Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
fazekasg #38897 üzenetére
De ha te várakozással töltöd az időd, akkor várhatsz akár addig is, amíg megvan ez a telód (hisz mindig lesz valami újdonság), végülis müxik a 2.1 is
én addig vártam mikor megvettem, amíg fel nem töltött a telefonom
És most megállapodtam az r9nél mióta kinn van, ez számomra (perpill) tökéletes. Ha lesz újabb, és esetlegesen jobb, akkor megy fel az, ha nem lsz 2.2-ből már jobb (amit én jobbnak látok), akkor meg majdmegy a 2.3 ha már sokan stabilnak mondják
Csak a recovery felrakásán kell túllenni, onnantól kezdve gyerekjáték más és más romot rátenni, és időben sincs több kb. 1 percnél (persze újra belakni, az már más tészta) -
fazekasg
csendes tag
Persze, abban igazatok van, hogy a 2.2 is jobb, mint az eredeti, de nekem pont az a bajom, hogy nem akarok naponta rom-ot cserélni. Ok, hogy az oprendszerem minden frissítéssel frankóbb lesz, de a rom csere mellett a korábban telepített cuccaimat is újra kell húzni (tudom, erre is van megoldás), és ennyi időm egyszerűen nincs, hogy hetente bíbelődjek a dologgal. Helyette inkább kivárnám a 2.3-asból a stabil verziót, de csak akkor, ha érdemes. Igazából erre vonatkozott a kérdésem: szerintetek a 2.3-as gingerbread miben tud többet, mint egy jól összerakott froyo? Mit tettek bele, ami miatt érdemes lenne arra várnom? (a 2.2 mellett pl. jól megfogható érvek, hogy minden tesztprogram szerint gyorsabb lett, lehet SD kártyára telepíteni, stb.) Mi az, amit a 2.3-as megold, és égető probléma volt a froyoban? Még gyorsabb lett? Energiatakarékosabb? A másik, amit írtam, a harverigény kérdése: ha csak olyan kütyükből hoz ki többet, ami a blade-nél irreleváns (mondjuk valami olyan hardver szabványt kezel, teszem azt blutooth vagy wifi nemtommilyen protokollja, verziója - most csak mondtam valami hülyeséget - amit a blade hardverileg amúgy sem tud), akkor nyilván felesleges rá várni.
Üdv. -
TRob1
veterán
válasz
fazekasg #38891 üzenetére
Szerintem nem érdemes várnod semmire, mindig az aktuális "legjobbat" kell használni. Ha mindig csak várakozol, akkor úgymond mindig fejletlenebb romot fogsz használni az épp aktuálisnál (és miért is ne használnád ki azújabb, jobb dolgokat, ha már van rá lehetőség). Most nyugodtan mehet egy 2.2-es, és ha lesz jobb állapotú (stabilabb) 2.3, akkor meg majd az. Persze ha nem tetszene a 2.2 (ami kizárt), akkor még mindig mehet vissza az eredeti.
-
-
dragon1993
őstag
válasz
Hohohohóóó.. #38890 üzenetére
Tegyél fel egy főzött rom-ot , ha nem javul akkor hardver hiba.
Elsőre én hardverhibának vélem de próbáld ki.Erre valaki ? [LINK]
-
fazekasg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még mindig a gyári T-s rom van fenn, de egyre türelmetlenebb vagyok a 2.2-es hivatalos rommal kapcsolatban és úgy döntöttem, ha nem jön ki q1-ben tényleg valami gyári megoldás, én is főzött cuccot teszek fel. Van ellenben egy olyan dilemmám, hogy vajon érdemes -e 2.2-es romot feltenni, amikor - ha jól látom - cyanogen-ből már gyúrják a 2.3-ast. (Igaz, egyelőre sok hibával, de ebben az ütemben fejlesztve szerintem az is hamarosan jól használható lesz). Viszont nem vagyok róla meggyőződve, hogy egy nagyon jól összerakott 2.2-es rom nem jobb -e, mint egy 2.3-as. Már csak azért sem, mert amennyire tudom, gyári (ZTE-s) 2.3-ast még nem adtak ki (javítsatok ki, ha hülyeséget beszélek, azt tudom, hogy a 2.2-nek van kínai és japán verziója, ennyire követtem a fórumot), és nem tudom, hogy a 2.3-asnak milyen hardver igényei vannak (egy trabantba hiába raksz ferrari motort, attól az még csak egy jó erős trabant marad). Meg egyáltalán: mivel tud többet a gingerbread a froyonál? Érdemes vajon kivárni egy rendes Nightly-t, vagy tegyek fel egy stabil főzött 2.2-est, és nyugodjak bele, hogy a maximumot amit a blade-ből ki lehet hozni azt egy ilyen rom is tudja?
Vélemény?
Köszi -
Hohohohóóó..
csendes tag
-
mira72
őstag
válasz
Hohohohóóó.. #38885 üzenetére
ha T-s vásárlás, akkor tuti nem oledes...
san f. az akkr lehet télleg oledes.
tegyél rá másik softot és kiderül.. ( sztem .. )
-
Beleczkil
tag
válasz
dragon1993 #38867 üzenetére
TopMap, magyar cég magyar térkép, sokkal alaposabb mint bármelyik.
-
csaresz002
senior tag
válasz
Hohohohóóó.. #38885 üzenetére
amoledeset eddig se kaphattál
ha T-s
-
dragon1993
őstag
Lenne még egy képedésem az iGO-n kívül van még olyan navigálciós program androidra ami topmap térképeket használ ??? A válaszokat előre is köszönöm.
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Erre a kijelző hibára tud valaki mondani valamit? Mit lehet kezdeni vele? Lehet csak szoftveres? A hiba sokáig nem jelentkezett, majd hidegben egyre gyakrabban. A garis csere lenne az utolsó amit szeretnék, mert már nem amoledeset kapnék helyette.
-
-
bodoraudio
aktív tag
én a cm7 8as romot dícsértem,már majdnem 100-as hétköznapi használatra.
-
csaresz002
senior tag
válasz
xlife11 #38875 üzenetére
All In megszűnt létezni
(#38878) xlife11: FLB-R8_HUN_update
-
xlife11
senior tag
Kelzsoca meg lehetne oldani hogy az r8 valamilyen szinten elérhető maradjon holnapig all in verzióban?r9ről szeretném visszarakni de letöröltem a zopet...Nagyon S.O.S helyzet...
-
Bazs888
csendes tag
2.2-t hogyan tudom rátelepíteni?
-
r0by
addikt
válasz
vampire17 #38858 üzenetére
Én is ma raktam fel. 16-kor volt 100%-on az akksi.
Volt nandorid és mindenféle progi backup, majd cm7N8 install után progi restore. Lényegében azóta folyamatosan nyomkodtam, wifiztem, telepítgettem, ismerkedtem vele és még mindig 62%-on van.
Szerintem másik romon esetében is hasonlóan alakult volna. -
TRob1
veterán
válasz
mira72 #38864 üzenetére
Szintúgy. Tegnap reggel szedtem töltőről, tegnap 23-24 óra között valamikor repülő módba nyomtam, akkor 78%-os volt az akksi, reggel kilenc után vissza normál mód (ugyanúgy 78% az akksi), és perpill 51%-on áll, telefonáltam ma kb. 25-30 percet, wifi is ment párszor, (ill. lányom nyomta a Talkin Tomot meg a Talking Larry-t, most épp a Talking Fredet nyomja
). (r9 hun)
(#38868) kelzsoca: Nálam frankó, úgyhogy ez marad egy ideig
(r9 hun)
(#38867) dragon1993: TopMap
-
kelzsoca
félisten
Az FLB R9 visszajelzések alapján jobban meríti az akksit, egyéb hibái is vannak, nekem sem tetszik igazán.
A Paul R12_hun romot pedig csak akkor tegyétek fel ha 3.0.0.6-os recoveryvel formázzátok/partícionáljátok fel az SD kártyát, mert csak akkor fog hibátlanul működni!
...................
A CM7 night8-as pedig annyira már nem rossz, én különösebb akksimerülést sem vettem észre, igaz kicsit alakítgattam a romban. -
dragon1993
őstag
Hello.
Melyik a térkép jobb Magyarországon navigon vagy topmap ?
(Bocs az off-ért) -
csaresz002
senior tag
adott egy: flb-froyo-blade-r8_hun.zip
és
adott egy:flb-froyo-blade-r8_hun_update.zipkérdés: elég ha az update-t teszem fel? gondolom abban benne van már a rom is maga (mérete alapján),és ez nem csak egy frissítés?!
-
csipu23
csendes tag
Tudnátok 2.3 alá valami alap 2.2-esehez hasonló task managert ajánlani? A marketből próbáltam párat, de egyik se jött be túlságosan.
-
sto1911
veterán
Csinaltam egy kis tesztet a Regpon Wifi Keepalive-val.
Tegnap 13:58-kor levettem a telot a toltorol, 100%-os akkuval wifi bekapcsolva, a Regpon linkelve a wifivel. 19:23-kor kikapcsoltam a wifit, kezzel, ekkor 77%-on allt az akku. 23:28-ra 68%-ra csokkent. Ma reggel 7:50-kor kerek 50%-on allt, kezzel bekapcsoltam a wifit, most 19:36 van, es 11%-os az akku.
Ebben a masfel napban kb. 40-45 perc wifis netezes volt Opera minivel, Facebook, szinkronizacio folyamatosan, 3 programot telepitettem, es 5-6 percet beszeltem.
A telo a HW gombokra akkor is felebredt, amikor a wifi ki volt kapcsolva, tehat nem teljesen aludt. Leveleket azonnal megkaptam, pinggel ellenoriztem
Egy erdekesseg: felraktam a GRemote progit,es ha az volt aktiv es lathato a kijelzon, akkor lenyomta a wifit egy ido utan, hiaba barmilyen fix es beallitas. Viszont a hatterbe kuldve folyamatos maradt a kapcsolat.
29 ora 44 perce nem volt a telo tolton.
ROM: FLB R8a
Gondoltam leirom, remelem erdekel valakit
Ja, es valamelyik sysinfo progi azt mondta, hogy 3800 az akku kapacitasa.
-
-
vampire17
addikt
Zsoca talaltal meg valami komolyabb hibat a CM7-N8 ban?
-
rzerge
aktív tag
energiafogyás szempontjából r9 vagy 12 a jobb?
Amúgy a megnevezhetetlen béta cucc zabálja az aksit, szal ezért se tegye fel senki
Ebből következhet a teló melegedése is, vagy R9-nél más is tapasztalta? (sok program kényszerítve állt le..)kelzsoca: ha az r9b-t allin-ként tettem fel, akkor a többit a sima módszerrel is feltehetem, nem lesz gebasz? (gondolok itt a memória módosításra, vagy bármi másra, amire nem is gondolok
)
-
Bazs888
csendes tag
Azt nem tudom még hogy SD kártyára hogy tudok játékot telepíteni, ha már a telefon memória megtelt.
-
Bazs888
csendes tag
válasz
Lucifer6280 #38846 üzenetére
Úgy értem, hogy ingyenesen lehet letölteni róla a játékokat? én is wifivel használom.
-
kelzsoca
félisten
Aki szeretné még most szedje le az FLB R9-es romot, mert törölni fogom a sok probléma miatt, helyette az FLB R8 lesz tovább csiszolva!
-
energy_
senior tag
válasz
Lucifer6280 #38842 üzenetére
mikor belépsz fent van egy olyan hogy top free vagy just in,nah arra menj rá
megelőztek
-
Bazs888
csendes tag
válasz
Az a Market szolgáltatás ingyenes?
-
Kombat
őstag
válasz
Felül nyomj rá a "top free" vagy a "just in" gombra.
-
Lucifer6280
aktív tag
Hello!
Olyan problémám lenne , hogy Android marketbe a kezdő oldalt látom, de ha rámegyek a további programokra, akkor nem látok 1-et se. De viszont ha beirom a keresőbe a program nevét akkor kidobja a találatokat. Van valakinek erre valami ötlete?
Előre is THX a válaszokat. -
lsebestyen
addikt
nekem is a porosódos jutott épp az eszembe..nekem szerencsére nem cisnálja, de két haveromnak eléggé poros. ha valaki visszavitte emiatt, az szóljon néhány szót
-
Bazs888
csendes tag
Szeretnék telepíteni egy játékot, de már a teló memóriájára nem engedi mert nincs rajta elég hely. hogy lehet az sd kártyára telepíteni?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Próbálta már vki a legújabb Universal Androot-ot,az 1.6.2. beta6-ot? Különbség? Frissíthetem a beta5-öt vagy még kockázatos?
-
shimanoo
csendes tag
Szép Estét mindenkinek.
Mindent megtaláltam már csak azt nem,hogy hol lehet ébresztő órát beállítani?!
Aki tud az segítsen légyszíves.
Előre is köszönöm.FONTOS!!!
-
andrasxx
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az FLB-R8_HUN romot honnan tudnám letölteni? Nem találom Kelzsoca logout blogjában....
Feltettem az FLB-R9b_HUN-t tegnap, de én is úgy érzem, hogy gyorsan merül az akku....
-
csaresz002
senior tag
Àààà R8at akarok feltenni,erre nem R9et teszem???
-
tpeti78
senior tag
Hmm. A mini tool,amivel anno formáztam a kártyát,nem lát ext,csak FAT32-t a kártyán.Ez hogy lehet?Jól gondolom,hogy újraparticionálás lesz?Ilyenkor mi a teendő azzal ami a kártyán van?
-
Jama85
tag
válasz
dim dim #38819 üzenetére
Szia
Kérdésedre én egy példával válaszolnék. Munka társam jó drágán megvette a galay 3-at, majd én 3 hétre rá megvettem a blade-emet. Hát mondanom sem kell hogy anyázott a munkatársam hogy fele annyi pénzért sokkal jobb telót vettem.
a blade minden paramétere amúgy jobb mint a galaxy.
-
shimanoo
csendes tag
Szép Estét mindenkinek.
Mindent megtaláltam már csak azt nem,hogy hol lehet ébresztő órát beállítani?!
Aki tud az segítsen légyszíves.
Előre is köszönöm. -
kelzsoca
félisten
Próbáld meg a recoveryből az advenced menüpont alól formázni, és akkor nem lesz gond.
(#38822) tpeti78
Az ilyen visszaállítanám a dolgaim sosem volt támogatva, nem tudom egyébként hogy ezt ki-hol olvasta, de ezen megoldások sosem biztos hogy problémamentesen működnek!
Gondolom csak fat32-re van formázva az SD kártya.
Illetve a friss rom csak ext2+fat32 kombinációval működik szépen.
-
tpeti78
senior tag
Az új rommal akad egy kis gondom.
Rakosgatnám vissza a cuccaimat az appmonster mappájából,és pár alkalmazás telepítésénél újra indul a telefon,nem telepíti.Mi lehet a gond?
szerk.:Lényegében alig tudok valamit is telepíteni....
-
evooo
aktív tag
Üdv!
Leformáztam a gyári kártyát minitoollal ext2, fat32-re(clockwork 3.0.0.6-tal mountolva a gépre),elvégeztem a wipe-okat, ráhúztam az r12-t,telepíteném is, de folyamatosan cant mount sd cardot dobál a CW(ha bemountolom akkor a gép felismeri a kártyát). Visszaformáztam fat32-re is de ugyanaz. Mi lehet a gond? -
Firstaye
tag
Régen olvastam már itt, de emlékszem, h volt akinek porosodott a képernyő az üveg alatt.
Nekem is elkezdett már régebben, és most már picit eldurvult a helyzet, van mikor a jobb alsó sarkot (itt porosodik), alig látom >< Persze hozzájön az alacsony fényerő, de láthatóan jobb a helyzet azon részeken, ahol nincs por.
Ha elviszem a téhez kicserélik, vagy kitakarítják? -
dim dim
tag
válasz
mira72 #38810 üzenetére
hogyhogy milyet? tárgyilagos objektív elfogulatlan választ elvégre ez egy SZAKFÓRUM, és nem bulvár, és nem marketing. Ugyebár.
más nem is lehet, különben minek ez a fórum?ha két fórumon ugyanarról a témáról más-más választ kapok egy tárgyilagos kérdésre, akkor ott nagy baj van.
1+1=2 bárhol is kérdezem. nemde?>>>>
szerinted egy blade-es fórumon milyen választ kapsz?
sg3-as fórumon is kérdezd meg ott hátha mást mondanak.
lehet el kellene olvasni pár tesztet, stb... -
tpeti78
senior tag
válasz
dim dim #38815 üzenetére
Én használtam Spica-t is,G3-at is.Most Blade van már egy jó ideje.
Akkor az összehasonlítással nem fárasztalak,de részemről nem cserélném vissza egyik samura sem a pengémet.Vannak gyerek betegségei,de ezek elhanyagolhatóak.Szerintem jobb,zene hallgatásra ajánlott egy jó füles,videózni tudsz vele konvertálás után hibátlanul.Azok a játékok,amik elmennek a samukon,bőven mennek ezen is,sőőőt...
És akkor nem beszélek erről a fórumról,ahol bármikor választ kapsz a kérdésedre,és a legfrisebb magyarított romok is elérhetők azonnal.Én is most dobtam fel a legújabbat....
Ezúton köszönetet is mondok mindezekért a Mestereknek!
-
válasz
dim dim #38815 üzenetére
Szerintem a Blade-ben nem fogsz csalódni. Én 2 napja használom, levadásztam hozzá az összes olyan alkalmazást, amit eddig használtam E51-en, vagy alapból a symbian része volt. Romot én biztos nem fogok gyakran frissíteni, ez a Froyo most tökéletesen megy. Így már eléggé személyre szabott lett a penge. Ennyi pénzért a legjobb, ahogy anno az E51 is best buy telefon volt. Szerintem ezt is megtartom 2 évig.
-
dim dim
tag
válasz
mira72 #38810 üzenetére
egy tonna tesztet elolvastam. ha előtte össze voltam zavarodva az semmi ahhoz képest hogy utána mennyire össze vagyok.
egyik teszt ezt mond másik azt. ami jó, csak furcsa ha egyik ember egyik nap almát mond a másik nap körtét-ugyanarról.
bár ezzel jelenlegi kormányunk is pont így van. -
thomikaf1
tag
egy FLB_R8-as telepítésnél is létre lehet hozni egy data/app mappaszerkezetet?
-
Gyb001
senior tag
Aki már cserélt té nél bladet egyből ide adták a másikat vagy várni kellet pár napot?
-
72mviktor
senior tag
Zsoca jól értem hogy az r12 csak akkor működik ha van az sd-n ext partició?
Zsoca 38808
Köszönöm. -
vampire17
addikt
Nah, tesztelgetem ezt a Nightly8-at.
Idaig semmi komolyabb promlema vele, hivas utan visszajon a kepernyo. A gyari 2.3 Launcherel pedig ugyanolyan furge mint a 2.2-esek.
Amilyen hibakat eddig eszrevettem:
- leleg lassan jon vissza keszenletbol (ez az ertek allitolag modosithato, itt a forumban asszem irtak is h hogyan)
- nem mindig reagal egybol a lehuzos menu visszatolására. (2-3 probalkozas es jo, de azert ez is hiba)
Mast eddig nem tapasztaltam, de nyustolom meg
-
dim dim
tag
üdv fórum!
tanácsot kérnék vásárlás előtt!
Melyik legyen? Samsung Galaxy 3 GT-i5800 vagy ZTE Blade?
Hogy mire használnám? Hát úgy mindenre amire lehet. Tehát a fő kérdés: melyiknek jobb a CPU-ja? Jó, nem CPU de a lényegét tekintve az.
A képernyője a Blade-nek jobb, de ez engem kevésbé érdekel.
Ami érdekel, hogy melyik mobil gyorsabb ha megpakolom mindenféle app-pal, és netezek, vidót nézek stb.Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest