- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:53 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
-
Ittnemaz
aktív tag
-
seger
addikt
-
kenand
veterán
-
dreko
aktív tag
-
dreko
aktív tag
-
Essejó
Topikgazda
Megpróbálom logikailag levezetni amit írsz, tehát a 6.1.7 ről tudtál frissíteni 6.2-re, hogy adatok beállítások megmaradtak, de simán 6.2-t nem tudsz felrakni? Ha már ott volt a 6.2, akkor minek rakod fel újra?
Aztán ezt a mappa felcsatolást sem értem, mit szeretnél? Végül is mind 1, mert a root-al kell belépned és nem a Gipsz Jakab admin jogú felhasználóval! -
Magnat
veterán
-
kgymac
őstag
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
-
kgymac
őstag
Kipróbálhatod, de szvsz mivel a kernel másik partíción van, nem fog bebootolni, max hiányolja a kernel file-t. Ha mégis kipróbálod, egy üres hdd-vel ajánlanám, hogy nagy károkozás ne legyen.
@trance89: passz, én úgy tudom, csak intelre van 6.2. Főleg a 918+ miatt nem is igazán lehet, a VM-ről meg szinte biztos, h le lehet mondani, ha el is indulna.
sd-t hogy tüntetsz el a rendszerből? A sata még oké, kikap egy kernel modult (ESXI mód), de az usb elvileg nem így működik (jobban bele kéne mélyedni a grub-ba hozzá) -
kgymac
őstag
-
trance89
őstag
-
seger
addikt
-
RazoR
veterán
-
Essejó
Topikgazda
-
Core2duo6600
veterán
-
Laza...
addikt
-
Dello79
aktív tag
-
makro
senior tag
PPTP-t nem tartom elég biztonságosnak, bár az lehet működne is ( bár próbáltam andoid-al is a l2tp-t ). Este teszek majd egy próbát. A szolgáltatóra ráhibáztál, vodánál vagyok. Ezzel lehetnek gondjaim?
FireLord: Korábban működött a beépített VPN csatlakozás, ezért nem akartam +1 applikációt feltenni. PPTP-t viszont nem szeretnék használni, így tényleg csak ez marad. Van valami bevált program hozzá?
-
Rruuer
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ssarosi
tag
tudja helyett le tudjam állítani ha muszály
A pendrive-ot leformáztam, nem írtam bele mac és sn párost, meg kikapcsoltam a quickconnectet, meg a synology.me ddns-t is, hátha a synology próbálja kiszűrni a nem legális gépeket és esetleg ők csináltak valamit. VPN-en is be tudok lépni, ezekre nincs szükség. De az részemről egy tipp, semmi több.
-
ssarosi
tag
Ezen a helyen ilyen probléma nem valószínű.
Elég nagy hálózat vagy 50 géppel, cisco routerrel, cisco switchekkel, windows 2k8r2 szerverrel.
Senki sem panaszkodott se a szerverre, se a netre..
Én vettem észre hogy nem megy a mentés.
Ami érdekes, hogy a synology assistant mutatta, de nem lehetett csatlakozni.
Újra indítás után új ip címet kapott, most beállítottam fixre.
Azt sem hiszem hogy ez volt az ok, mert a mentés útvonalában nem ip cím szerepel hanem gépnév.
Újraindítás után azonnal indult a mentés is.
Te sem tudod hogy lehet a linuxba belépni, hogy parancssorból le tudja állítani ha muszáj? -
Casoli
őstag
-
AiRLAC
veterán
-
AiRLAC
veterán
-
Czimby
addikt
-
kleinguru
addikt
-
zarew
senior tag
Jó , majd nekilátok. Billentyűzet megoldva. Menteni nem tudok,nincs üres 2T-m csak a multimédia gyüjteményem van rajta. De nem frissítettem. Még benne van az usb. Mikor bekapcsolom a kék képernyőn a 3 lehetőségben benne van a javítás,meg az install is. Azokkal nem tudom megoldani?
Sajnos a linkelt leírás szerint nem tudok,mert bár felírtam a root és jelszót,de nem enged be.Vagy összekevertem valamit. -
MajaG
senior tag
-
zarew
senior tag
Hát ez remek. Magától frissített? De amúgy tök hülye vagyok az egészhez,tudnál linkelni egy nekem való leírást? Linuxról annyit tudok,valami híres pingvin neve?

Ja itt feljebb látom......húha......elég ijesztő.
Újraindítottam megint, és igen a boot közben az első sorokban van vagy 2 sor hiba.
-
Ittnemaz
aktív tag
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
-
zex
aktív tag
-
bupemko
senior tag
-
mustang28
tag
Szia!
Az újratelepítés használt csak nekem is! Először egy 5.0-át telepítettem fel egy másik kis HDD-re, és másodiknak helyeztem be az eredeti 1TB-os HDD-t, persze összeomlottnak írta rögtön a kötetet, de tudtam másolatot készíteni a pótolhatatlan dolgokról. Majd tároláskezelő, javítás--> és már tökéletes is a kötet!
Utána felraktam a 5.1-5022.1-et, csináltam egy tiszta telepítést, vagyis minden beállítást törölt, de nem baj! Azt hiszem egy darabig ez is fog maradni!
Ha kell a nanoboot file, írj privátot, és elküldöm!Ádám
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Fogalmam sincs, hogy őszinte legyek... Nekimehetsz azzal a PAT fájllal, amivel előtte működött, de nem garantált az, hogy helyre is fog jönni. Csak remélni merem, hogy az adataidról volt backup...
btomi9
Az lesz a szerver, amin a tartalom van. Én csak egy smart TV-t használok filmnézésre, és húzza lefele szépen DLNA-n a szerverről a filmet, korlátozni tudom, hogy melyik IP-ről érheti el így a NAS-t bárki, szóval egy vendég gép nem tud semmit megnézni, mert csak a TV-mre korlátozom. -
mustang28
tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
-
M3kk
őstag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
AiRLAC
veterán
-
nlq
aktív tag
-
AiRLAC
veterán
-
törölt tag
-
mszl
aktív tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
mszl
aktív tag
-
nlq
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Xpenology Téma Összefoglaló

Mobilnetről beléptél volna és levetted volna az IP tiltást 

Essejó