Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #63492 üzenetére
Hát gondoltam mivel 18+ lesz így már nem kell minden mondvacsinált okokból "egészségesnek" lennie az energiaitalnak,és így akár vissza is kerülhet bele minden.
Meg szerintem lesz egy elég nagy drop is ha 12-18év közötti korosztály kiesik a képből,így valahonnan bevételt kell generálni majd gyorsan.Erre egy jó indok drágább de fullosabb energiás
Vagy elkezdnek üdítőket gyártani gyerekeknek energiaital néven bízva benne,hogy azzal majd tudják pótolni a kiesett vásárlókat. -
ToBeY
nagyúr
válasz
james001 #63490 üzenetére
Ha drágulnak is ,de emeltet egy visszakapjuk a teljes értékű energiaitalokat (taurin,ginseng,guarana,arginin) akkor én azt el tudnám fogadni
De ha szarabb lesz és még drágább is akkor it's over...pl 15mg koffeines agyoncukrozott sz@rokat kezdenek el árulni mindenféle egyéb extra összetevő nélkül. -
ToBeY
nagyúr
Most hogy gyakorlatilag betiltották az energiaitalokat 18év alattiak számára,vajon visszakerülnek bele a jó dolgok,amik a 2000 évek közepén voltak benne?
-
ToBeY
nagyúr
Tulajdonképpen mind a két új Hell elégedett vagyok(most iszom a mojitosat).
Erősen biztonsági játékra mentek rá,de azt legalább nem b@szták el
A barackos-marcujás nekem picit jobban ízlett. -
ToBeY
nagyúr
Szerintem ez a maracuja-barack nem rossz,nyáron jó lesz nagy melegben talán.
-
ToBeY
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #63328 üzenetére
Elvileg egy egészséges felnőttnek 400mg koffein még rendben lehet.Legalábbis az edzés előtti pörgetőkben annyi van.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #63322 üzenetére
Ez igaz,de az 500ml kiad egy átlagos energiaital koffein mennyiségét.
-
ToBeY
nagyúr
Sikerült nekem is beszerezni az új Hell-ket majd holnap jön a teste test
-
ToBeY
nagyúr
Pennyben akció a Monster,most én is beruháztam egy Rio punch-ra
-
ToBeY
nagyúr
Én a yuzu-mangós Kongot szeretem.Azt nem tudom milyen ízű,de jó savanyú és nyáron nagy melegben nagyon jól esett.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
razorbenke92 #63165 üzenetére
Ne 7eleven -t vedd alapul,inkább walmart vagy valami nagyobb láncot.A kisbót mindenhol drágább
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy ilen Black energiaitalt a helyi kisbótba,de nem finom viszont olcsó volt.
[link] -
ToBeY
nagyúr
Most kóstoltam meg az epres-banános prime-ot,szerintem nagyon finom.
-
ToBeY
nagyúr
Új tavaszi red bull -pink grapefruitos lessz.(sugar free utálók nem lesznek boldogok
)
PS: not my pics -
ToBeY
nagyúr
Most voltam a Spárba és nem volt új monsterből sajna
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem sima Hell kávé lehet,de frankó a design!
Nem saját kép, Görögország-ból van -
ToBeY
nagyúr
Egész korrekt ez dragster sugar free -nem érzem azt a kamu édesítőszer ízt amit pl némelyik monsteren éreztem pl az új Hamis Monsteren
-
ToBeY
nagyúr
Ez az új monter strawberry nekem olyan semmilyen, nem is érzem rajta az epret max utóízben jön meg egy picit.De igazából lehetne ez bármi...
-
ToBeY
nagyúr
Most kipróbáltam az Aldis BCAA-s italból a vérnarancsosat -ez mindenhogy szörnyű sajnos
Igen,tudom a bcaa alapból keserű por,de én vettem belőle ízesített port ami tök finom -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #62965 üzenetére
Hát bakker,ilyet pixeles képet szoktak mutogatni csi,ncsi sorozatokban,amikor mondja a informatikus csóka "várjál kiélesítem mindjárt" -DE talán valami HELL lehet.
De igazából lehetne bármi ezen a képen... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #62962 üzenetére
Ahogy előttem is írták,nem fogok csak azért regisztrálni,dobd be ide a képet és majd jól megszakércsük
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62940 üzenetére
Én teljesen elfelejtkeztem róla,majd ha menetközben valahol látok veszek egyet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62930 üzenetére
"Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz."
Én ezt nem tapasztaltam
Tudom,tudom a kivétel erősíti a szabályt
Én amint letettem a cukros szarokat kb a fél évig minden ismerősöm és rokonom megkérdezte,hogy nincs valami baj mert nagyon le vagyok fogyva.
.Én pedig nevetve mondtam hogy nincs,csupán odafigyelek a kajára.(aztán elkezdtem edzeni) -
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62928 üzenetére
Most kb én is így vagyok vele,hogy kb 3naponta iszom egyet ha megkívánom,vagy ha kijön valami új íz és kíváncsi vagyok rá.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62926 üzenetére
Ha semmivel sem lett jobb,se anyagilag,se sehogy akkor miért szívatod magad?
Én is voltam hasonló helyzetben amikor kb fél évig nem ittam,de aztán rájöttem hogy ennyit talán megérdemlek,belefér a budgebe.
Mivel én se éreztem semmit amikor nem ittam. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62906 üzenetére
Sajnos annyi keret nincs most energiásra.Egy tálcát még beválalnék,ha lehetne vegyesen válogatni az ízeket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62904 üzenetére
Nem akarnék 24db-ot ugyanabból az ízből...
Ha lehetne vegyesen vásárolni a 24-et,talán még meg is érné. -
ToBeY
nagyúr
Én próbáltam pár Hell ízesített kávét,a legtöbb borzasztó volt a többinek meg semmi köze a kávéhoz csak valami ízesített turmix izé.
Talán a slim latte volt még a legihatóbb számomra.
Ami viszont tényleg f*Sz* volt,az a monster triple espresso. -
ToBeY
nagyúr
Valóban elég szörnyű az eredeti thai RB
-
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62874 üzenetére
Jaj,de várom azt a szitut,hogy ha vásárolok 10+ edrinket a boltban,és valaki beszólgat nekem (40+ viszonylag sportos testalkattal),hogy nem egészséges
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62867 üzenetére
Sajnos a cukor elég sok sz@rt tud csinálni ha nem figyel rá oda az ember.
Sokszor olyan dolgok is tele vannak b*sz* vele amire nem gondol az ember...
Igazából nekem is mind1 ki mint csinál mert nem dedóban vagyunk,de nem árt rá odafigyelni mert elég sok szart tud csinálni -
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62864 üzenetére
Az utóbbi 25-30évben annyi kövér és kettes típusú cukorbeteg lett,hogy szerintem pont jó ha ebbe az irányba terelik a népet!Mivel ahogy látszik,önmaguktól erre nem képesek.
Én magam is találkoztam olyannal akinek a "napi adagja" 2-3monster+valamilyen 2L üdítő lehetőleg kóla.ÉS itt nem a rengeteg koffein a legnagyobb baj(bár 14-16éves embernek nem kéne 400-500mg koffeint betolni) egy nap,hanem az a mérhetetlenül sok cukor.
És akkor még az egyéb gyorsétteremi sza@rok-ról nem is beszéltünk amit megesznek egy nap. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62843 üzenetére
De akartam majdnem mindennap benéztem a két kisboltba és két dohányboltba is+ha nagy közértbe jártam akkor is megnéztem, és nem volt.
Ignorálják Óbudát -Szemetek -
ToBeY
nagyúr
Végre nekem is sikerült beszerezni az új pezsgős HELL-t
Ennyit arról,hogy BP milyen hamar hozzá lehet jutni az újdonságokhoz -
ToBeY
nagyúr
Hát ez a zöld lemon-lime annyira nem adja nekem.Mondjuk lehet, hogy nem most kellett volna megkóstozni hanem nyáron a 40 fokban..
-
ToBeY
nagyúr
Az auchanban is 500ft az összes Prime, kivéve az új glowberry az több 800huf
Nagyjából az 500huf a reális ára talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest