Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz Melack #51532 üzenetére
Minden nap bemegyek csak ezért a Tescoba hazafelé, hátha, ott csak lesz, de sosincs. Viszont amilyen lelkes voltam a promót látva, annyira nem érdekel már milyen, lehet nem kéne kritikákat olvasnom.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Azért ha látok benyomok egyet, csak a keresés állt le.
A Pepsi cukimentes nem? Ezek nálam kiesnek, általában nem ízlik egyik sem. Bár az új Monsterrel lehet kivételt teszek, nagyon dícsérik itt.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz SidCorky #51538 üzenetére
Megvolt...törne el a keze annak, aki kitalálta, hogy apró betűvel legyen ráírva, hogy cukormentes.
Az íze borzalmas, mintha 80 forintos kólába gumicukrot áztattak volna, aztán az egészet felöntötték volna vízzel. Gyorsan vennem kellett 180 forintért rendes energiaitalt is, hogy leöblögessem.
-
-
SidCorky
őstag
válasz Phenohyte #51651 üzenetére
Talán 2 éve jártam ott, akkor 1600-1700 körül mozgott egy fél literes monster.
Előre nem tudtam, így gyanútlanul bementem, hogy most én elverek 2 ezret és veszek minimum 4 dobozzal...hát a négy doboz meglett, elcsábított a kínálat, de nem 2 ezret hagytam ott.ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz Phenohyte #51654 üzenetére
Én se megyek oda mostanában. Talán havi egyszer bevállalok 1-2 dobozt.
Inkább Amazon.de-n nézelődök, ilyesmi pakkokra lehet érdemes ránézni. Bár benne van a kockázat, hogy ha ismeretlent veszel és nem jön be, akkor 23 darab a nyakadon marad. De Ez a Pipeline Punch pont az egyik kedvenc nálam azok közül, ami nem kapható itthon.
-
SidCorky
őstag
válasz ECHO2235 #51707 üzenetére
Majdnem megkérdeztem, melyik üzletekben lehet kapni az ananászosat.
Megvolt a banános Watt próbája, nagy banánfanként örülök ha nagy ritkán találok banános üccsit, sajna egyedül a Tesconak van banánleve, az s enagy szám, de nincs más. Na de ez a Watt nagyon nem jött be. Ízre lehet érezni a banánt, viszont kicsit túltolták benne a kiwit, amit viszont nem szeretek. Az utóíze pedig borzalmas, hálistennek minél többet iszol belőle, annál rosszabb. Egyet még veszek a polcra, de a mindennapokra marad az üveges Bomba.
-
SidCorky
őstag
Nem mindenki a hatás miatt issza, én például egyáltalán nem érzem egyiknek a hatását sem, simán megiszom lefekvés előtt is egy nagy Monstert vagy Hellt. Lehet annyit ittam már, hogy megszokta a szervezetem, a kávéval is így vagyok. Csak azért iszok ilyeneket, mert finom.
De ha létezik itthon is nem túl drágán magasabb koffeintartalmú energiaital, akkor szívesen fogadom az ajánlásokat, kíváncsi vagyok rá, hogy működik-e. Kicsit zavar, hogy ha fáradt vagy álmos vagyok, akkor mindegy mit iszok, az is maradok.
-
SidCorky
őstag
-
SidCorky
őstag
Annyit olvastam ezt a topikot, hogy kedvet kaptam import monsterezni, rákérdeztem a Tej pékárunál az árakra, bedobom a választ ha esetleg valakit érdekel:
USA import monsterek: 1790
Maxx sorozat: 1990
Übermonster és az Import 2090 (itt az import nem tudom mit takar, így fogalmazták)
Kulacs kinézetű 710ml-esek: 2290
USA Monster Hydro 750 ml: 2290
Üveges Monster Caffe: 2290
Monster Espresso 250ml extra erős: 1990
Muscle Monster: 1990Kezdésnek szerintem bepróbálom inkább a Britishstore-t, ott olcsóbban is lehet lőni párat Ha azt végigittam szép lassan, jöhet ez.
-
SidCorky
őstag
válasz DJ. Ru$y #51760 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Ez azért elég állatul néz ki. Lehet mégis lesz miért bemennem. A lötty sima zöld Monster, csak más dizájn, vagy két különböző itóka?
-
SidCorky
őstag
-
SidCorky
őstag
Volt már valaki Taipeiben? Milyen energiaitalt érdemes megkóstolni? Egyáltalán hol lehet kapni? Járom a boltokat, eddig egyet találtam, amire egyértelműen rá van írva, hogy energiaital, valami kékszőlős lötty volt, nem rossz, de azért nagyobb választékra számítottam. Legjobb lenne valami nagyobb áruházat találni, ahol nagy eséllyel fogadnak el kártyát, mert az utolsó 2 napom lesz, erre már nem vennék fel kp.t
Szerk: nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
SidCorky
őstag
Na szuper, kíváncsi leszek. A héten benyomjuk rituális keretek között.
Őszintén szólva nem tudom mennyi volt, nem is figyeltem, szerintem 2-300 forint körül lehet.
-
SidCorky
őstag
válasz koshmar #52162 üzenetére
Megerősítem, azt sem tudtam, melyikkel kezdjem, pedig ez a hűtő csak egy szuvenírboltban volt bedobva a sarokba a sok Trump figura mellé. Sajnáltam, hogy több a cukormentes, mint ami nem az, csak kis bőrönd volt nálam, amibe nem fért volna sok hazafelé, ha meg nem iszom meg mert általában ezek nem jönnek be, akkor minek vegyem meg. De jövőre lehet egy energiaitaloknak dedikált üres bőrönddel megyek.
-
SidCorky
őstag
válasz koshmar #52167 üzenetére
Gőzöm sincs, őszintén szólva nem azt figyeltem, inkább új ízeket kerestem így, hogy nem tudtam hazahozni semmit. Januári a kép, így nem tudok visszaszaladni se megnézni neked.
-
SidCorky
őstag
Ez szomorú, egy barackosat adnék. A Monsternél láttam eddig egyedül, de az nagyon nem jött be.
-
SidCorky
őstag
Lehet velem van a baj, de nekem jobban ízlik a Hell Cappuccino, mint a milli meg társai. Mondjuk lehet azért, mert jegeskávéhoz hasonlítom. De szerintem veszek ilyet máskor is. A Latte is meglesz délután.
-
SidCorky
őstag
válasz koshmar #52955 üzenetére
Az a 300 is 320 volt legutóbb, 2-3 napja még tartott. Le is gurult az elmúlt hetekben vagy 10-15 doboz, tegnap láttam hogy megint 399, inkább mentem is át a sparba ananászosért
-
-
SidCorky
őstag
válasz DJ. Ru$y #53131 üzenetére
Valamelyik nap a Lidlben láttam az almás fahéjas vagy milyen X encsit, három kartonnal volt kirakva, de mindhárom összes darabja olyan horpadt meg retkes volt, hogy nem a szekrényre kirakni, de még megkóstolni sem vettem egyet sem, mert én olyanból nem iszok, le kellett volna mosni a tetejét, olyan koszos volt, a legtöbbnek ragadt az oldala. És csak ez a három karton winteres, a többi X meg hell mind tiszta meg szép volt.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz CoDWaW07 #53606 üzenetére
Én is kint próbáltam, sajnos nem tudtam haza hozni belőle, de a mangós mellett ez jött be ott a legjobban, remélem tényleg érkezik és jó is lesz.
ToBeY: ez inkább kávé lesz, mint ami a Hellnek is van, nem a fél lityós kávés cuccokról van szó. Vagy rosszul sejtem?
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Tegnap kerestem az arénában a pipeline punchokat de nem volt még, most viszont a pesti úti tescoban ki volt rakva 4 karton, plusz egy a kartonnyi a hűtőben, hátha valakinek hasznos infó.
-
-
SidCorky
őstag
válasz koshmar #54614 üzenetére
Tegnap véletlenül ránéztem a Hell melletti hűtőben a trafikban, láttam, hogy van ilyen kék Rockstar ugyanolyan áron, mondom nézzük meg. Hát szenvedősen ment csak le. Nem is tudom, mi nem tetszett benne, de nagyon nem jött be, bekerült azok közé, amiket akkor se iszok meg, ha ingyen kínálnak meg vele.
-
SidCorky
őstag
Nem hiszem, hogy a cukor nem tetszett, a kávét is úgy iszom, hogy öntök egy kicsit a bögre cukorba. Valami más miatt nem ízlett, de maradandó élmény volt.
Most a Burn Sour Twistre vagyok ráfüggve. Általában nem nagyon jönnek be a Burnök, de ez nagyon fogy, jól behűtve eléggé itatja magát. Kár, hogy már megvettem mindet itt a környéken és nem találok sehol.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Rá is küldtem tesót a cocára, ott lakik a közelben. Próbálta már ezeket valaki?
Közben utánanéztem, ezeket inkább azért csinálják, hogy mégse sima cocából csinálja a nép a viszkikólát, ez kicsit fancybb De azért egyszer érdekelne, milyen magában mondjuk a spicy meg a herbal.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Én tavaly januárban ilyen árakat láttam (utólag látva nem is tudom, miért csak egyet vettem, mikor kettőre már akció volt, nem szúrta ki a szemem a tábla ) . Bár ez egy kinda ajándék/turista üzlet volt Vegas főutcáján, szóval valószínűleg drágább, mint egy hiperben, de olyanban nem jártam. Vettem például 7-Elevenben is Monstert és onnan is ilyen 3 dollár körüli ár rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
válasz koshmar #54831 üzenetére
Épp most értem haza a tescoból, ott is 300-ért adják. Mindig akkor viszik le 320-ra, mikor megesküdök magamnak, hogy nem iszok többet, most még nagyobb volt az elhatározás, erre 300.
-
SidCorky
őstag
-
SidCorky
őstag
válasz grizlisandor #55005 üzenetére
Szép pakk. Az az üveges mit tud? Valami extratömény shot?
oriic: Én a sparba látom mindig a kávét, rá is venném magam, de nem merik kiírni az árát. Lehet holnap bepróbálom a tejeset, ha jól tudom ennyi különbség van a kék javára (vagyis kinek mi a java ) Btw gyűjtöd még a monsta kódokat? Van négy, ha hazaérek és nem felejtem el, átdobom.
-
SidCorky
őstag
Jól beszivatott a Burn azzal, hogy a sour twist dobozába alma-kiwiset öntött, és csak az apró felirat alapján lehet megkülönböztetni. Ráadásul olyan ihatatlan, hogy életemben másodszor ki kellett öntenem egy majdnem teli doboz energiaitalt. Azt már meg se merem kérdezni, hogy ha alma-kiwi, akkor mitől világoskék a lötty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Borderlands 3
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja