumpost-ot egy másik oldalon, hogy gyorsabb lesz a böngésző, mert a 2.3 már hardveresen gyorsítja a scrollozást, nem tudom így van-e, de az biztos itt a böngészés ezerszer gyorsabb mint 2.1-en, vagy 2.2-n. Főleg miután tunningoltam 710 Mhz-re.
-
anglergab
addikt
válasz
rhiannon223 #41313 üzenetére
Újraindítás után már nem fut. Köszi!
A másik kérdésem: a Feladatkezelő szinte mindig 10% feletti aktuális CPU-használatot mutat (biztosan semmi sincs beakadva, a top-pal ellenőriztem).
Miért? Csak nem a Feladatkezelő generálja a plusz CPU forgalmat, amit aztán kijelez (nem lepődnék meg, ha ez lenne a helyzet, mivel pl. az Ubuntu Gnome-os Feladatkezelője is konstans 40%-ot ír, tényleges üresjáraton)? -
anglergab
addikt
Valaki nem tudja, hogy a
/system/bin/akmd2
program mit csinál? Rendszeresen fut, 5-6%-os CPU használattal.
(#41313) rhiannon223
Letiltottam az automatikus kijelző-elforgatást, és ennek ellenére még mindig fut.
-
törölt tag
Na, megejtettem jó 20 újraindítást, contacts, dialer megnyit-bezárt és megy, mint a szél. Most már csak egy Ginberbread circle téma kell, és kész is, esetleg power widget mod.
-
sunahunter
senior tag
válasz
V.Stryker #41242 üzenetére
Pl. a 9eshez nem kell, egy ideig azt használtam, és nem volt különbség a felhasznált memóriánál, akkor is volt 200mega, és most is van ext2vel, utóbbi bonyolultabb kissé, számomra ugyanúgy jó volt a másik rendszerrel is.
(#41299) EarL 007
Nálam mindig átírta az utolső default értéket, onnantól kezdve nem volt netem...Sőt, az R8 fullban is a helytelenül, valszeg ezen prog által átírt netbeállítás van ottmaradva, és az alap beállítás ezáltal használhatatlan, módosítani kell. Pláne R9b, amiben be van "égetve" átírni sem lehet, csak romszerkesztéssel felrakás előtt.(#41303) Beleczki
Van, de nálam bármilyen telefonon mindig átírta a gyári beállítást, így semmit sem ér... -
Beleczkil
tag
Az Apndroid-on kívül van más net kikapcsoló program?
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #41282 üzenetére
(#41282) kelzsoca
Köszi! Felraktam, működik.(#41286) Xmodule
A wifi megszakadása készenléti állapotba kerüléskor (a megfelelő beállítás ellenére) az egész Android 2.2-es platformon tapasztalható, nem a Blade jellemzője. A felébresztés után másodperceken belül helyreállítja a wifit. Egyébként nem is nagyon lenne optimális, ha a wifi működne standby-ban, hiszen ekkor a telefon nem tudna (teljes) készenléti állapotba kerülni, ezért gyorsabban merülne az akkumulátor. Vannak programok (különböző wifi fixer-ek), amelyekkel megakadályozható a (teljes) készenléti állapotba kerülés (és így a wifi fenntartható) -- az más kérdés, hogy van-e értelmük.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max