- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:53 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
-
Essejó
Topikgazda
-
Essejó
Topikgazda
-
Pubszon
veterán
-
Rengete
aktív tag
A régi egy Asrock Q1900dc-ITX 8gb rammal, az új egy Asrock J4105-ITX 8gb rammal.
Egy barátom kért meg, hogy neki is rakjak össze egy nas-t. Az új config drágább mint a régi ami az enyém, és arra gondoltam, hogy az jó lenne nekem, mivel ebben a lapban már pentium proci van és nem celeron. Neki azt mondta elég az enyém is. Igazából nem tudom mennyivel lenne erősebb és érdemes e egyáltalán vele vesződnöm. -
kgymac
őstag
-
kgymac
őstag
Én ismerem és használom is, meg is lett osztva már párszor

Az RDM-es kérdésre reagálnál? Mást is (pl. engem is) érdekelhet, hogy áthelyezhető-e a fizikai hdd egy pc-be és ott ellenőrizhető/javítható vagy csak esxi alól egy másik vm-mel oldható meg? A vm-es megoldás működik, mert volt egy kollega, aki esxi alatti xpenoval frissített 6.1->6.2-re és leírta, hogy javította meg. Az első megoldás érdekelne, adatmentéshez is jól jöhet (pl. ha egy esxi frissítés után nem indítható az xpeno vm, kb. mint a macos-ek - amihez van okosítás). Köszi előre is.
szerk:
@Zizi123
Más a kezelt hdd-k száma (36,36,9), eltérő cpu, de a legjelentősebb, hogy sok csomag csak 3615-re érhető el.
A 36 diszk 2x12-es bővítőegységgel érhető el, sas vezérlővel szereltek. Az utolsó két számjegy a kiadás éve,
a nagyobb (drágább, üzleti) modellek min 5 év támogatással rendelkeznek, ezért is lehetett jó választás az xpenologyhoz. -
zex
aktív tag
-
FireLord
aktív tag
-
FireLord
aktív tag
-
RicsiSuly
aktív tag
Nekem a Megás oldalon lévő bootloader-rel nem ment fel azt írta, hogy hibás fájl.
Másik linkről szedtem le a loadert ami itt van:
"Ugyan nem a "hivatalos", de DSM ügyben mondhatni régi és friss verzióval is ellátott oldal."
Ezzel gond nélkül felment a DS3615 6.1.5 költöztetéssel és minden adatom megmaradt.
Asrock Q1900-as lapom van.Dr. Student nek ment válasz
-
petir
senior tag
-
vtechun
veterán
Mi az az OMV?
Ill. nekem itx-es, 9 éves gépre röhögve felment, nagyon pöpec, stabil, SHR is megy szélén 3 winyóval. Ahogy olvastam SHR-be esata merevlemez nem vonható be. Már csak valami olyan hack kellene, hogy a biosban belőni, hogy ne mint esata látszódjon, hanem SATA-ként. Nem vagyok a helyszínen, szokott esetleg ilyen bios beállítás lenni?
-
petir
senior tag
(#12163) rembrant
Akkor ha jól értelek ezt a pendriveot meg is kell tartanom hisz ha a NAS leáll akkor csak ezzel tudom újra elindítani ?
(#12164) AiRLAC
Elolvastam , csak ahogy írtad is nem volt egyértelmű számomra SE
első telepítés előtt inkább kérdezek még ha hülyeséget is minthogy belefussak valamibe. Még nem igazán látom át a rendszert hisz nem használtam soha és vaciláltam is elég sokat , hogy OMV vagy XPEnology legyen de utobbi mellett tettem a voksom.. -
ZetorGumi
addikt
-
törölt tag
-
vtechun
veterán
haladok, melóban kissé felelőtlen módon csak valami online ssh klienssel próbáltam belépni, valamiért nem tetszett neki. Mostmár belőttem, mindjárt reboot.
Ha jól olvastam ezt az SHR-t, lehet 1 winyóval is kezdeni, ugye? mert akkor arra gondoltam, hogy a benne lévő 320-assal indulnék, aztán jönne az 500-as, majd az 1000-es meg az 1500-as. Így eléggé "redundáns" maradhatna, nem?
Van benne most egy nem inicializált 1 terás winyó is. Valami mód nincs arra, hogy annak a tartalmát kezelni tudjam? Legalább addig, míg rámásolom az egyik külsőre? Mert több külső rackem nincs, szerelgetni meg nem nagyon akarok, ha nem muszáj

-
vtechun
veterán
-
maszati
tag
-
RazoR
veterán
-
itanczos
senior tag
-
itanczos
senior tag
-
hl225
tag
-
hl225
tag
Eddig a "virtuális gép -> Resources" fülön próbáltam állítottam a memóriát, a virtuális gép megkapta mind a 4GB memóriát. Amúgy itt max 1167 MB-ot enged beállítani.
Válaszod hatására ez utóbbit ha 2 GB-ra veszem és a resources fülön a beállítást maxra veszem, ugyanaz a hiba.
Ha a fenti 2 GB-ot 1GB-ra leveszem a hibaüzenet nincs elkezdi betölteni az xpenologyt, de hibaüzenet nélkül leáll.
Javaslata valakinek?
Mit állítok a resource fülön? Nem azt hogy ha adok 4GB memóriát a gépnek akkor azt itt beálllítotatt másik virtuális gép nem használhatja?
Esetleg régebbi ESXi-nek kisebb lehet a memóriaigénye? -
stafff71
tag
-
zeotróp
csendes tag
-
zeotróp
csendes tag
-
noorbertt
őstag
-
Essejó
Topikgazda
-
Essejó
Topikgazda
Gyakorlatilag is scrolloz! Köszi ezt is jó tudni.

Találtam is mindjárt egy piros Failled-et : Loading module aacraid. Aztán, hogy ez mekkora baj azt nem tudom.#4928 DJ. Ru$y
Tökéletesen megy a belépés a webfelületen az IP alapján.
Viszont az Antivírus Essential kivételével az össze telepített cuccom fel van függesztve:

A DS-is csak azt töröltem és megpróbáltam újra telepíteni. Nos az éjjel és az előbb is csak eddig jutottam vele:

Illetve állandóan panaszkodott a hálózati beállításokra. Használtam a Syno súgót: A Vezérlőpult > Hálózat > Általános menüpontjában módosítsa 8.8.8.8-ra a DNS-szervert. Megtettem!
Nos ezóta nem panaszkodik a hálózat beállításokra, sőt az 5.2-5967-et is ajánlja frissítésre. És a QC-t is be tudtam álítani. -
poolbig
aktív tag
-
Patice
nagyúr
-
Dr.FantastiK
őstag
-
paizinho
tag
-
nemurea
aktív tag
Köszönöm az infót... Igen, sok a szűk keresztmetszet, de ma este feltettem rá Win alól a Virtualbox-ot, és igazából nem biztos, hogy a VT-x hiánya lenne a show-stopper (legalábbis a Virtualbox nem panaszkodott, és végül is egy kis erőforrás-igényű XPE-t kellene csak futtatnia, levehetem a processzort 800 MHz-re vagy az alá), hanem a fő probléma, hogy valami miatt a Virtulbox csak 32 bites rendszereket hajlandó létrehozni - ahhoz meg már nincs XPE... Tuti a processzor architektúrájában van a "hiba", pedig épp egy Win 7 64 bites oprendszer van rajta (egy Xubuntu mellett, azt nem tudom, hány bites).
Futok még ezzel egy kört, aztán elgondolkozom a nulláról felépíteni egy médiacenter+szervert (volt erről már szó itt korábban). Az a fő gondom, hogy ez az alaplap nemcsak az XPE-t tudja jól futtatni, ott van a hátában a HDMI kimenet, 5.1-es analóg hang, digitális hang... Nagyon jó lenne, ha az erősítőre nemcsak akkor tudná kiadni a hangot, ha átkapcsolok Winre vagy Linuxra... De a Winen bukom a NAS-on lévő cuccokat (bár elvileg van rá megoldás, még nem próbáltam). OK, bocsi, kipanaszkodtam magam

-
RicsiSuly
aktív tag
-
tibor.adam
csendes tag
-
tibor.adam
csendes tag
Jelenleg 4x2TB van windowsban egy span-ben és szinte tele + 2TB + 1TB meg még itt-ott régi dolgok amiket szeretnék egy helyre összehozni és nem izgulni egy darabig, hogy mennyi helyem van.
Tudom, ez gáz, mert ha megnéztem valamit és nem nagyon rossz, akkor általában megtartom.. meg amolyan gyűjtögető vagyok.Igazából eredetileg úgy gondoltam, hogy jó lesz a 2x6TB + 2x2TB SHR-ben, az 10TB használható tár, viszont nehezem tudom összehozni, nem beszélve arról, hogy azt nem nagyon írták sehol, hogy ha SHR-ben bővítesz, akkor az marha sokáig tart. Meg nem értem, hogy mit csinál egy üres lemezzel annyi ideig, de ha a tempót nézem, akkor napokig is eltarthat, mire felépíti a tömböt. Ez nekem nagyon nem szimpatikus.
Mindenhol csak azt olvasni, hogy jaj de jó, meg ha kiesik, akkor megvan az adat. Azt nem írják sehol, hogy ja, az nem instant van ám meg. Ja és tegyél bele ugyanakkora vagy nagyobb lemezt és majd pár nap múlva újra használható a NAS-od. Addig ugye nem, mert szétesett a tömb.
Valóban érthetetlen, hogy miért nem implementáltak még egy rendes JBOD rendszert, ahogy giorgio említette, legalább egy mhddfs szerű dolgot, de én még tudnám ragozni.
Ha rákeresel, nem csak NAS-ban, úgy általában a JBOD esetében sok olyan kérés/kérdés van, hogy ugye olyat lehet, hogy ha egy 320GB+500GB+1TB köteten (mindegy, hogy sima windows dinamikus kötet vagy vagy bármilyen más rendszer) felszabadítok 500GB helyet, akkor "megkérem a rendszert", hogy úgy helyezze el, hogy a 320GB-os lemezt le tudjam választani. .. Hát ilyet sehol nem találtam. Nagyon hardcore megoldásokat (alacsony szintű fájlrendezők, amik nem is arra vannak), amik persze nem garantálják a sikert.
Tehát igény van rá, főleg, ahogy egyre nagyobb tárhelyű lemezek kerülnek forgalomban, mert pl. esetemben, ha mondjuk valahogy össze is hoznám a 2x6TB+2x2TB SHR tömböt, mit csinálok majd ha megtelik (most hagyjuk, hogy mennyire vagyok hülye, hogy az se elég.. csak vegyük elméletben)?
Szerintetek?Meglehet butaság ilyenen gondolkodni, de gondolom akkor is annak tűnt, mikor még nem voltak 50-100Mb-es internet kapcsolatok és az 500GB tárhely rengetegnek bizonyult (és persze kiírtuk DVD-re.. kétrétegűre!
).. -
fogtunder
nagyúr
én is azt hittem, mert anno a Netgear Stora-ban mikor a JBOD egyik fele elszállt, ki tudtam szedni belőle azokat az adatokat, amik az ép HDD-n voltak, de mindenhol máshol azt látom, hogy egy HDD meghibásodása esetén az egész tömbnek kapáltak.
kár, hogy egyik nagy NAS gyártó sem tesz aufs/mhddfs támogatást a szoftverekbe, pedig igény szerintem lenne rá, mert aki JBOD-ot akar használni, az valójában inkább ezt akarja.
-
tibor.adam
csendes tag
-
Mahatma89
tag
-
gabyka
senior tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
gabyka
senior tag
-
mcroberto
tag
-
Ittnemaz
aktív tag
-
Ittnemaz
aktív tag
-
nemurea
aktív tag
-
nemurea
aktív tag
"idmapd a te barátod
"Jó nekem, hogy ilyen barátaim vannak :-) Köszönöm az infót, ha egyszer ilyen szintig szeretnék elmélyedni a linux felhasználókezelő lelkivilágába, mindenképp végigrágom magam azon a részen! Egyelőre örülök, hogy ezzel a kalapács módszerrel megy

Btw, azóta, hogy megy az NFS, a sambával szenvedek

-
zex
aktív tag
Szenvedek a PLEX-el.

Telepítettem, elvileg minden frankó. Elindítom, de az elején kér egy felhasználó nevet és jelszót. Semmilyen XPEnology-s felhasználót nem fogadott el, így regisztráltam a plex honlapján, amit most már elfogad, de amikor belépek akkor azt írja ki, hogy "Nincs jogosultsága a Plex Média Szerverhez."
Mit rontottam el? Illetve milyen beállítást kell elvégeznem, hogy használhassam?

-
llacee
őstag
-
M3kk
őstag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Boost3er
tag
-
balage25
senior tag
-
PyroS
senior tag
-
Ittnemaz
aktív tag
-
PyroS
senior tag
-
kabar
senior tag
-
kabar
senior tag
-
kabar
senior tag
-
zarew
senior tag
-
twingos
tag
-
twingos
tag
-
MajaG
senior tag
-
MajaG
senior tag
Nagyon tetszik a géped, s látom ebbe 2 db 2.5-es hdd is férne.
Ma próbaképpen felraktam xpenologyt egy HP microserverrel,(kölcsönben van) ebben 4 giga ram van meg asszem 1500 mhz i3.
Ezzel röccenés nélkül megy a transzkódolás, VPN.
Az én igényeim, hogy legyen rajta 1, de inkább 2 3.5-es hely a házban,(van 2x 2terrás 3.5"-esem) a jövőben úgyis 2.5-eseket pakolok bele, de az egyik ilyen lemezem még nincs 2 hónapos.
Illetve akadás mentesen menjen egyszerre VPN, transzkódolás, time machine backup. Erre képes a te géped? Mert az olcsóbb lenne, mintha vennék egy saját Microszervert. Ennek megfelel a te konfigod?
Az eddig NAS-om a szekrényben volt, ezt is oda szánnám, jó halk legyen, mert ebben a szobában alszom.
-
nlq
aktív tag
-
mustang28
tag
-
mustang28
tag
-
Rengete
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
-
HaZse
őstag
Ha elolvasnád a hozzászólásomat, akkor láthatnád, hogy mit NEM TUD a download station. De ha tudod rá a megoldást, akkor ne tartsd vissza, hanem oszd meg mindenkivel.
#1252) Rengete Lehet, hogy azért, mert az egy notebbok, aminek teljesen más a chipkészlete.
De nem értem, hogy miért is akarná valaki a cuccost feltenni egy notebook-ra.
-
nlq
aktív tag
-
nemurea
aktív tag
Nem akarok nagyon okoskodni, mert nálam most bolondok háza van (a karácsonyi kényszerteendők és a munkahelyi káosz nem kioltotta egymást, hanem erősítette
), így nem ígérem, hogy belefolyok, de kezdetben nem lenne az megoldás, hogy az 1000+ hozzászólásból kiszemezgetjük azokat, amelyek valamelyik részterületre megoldást, iránymutatást adtak, és az 1. hsz-ba ezeket a linkeket helyezzük el, felette egysoros címmel? Aztán később lehet finomhangolni, ha van rá kapacitás.Már ezt az 1000 hsz-t sem kis munka átolvasni és rendszerezni, de még mindig kevesebb, mint a nulláról leírásokat készíteni vagy fordítani. Ja, és bővíteni is egyszerűbb, ha új infó érkezik.
-
XuChi
addikt
-
XuChi
addikt
Egy RT-n66-U Asus gigabit router-hez cat5e kábellel.
Megoldódott a dolog, most már 1000mbps.
Ami most kérdésem az az hogy miért csak 60-70mb-al másol a hp-ról ? Ugyan az a file (borderlands 2.iso), a syno213j-ről 90mb-al a hp-ról max 70mb-al jön át. Ez mitől lehet ? Azt reméltem simán elérem a 100mb/s-et vagy többet is

-
nemurea
aktív tag
Az APC Backups CS350-nel vigyázz, ha esetleg használtan akarod venni, mert nekem nagyon úgy tűnt, mikor ezt a témát nézegettem, hogy ugyanazzal a típusszámmal többfajta szünetmentest hoztak forgalomba. Biztosan a kapacitása ugyanaz, de a kimeneti opciói mások, tehát menedzselhetőség szempontjából problémás lehet. Konkrétabban: a régebbi típusokon nincs USB kimenet, tehát alapból nem tudod rádugni a gépre, csak RS232-vel, de azt meg nem biztos, hogy a Synology/XPEnology lekezeli.
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm Mindkettőtöknek a választ.

Újabb kérdésem lenne:
Tegnap többször volt áramkimaradás a lakában. Teljesen szét is hullott a hálózat...

Nagy nehezen újra beállítottam mindent, de a médialejátszóval nem jutok zöld ágra

3-féleképpen lehet elérni a NAS-t:
1. My Shortcuts: ide megadtam korábban a NAS IP-jét jelszó nélkül, a guest fiókot aktiváltam a DSM-ben és ment minden hibátlanul.
2. WORKGROUP: na ez csak akkor működik, ha egy win7-es PC be van kapcsolva a hálózaton. Fogalmam sincs, hogy miért, mert a korábbi Zyxel NAS-omnak nem volt ilyen problémája, de végül is mindegy, mert az 1. pontban lévő móddal ki lett küszöbölve ez a gond.
3. NFS: nem használom, egyszer kipróbáltam, működik.
Namármost az áramsszünet óta az 1. pontban történő belépési móddal kb. 2 percig gondolkodik a médialejátszó, mire belép a NAS-ra.
A hálózaton lévő PC-k problémamentesen látnak mindent, gyorsan, tehát a guest fiókkal nem lehet gond.
A médialejátszó a 2. pontban leírt módon történő csatlakozással pikk-pakk csatlakozik, lát mindent, amit kell.Mi a túróért tart 2 percig a csatlakozás az 1. pontban leírt módon, holott korábban az is gond nélkül működött? Az áramszünet elronthatott valamit? De akkor semmi nem menne, nem?
Már olyan ideges vagyok, hogy ölni tudnék

-
mszl
aktív tag
Nem egy vinyó van benne.
2*1TB WD Blue a rendszernek+home+photo+cloud
2TB WD Green Zenék
3TB WD Green Sorozatok
3TB WD Green Filmek
320GB WD Black Letöltések, egyenlőre ez volt itthon a HItachi helyett amivel fagyott ez cserélve lesz egy 500GB v. 1 TB-raEzután még jön majd
1TB Utils, Dokumentumok, Telepítő programok....
2TB WD Green Természetfilmek
2TB WD Green Sorozatok+ennyi van tervben így már nem is olyan sok a cstlakozó ;
+ utorrent kliens-et futtatok, + debian-chroot-al squeezelite squeezebox playert USB hangkarival mert az alaplapi egyenlőre nem kelt életre

-
balage25
senior tag
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget

Láttam, hogy inkább a DVB-T a favorizált, ezért is kérdeztem inkább. De ahogy elnézem a helyzetet, jobban járok, ha veszek egy felvevős beltérit. Az tutira kompatibilis saját magával
és talán olcsóbb is. Bár a cél az lenne, hogy mindent egy "doboz" szolgáljon ki. 
-
AiRLAC
veterán
És hogy érdemben is válaszoljak
Gyárilag, hivatalosan csak DVB-T kompatibilitás van.A DVBlinkhez vehetsz kb. 32USD áron egy plugint amivel tud DVB-C/S/S2-t is:
http://dvblogic.com/en/software/synology-x86-intel/dvblink-tvsource/
(a támogatott tunerek listájához le kell görgetni egy kicsit az oldalon
)Van próbálkozás a TVHeadend portjára is, itt
-
kispalsz
tag
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm a választ

USB 3-on, de ki fogom próbálni a 2-n is, még nem tettem meg. A nanoboot-os pendrive az USB3-ba van dugva és arról bebootolt. Vagy annak nincs jelentősége, mert ott még BIOS szinten van kezelve?Asrock Q1900-ITX lapról van szó egyébként.
Honkydoo Neked is köszönöm a segítőkész hozzáállást

-
larryking
senior tag
-
nlq
aktív tag
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
Jim74
nagyúr
-
törölt tag
-
nlq
aktív tag
-
Laca0
addikt
-
larryking
senior tag
-
Laca0
addikt
-
nemurea
aktív tag
Köszi a segítséget! De lenne még egy problémám, nem tudom, más találkozott-e ilyesmivel: feltelepült, látszatra kiválóan működik a DSM 4493 Update 3-mal. Másolom át a filmeket, sorozatokat a backup külső lemezről. Ma reggel, ahogy nézem, a videos mappában a filmeknek csak egy szerény töredéke van ott (még az, amit tegnap az első körben másoltam), amit az éjszaka folyamán kellett volna másolnia, az sehol - bár az értesítési központ szerint minden rendben lezajlott. A fájlok sehol, de a Video station-ben szerepelnek borítóval, leírásal együtt, sőt lejátszhatóak böngészőből... A HDD helyfoglalása alapján azonban olyan, mintha nem lennének a merevlemezen (kb. 200 gigáról van szó, ekkorát nem tévedek egy 1 terás lemezen).
Ami jobban aggaszt, azok a sorozatok: ezeknek se híre, se hamva, pedig ezzel kezdtem a másolást. Ha ilyen huncut mód random letörli a fájljaimat a DSM, az nem vicces. Főleg ha a doksikkal kezdi ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen autót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Xpenology Téma Összefoglaló
/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Essejó