Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz davidkiss90 #55498 üzenetére
Ha ütnek se mondanám rá, hogy málnához köze volt.
Illatra kicsit banános volt inkább -
Norbi.
őstag
válasz davidkiss90 #55496 üzenetére
Néha akciózzák Spar, Tescoba 340, ritkábban 300-ra. Én akkor tankolok be Redbúúlbó.
Ma ittam egy gleccservizest, tegnap vettem a Müllerbe. Hát nem jöttem rá, hogy milyen íz akar lenni, egynek elment, ami inkább feltűnt, hogy nagyon jó illata volt.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
-
koshmar
addikt
Vettem 200-ert egy 500-as Dragstert, majd leírom, mennyire bántam meg
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
szekra
Topikgazda
válasz davidkiss90 #55466 üzenetére
Nice! Igaz 2021-ben még nem ittam energiaitalt, de egy Mule-ra be fogok nevezni.
-
davidkiss90
tag
válasz #25954560 #55476 üzenetére
há'mostjóffan Kinek a pap, kinek a paplan Amint ideér, lesz nekem is saját tapasztalatom, és véleményem Ha tényleg kicsit lájtosabb lesz mint a loco, akkor visszatérő vásárló leszek. Nekem a loco nagyon tömény volt, a pipelinevel együtt.
Btw a pipelineből a teszkóban van már csökkentett gyümölcstartalmús. 16,2%->6%. Veszek majd mind2 típusból, és összevetem őket, van e érezhető változás.
Energy Drink Collector
-
koshmar
addikt
Szóval lesz idén Pacific? Az eddigiek alapján talán májusra lesz.
-
senior tag
Nekem bejött a Fiesta bár talán kicsit túl édes. A Rosa-nál szerintem sokkal jobb azt meg sem ittam.
Mondjuk a Ultra Citron-t sajnálom az szertem jó volt.Youth hides the key to salvation
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55474 üzenetére
Ha valóban olyasmi az jó mert az ízlett, csak túl édesének találtáltam.
-
törölt tag
válasz davidkiss90 #55474 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
Hmm ízletes majd várom hogy megkóstoljam őket.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
rsanyi20
tag
Na jó..Ez álom Lassan vissza szokok a napi Monsterre ha így haladnak
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55471 üzenetére
kár, azt hittem már black az. Mondjuk nem tudom milyen az a fiesta, lehet hogy az is jó lesz
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55468 üzenetére
De akkor az ultra paradise mellett mi van?Képről ilyen szürkés-feketének tűnik, ezért gondoltam ultrablack-re
-
ToBeY
nagyúr
Mule és UltraBlack a két új monsta'?
-
FoLey-v
addikt
válasz koshmar #55459 üzenetére
Ne is tud hogy mennyit rágtam azon az 1000ft összegen. Az online bankkártyás rendszer bef*sott és hiába írtam hellnek semmi reakció. Pedig azzal -1000ft lenne.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55460 üzenetére
Na jó,de a boltba ugyebár amúgy is megyek,mennem kell. és ha ott 159ft,akkor mi sz@rnak rendelnék a hell-től?Ez erősen wtf-nálam
Szerintem 229ft is sok azért a kávé-ért,vannak jobb kávék nagyjából ennyiért (nekem)
pl ez[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55456 üzenetére
Regisztrált felhasználók kapnak kedvezményt az energiád árából,vagy ugyan annyiért kapják mint aki nem regisztrált?
Csak mert 199ft szerintem erős, én 160ft szoktam venni (igaz, nem ezt a night-öt) -
SidCorky
őstag
Én is most nézegettem, hogy be kéne húzni, egye-fene, veszek a sima tálcásból és akkor jön ajiba, de már nincs ilyen. 299/db áron egy tálca meg azért erős A 6-os pakkot lehet még rendelni, de ott meg 500-ra jön ki egy darab, és csak kettő Night van benne.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
DJ. Ru$y
félisten
Pont, hogy a CoVID miatt ez lett az első webshop exkluzív terméke a Hellnek. Mivel ugye le lett gyártva, csak bezárták a vendéglátókat, így be volt harangozva, így megoldották ezzel a huszárvágással. (Én ajándékba kaptam páromtól egy tálcával, meg magának vett egy másik ízt így kaptam meg ajándékba még a hatos pakkot.)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Phenohyte
újonc
Sziasztok, a Hamiltonos Monsterről tud valaki valamit? Több boltban sem látom, a netről is több áruházból eltüntették, Tescoból meg Sparból sem tudtam rendelni. Meg találtam egy ilyet a, Írországban kivonták a forgalomból elvileg, lehet hogy itthon is ez történt? A kedvenc italom tehát nagyon sajnálnám
https://www.thejournal.ie/monster-energy-drinks-recall-propylene-glycol-5322720-Jan2021/
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Pennyben láttam fél literes Dragstert 180-ért, vajon ennyire nem megy?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez az utlra watermelon monster elég jó. 2000 forintért mondjuk nem fogom gyakran venni de ezt behozhatnák hozzánk
Még van egy ultra fiesta, egy ultra rosa és red rad nevű zéró kalóriás maxx. Meglátjuk azok mit tudnak.Youth hides the key to salvation
-
ToBeY
nagyúr
Jól néz ki ez ez a zero monster! Azt írja zero monster íz, citrusos csavarral -Lehet hogy jó lenne. [link]
btw: Tök vicces,az ameriaki monster oldalon írják melyik monster milyen ízű.
Kicsit meglepő némelyik mert én teljesen másnak éreztem őket.
pl ezen rendesen meglepődtem: Ultra Paradise: kiwi-lime-cucumber nálam ez zöld alma[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz davidkiss90 #55438 üzenetére
Ha hoznák a Mule-t, megbocsátom a Monsternek az Assasultot hogy elvitték, és boldogan élnék
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #55437 üzenetére
Pedig régóta létezik ez a márka,csak szerintem nem annyira lehet sikeres,mivel állandóan szavidőben tolják 50ft-ért (199ft van valahol a normál ára)
-
davidkiss90
tag
válasz basaharc502 #55435 üzenetére
Ha van egy kis mákunk, akkor idén a Monster behozza a Mule-t. Ha a lengyelek és a németek megkapták, akkor mi is részesüljünk a jóból
Energy Drink Collector
-
basaharc502
aktív tag
Ilyennel még nem találkoztam, de még csak a márkával sem.
A tonik elég réteg cucc...én pl. szeretem, illetve szeretném ha lenne zero-ban, könnyen hozzáférhető, állandóan kapható kínálatban, nemcsak elvétve itt-ott. Illetve szomorú, hogy a Kinley az egyetlen tonik forrás, más opció nem nagyon van.A gyömbér azóta a nagy favorit, amióta először ittam old jamaica ginger beert...valami eszméletlenül finom és a végén igen-igen tüzes. Abból van zero verzió is. sőt extra erős változat is, amitől már megkönnyeztem.
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #55435 üzenetére
Tonikos-limeos van sky baby és szerintem nem finom (mondom ezt úgy, hogy szeretem a gin tonikot inni igaz csak nyáron...)
[link]
A gyömbérest adnám, az jó lenne! -
basaharc502
aktív tag
Eddig a gyömbért nagyon kihagyták a hazai energiaitalokból. Pedig a jellegzetes csípős íze annyira passzolna, főleg így télen.
A másik, ami szerintem teli találat lenne egy tonikos, kesernyés íz akár lime-al vagy mojito-tonik páros nyáron ütős lenne. Így jobban belegondolva a tutti-tonik sem lehetne rossz párosítás. -
davidkiss90
tag
válasz #89309696 #55433 üzenetére
Amikor pletykálni kezdték, hogy banános lesz az egyik íz, reméltem, hogy egy tejes shake-szerű valami lesz. Gondoltam, ha már megnyitották a saját olyan töltőüzemüket, ahol tejes cuccokat is lehet gyártani, akkor miért ne....? Erre jött ez
/Szvsz a kék jobb /
Energy Drink Collector
-
törölt tag
Vettem a szokásos multi és focus adagot, de szerencsére észrevettem, hogy ez kicsit másabb zöld. Persze mert a banános. Egyet benne hagytam megkóstolni. Nem rossz ez sem, de a már ezer éve megszokott Hell ízlésnek megfelelően a fele sima tutti ennek is. Amúgy meg Hubba bubba, felidézi az asló tagozatos éveket.
Hogy a gleccserzöldnek mi köze ehhez azt nem tudom, én azt hittem valami mentolos beütésű cucc lesz. -
rsanyi20
tag
válasz DelArco #55430 üzenetére
Lehet, múltkor voltam lent náluk, akkor kérdeztem őket, azt mondták hogy FB oldalukra lehet írni, összeírod a listát nekik hogy mi kell, és előreutalással el tudják küldeni postával. Csomó embernek csinálják, csak nem teszik “hivatalossá” mert még nincs kapacitásuk erre, azért nincs még rendeléses opció. De nyugodtan írj nekik, segítőkészek
-
davidkiss90
tag
Igen, elvileg feketecseresznyés. Kellemes íze van, és bár zero, de nincs az a hülye utóíz, mint a hazai zeroknál.
@rsanyi20: én már régóta terveztem a beszerzését, a héten kaptam meglepibe asszonypajtástól egy négyes pakkot (ultra black&blue, moca loca, mean bean)Energy Drink Collector
-
rsanyi20
tag
válasz davidkiss90 #55425 üzenetére
Pont most akarok majd rendelni Tej-pékáruból, többek között Ultra Blacket, legjobban az érdekel, kíváncsi leszek rá én is
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #55425 üzenetére
Ez milyen ízű ilyen cseresznyés? Mert akkor én is nagyon adnám ha nyáron mondjuk ez jönne
-
davidkiss90
tag
Kaptam egy Monster Ultra Black-et.
Az eddig kóstolt ultrák közül(fehér, zöld, c.sárga, lila, piros, kék)számomra ez a legfinomabb. Ha itthon is lenne, akciósan ebből tálcás vásárlás lenne
Energy Drink Collector
-
Laraxior
titán
Mindent megun az ember.
Amikor hazamegyek én is veszek mindig több tálcányi cuccot otthonról, pedig itt is van kínálat bőven.""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
Hétvégén akciós lesz a dragster energiás a pennyben 79ft
-
Laraxior
titán
Megvan.
Van Java Monster Kanadában Ultra Rosa, Ultra Fiesta.. lesz választék""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bakbence
újonc
Igen ez csak ilyen brandelt cuccli, meg annyiban különbözik, hogy olyan mint a fehérjelöttyök, ilyen poros tubust kapsz alapból és abból kell kimérni a port, amihez vizet kell önteni. Több,mint valószínű, hogy ugyanannyi vagy kevesebb a lényege,mint a sima energiaitalnak, de heccből kipróbálnám
További szép napot és vigyázz magadra! Bence
-
Laraxior
titán
Hol tudom behozni a monster oldalán országok szerinti csoportosítást. Valamiért nem nagyon akar elmozdulni a németről
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bakbence #55401 üzenetére
G.Fuel és társaira gondolsz? Hivatalosan nem kaphatóak, ha különlegességre hajtasz érdemes lehet Tejboltot felkeresni.
Live-Die-Respawn
-
bakbence
újonc
Légyszi ne kövezzetek meg, de itt MO-ban valaki tudja, hogy létezik-e "Gamer" energiaital? Annyira sok YT videóban láttam már, hogy kiakarom próbálni, csak külföldiából nem akarok rendelni. NOLAG-ról tudok, de vasárnap rendeltem tőlük, azóta is várom az infót róla.
Tudom, hogy kb semmi értelme sincsen ezeknek, de na egy próbát megérTovábbi szép napot és vigyázz magadra! Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest