Hirdetés
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
razorbenke92 #63165 üzenetére
Ne 7eleven -t vedd alapul,inkább walmart vagy valami nagyobb láncot.A kisbót mindenhol drágább
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy ilen Black energiaitalt a helyi kisbótba,de nem finom viszont olcsó volt.
[link] -
ToBeY
nagyúr
Most kóstoltam meg az epres-banános prime-ot,szerintem nagyon finom.
-
ToBeY
nagyúr
Új tavaszi red bull -pink grapefruitos lessz.(sugar free utálók nem lesznek boldogok
)
PS: not my pics -
ToBeY
nagyúr
Most voltam a Spárba és nem volt új monsterből sajna
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem sima Hell kávé lehet,de frankó a design!
Nem saját kép, Görögország-ból van -
ToBeY
nagyúr
Egész korrekt ez dragster sugar free -nem érzem azt a kamu édesítőszer ízt amit pl némelyik monsteren éreztem pl az új Hamis Monsteren
-
ToBeY
nagyúr
Ez az új monter strawberry nekem olyan semmilyen, nem is érzem rajta az epret max utóízben jön meg egy picit.De igazából lehetne ez bármi...
-
ToBeY
nagyúr
Most kipróbáltam az Aldis BCAA-s italból a vérnarancsosat -ez mindenhogy szörnyű sajnos
Igen,tudom a bcaa alapból keserű por,de én vettem belőle ízesített port ami tök finom -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #62965 üzenetére
Hát bakker,ilyet pixeles képet szoktak mutogatni csi,ncsi sorozatokban,amikor mondja a informatikus csóka "várjál kiélesítem mindjárt" -DE talán valami HELL lehet.
De igazából lehetne bármi ezen a képen... -
ToBeY
nagyúr
válasz
Bkv Videos #62962 üzenetére
Ahogy előttem is írták,nem fogok csak azért regisztrálni,dobd be ide a képet és majd jól megszakércsük
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62940 üzenetére
Én teljesen elfelejtkeztem róla,majd ha menetközben valahol látok veszek egyet.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62930 üzenetére
"Ugyanígy a fogyókúra is aki leteszi a cukros üdítőket sokszor nem kezd el fogyni, mert nem veszi észre, hogy az evéseknél mindig annyival többet bevisz."
Én ezt nem tapasztaltam
Tudom,tudom a kivétel erősíti a szabályt
Én amint letettem a cukros szarokat kb a fél évig minden ismerősöm és rokonom megkérdezte,hogy nincs valami baj mert nagyon le vagyok fogyva.
.Én pedig nevetve mondtam hogy nincs,csupán odafigyelek a kajára.(aztán elkezdtem edzeni) -
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62928 üzenetére
Most kb én is így vagyok vele,hogy kb 3naponta iszom egyet ha megkívánom,vagy ha kijön valami új íz és kíváncsi vagyok rá.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
nagysandor79 #62926 üzenetére
Ha semmivel sem lett jobb,se anyagilag,se sehogy akkor miért szívatod magad?
Én is voltam hasonló helyzetben amikor kb fél évig nem ittam,de aztán rájöttem hogy ennyit talán megérdemlek,belefér a budgebe.
Mivel én se éreztem semmit amikor nem ittam. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62906 üzenetére
Sajnos annyi keret nincs most energiásra.Egy tálcát még beválalnék,ha lehetne vegyesen válogatni az ízeket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62904 üzenetére
Nem akarnék 24db-ot ugyanabból az ízből...
Ha lehetne vegyesen vásárolni a 24-et,talán még meg is érné. -
ToBeY
nagyúr
Én próbáltam pár Hell ízesített kávét,a legtöbb borzasztó volt a többinek meg semmi köze a kávéhoz csak valami ízesített turmix izé.
Talán a slim latte volt még a legihatóbb számomra.
Ami viszont tényleg f*Sz* volt,az a monster triple espresso. -
ToBeY
nagyúr
Valóban elég szörnyű az eredeti thai RB
-
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62874 üzenetére
Jaj,de várom azt a szitut,hogy ha vásárolok 10+ edrinket a boltban,és valaki beszólgat nekem (40+ viszonylag sportos testalkattal),hogy nem egészséges
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62867 üzenetére
Sajnos a cukor elég sok sz@rt tud csinálni ha nem figyel rá oda az ember.
Sokszor olyan dolgok is tele vannak b*sz* vele amire nem gondol az ember...
Igazából nekem is mind1 ki mint csinál mert nem dedóban vagyunk,de nem árt rá odafigyelni mert elég sok szart tud csinálni -
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62864 üzenetére
Az utóbbi 25-30évben annyi kövér és kettes típusú cukorbeteg lett,hogy szerintem pont jó ha ebbe az irányba terelik a népet!Mivel ahogy látszik,önmaguktól erre nem képesek.
Én magam is találkoztam olyannal akinek a "napi adagja" 2-3monster+valamilyen 2L üdítő lehetőleg kóla.ÉS itt nem a rengeteg koffein a legnagyobb baj(bár 14-16éves embernek nem kéne 400-500mg koffeint betolni) egy nap,hanem az a mérhetetlenül sok cukor.
És akkor még az egyéb gyorsétteremi sza@rok-ról nem is beszéltünk amit megesznek egy nap. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62843 üzenetére
De akartam majdnem mindennap benéztem a két kisboltba és két dohányboltba is+ha nagy közértbe jártam akkor is megnéztem, és nem volt.
Ignorálják Óbudát -Szemetek -
ToBeY
nagyúr
Végre nekem is sikerült beszerezni az új pezsgős HELL-t
Ennyit arról,hogy BP milyen hamar hozzá lehet jutni az újdonságokhoz -
ToBeY
nagyúr
Hát ez a zöld lemon-lime annyira nem adja nekem.Mondjuk lehet, hogy nem most kellett volna megkóstozni hanem nyáron a 40 fokban..
-
ToBeY
nagyúr
Az auchanban is 500ft az összes Prime, kivéve az új glowberry az több 800huf
Nagyjából az 500huf a reális ára talán. -
ToBeY
nagyúr
OFF de melyik Prime jobb az Ice pop vagy Tropical pounch?
Most nálunk durván leakciózták ezt a kettőt,gondoltam rámegyek valamelyikére,hogy megértsem a hype-ot ami körülötte van. -
ToBeY
nagyúr
A Penny-s almás-körtés Dragster energiás-ba került tutti-frutti is (eddig szerintem nem volt) és hát nem az előnyére változott... -ez is offos lett nálam,pedig ezt csipáltam.
-
ToBeY
nagyúr
Én is megkóstoltam végre ezt az új kiwi-s hell-t ez az első kiwi-s hell ami ízlik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62676 üzenetére
Jaj csak kiwit ne eddig az összes sz@r poshadt íze volt
Szerintem gyömbér lesz benne. -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62646 üzenetére
Ezt elvileg nem valami finom...
A régi fekete designos viszont mennyei manna volt! -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62643 üzenetére
Jó döntés volt!Felőlem is megrohadhatnak a polcon ezek a 0,5l Hell üdítők.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
basaharc502 #62608 üzenetére
Nem ittam ízesítetetlent én bcaa-t mindig valami egzotikus gyümölcs ízben vettem,úgy jó volt.Majd lehet kipróbálom hátha finomabb mint a barackos volt.
(mondjuk a barackot szeretem,de vérnarancsot annyira nem...)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62582 üzenetére
Nem,az egy ilyen sportital szerűség aminek a nagy része kókusz víz
-
ToBeY
nagyúr
válasz
DelArco #62577 üzenetére
Én csak az ilyen edzés előttieket próbálgattam.
Van köztük ami finom,de engem zavart a szénsavmentesség és a brutál koffein(300-400mg/adag)na mindegyik valamilyen édesítőszerrel készült.(ezek között is van normálisabb)
de lebontva ár/érték arányban jobban lehet kijönni mintha mindennap vennél egy energiaitalt -
ToBeY
nagyúr
Nálunk pozitív csalódás,hogy eltűntek az utcáról az eldobált hell-es dobozok,pedig még fél éve rengeteg volt
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #62539 üzenetére
Én szedek egy multivitamint amiben annyi B komplex van,hogy uv sárgás-zöldeset lehet tőle vizelni
-
-
ToBeY
nagyúr
A visszajelzésekből úgy érzem jól döntöttem,hogy kihagyom ezt a "csoda" új Hell-t
De biztos felmérték,hogy a 12éves kölyköknek ez kell és százával fogják vinni! -
ToBeY
nagyúr
válasz
Alusky #62385 üzenetére
Hát én amúgy is csináltatok évente egy nagy labort,hogy tudjam mi szitu,szóval ebből a szempontból gondolom nem lesz nagy változás a dologban
ECHO2235:Én sem kívánom most az energiaital ebben a melegben,inkább espresso-ok ha már van komoly masina...Ebédhez max egy pohár ice tea és ezen kívül 3-4-5L víz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest