- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RaveForce #40833 üzenetére
Nem lesz.
Na most már én is kiváncsi voltam, és leszedtem a PowerAmp-ot, hogy mi a helyzet (nem használom 1ébként), és.............. tényleg nem játssza le a számokat
Akksi (r9): nem tudom pengénél mi a jó vagy rossz, de perpill 31%-on áll, és egész pontosan 53 órája és 35 perce megy. (az igaz hogy az s5230as samum, vagy a SE k610i-m 1 hétig is bírta)
(#40834) CoolBoy323 : "szakemberek":
(inkább felhasználókat kérdezz, ill. szervízeseket, meg esetleg jó sok fórumot olvass (mindenfelé, mindenfélét)
(Jah, és egy haveromnak kb. 9-10 éve megy a yamada nevű csoda dvd-je, akkor az is tuti márka? Vagy mint MM-be kaptunk anno 2-3 éve valami új "csoda" dvd playert, 100db-ot , olyan 70-et visszahoztak, és ez komoly!!!, viszont a 30 működő gép tulaját soha az életbe nem fogja senki meggyőzni hogy az amit használ az egy kalap xar, és többet soha nem is lesz belőle. És volt ebből a maradékból 1-2 aki visszajött, hogy szeretne még 1et abból az "olcsó" fajtából xy-nak is venni)
-
válasz
Aksi témára: lehet hogy egyik rommal 1 órával előbb lemerül, na és? Amúgy is naponta kell töltenem. Jó esetben kibír két napot, de akkor alig nyúlok hozzá, és benne van a rizikó, hogy lemerül amikor nem kellene...
PowerAMP-nak meg annyi a trükkje, hogy az ingyenes változatot kell használni. Az simán ment nálam R9 alatt. Igaz az meg semmire se jó, de a MixZing ingyenes, és ugyanúgy van benne EQ. -
Ronam
addikt
válasz
nem lesz all-in,mert van rá esély hogy hazavágja a telót,téglát senki sem akar gyártani a telóból gondolom
.dobd fel a modacos FLB-R10et vagy a Zsoca féle új R8-at és utána csinálj egy akksi kalibrálást amit az első oldalon találsz.mind2 ROM-on próbáltam a powerampot és megy faszán
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
RaveForce #12298 üzenetére
Megnéztem a Motonav-ot, igaz csak képek alapján de pont ugyanannak tűnik mint amaz csak más a skin rajta. A sima vagy spica onlynál is megoldható a WVGA. Lehet hogy pont a Motonav segített a megoldásban. Viszont most keresgéltem a hivatalos oldalt és nem leltem a MyWay2009-et! Ott rajta volt a készüléktámogatás is. Lehet hogy valami változás van folyamatban? :-) Mondjuk jön a Primo? :-)
-
keletomi
csendes tag
válasz
RaveForce #2516 üzenetére
Hát mondjuk lehet hogy ott már bekapcsoltam a hw Accel-t
de ott 401 pont volt itt meg csak 387.
Bár gondolom ez nem igazán érzékelhető, amúgy szinte mintha a régi t-s lenne fent a hun-hedge -vel.
Ugyanaz volt a bejelentkező kép, én már előtte a root-ot, app2sd akármi, hogy a kártyán legyenek a prohijaim.Bár most 2.bekapcsolásra eléggé eltünt minden progim.
-
1899
csendes tag
válasz
RaveForce #2486 üzenetére
Ahogy a négyzet is téglalap.
"TFT-kijelző (Thin Film Transistor) „Vékonyfilmes-tranzisztoros” kijelző. A folyadékkristályos-kijelzőkkel (LCD) szemben a TFT-kijelző minden egyes képpontja egy saját tranzisztorból áll, amely aktív állapotban elő tud állítani egy világító pontot. Az ilyen kijelzők világossága és kontrasztja ezért érthetően magasabb mint a hagyományos LCD-kijelzőkké. Ebben az összefüggésben aktív-mátrix kijelzőkről beszélünk. Az ilyen kijelzők hátrányosak a szabadban: miközben a „passzív” LCD-kijelzők idegen fényt használnak fel egy képpont megvilágítására, addig a TFT-kijelzőknek a természetes fény ellenében kell világítaniuk. Csak ha túllépik a természetes fény erősségét, akkor olvasható el a képernyő felirata – viszont a nap fényerejével nem tudják felvenni a versenyt az akkumulátorral táplált aktív-matrix kijelzők."
Én nem igazán értek a telefonok paneljeihez, a pc-hez jobban, és gondolom ez a leírás is arról szól, de gondolom az elnevezések nem véletlenül azonosak. Mindenesetre azt hiszem ezzel válaszoltam magamnak is: az LCD kijelző világossága és kontrasztja alacsonyabb, mint a TFT-jé. -
Addel
senior tag
-
|AP|
veterán
válasz
RaveForce #2205 üzenetére
tisztában vagyok a különbségekkel, de ez már itt tényleg off...
Én csak azon siránkoztam(ok), hogy miért nem kaptunk egy jó minőségű TFT-t, ha már AMOLED-et nem érdemlünk...djozsi... írtam, hogy nem vitázni és kötekedni akarok... ezen tényleg felesleges rugózni. TFT-t kaptunk, abból sem egy jobb fajtát. Elfogadom.
-
devast
addikt
válasz
RaveForce #2144 üzenetére
Én is remélem megteszi nekünk a kollega
Viszonyításképp
-
RaveForce
veterán
válasz
RaveForce #1648 üzenetére
viszont vmi haszna lett, mert az emlitett spartacus epizodok mostmár mennek rock playerrel normális tempoban és a hang is szinkronban marad a képpel nem csuszik el, viszont a hw encode mod nem megy vele csak a sw encode, mind1 lényeg h az jo, de ez a csikok zavarnak, elöbb elinditottam egy játékok lenyomtam az ikonját és annak a bal oldalán is maradtak kis zöld csikok odafagyva párr pillre amig elindult a játék
-
cellpeti
nagyúr
válasz
RaveForce #1582 üzenetére
Elméletbe a főzött romok kevesebbet esznek, van bennük Java támogatás és App2SD, ami ebben is van, ha jól tudom amit most feltettem.
djozsi: az Iphone végülis csak 150k-val, ha nem többel drágább ennél a telónál még jó, hogy nem karcolta meg a kulcs.
Pocok256: hát ahol van pénz...
Bankkártyás fizetéshez meg annyit, hogy nem mindenhol a boltot terheli, ha fizetsz vele, illetve a bank is felszámol ha veszel le pénzt, nem is keveset.
Glatius: nekem az iPod zokni jobban bejön
-
devast
addikt
válasz
RaveForce #516 üzenetére
Meghalt. Ez biza a kínia verzsön.
Ami engem jobban izgat mint az a 256mb ram, meg az oled képernyő az a következő:
Amit olvastam modaco-n, azok szerint a hardver nem ugyanolyan, kérdéses, hogy ami főzött romokat csinálnak a srácok a nyugat európai verzióra, az egyáltalán működni fog-e ezen... Ha nem, akkor buktuk a community support-ot, ami miatt a kedvencem az android...
Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest