Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
#25954560 #56395 üzenetére
Nem speciel a kávéra gondoltam hanem egyéb dolgokra amik hatalmas méretűek.
Csak mert én is hasonlót szoktam nyomatni reggelenként amióta megvan ez kis automatám (1,5dl habosított tej+espresso néha dupla és általában cukor,de néha valami szirup)
DE ez fura,hogy 5deci vízben egy espresso - az csak kávé ízű vízAzt tudtad,hogy az americanoban (hosszú kávé) több koffein van mint egy espresso-ba?
-
törölt tag
lehet irtam mar: sokaknak a *bucks kave a reggeli. lehet ugye kerni rengeteg sz.rsz.rral meg izesitessel, gyakorlatilag laktato is tud lenni. szoval reggel odakovalyognak kaveert, visszaulnek a kocsiba es a munkahelyik elszopogatjak azt a ~5 decit (16fl oz, 473ml korul). egyebkent nagyon hig kave, szoval koffein szempontjabol nem tobb, mint egy dupla eszpresszo (150mg-t adnak meg ra), de pl egy cinnamon dolce latte az 340 kaloria, 40g cukorral. es van belole 6decis valtozat is (20 fl oz), 51g cukor, 420 kaloria.
-
james001
veterán
Egy ideje árulom a Monster dobozaimat,jó pár helyen meghirdettem őket,jófogás,ph,facebook marketplace,eddig utóbbi volt a "sikeresebb" de egyszerűen elképesztő mennyi észlény jár oda fel. Kedvencem amikor oda van csatolva két kép is a dobozokról nagy felbontásban és olyan kérdéssel jön hogy milyen dobozok vannak... Akkor kicsit azért megfejelném a falat
-
szekra
Topikgazda
Úgy értem USA-ban tök természetes pl. Americano ami 6-7 dl is akár, azért itthon szerintem ez a kisebb többség. Magamat ismerve pl. nem kortyolnék el fél liter kávét, főleg, hogy vissza se lehet zárni. De majd biztos csinálnak piackutatást, hogy van-e igény és behozzák-e aztán kiderül.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szekra #56390 üzenetére
Igény az lenne rá, ha értelmes árban lenne.
Amióta megvan a kávégépem szoktam inni ilyen latte macchiatot és azt ilyesmi 4dl pohárból szoktam
(néha szeretem az ilyen laza, de nagy mennyiségű kávét)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #56388 üzenetére
Igen sajnos hiába jönne, magyar viszonylatban senki sem fizetné ki amit kérnek érte,és így idővel úgy is kivonnák - mondván senkinek sem kell.
-
scope2007
addikt
válasz
davidkiss90 #56361 üzenetére
Nekem ez nagyon ízlik sajnos xd
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #56384 üzenetére
Magyarországon?
-
Laraxior
titán
A kávés Kongot ne kóstoljátok meg...
Viszont a Cannabis-lime az nagyon tuti
Meg a Red-Bull utánzatuk, cukormentesben. Az is finom. Kókusz-áfonya asszem, vagy hasonló. -
X@b3e
addikt
válasz
davidkiss90 #56360 üzenetére
Hová kell menni érte?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
davidkiss90 #56378 üzenetére
Milyen ízű? Kár hogy nálunk nincs kong...
-
Mayky3
csendes tag
Na kérem, ez az igazi Tesco value v. GO v. Dragster v. bármely nagy kereskedelmi lánc olcsó tuttis enerdzsije. A citrompótló sajnos megcsúszott. Ha citrom+tutti ízű lenne, akkor még talán el is menne.
Nem lett a kedvencem, de ha az ára 89-99 között mozogna ide haza is lenne piaca.
Nem mindig az ízéért isszuk, néha elég a hatás is...Tényleg a Müller. Nekem is rémlett, de nem voltam benne biztos.
-
koshmar
addikt
válasz
Kell.
-
válasz
Svájcban láttam ilyet a Lidl-ben, mint saját márkás cucc, ez nálunk a freeway enerdzsia?
-
Mayky3
csendes tag
válasz
Egyre több posztot látok róla. De csak ez az 1 íz. Németországban jó pár változatával találkoztam. Főleg fél literes kiszerelésben. Remélem majd a többi változatát is be lehet szerezni.
-
davidkiss90
tag
-
X@b3e
addikt
válasz
koshmar #56355 üzenetére
Nem hiszem, hogy megszüntetnék. Bár van már elég a számlájukon (Ripper, Assault, Ultra Citron) Ha abból indulunk ki, hogy ami trágyalé, azt tartják, amit meg eddig szerettem, mind megszüntetik, akkor lehet alapja. Még a Mango Loco van hátra. Az Ultra Fiesta meg a Mule elmegy. Meglépik, már nem is lesz itthon, amit innék. Bojkottálni fogom akkor őket, csak előtte még rájuk gyújtom az irodát
-
koshmar
addikt
Akkor remélem csak pillanatnyi fennakadás.
-
koshmar
addikt
Vagy 4-5 boltban megnéztem, nem volt Mango Loco, azt mondták nem is tudják, mikor lesz, egy helyen azt mondták, hogy nem is lesz többet. Kérlek, mondjátok, hogy nem volt igazuk.
-
Mayky3
csendes tag
És akkor a Svájci csomag 1. darabja. Igazi különlegesség. Sokkal kevésbé édes mint amik idehaza kaphatók. A tea íz finoman érződik rajta. Nem is annyira bubis, viszont ténylegesen élénkít.
Erről el is hiszem, hogy természetes összetevőkből van, semmi mű íz nincs benne.
A gyömbér és a citrom íz kiérezhető, vak teszten is ki lehetne érezni, nem csak a felirat után tudatosulna, hogy mit is iszom.Majd szépen a többit is megízlelem, remélem lesz közte még pár ilyen.
-
Mayky3
csendes tag
válasz
davidkiss90 #56351 üzenetére
Igen.
Az EU-ban szigorúbbak az élelmiszer szabályok és az USA változatok ételfestékei valószínűsíthetően itt tiltottak... Bár már utánanéztem és erről semmi leírást nem találtam, de szerintem ez állhat a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest