- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Az, hogy minden xiaomi, semmit nem jelent (eltérő típusok, régiók, verziók, stb., amit általában nem szoktak teljes-körűen jelezni). Nekem volt, amikor a türelem segített: csak próbálkoztam, próbálkoztam, majd egyszer csak sikerült (utoljára épp tegnap egy door sensorral volt így, kb. 20-adszori próbálkozásra sikerült).
-
fPApi
őstag
Van egy automatizálásom, melynél be van állítva az Effective Time Period, de ettől függetlenül bekapcsol akkor is, amikor nem kellene (a logban is látható). Mi okozhatja ezt?
-
fPApi
őstag
válasz
<Adamsky> #4058 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a cikk, hiszen vannak azért sokan, akik olyanok, mint a cikkíró: hallottak már róla, viszont lövésük sincs a részletekről. Azoknak elég jól bemutatja a dilemmákat. Az meg szerintem is igaz, hogy többször olyanokat is okosítunk, amit ezzel csak bonyolultabbá teszünk.
-
fPApi
őstag
A meglévő gateway-t szeretném kicserélni egy újra (minden eszközöm EU). Kérdésem, hogy a MI Home appban a régi gateway-hez felvett eszközök, szenzorok átkerülnek egyszerűen az új gateway-be, vagy mindent nulláról telepíteni kell?
-
fPApi
őstag
Van néhány Xiaomi Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor (Zigbee), amelyek alapvetően jól működnek. Alapból a MI Home appban látom az adataikat, a többi eszközzel együtt (elég kicsiben). Van arra valamilyen egyszerű lehetőség, hogy csak ezeknek a szenzoroknak az adatait lássam valamilyen külön appban, vagy máshogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest