Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koshmar
addikt
válasz Norbi. #52193 üzenetére
Egyszer valaki írta itt, hogy látott 100 ft-os RB-ket, asszem lejárati idő előtt 1-2 naposak
A CC Energy szerintem hatalmas bukás lesz, bármilyen közösségi oldalon néztem a reklámját, a kommentek 98%-a úgy szapulta, ahogy elő van írva.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
törölt tag
válasz Norbi. #52615 üzenetére
A sima Bomba nem jó, bár üvegest nem ittam. Az ízesítettei jók, de a fele édesítőszer miatt nálam kiesik. Ugye a 15mg miatt üdítő így rájuk pluszban a cukoradó is vonatkozik nem véletlenül édesítőszeres, nagyon nem akarnak adót fizetni, még a brandet is leépítik ehhez. Nem volt ez jó ötlet.
Marad az Adrenalin, az finom simában meg ízesítettben is és ha jól rémlik mindegyik cukros, talán a nagy kiszerelésű original nem. És még csak nem is drága.
Adrinak az a baja, hogy az ízesítetteket nem sok helyen kapni, Tescoban van ha jól emlékszem, azon kívül meg kis maszek boltokban már ahol.
Elvileg most ezek kaphatóak [link] a kaktuszos az finom, a többit nem ittam de jók lehetnek. -
ToBeY
nagyúr
válasz Norbi. #53737 üzenetére
Köszi most már mind1... Egyébként csak néha iszom Burn-t mert alapvetően nem szeretem,de ez sour twist egész jó lett.
Amúgy meg feltankoltam Watt-ból 99ft a hely kis boltból, azzal elvagyok.kaskader: Annyiért egészen biztosan nem venném meg,mert itt nálunk annyi Monster (néha olcsóbb is)
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz Norbi. #59185 üzenetére
szerintem (is) tök jó ez a vattacukros bomba.
egyébként kicsit karamellás ízre emlékeztet.
végre nem az unalmas tutti frutti íz, meg az egymásra hasonlító gyümölcsök íze ami minden márkánál hasonló, hanem végre valami egyedi.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Ventur@
senior tag
válasz Norbi. #59633 üzenetére
Na, akkor ez lesz az, amit mondtak nekem . Kiváncsi leszek rá milyen lesz, mert nem emlékszem, hogy konkrétan volt-e a Hell-nek feketecseresznyés e-drinkje.
Mondjuk én megcseréltem volna a szineket a dobozon és ami felül fekete, az lenne lila és fordítva. Jó nagy lila HELL feliratta a közepén .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Alusky
aktív tag
válasz Norbi. #60293 üzenetére
WoW, nagyon tolja a Hell a kávékat. Pedig kéne bele az erős csokis íz, mert n+1 kávé ízű kávé már van... Az ember ilyeneket nem azért vesz, mert az amúgy egyáltalán nem minőségi kávét akarja kiérezni belőle eltartott kisujjal, hanem az ízesítést, amit nem kéne kispórolni...
Egy másik célközösség, ha sznoboskodni akar valaki vesz valami túlárazott karos gépet százezrekért aztán elpiszmog vele reggelente 20 percet miközben Youtube shortot csinál róla.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Politika
- Minden ami hőszivattyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest