Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
Kicsit off, bocsánat, csak hogy ne legyen furcsa, új accal nyomulok tovább, az előzőnek az új email címét sajnos elfelejtettem, és nem tudok belépni, tudom hogy ez gáz de ez van
És akkor hogy on is legyek, mizu a két új wattal? Van már valami hír róla? Mert nekem most sok mindem kimaradt az elmult pár hétbenSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Írtam neki, hátha sikerül a régit újra feléleszteni, de ha nem, engem nem igazán zavar
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42353 üzenetére
Ezaz végre dinnyés
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42376 üzenetére
Folyamatban van, csak értetlenkedek meg össze vissza írkálok, de ha minden igaz hamarosan újra onnan nyomom
-
rsanyi20
tag
"Csak" az sima ultra meg a Red volt kint, szerintem ez a kettő biztos hogy lesz. Nagyon meglepődtem, de örülök neki Az volt a furcsa hogy ezek nem voltak akciósak, a többi 300volt
-
rsanyi20
tag
válasz callmeakos #42415 üzenetére
A sima Ultra olyan mint az Ab. Zero vagy mitől másabb? Nem értem minek két cukor mentes Monster
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42447 üzenetére
Én még mindig napi egy dobozt megiszok simán. Sőt sokszor napi 2 is megvan, nem tudok róla leállni
-
rsanyi20
tag
válasz ECHO2235 #42464 üzenetére
Ultrák jönnek, Design változik, úgy latszik most nagyon egységesíteni akarják az USA és az EU felhozatalt, ami nem is baj
Én most Monster ügyileg szinte teljesen elégedett vagyok, csak az a hülye Khaos hiányzik, de amíg van helyette más újdonság addig kussolokSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
-
rsanyi20
tag
Én ha nem lenne tőlem kb 1,5km-re a Tesco képes lennék minden reggel kisétálni, csak a sulim kicsit viszább van onnan és felesleges séta lenne +7kor kezdek és nincs kedvem már 6kor elindulni, így marad a minden reggel a Spár ami pont a suli elött van kb 100-150m-re.
Örülnék ha nekem is csak ennyire lenne egy jó és olcsó hely, ahova minden reggel beugorhatnék a napiértSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Ventur@ #42548 üzenetére
Én is ittam ilyen nimród energiaitalnak nevezett valamit, csak nem tudtam belépni még akkor és nem tudtam róla írni... Hát mit ne mondjak.. a legszarabb amit valaha ittam. Én 250-et fizettem érte, de egy kaki már bocsánat. Remélem csődbe megy a gyártó cég
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Voltam Kecskeméti nagy Tescoban, és szerencsére a arufeltőltősök műszakvezetőjét ismerem, kérdeztem a Monster ügyről. Állítólag a héten már lassan jönnek, de jövőhéten már szinte biztos hogy lesz, sőt csürőrtöktől promózzák a szórólapban is és 349-es alapárral mennek majd, + a többinek is 349es alapára lesz a 379 helyett. Nem tudom, mi igaz ebből de legyen így
-
rsanyi20
tag
válasz vwpolopg #42573 üzenetére
Most nem azért de szerintem ezek se rosszak.. Jó zero, de ízesítettek, szóval szerintem nem rosszak. Nyilván ízlések és pofonok, nem akarok ezen vitatkozni de szerintem inkább ez a kettő mint egy Green Tea (ami egyébként nem rossz szerintem se, csak felesleges) Bár én is kívánok már egy Punchedet vagy egy kib*szott Khaost de ezvan
-
rsanyi20
tag
Na csak jó infómátorom volt, időben érkeztek Megyek is tacskóba megnézni hogy van-e
-
rsanyi20
tag
Na én is Bemonstereztem magam, nekem pont hogy a sima Ultra jön be inkább, nyáron hűtve jó lesz Az Ultra Red se rossz de nekem az nem nagy durranás
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #42697 üzenetére
Igen, ez tényleg igaz hogy édesebbek mint a sima magyar cukrosak, de nekem bejönnek ezek is Bár néha már nekem is sok egy sima Monster, annyira édes, de ha van mellé valami rágcsa, vagy az ebéd mellé iszom akkor számomra nincs jobb választás
Mindegy, nem sír a szám, legalább Monsterből is van egy kis plusz választék. Mostmár csak az a fránya dinnyés Watt kéne nekemSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Na az új Wattok nekem is megvoltak. A Zero szerintem szar lett...
Viszont az egres-dinnyés nálam 10/10, valami ilyenre vártam régóta. Nálam Top 1. Watt a Guavás mellett, holnap betárazok belőleSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #42806 üzenetére
Nem is lenne gond ha jönne, de ha azért a kb 50ml plusszért elkérnének akár egy másfélszeres árat a simához képest, akkor szerintem bukó az egész, hiába visszazárható. De ha megtudnák oldani a jó árazást hozzá tényleg verné oda-vissza, szerintem is
-
rsanyi20
tag
Naja, a Monster idehaza is bevezethetné ezt
Amúgy hogy on legyek, ma vettem Sparban egy Monster Rehabot, nagyon rég ittam már. A dobozon az iced tea felirat már az újabb volt, de kidobtam. Az íze nem változott, egész jó még mindig
-
rsanyi20
tag
válasz ECHO2235 #42855 üzenetére
Hát, lehet benne valami. Én utoljára kb 1éve ittam, nekem hasonló volt ízre ahhoz, de még mindig jó, csak számomra úgymond felesleges, mert én aki az ízük miatt isszom az energiaitalt, nem feltétlenül teát akarok inni
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #42859 üzenetére
Télen-nyáron fél lityó, ez vagy két kis dobozbol vagy egy Monsterből/Hell Magnumból/Adrenalinból áll De ritkán max egy kis dobozal iszok, de van hogy összejön a 750ml is. Még ritkábban inkább Mountain Dewezek, pl ma is azt ittam
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #42865 üzenetére
Hát kb 4-5éve, ugyanis pék gyakorlatom volt, hajnali gyakorlatok, stb és akkor kezdtem igazán rászokni. Most meg már annyira megszoktam hogy ha faradt se vagyok akkor is iszok, már csak az íze miatt Igen, mindenem épp, bár a pulzusom magas, valószínűleg pont emiatt, de majd teszek ellene, mert nem akarom 20 évesen feldobni a talpam
-
rsanyi20
tag
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42905 üzenetére
Már alapból a wc-n ülve csinálnám meg
-
rsanyi20
tag
Na ma vettem Sparban sárga Redbullt 249-ért, eddig nem ittam, ma volt az első. Egyátalán nem rossz, sőt...
Szerintem itthonról kivonják ezt a Trópusi Redbullt mert pl a Tescoban már nem is lehet kapniSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42987 üzenetére
Én eddig csak Tescoban láttam, ott akció nélkül 300ft. Akció meg már nemtudom mióta nem volt rá, szóval ja, fuck logic
-
rsanyi20
tag
Vettem az egyik kisboltban dobozos lengyel Dr Peppert, és arra jöttem rá hogy valamivel jobb az íze mint az itthoni Dr Peppernek. 130-at simán megért
Viszont ugyanitt a Mountain Dewnek az árát felemelték 160-raSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz laki40 #43079 üzenetére
Ilyen designt még én is tudok paintbe csinálni...
Nagyon rondák lesznek a Burn-ök, az eddigi minimal design cucc sokkal jobb volt
Persze ettől függetlenül még valószínűleg a design váltás után is venni fogom ha csak az ízét se basszák el valahogy, mert már kitudja mi folyik ott a Burn-nél[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest